Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

tianDe review


tianDe

In the rhythm of life!

Γειά σας Glamorous,

Aν θεωρείτε πως τελευταία το «έχετε παρακάνει», μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσετε ένα εντατικό πρόγραμμα ευεξίας και ανανέωσης.
Οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη γενικότερη υγεία μας αντανακλά στο δέρμα μας. Όπως υποστηρίζουν και οι ειδικοί, το δέρμα είναι «καθρέφτης» της κατάστασης του οργανισμού μας. Aν λοιπόν τον καταπονείτε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό θα φανεί και στο δέρμα σας.
Μπορεί το καλοκαίρι να δείχνετε πάντα πιο όμορφη και λαμπερή από κάθε άλλη εποχή , όμως τα πράγματα στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλά για το δέρμα σας. Η θάλασσα, το αλάτι, η παρατεταμένη παραμονή στον ήλιο, τα ξενύχτια, η μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ, η συχνά όχι τόσο επιμελής φροντίδα του δέρματος στις διακοπές αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα σας, που για την ώρα μπορεί να καλύπτονται από το μαύρισμα και την καλοκαιρινή σας αύρα, γρήγορα όμως θα αποκαλυφθούν.

Νέες λεπτές ρυτίδες, πανάδες, αφυδατωμένη όψη, χαλάρωση είναι αποτελέσματα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Aν τελευταία παρατηρείτε τέτοια συμπτώματα πάνω σας, τότε μάλλον είναι η κατάλληλη ώρα να ξεκουραστείτε, να φτιάξετε ένα ισορροπημένο από κάθε άποψη πρόγραμμα και να αναζωογονηθείτε.
Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρετε τη λάμψη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας. Μάθετε ποιες είναι οι κορυφαίες θεραπείες για ολική ανανέωση μετά τις διακοπές! 

Η εταιρία tianDe, είναι εδώ για να μας δώσει τεκμηριωμένες λύσεις για την αναζωογόνηση του δέρματός σας, μετά από την έκθεση στον ήλιο.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η TianDe είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 από 5 Ρώσους επιχειρηματίες, που όνειρο τους είχαν να μεταφέρουν τις θεραπευτικές δυνατότητες της ανατολής, στην δύση. Επένδυσαν στις αρχαίες μυστικές θεραπευτικές συνταγές της Κίνας του Θιβέτ και του Αλτάι (το οποίο είναι η πιο καθαρή οικολογικά περιοχή του πλανήτη, που είναι υπό την προστασία της UNESCO).
Τα προϊόντα της tianDe στηρίζονται σε συνταγές που έχουν 5000 χρόνια ιστορίας, της Κινέζικης και Θιβετιανής ιατρικής παράδοσης. Οι συνταγές είναι βασισμένες στην σύγχρονη αντίληψη της ιατρικής επιστήμης και παρασκευάζονται με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα.
Κυρίως τα συστατικά των προϊόντων, είναι εκχυλίσματα, φυτών και βοτάνων, τα οποία παράγονται, στις ορεινές πεντακάθαρες περιοχές των Ημαλαίων και Βόρειο Αλται και συλλέγονται από ειδικευμένους ανθρώπους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



tianDe Green Tea Body Salt Scrub
(Απολεπιστικό σώματος)



Let’s All Take a Break!

Το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι γεγονός και όλοι νιώθουμε καλύτερα τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε όμως αποφασισμένες να το φροντίσετε ώστε να έχετε ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια. Όταν κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε γραμμές, κηλίδες, σημάδια στη μύτη και τα μάγουλα, θυμόμαστε τη σημασία της απολέπισης του προσώπου.
Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο σώμα μας; Το δέρμα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και διαρκώς αποβάλλει νεκρά κύτταρα με ρυθμό έως και 50.000 ανά λεπτό!
Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν και μια τραχιά υφή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο το πρόσωπό σας! Η απολέπιση σε όλο το σώμα μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη της ακμής του σώματος σε πολλά σημεία κάτω από το λαιμό σας, όπως στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να μην δημιουργούνται σπυράκια στο δέρμα επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν υποδορίως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας των νεκρών δερματικών κυττάρων που τις εμποδίζουν.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση.
Έτσι ανανεώστε και αφήστε να «αναπνεύσει» πάλι το δέρμα μας με το tianDe Green Tea Body Salt Scrub, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το καλοκαίρι.

Το tianDe Green Tea Body Salt Scrub είναι ένα εκλεπτυσμένο πήλινγκ σώματος για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε αυτό το αναζωογονητικό Salt scrub, όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο σώμα και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Με ήπιο κόκκο για να μην ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα. Οι κόκκοι που περιέχει έχουν απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας.. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά.

Περιέχει θαλασσινό αλάτι που έχει μια αναζωογονητική και αναζωογονητική επίδραση στο δέρμα σας, ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες και εμπλουτίζει το δέρμα σας με μικρο- και μακροστοιχεία, ενισχύοντας παράλληλα την ελαστικότητά του. Τα συστατικά που περιέχονται στο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος και θρέφουν το δέρμα σας, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό και ενισχύοντας τις αμυντικές του λειτουργίες.
Χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει και προστασία του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..


Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία.
  • Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

Η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. Δεν χρειάζεται παρά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και θα αποζημιωθείτε με μια βελούδινη επιδερμίδα!
Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας καθώς και στην αναζωογόνηση των αισθήσεων με το δροσερό άρωμά του. Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.

Τρόπος χρήσης:

Μέθοδος Νο. 1: απλώστε μια μικρή ποσότητα αλατιού στο υγρό δέρμα σας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Μετά την εφαρμογή, ξεπλύνετε με νερό.
Μέθοδος αρ. 2: διαλύστε ένα πακέτο αλατιού σε ζεστό νερό. Κάντε μπάνιο για όχι περισσότερο από 20 λεπτά.



tianDe Crystal Collagen Eyelid Mask
(Κρυσταλλένια μάσκα κολλαγόνου ματιών)



Για τα μάτια σας μόνο!

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Σωστά! Αλλά πόσο καλή μπορεί να είναι η μέρα σας όταν καθημερινά ξυπνάτε και βλέπετε στον καθρέφτη σας δύο τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Μα, το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς…
Αυτές είναι σκέψεις που κάνετε πολύ συχνά, και όπως θα διαπιστώσετε, δεν είσαστε η μόνη.

Τα μάτια δεν αντανακλούν απλά τα συναισθήματά μας, αλλά είναι και πολύ ευαίσθητα στο περιβάλλον. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Οι σμηγματογόνοι αδένες -το φυσικό λιπαντικό του δέρματος- είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι στην περιοχή των ματιών, ενώ αντίθετα υπάρχει ένα πυκνό δίκτυο επιφανειακών -άρα εύθραυστων- τριχοφόρων αγγείων. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στους μαύρους κύκλους, στα πρηξίματα, στις σακούλες και, φυσικά, στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Με τον όρο "μαύροι κύκλοι" περιγράφεται η υπερμελάγχρωση που μπορεί να παρουσιαστεί γύρω από τα μάτια, προσδίδοντας ταλαιπωρημένη εμφάνιση. Και ενώ μπορεί να αναρωτιέστε “Γιατί σε μένα;”, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πως πρόκειται για μία σειρά από πολύ κοινά προβλήματα που κάθε γυναίκα θα αντιμετωπίσει στη ζωή της, σε κάποια χρονική στιγμή. Δυστυχώς, οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν εύκολα να προδώσουν την κούραση μας.
Πώς μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε;
Εάν έχετε μαύρους κύκλους και ανησυχείτε ότι δε θα απαλλαγείτε ποτέ από αυτούς, ηρεμήστε. Την λύση μας την δίνουν η tianDe Crystal Collagen Eyelid Mask.

Η tianDe Crystal Collagen Eyelid Mask  είναι μια μάσκα ματιών που αυξάνει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και με εντατική θεραπεία, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Με συχνή χρήση, θα δείτε μαύρους κύκλους, σακούλες και ρυτίδες έκφρασης να μειώνονται αισθητά, χαρίζοντάς σας ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

Τα patch έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και σε μόλις είκοσι λεπτά, μπορείτε να προσφέρετε στην περιοχή κάτω από τα μάτια 10 φορές περισσότερα ευεργετικά συστατικά και ενυδάτωση σε σχέση με τις απλές μάσκες ομορφιάς. Η δροσιστική δράση τους μειώνει τα πρηξίματα, βοηθά στην μείωση των μαύρων κύκλων αλλά και ελαχιστοποιεί τις σακούλες στα μάτια. Ενισχύει την υγρασία της λεπτής επιδερμίδας και μειώνει άμεσα τις μικρές ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και σημάδια της ξηρότητας. Ταυτόχρονα το αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Δρουν αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια κόπωσης λόγω έλλειψης ύπνου ή μετά από μια δύσκολη μέρα ή και για να σας ξεκουράσουν, δροσίζοντάς σας μετά από έκθεση στον ήλιο. Έχουν ανυψωτικό αποτέλεσμα και βοηθούν στην ομαλή λεπτή γραμμή. Η σφιχτή εφαρμογή της μάσκας εξασφαλίζει θερμικό αποτέλεσμα και την τέλεια απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 70% όλων των πρωτεϊνών στο νεανικό δέρμα. Ωστόσο, η σύνθεσή του επιβραδύνεται στους περισσότερους ανθρώπους ξεκινώντας από την ηλικία των 30 ετών. Η ποιότητα του κολλαγόνου υπόκειται επίσης σε αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία: χάνει την ικανότητα αποθήκευσης υγρασίας, γίνεται λιγότερο ανθεκτική και λιγότερο ελαστική. Τα προϊόντα της σειράς Collagen Active περιέχουν υδρολυμένο κολλαγόνο που αποκαθιστά τις πρωτεϊνικές ίνες στη δερματική μήτρα και παρατείνει τη νεότητα του δέρματος σας.
Η περιοχή γύρω από τα μάτια χαλαρώνει και λειαίνει αμέσως, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μειώνονται αισθητά. Το βλέμμα είναι πιο φωτεινό. Σφίγγει το δέρμα, διώχνει τη χαλάρωση και αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων. Σαν αποτέλεσμα, η περιοχή γύρω από τα μάτια, δείχνει ανασηκωμένη και λεία.


Αναλυτικότερα:
  •       Λειαίνει λεπτές γραμμές.
  •       Ενυδατική καταπραϋντική δράση.
  •      Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
  •       Μειώνει τις σακούλες και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια.
  •       Αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια.
  •       Μειώνει αισθητά τους μαύρους κύκλους.

Θα σας χαρίσουν ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα. Είναι σχεδιασμένα για τις γυναίκες που αναζητούν προηγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα, υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα αποτελέσματα.
Τα προϊόντα της σειράς Collagen Active συνιστώνται για χρήση από την ηλικία των 35 ετών.

Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.

Τρόπος χρήσης:


Απλώστε τη μάσκα σε καλά καθαρισμένο δέρμα των βλεφάρων. Αφαιρέστε το μετά από 15-20 λεπτά χωρίς να ξεπλύνετε τον ορό. Συνιστάται για χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα.



tianDe Daily liner with aloe extract "Jade Freshness"
(Σερβιέτα για καθημερινή χρήση με εκχύλισμα αλόης)



Μπορεί στη Γαλλία να λένε: «Les Anglais out debarque», δηλαδή «οι Άγγλοι έφτασαν» ,στη Γερμανία: «Erdbeerwoche» που σημαίνει η εβδομάδα της φράουλας,  στην Αμερική: είναι το «θεία Φλο» και στην Ελλάδα «Είμαι αδιάθετη»…… ’Οπως και να το λέμε κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά την έμμηνο ρύση της κάθε μήνα και παρόλο που ορισμένες ούτε που την καταλαβαίνουν, άλλες έχουν έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να περνούν το μεγαλύτερο διάστημά της στο κρεβάτι….Ο γυναικείος κύκλος είναι σχεδόν άρρηκτα συνυφασμένος με εκείνες τις μέρες που όλα μας πάνε λίγο στραβά.
Ειδικά τις πρώτες μέρες της περιόδου, κάθε γυναίκα νιώθει τη θηλυκότητα και τη διάθεσή της, πιο χαμηλά από ποτέ. Είναι μία αλήθεια που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από καμιά μας. Και ακόμη, κι αν τις ημέρες βρίσκουμε τρόπους να το «ξεχνάμε» και να κινούμαστε άνετα σε κάθε δραστηριότητα μας, όταν πλησιάζει η νύχτα τα πράγματα αλλάζουν...Η περίοδος μας απασχολεί τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες κάθε μήνα και τούτο θα συνεχίσει να συμβαίνει για αρκετά χρόνια ακόμα. Το ξέρατε ότι οι «δύσκολες» ημέρες αντιστοιχούν σε περίπου 2.400 ημέρες της ζωής σας; Δεν θα ήταν προτιμότερο να μην τις περάσουμε στον καναπέ ή στο κρεβάτι μας;

Δεν είναι τυχαίο ότι λέγονται «δύσκολες» μέρες! Ας φροντίσουμε τουλάχιστον να είναι όμορφες και ασφαλείς, τόσο οι μέρες όσο και οι νύχτες αυτές.
Οι γυναίκες αξίζουμε πραγματικά το καλύτερο και τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής δεν θα πρέπει να αποκλίνουν από το καλύτερο. Ως δραστήριες γυναίκες, όλες ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε στεγνές, φρέσκες και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Ορίστε πώς να το καταφέρετε! Διατηρήστε την ζωντάνια, την  φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση σας κατά την διάρκεια της περιόδου σας.
Γυρίστε την πλάτη στις "δύσκολες" μέρες και να δώστε στην περίοδό σας έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας με την tianDe Daily liner with aloe extract "Jade Freshness".

Οι σερβιέτες tianDe Daily liner with aloe extract "Jade Freshness" σχεδιάστηκαν με στόχο την άνεση, την απορροφητικότητα και την κυκλοφορία του αέρα στην περιοχή. Είναι πολύ λεπτές, συσκευασμένες κάθε μία ξεχωριστά για να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε.
Κανονικού μήκους σερβιέτα , πολύ λεπτή 0,1π, με υπεραπορροφητικό κάλυμμα .Διαχέει την υγρασία κυρίως κατά μήκος της σερβιέτας, σε αντίθεση με άλλες σερβιέτες, διαχέοντας την υγρασία εξίσου κατά μήκος και κατά πλάτος. Έτσι, μειώνει την πιθανότητα πλαϊνών διαρροών, ενώ παράλληλα απορροφά ταχύτατα την υγρασία, αφήνοντας μοναδικά στεγνή την επιφάνεια.
Παρόλο που οι σερβιέτες tianDe Daily liner with aloe extract "Jade Freshness" είναι πολύ λεπτές ,προσφέρουν αίσθηση άνεσης και προστασίας κατά τη διάρκεια της περιόδου σας.

Οι σερβιέτες έχουν μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τα ανταγωνιστικά τους προϊόντα! Η σύστασή τους τα καθιστά φιλικά και απολύτως κατάλληλα ακόμα για ευαίσθητες επιδερμίδες . Περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων. Εξαλείφουν τη μυρωδιά. Παρέχουν μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.
Άνετη, βολική και όσο πιο στιλάτη μπορεί να γίνει μία σερβιέτα!
Οι tianDe Daily liner with aloe extract "Jade Freshness"είναι ιδανικές για χρήση το βράδυ και για τις ημέρες με μεγάλη ροή, ενώ βγαίνουν και σε ατομική συσκευασία που θα κάνει τη μεταφορά τους μέσα στην ημέρα εύκολη και διακριτική!

Ξαναγράψτε τους κανόνες με την tianDe και αποκτήστε σερβιέτες με τέλεια εφαρμογή στο σώμα σας και τη ροή σας, χωρίς διαρροές.

Τρόπος χρήσης:

Συνιστάται για καθημερινή χρήση.




tianDe Daily Pantyliner „Life Energies“
(Σερβιέτα για καθημερινή χρήση «Ενέργεια ζωής»)




Σίγουρα δεν είναι και ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή, όμως μήπως να το δείτε και από μια πιο αισιόδοξη οπτική γωνία;

Είναι από τα πράγματα εκείνα στη ζωή που σε κάνουν να επικεντρώνεσαι μονάχα στα αρνητικά τους. Και όχι άδικα. Κάθε φορά που περιμένετε αυτόν τον ανεπιθύμητο «επισκέπτη», ο οποίος κάθε μήνα δεν σας ξεχνά, αναλογίζεστε αυτόματα τα προβλήματα που θα φέρει μαζί του, και ομολογουμένως δεν είναι λίγα. Πόσες φορές υποφέρετε από πόνους, αναγκάζεστε να πάτε στην δουλειά σας και σε όλες τις άλλες υποχρεώσεις σας άκεφη, ακυρώνετε εξόδους και διακοπές, καταστρέφετε το αγαπημένο σας παντελόνι;
Οι μεταβολές της διάθεσης, η ευερεθιστότητα, τα συναισθήματα θλίψης, το πρήξιμο και η ευαισθησία του μαστού είναι όλα εκείνα τα σημάδια που ότι η περίοδος πλησιάζει.
Η περίοδος είναι ένα ευαίσθητο θέμα για κάθε γυναίκα και οι περισσότερες βιώνουν έντονα σωματικά συμπτώματα εκείνες τις ημέρες, ενώ άλλες παραπονούνται πως δεν μπορούν να αθληθούν με ευκολία.

 Όλα αυτά είναι αρκετά για να κατηγορείτε την τύχη σας, ωστόσο ήρθε η ώρα να δείτε και τα καλά αυτού του... βάσανου, που λέγεται εμμηνόρροια ή απλά έμμηνος κύκλος, και τελικά δεν είναι και λίγα.
Καταρχήν, είναι πολύ βασικό να συνειδητοποιήσετε ότι η έμμηνος ρύση αποτελεί  ένα από τα θαύματα της ζωής που έχουμε την ευλογία να βιώνουμε ως γυναίκες. Επιπλέον, αποτελεί μία εξαιρετική ασπίδα προστασίας του οργανισμού μας συμβάλλοντας στο να αποβάλλει  άχρηστες ουσίες, αλλά και ένα ποσοστό σιδήρου το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε περίπτωση που υπάρχει υψηλή συγκέντρωση, αλλά και να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων κ.ά.  Να είστε βέβαιες ότι τα οφέλη της περιόδου είναι πολλά περισσότερα από τα συμπτώματα του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Η tianDe Daily Pantyliner „Life Energies“ είναι ένας καλός λόγος για να χαμογελάτε διάπλατα, εκεί που άλλες... εκνευρίζονται, τις επίμαχες αυτές μέρες και να βλέπετε την περίοδο ως κάτι ανώτερο από μία απλή και... αηδιαστική αιμορραγία.

Η tianDe Daily PantylinerLife Energies είναι θεραπευτικό καθημερινό σερβιετάκι που περιέχει οργανικό βαμβάκι και εκχυλίσματα από 38 βότανα !!! Κατασκευασμένες από φυτά, οι οποίες υποστηρίζουν τέλεια τον γυναικείο οργανισμό. Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στο μοναδικό φυτοπλαγκτόν από πυκνά εκχυλίσματα και αποξηραμένα βότανα που χρησιμοποιούνται στην κινέζικη ιατρική.

Η κινεζική αγγελική είναι επίσης γνωστή ως “γυναικείο τζίνσενγκ” ή “βασίλισσα των κινέζικων βοτάνων”. Ενισχύει το αίμα, ρυθμίζει την εμμηνόρροια και ανακουφίζει τον πόνο.Μιμείται την επίδραση του οιστρογόνου και της προγεστερόνης, μιας πηγής φυτοοιστρογόνων. Δεν έχει μόνο την ικανότητα να "αντικαταστήσει" τη δράση των ορμονών, αλλά επίσης βοηθά στην αύξηση της ευαισθησίας των υποδοχέων του σώματος σε αυτές τις ορμόνες. Το εκχύλισμα δυόσμου έχει καταπραϋντική, σπασμολυτική, αντισηπτική και ανακουφιστική δράση. Σε επαφή με τις βλεννώδεις μεμβράνες, η μενθόλη δρα στους υποδοχείς για να κρυώσει, συρρικνώνοντας τα επιφανειακά αγγεία, με αποτέλεσμα την αντανακλαστική επέκταση των αγγείων των εσωτερικών οργάνων. Αυτό εξηγεί τη μείωση της αίσθησης του πόνου σε διάφορες φλεγμονώδεις διεργασίες. Το εκχύλισμα λοβόφυλλου, αποκαθιστά την ορμονική ισορροπία και ωφελεί το αναπαραγωγικό σύστημα. Το εκχύλισμα ρίζας από γαλακτοκομική παιωνία χρησιμοποιείται ως παυσίπονο και αντισπασμωδικό για τις μηνιαίες διαταραχές του κύκλου. Το εκχύλισμα από φύλλα κουρκουμά χορηγείται σύμφωνα με την αρρυθμία για την αφαίρεση του κνησμού, της δερματίτιδας, της αλλεργικής ακμής, της ομαλοποίησης της αιμορραγίας. Ο κουρκουμάς είναι ένας αξιόπιστος βοηθός του ανοσοποιητικού συστήματος στη μάχη με την παθογόνο μικροχλωρίδα. Το εκχύλισμα κνίδης είναι γνωστό για τις ιδιότητες τόνωσης και δημιουργίας του, προκαλεί επιταχυνόμενο σχηματισμό νιτρικού οξειδίου στους παρακείμενους ιστούς και παρέχει ισχυρή ροή αίματος στα γεννητικά όργανα, βελτιώνει τη σίτιση και την αναπνοή των ιστών, καθώς και την αύξηση της λίμπιντο.Το εκχύλισμα αλόης έχει ένα ιδιαίτερο αναζωογονητικό αποτέλεσμα στο σώμα, βελτιώνει το μεταβολισμό, προωθεί την επούλωση πληγών, επηρεάζει θετικά το αναπαραγωγικό σύστημα. Αποτρέπει μυκητιασικές, ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις, αφαιρεί οιδήματα και κνησμούς. Το αλουμίνιο είναι ένα 100% φυσικό προϊόν ορεινής ηφαιστειακής προέλευσης. Έχει φυσική αντιβακτηριακή δράση.

Η αποτελεσματικότητα της φυτοκαταστολής γίνεται αισθητή μέσα σε λίγα λεπτά της χρήσης: μειώνει τον κνησμό και την καύση. Μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση θερμότητας ή παλμών στα ενεργειακά κέντρα - αυτό είναι ένα σήμα για την ενεργοποίηση και την εναρμόνιση των ενεργειακών αλληλεπιδράσεων του σώματος.
Με λεπτό σχεδιασμό 1.4 πόντους και ιδιαίτερα απορροφητικό πυρήνα, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.




Αναλυτικότερα:

  • 100% φυσικό προϊόν !!!
  • Βοηθά όχι μόνο σε γυναικολογικά και ουροποιητικά προβλήματα αλλά και σε φαρυγγίτιδα, κρυολογήματα, βρογχίτιδα και γενικά σε φλεγμονές της ανώτερης αναπνευστικής οδού !!!
  • Εξισορροπούν το pH, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάνε στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην βελτίωση της ψυχικής υγείας.
  • Η φυτομεμβράνη παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας και άνεσης. Το επίθεμα έχει μια ειδική φυτομεμβράνη που προάγει μια φυσική ισορροπία pH και έχει θετική επίδραση στη μικροχλωρίδα. Παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας και άνεσης.

Υπέροχα αρωματισμένο. Για υγιεινή φροντίδα και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τον καλύτερο τρόπο χρήσης του προϊόντος:

Συντηρητικός τρόπος:

Συνιστάται χρήση κατά την περίοδο αποκατάστασης μετά από θεραπεία με φάρμακα για γυναικολογικές παθήσεις ή μετεγχειρητική περίοδο.
Μια σεβιέτα ανά μέρα. Η θεραπευτική δραστηριότητα της είναι 24 ώρες. Η χρήση κυμαίνεται από 10 έως 30 ημέρες, μέχρι να επιτευχθεί το απαραίτητο αποτέλεσμα.

Προφυλακτική χρήση:

Για την πρόληψη, οι σερβιέτες συνιστώνται να χρησιμοποιούνται μία φορά το χρόνο για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μια σερβιέτα χρησιμοποιείται κάθε ημέρα. Η θεραπευτική δράση τους διαρκεί 24 ώρες.

Θεραπεία και πρόληψη κυστίτιδας και αιμορροΐδων:

Χρησιμοποιήστε μια σερβιέτα ανά ημέρα μέχρις ότου ληφθεί το απαραίτητο αποτέλεσμα. Οι επόμενες 3 ημέρες χρησιμοποιούνται για προφύλαξη.

Δεν συνιστάται η χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της γαλουχίας, της εμμήνου ρύσεως και της εφηβείας.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως στα προϊόντα της εταιρίας tianDe νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !! Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία tianDe για την χορηγία των προϊόντων..


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://tiande.eu/~8NEWR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου