Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Lactacyd review


Lactacyd


Ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Γειά σας Glamorous,

Βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού με τις παραλίες να αποτελούν σχεδόν μονόδρομο. Ξέγνοιαστες στιγμές, ξεκούραση και ατέλειωτες ώρες στη θάλασσα και την άμμο είναι σχεδόν απαραίτητα συστατικά για τέλειες και ανέμελες διακοπές.
Επειδή όμως αυτές οι στιγμές ξεγνοιασιάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον ήλιο, τη θάλασσα και τις παραλίες, καλό είναι να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να χαρείτε την ανεμελιά του καλοκαιριού.
Πολύ σημαντική είναι η επιλογή ήπιων προϊόντων καθαρισμού που δεν διαταράσσουν τις ισορροπίες της ευαίσθητης περιοχής και είναι φιλικά στο pH του κόλπου σας.
Για να μην ανησυχείτε το καλοκαίρι και για να μη επηρεαστεί αρνητικά η διάθεσή σας, πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας και να κρατήσετε προστατευμένη την ευαίσθητη περιοχή με σύμμαχό σας την εταιρία Lactacyd.

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.




Τα προϊόν που χρησιμοποίησα είναι:


LACTACYD OXYGEN FRESH  


Φρεσκάδα χωρίς μυρωδιές με μια κίνηση!

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να μυρίζει σαν πούδρα και ροδοπέταλα 24 ώρες το 24ωρο; Δυστυχώς όσο κι αν προσέχετε, υπάρχουν φορές που η φυσική σας μυρωδιά σας… προδίδει. Τα «χαμηλά» σας σημεία είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για σας δυσάρεστες μυρωδιές, αφού η υγρασία, η ζέστη και τα λάθος υφάσματα μπορούν να εγκλωβίσουν όλη τη δυσοσμία του ιδρώτα και των βακτηρίων.
Πιο αναλυτικά η ευαίσθητη απελευθερώνει εκκρίσεις οι οποίες όταν αναμειγνύονται με τον ιδρώτα μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητη δυσοσμία.

Ακόμη και αν δεν έχετε παρατηρήσει κάποια ανεπιθύμητη μυρωδιά ή αν δεν έχετε ακούσει παράπονα από κάποια συντροφιά, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες άσχημες μυρωδιές οι οποίες καραδοκούν κάτω από το εσώρουχο σας. Και σίγουρα μια άσχημη μυρωδιά στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία. Οι άσχημες μυρωδιές είναι ντροπιαστικές αλλά μπορεί να συμβούν στον καθένα.
Για να μην φτάσετε, ωστόσο, σε αυτό το σημείο υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εμποδίσετε τη δυσοσμία.

Για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις μπορείτε να απομακρύνετε την ανεπιθύμητη δυσοσμία εύκολα και γρήγορα! Ασπίδα απέναντι σε αυτή την δύσοσμη απειλή είναι η σωστή ατομική υγιεινή και η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Δώστε παραπάνω προσοχή όταν πλένετε τη συγκεκριμένη περιοχή, αφού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία του κορμιού σας που πρέπει να διατηρείτε όσο πιο καθαρά μπορείτε.  
Για να ονειρεύεστε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με πολλές όμορφες εικόνες και χωρίς δυσάρεστες οσμές χρησιμοποιήστε το LACTACYD OXYGEN FRESH.

Το Lactacyd Oxygen Fresh είναι αναζωογονητικό gel καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, για καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί έως και 12 ώρες!
Mε ένα πάτημα νιώθεις ένα σύννεφο από δροσοσταλίδες να απελευθερώνονται,  χαρίζοντας αίσθηση καθαριότητας, φρεσκάδας και σιγουριάς! Αμέσως δυσφορία και κακοσμία καθώς και οποιοδήποτε αίσθημα ενόχλησης  εξαφανίζονται!

Νέα πρωτοποριακή σύνθεση με φυσαλίδες οξυγόνου και αρκτικά μούρα, εξασφαλίζει αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 ώρες. Το Lactacyd Oxygen Fresh  σχεδιάστηκε με στόχο να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας αίσθημα ενυδάτωσης και φρεσκάδας, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσιολογική μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής, καθώς δεν περιέχει σαπούνι και είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Πλεονεκτήματα:
  • Γυναικολογικά & Δερματολογικά Ελεγμένο.
  • 12ωρη καθαριότητα & φρεσκάδα.
  • Εμπλουτισμένο με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ, φυσαλίδες Οξυγόνου & αρκτικά μούρα.
  • Παρέχει άμεσο αίσθημα φρεσκάδας & ενυδάτωσης, ενώ σέβεται τη φυσιολογική μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Απαλή φρεσκάδα και προστασία. Αναζωογονεί και παρέχει μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας, ενώ ασκεί μια αποτελεσματική αποσμητική δράση.

Είναι σε πρακτικό διάφανο μπουκάλι και είναι κατάλληλο και για ταξίδια.

Συνιστώμενη χρήση:

Από την πρώτη έμμηνο ρύση. Για καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Προσθέστε 2 σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας και εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα. Αφού ξεβγάλετε, θα νιώσετε μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.




Το Lactacyd, με 60 χρόνια εξειδίκευσης και Νο1 προϊόν Παγκοσμίως,  δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής που είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα, με φυσικά ενεργά συστατικά, ώστε να είναι ασφαλή αλλά και ήπια.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία LACTACYD για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lactacyd.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου