Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Realshave review


Realshave

Γειά σας Glamorous,

Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας που διαθέτετε, γνωρίζετε καλά πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αξίζει να δίνετε περισσότερη σημασία στη φροντίδα του δέρματός σας, τόσο λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας όσο και των υψηλών θερμοκρασιών. Ωστόσο, στην περίπτωση που η επιδερμίδα σας είναι γενικά ευαίσθητη και ξηρή, τότε οφείλετε να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τον τρόπο που την περιποιείστε, τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, τις καθημερινές, καλοκαιρινές σας συνήθειες και φυσικά, τον τρόπο που ξυρίζεστε ούτως ώστε να έχετε απαλή επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς.
Αν θέλετε να φροντίσετε την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι, τότε σίγουρα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στη διαδικασία του ξυρίσματος: Από το πώς και το πότε θα ξυριστείτε, μέχρι τι προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε.

Το ξύρισμα αποτελεί αναμφίβολα μία διαδικασία που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο σε καθημερινό επίπεδο, ειδικότερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
Και μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε πως γνωρίζουμε τα πάντα σε ό,τι αφορά τις μεθόδους αποτρίχωσης που χρησιμοποιούμε, ωστόσο, στην πραγματικότητα σχεδόν όλοι υποπίπτουμε σε μία σειρά από λάθη. Και τα λάθη αυτά είναι εκείνα τα οποία μας στερούν το λείο αποτέλεσμα που θέλουμε και παράλληλα, βλάπτουν την επιδερμίδα μας.

Η τεχνολογία της εταιρίας Realshave προσφέρει την τέλεια δόση προστασίας και ενυδάτωσης για την επιδερμίδα και θα τη βρείτε στα προϊόντα τους.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Realshave είναι η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία ξυριστικών ειδών. Η χρόνια κατανάλωση ακριβών και αναποτελεσματικών ξυριστικών και καλλυντικών ειδών τους παρακίνησε να μας προσφέρουνε τα καλύτερα ξυριστικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή στην πόρτα μας! Πιστεύουνε ότι τα ξυριστικά προϊόντα πρέπει να έρχονται σε εμάς από το να πάτε εμείς να τα αγοράζουμε.

Θέλουνε τις γνώσεις τους στις ξυριστικές μηχανές καθώς και στα προϊόντα πριν και μετά το ξύρισμα να τις μετουσιώσουνε σε δική σας απόλαυση!!

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



“Roza”Γυναικεία Ξυριστική Λαβή & Ανταλλακτικές κεφαλές Sixie






Είστε έτοιμες να δείξετε τα …πόδια  σας;

H εποχή των καυτών σορτς, των mini skirts και των μπικίνι έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάτε την διάθεσή σας ή να σας πιάνει πανικός λόγω του τρομερού εφιάλτη του θέρους: εκείνον της αποτρίχωσης! Πράγματι, τον χειμώνα μπορούσατε να αμελήσετε το κάπως απεριποίητο μπικίνι σας (εκτός από εκείνες τις εξαιρετικές περιπτώσεις) ή να καμουφλάρετε με ένα μακρύ παντελόνι τις αξύριστες γάμπες σας ενώ το καλοκαίρι δεν σας αφήνει κανένα περιθώριο για  τέτοιες ατασθαλίες.
Το ξύρισμα είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος αποτρίχωσης. Ωστόσο, πολλές φορές και ειδικά το καλοκαίρι, αν γίνει με λάθος τρόπο, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και έντονη φαγούρα. Το ξύρισμα είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία για το δέρμα σας, που αφήνει τους πόρους και τους θύλακες της τρίχας ανοιχτούς. Σκεφτείτε μόνο πως όταν έρχεται σε επαφή με τη θάλασσα, είναι σα να ρίχνετε αλάτι σε μια ανοιχτή πληγή.

Το ξύρισμα έχει τα δικά του μυστικά ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά και να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, για αυτό η επιλογή του σωστού εργαλείου ξυρίσματος πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία είναι βασικός κανόνας.
Επενδύστε σε ένα καλό ξυραφάκι για να απολαύσετε ένα άνετο και λείο δέρμα. Όσο περισσότερες λεπίδες, τόσο το καλύτερο. Ένα καλό ξυραφάκι θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις λεπίδες, καθώς έτσι η τρίχα αφαιρείται εντελώς από την επιφάνεια της επιδερμίδας και είναι μικρότερος ο κίνδυνος να τραυματιστεί το δέρμα.

Αν λοιπόν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να αποκτήσετε υπέροχα και απαλά πόδια και όχι μόνο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Γυναικεία Ξυριστική Λαβή“Roza” και τις  Ανταλλακτικές κεφαλές Sixie.

Η γυναικεία ξυριστική λαβή-μηχανή “Roza” διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη καμπυλωτή μεταλλική λαβή που προσαρμόζεται στο χέρι σας προκειμένου να ξυρίζετε τα πόδια σας και το μπικίνι εύκολα, γρήγορα, άνετα και χωρίς ερεθισμούς. Στην “Roza” ταιριάζουν οι πενταλέπιδες “5Χ” αλλά και οι εξαλέπιδες “Sixie” ανταλλακτικές κεφαλές οι οποίες μπορούν να διαθέτουν και σύστημα pivoting.
Τα ξυραφάκια με πολλές λεπίδες είναι προτιμότερα για ένα ξύρισμα που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, ενώ και το αποτέλεσμα είναι πιο γρήγορο.
Οι ανταλλακτικές λεπίδες Sixie σας επιτρέπουν να ξυρίζεστε στις πιο σημαντικές για εσάς περιοχές με σιγουριά και λιγότερη αίσθηση ερεθισμού .Η πρωτοποριακή κεφαλή τους είναι σχεδιασμένη για άνετους ελιγμούς γύρω από τις καμπύλες και τις δύσκολες περιοχές, ενώ οι έξι λεπίδες προσφέρουν βαθύ και καθαρό ξύρισμα. Συστήνονται για πολύ συχνό ξύρισμα.

Οι ανταλλακτικές κεφαλές Sixie διαθέτουν:

•Amorphous Diamond Coated Blades.
•Λεπίδες σε σχήμα “L” για εύκολο ξέπλυμα.
•Λεπίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο με βαση την πιστοποιημένη πατέντα ICE (ionic carbon edge) για βαθύτερο ξύρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
•Λιπαντική λωρίδα με Aloe Vera και Βιταμίνη Ε για την αποφυγή ερεθισμών.
•Λεπίδα ακριβείας (trimmer) στο πίσω μέρος της κεφαλής ιδανική για δύσκολες περιοχές ξυρίσματος (φαβορίτα,κάτω από την μύτη,πίσω στον σβέρκο,μπικινι,γόνατο,αστράγαλο).
•Δερματολογικά ελεγμένες λεπίδες για ευαίσθητο δέρμα.


Προσπάθησε, λοιπόν, να στραφείτε σε ξυριστικές μηχανές με περισσότερες λεπίδες, όπως η ξυριστική λαβή-μηχανή “Roza” & ανταλλακτικές κεφαλές Sixie.

Οι ενισχυμένες λιπαντικές ταινίες που διαθέτει «γλιστρούν» στο δέρμα για έξτρα άνεση και προστασία και θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε μακριά τις κοκκινίλες, την αίσθηση «τραβήγματος» και τους ερεθισμούς. Δοκίμασέ τη και θα δείτε πως με μία μόνο κίνηση, θα έχετε βαθύ ξύρισμα, επιδερμίδα που δεν ερεθίζεται πια (όπως συνέβαινε με τα απλά ξυραφάκια) και είναι 100% απαλή.

Το βαθύ ξύρισμα που ονειρεύεσαι, θα στο προσφέρει η Γυναικεία Ξυριστική Λαβή“Roza” με τις  ανταλλακτικές κεφαλές Sixie!

Τρόπος χρήσης:

Ξεκινήστε με ένα ζεστό ντους. Οι υδρατμοί που θα σχηματιστούν θα ανοίξουν τους πόρους της επιδερμίδας και θα μαλακώσουν τις τρίχες. Στο πρώτο πέρασμα ξυριστείτε προς τη φορά κατά την οποία βγαίνουν οι τρίχες στο δέρμα σας. Χαδέψτε με το χέρι σας την περιοχή. Αν νιώθετε "αγκαθάκια" τοπικά, βάλε ξανά κρέμα ξυρίσματος και ξυριστείτε κόντρα.

Tips: Αν θέλετε να αποφύγετε τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα, τότε φροντίστε να είστε σίγουρη πως ξυρίζεστε με τον σωστό τρόπο. Δηλαδή, ξυρίζοντας αρχικά τα πόδια σας προς τη φορά των τριχών. Σε δεύτερο χρόνο, θα ξυρίσετε τα πόδια σας προς την αντίθετη κατεύθυνση -δηλαδή, κόντρα στις τρίχες - για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, φροντίστε το πρώτο «πέρασμα» να μην γίνει από την αντίθετη φορά της τρίχας!



“Turbo” Ξυριστική λαβή για άνδρες & Ανταλλακτικές Κεφαλές 5Χ



Το αντρικό ξύρισμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Όσο οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των αντρών αλλάζουν και αυξάνονται, τόσο αλλάζουν και οι  συνήθειες τους, όσον αφορά την διαδικασία που ακολουθούν για την καθημερινή τους περιποίηση και το ξύρισμα, καθώς θέλουν να φαίνονται, αλλά κυρίως να νιώθουν ότι είναι πάντα στα καλύτερά τους. Όλο και περισσότεροι άντρες παγκοσμίως, ακολουθούν το παράδειγμα των αγαπημένων τους celebrities και ξυρίζουν κι άλλες περιοχές του σώματος τους εκτός από τα γένια τους, όπως το στήθος τους, την πλάτη τους, τους ώμους και τα πόδια τους.
Κάποτε, αυτή ήταν μια γενναία απόφαση. Σήμερα είναι απλώς μια επιλογή. Το μόνο που πρέπει πραγματικά να σας απασχολεί είναι το κατά πόσο θα την ακολουθήσετε και θα την υποστηρίξετε σωστά. Η περιποίηση είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στην καθημερινή ρουτίνα ενός άνδρα, καθώς μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στη διάθεση.
Όταν το κύμα του καύσωνα ξεκινά να σαρώνει, υπάρχουν κάποιοι άντρες που είναι απρόθυμοι να βγάλουν το πουκάμισο τους και να απολαύσουν τον ήλιο, φοβούμενοι ότι μπορεί να δείχνουν απεριποίητοι. Αυτή η αβεβαιότητα δεν επηρεάζει μόνο την πιθανότητα να μην απολαύσουν την εποχή, αλλά να χάσουν και την αυτοπεποίθηση τους.

Η φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας είναι μία υπόθεση που χρειάζεται να απαραίτητα προϊόντα, αλλά και τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να επιλέξει κανείς αυτά που του ταιριάζουν. Ειδικότερα το καλοκαίρι, οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν - γι' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς όλα όσα χρειάζεται να έχει πάντα μαζί του.
Η χρήση της “Turbo” Ξυριστική λαβή για άνδρες & Ανταλλακτικές Κεφαλές 5Χ θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σας να μοιάζει φρέσκια και υγιής.

Η ανδρική ξυριστική λαβή-μηχανή “Turbo” διαθέτει την τεχνολογία motionsphere (24 μοίρες κινούμενη κεφαλή με pivoting που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου, κεφαλιού και πλάτης και αφαιρεί κάθε τρίχα).Η συσκευή αυτή έχει εργονομικά σχεδιασμένη μεταλλική λαβή απο ελαστικοποιημένο καουτσούκ για να αποφεύγονται οι τριβές. Στην “Turbo” ταιριάζουν οι πενταλέπιδες “5Χ” αλλά και οι εξαλέπιδες “SIXIE” ανταλλακτικές κεφαλές.

Οι ανταλλακτικές κεφαλές 5X διαθέτουν:

•Λεπίδες κατασκευασμένες σε απόσταση η μια από την άλλη για εύκολο ξέπλυμα.
•Μεγάλες-ενισχυμένες λιπαντικές λωρίδες (30% μεγαλύτερες από τα κοινά ξυράφια) πρίν και μετά τις λεπίδες με Aloe Vera, Βιταμίνη Ε και Shea Butter (Βούτυρο Καριτέ) για την αποφυγή ερεθισμών.
•Λεπίδα ακριβείας (trimmer) στο πίσω μέρος της κεφαλής ιδανική για δύσκολες περιοχές ξυρίσματος (φαβορίτα,κάτω από την μύτη,πίσω στον σβέρκο,μπικινι,γόνατο,αστράγαλο).
•Δερματολογικά ελεγμένες λεπίδες για ευαίσθητο δέρμα.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως τα ξυραφάκια με τη μία λεπίδα όχι μόνο δεν θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε, αλλά την ίδια ώρα, θα σας ερεθίσουν.



Με την “Turbo” Ξυριστική λαβή για άνδρες & Ανταλλακτικές Κεφαλές 5Χ τέλος οι ερεθισμοί, κοψίματα, κοκκινίλες, σπυράκια. Απαντάει σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας ένα καθαρό, άνετο ξύρισμα στο σώμα και πρόσωπο. Είτε γυμνάζεστε συχνά, είτε θέλετε να αναδείξετε τις γραμμές του σώματός σας ή το αγαπημένο σας τατουάζ, ακόμα και για να μεγιστοποιήσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις, η “Turbo” Ξυριστική λαβή για άνδρες & Ανταλλακτικές Κεφαλές 5Χ θα σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος για να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο πάντα σε ό,τι και να κάνετε μέσα στην ημέρα σας!

Τρόπος χρήσης:

Το καλύτερο είναι στην αρχή το ξύρισμα να γίνεται σύμφωνα με την φορά των τριχών και ύστερα να ακολουθεί ένα γρήγορο κόντρα ξύρισμα.


REAL SHAVE-SHAVING CREAM FOR WOMEN
(Κρέμα ξυρίσματος για γυναίκες)


Για απαλό, λείο δέρμα χωρίς ερεθισμούς!

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την αποτρίχωση του σώματός σου. Κάποιες είναι πιο ήπιες, κάποιες πιο γρήγορες, μερικές πιο σχολαστικές και σε άλλες τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο.
Κάθε μέθοδος αποτρίχωσης προκαλεί στρες και καταπόνηση στην επιδερμίδα. Συνεπώς, είναι ακόμη πιο σημαντικό να την προετοιμάσεις σωστά για την αποτρίχωση και να την περιποιηθείς μετά τη διαδικασία ακόμη περισσότερο. Το ξύρισμα είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος αποτρίχωσης. Όχι τυχαία, αφού μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες. Το μεγάλο μειονέκτημα του, όμως, είναι η μικρή διάρκεια του αποτελέσματος και οι τοπικοί ερεθισμοί που ίσως εμφανιστούν. Επίσης, το συχνό ξύρισμα ξηραίνει το δέρμα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξυρίζετε τα πόδια σας όταν είναι στεγνά. Είναι ο No 1 παράγοντας που προκαλεί ερεθισμό, κοψίματα, κοκκινίλες και φαγούρα στα πόδια. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ βιάζεστε– όταν χρησιμοποιείτε ξυραφάκι, δεν πρέπει να ξυρίζεστε χωρίς κρέμα ξυρίσματος. Αυτό το προϊόν ξυρίσματος διασφαλίζει ότι υπάρχει ένα φιλμ προστασίας πάνω στην επιδερμίδα που επιτρέπει στη λεπίδα να μετακινείται ακόμη πιο απαλά. Συνήθως, περιέχει συστατικά που καταπραΰνουν την επιδερμίδα πριν από το ξύρισμα. Αν χρησιμοποιείτε κρέμα ξυρίσματος, θα αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς της επιδερμίδας, κοκκινίλες ή σπυράκια και θα καμαρώνετε για την ασύγκριτα απαλή και μεταξένια επιδερμίδα σας.

Προκειμένου λοιπόν να δημιουργήσετε την κατάλληλη λίπανση στο δέρμα που θα κάνει το ξυράφι να γλιστράει, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ξυρίσματος REAL SHAVE-SHAVING CREAM FOR WOMEN. Έχει την ικανότητα να ενυδατώνει την επιδερμίδα, προετοιμάζοντας την για ένα βαθύ ξύρισμα ποδιών.

Η REAL SHAVE-SHAVING CREAM FOR WOMEN είναι κρέμα ξυρίσματος εμπλουτισμένη με αργανέλαιο (argan oil) κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Προστατεύει και το πιο ευαίσθητο δέρμα, ενυδατώνει και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή της με αργανέλαιο (argan oil), μαλακώνει την επιδερμίδα, προσφέρει βαθύ και εύκολο ξύρισμα, βοηθάει την λεπίδα να γλιστρά απαλά πάνω στην επιδερμίδα και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο τελείωμα.
Εξυγιαίνει το δέρμα και μειώνει τους μικροβιακούς κινδύνους που οφείλονται στα μικροκοψίματα. Ο ενυδατικός παράγοντάς της κάνει το δέρμα απαλό και ελαστικό. Η κατάλληλη υφή της σέβεται την ιδιαίτερη φυσιολογία της γυναικείας επιδερμίδας. Οι φόρμουλες είναι φιλικές προς το δέρμα με κλινικά αποδεδειγμένη δράση.
Μαλακώνει αποτελεσματικά τις τρίχες κατά την προετοιμασία για το ξύρισμα και τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα μετά το ξύρισμα. Δροσίζει και φρεσκάρει την επιδερμίδα κάνοντάς την απαλή, βοηθώντας παράλληλα στη διατήρηση της ελαστικότητάς της .

Όλα τα προϊόντα Realshave δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν parabens.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.
Δερματολογικά ελεγμένη!

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε 2-3 εκατοστά κρέμας από το σωληνάριο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Απλώστε σε υγρό δέρμα στα σημεία που επιθυμείτε κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Η κρέμα γίνεται πυκνή σαπουνάδα που μαλακώνει την τρίχα.


 REAL SHAVE-SHAVING CREAM FOR MEN
(Κρέμα ξυρίσματος για άντρες)



Ανδρική ιεροτελεστία ομορφιάς!

Κατά κοινή ομολογία, το ξύρισμα στις μέρες μας δε γνωρίζει μεγάλες δόξες - είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε στην εποχή της γενειάδας. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα, θα έρθει η στιγμή που ακόμα κι ο πιο φανατικός γενειοφόρος θα μπει στον πειρασμό (ή στην αναγκαιότητα) να ξυριστεί. Παρότι διανύουμε την περίοδο όπου το μούσι ολοένα και εξαπλώνεται, αξίζει μία εύφημος μνεία για όλα εκείνους τους άντρες που δεν «κρέμασαν» τα ξυράφια τους.
Ένα εύκολο, σύντομο, αρρενωπό τελετουργικό που εκτός από ευεργετικά αποτελέσματα (λειτουργεί σαν φυσική απολέπιση και επιτρέπει στην επιδερμίδα του προσώπου να αναπνέει) μπορεί να προσφέρει και μια ανεκτίμητη αίσθηση καθαριότητας, δροσιάς κι ευεξίας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου σας με το ξυραφάκι ανά χείρας, δώστε στον εαυτό σας το χρόνο και το δικαίωμα να απολαύσει όλη τη διαδικασία.
Το ξύρισμα προσώπου όμως, εκτός του ότι αποτελεί καθημερινότητα για τους περισσότερους άντρες, αποτελεί και πηγή καταπόνησης για την ανδρική επιδερμίδα! Όταν ξυρίζεστε, απομακρύνεται το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας, ερεθίζετε το θύλακα της τρίχας κι αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο, καύσο, ερυθρότητα, οίδημα και άλλες δερματικές αντιδράσεις.

Γι’ αυτό τα προϊόντα ξυρίσματος είναι απαραίτητα για την φροντίδα του δέρματος πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία. Το βασικότερο βήμα στο ξύρισμα είναι η προετοιμασία του δέρματος και των τριχών, ώστε να μαλακώσουν και στη συνέχεια να ξυριστούν βαθιά χωρίς να αφήσουν τραχιά σημεία.
Γι’ αυτό για να μπείτε στο πνεύμα του… επιτυχημένου ξυρίσματος, χρησιμοποιείστε κρέμα ξυρίσματος. Σε αυτή την ιδιαίτερη ανδρική ιεροτελεστία, συμβάλει η REAL SHAVE-SHAVING CREAM FOR MEN εξασφαλίζοντας απαλό ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα, ενώ μαλακώνει το δέρμα, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ακόμη πιο τέλεια νεανική όψη.

Η REAL SHAVE-SHAVING CREAM FOR MEN είναι  ανδρική κρέμα που κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο, προλαμβάνει τις εγκλωβισμένες τρίχες που φυτρώνουν κάτω από το δέρμα, διευκολύνοντας την έξοδό τους. Εμποδίζει τη δημιουργία ερεθισμών και προσφέρει την απόλυτη απόλαυση κατά το ξύρισμα. Προετοιμάζει το δέρμα για ένα βαθύ, άνετο ξύρισμα και παρέχει την απόλυτη ακρίβεια στο ξύρισμα, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα , επιτρέποντας στο ξυράφι να γλιστρά απαλά.
Γνωστή για τις αντιερεθιστικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Προστατεύει και το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Περιέχει συστατικά, ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των ανδρικών αναγκών με καταπραϋντική και ταυτόχρονα αντιοξειδωτική δράση που προστατεύουν την ανδρική επιδερμίδα. Η σύνθεσή της με αλλαντοΐνη, μαλακώνει την τρίχα, προσφέρει βαθύ και εύκολο ξύρισμα, βοηθάει την λεπίδα να γλιστρά απαλά πάνω στην επιδερμίδα και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο τελείωμα. Με ελαφριά, μη λιπαρή υφή, ιδανική για καθημερινή χρήση.

Το άρωμά της είναι εμπνευσμένο από τα μπαρμπέρικα παλαιάς εποχής με μια αίσθηση φρεσκάδας στο τελείωμα.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.
Δερματολογικά ελεγμένη!


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε περίπου 2 εκατοστά κρέμας από το σωληνάριο. Απλώστε με τα χέρια σε υγρό δέρμα ή με το πινέλο ξυρίσματος (κατά προτίμηση χρησιμοποιήστε ζεστό νερό). Για ευκολότερο ξύρισμα κάνετε ελαφρύ μασάζ για 1-2 λεπτά έτσι ώστε να δράσουν τα μαλακτικά συστατικά της κρέμας. Η κρέμα γίνεται πυκνός αφρός που μαλακώνει την γενειάδα. Μετά το ξύρισμα ξεπλύνετε με άφθονο νερό.



REAL SHAVE-BODY BUTTER FOR WOMEN
(Λοσιόν ενυδάτωσης για γυναίκες)



Περιποίηση μετά το ξύρισμα!

Έντονη ξηρότητα, δερματικοί ερεθισμοί, κοκκινίλες και αίσθηση καψίματος και «τραβήγματος». Αυτά είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που δηλώνουν ότι παρατηρούν και αισθάνονται εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος ή αμέσως μετά από αυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όσο πιο ευαίσθητο είναι το δέρμα τόσο πιο έντονα είναι τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Ωστόσο, η πλειονότητα των γυναικών ισχυρίζεται πως έρχεται συχνά αντιμέτωπη με αυτά κατά τη διάρκεια της ζωής της.
Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, ώστε να αποφεύγετε τους ερεθισμούς και να κάνετε στο εξής όσο πιο εύκολη και άνετη γίνεται τη διαδικασία του ξυρίσματος;
Υπάρχουν ορισμένα μέτρα τα οποία αξίζει να λάβετε προκειμένου να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας, ειδικότερα στην περίπτωση που το δέρμα σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος μετά το ξύρισμα, είναι η ενυδάτωση. Έτσι η ενυδάτωση μετά το ξύρισμα είναι η πιο σημαντική κίνηση από οποιαδήποτε άλλη. Προσφέρει την απαραίτητη υγρασία για να ανακτήσει η επιδερμίδα σας την απαλότητά του.
Είτε ανήκετε στις γυναίκες που έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα είτε όχι, η χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας έπειτα από κάθε ξύρισμα κρίνεται απαραίτητη διότι, μεταξύ άλλων, το ξύρισμα μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα.
Εάν θέλετε βελούδινη αίσθηση του δέρματός σας μετά από κάθε ξύρισμα, χρησιμοποιείστε το REAL SHAVE-BODY BUTTER FOR WOMEN για πλούσια ενυδάτωση .

Η REAL SHAVE-BODY BUTTER FOR WOMEN είναι λοσιόν ενυδάτωσης που προστατεύει αποτελεσματικά από τους ερεθισμούς και ενυδατώνει το δέρμα. Φροντίζει την επιδερμίδα σου αμέσως μετά το ξύρισμα και την προστατεύει από ερεθισμούς ώστε να μπορείτε να ξυρίζεστε όσο συχνά επιθυμείτε.
Χάρη στα συστατικά της προσφέρει μοναδική αίσθηση άμεσης ανακούφισης, τόνωσης και φρεσκάδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με βιολογικό αργανέλαιο (argan oil) για βαθιά ενυδάτωση και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.
Η σύνθεσή της με αργανέλαιο προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία φροντίδας. Με την καινοτόμο φόρμουλα hydra-lock το δέρμα σας παραμένει απόλυτα ενυδατωμένο έως και 24 ώρες.

Η REAL SHAVE-BODY BUTTER FOR WOMEN απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει σε βάθος, βοηθώντας την επιδερμίδα να «ξαναχτίσει» το φυσικό της προστατευτικό στρώμα ώστε να παραμένει απαλή και υγιής. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και αναζωογονημένο και είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος!
Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.
Δερματολογικά ελεγμένη!

Τρόπος χρήσης:

Μετά το ξύρισμα, απλώστε το body butter μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.








Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Realshave έχει σχεδιάσει υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, της γενειάδας ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες και γυναίκες, αξιοποιώντας τη δύναμη των ενεργών συστατικών, σε συνδυασμό με την προηγμένη επιστήμη και την εξειδικευμένη έρευνα πίσω από τις ανάγκες των ανδρών & γυναικών. Μας προσφέρει προϊόντα με μοναδική υφή, που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν αυτό το τελετουργικό, χαρίζοντας ταυτόχρονα άψογο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Realshave για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://realshave.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου