Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Etheleo review

 

Etheleo



Η απαράμιλλη ομορφιά της λεβάντας!


Γειά σας Glamorous,

Λίγα πράγματα είναι τόσο όμορφα και γραφικά όσο τα χωράφια λεβάντας σε πλήρη άνθιση. Ακόμα και όταν είναι η εποχή της συγκομιδής, οι οργανωμένες σειρές των λουλουδιών και η συστηματική εργασία των αγροτών έχουν ως αποτέλεσμα μια πανέμορφη αντίθεση!

Η λεβάντα των αρωμάτων, η λεβάντα η απρόσκοπτη θεραπεία των εγκαυμάτων, η λεβάντα που θεραπεύει ημικρανίες, η λεβάντα που ιππεύει με την άγρια κι υπέροχη οσμή μέσα στα δάση και τ’ αμπέλια, άρωμα του Βυζάντιου όταν με τη μαστίχα και το αρσενικό λιβάνι παντρεύεται, η λεβάντα με το μύρο και το τριανταφυλλόνερο που θεραπεύει, η λεβάντα σε έλαια, η λεβάντα σε πόνους μυοσκελετικούς και προβλήματα μουδιάσματος, η λεβάντα που χτυπάει σε φλεγμονές.

Φυτό σωτηρίας, οσμή διαπεραστική, αρωματική, ζεστή, όλο αψάδα της ευεργετικής θαλάσσιας αύρας, άγρια, γλυκόχροη.

Η λεβάντα χωρίς αμφιβολία είναι ένα  από τα πλέον πολύτιμα βότανα της φύσης. Όταν σκέφτεστε τη λεβάντα, αυτόματα σας έρχεται στο μυαλό μια εικόνα από απέραντους μοβ λειμώνες.

Η λεβάντα, αυτό το πανέμορφο φυτό είναι γνωστή κυρίως για το άρωμά της, αλλά στην πραγματικότητα έχει πολλές άλλες ιδιότητες που την καθιστούν ένα από τα κορυφαία βότανα. Είναι εξαιρετική για την υγεία σας, το δέρμα, ακόμα και για το σπίτι σας.

Τα οφέλη της είναι άφθονα και μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη στην καθημερινότητα. Φέρτε τα λιβάδια της λεβάντας στο σπίτι σας και στην επιδερμίδα σας με τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρίας Etheleo.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η ETHELEO LTD είναι μια οικογενειακή εταιρεία. Επεξεργάζεται μόνο τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Τα αιθέρια έλαια αποτελούν όλα δική τους παραγωγή με καλλιέργειες στην Δυτική Μακεδονία. Είναι 100% φυσικά χωρίς προσμίξεις. Ελέγχουνε όλη την διαδικασία καλλιέργειας, παραγωγής και ελέγχου του τελικού προϊόντος τους στις  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας τους.

Όραμα τους είναι να αποτελέσουνε το πιο  αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο brand στην Ελλάδα για  την παροχή εξαιρετικής  πρώτης ύλης αιθέριων ελαίων στην αρωματοποιία αλλά και στην βιομηχανία προσωπικής  φροντίδας πανευρωπαϊκώς.

Eth...Comes from Ethical

Eleo...Comes from Essential Oil in Greek

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Etheleo ESSENTIAL OILS

(ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ)


The scent of nature!

Αποτελούν τη ζωτική δύναμη, την ενέργεια και την ψυχή ενός φυτού. Εξαιτίας της μικρομοριακής δομής τους μπορούν να εισέλθουν εύκολα στον ανθρώπινο οργανισμό, προσφέροντας τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Χάρη στο εύρος των ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται τόσο για καλλωπιστικούς όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία και φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα, την ψυχή και το μυαλό. Βάλτε τα στο σπίτι, στο γραφείο, στην καθημερινότητά σας αιθέρια έλαια που θα σας τονώσουν στη στιγμή.

Με την όσφρηση οι μυρωδιές από τα τριχίδια της μύτης μεταφέρονται στο λιμβικό εγκέφαλο, την περιοχή που συνδέεται με το ένστικτο, το συναίσθημα, τη μνήμη και τη γνωστική ικανότητα, απελευθερώνοντας ορμόνες που με τη σειρά τους μπορούν να «ξεκλειδώσουν» αισθήματα και να επηρεάσουν τη διάθεσή μας. Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που επιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Oι αρωματοθεραπευτές υποστηρίζουν ότι επιλέγοντας τα κατάλληλα έλαια, μπορούμε να πετύχουμε διέγερση των αισθήσεων ή ηρεμία και παράλληλα να καθαρίσουμε τον αέρα του χώρου. Μπορεί, λοιπόν, το μασάζ με τα αιθέρια έλαια να είναι η πιο δραστική μέθοδος αρωματοθεραπείας, αλλά και με τον αρωματικό λύχνο θα έχετε θαυμάσια αποτελέσματα.

Tα αιθέρια έλαια δεν προσφέρουν μόνο ένα ευχάριστο άρωμα, αλλά βοηθούν στον εξαγνισμό του χώρου και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς όλα διαθέτουν ισχυρές αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ορισμένα, μάλιστα, έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν συγκεκριμένα συναισθήματα και λειτουργίες, όπως η σεξουαλικότητα, η συγκέντρωση, η πέψη και η καρδιακή λειτουργία. Άλλα πάλι διαθέτουν κατευναστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες, που συντελούν στην πνευματική ξεκούραση και στη σωματική χαλάρωση.

Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των Etheleo ESSENTIAL OILS.

Το Etheleo ESSENTIAL OILS είναι πολλαπλών εφαρμογών και χρήσεων του στην καθημερινή ζωή. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας παράγεται από τα άνθη της ποικιλίας Lavandula Angustifolia, γνωστή για την κατεξοχήν χρήσης της στην αρωματοποιία. Διαθέτει αναλγητικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο που βοηθά στην απομάκρυνση της έντασης και του στρες. Λειτουργεί ευεργετικά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, στους πονοκεφάλους, τους μυϊκούς πόνους και τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, για να διώχνει την ένταση, να μειώνει το άγχος, να απαλύνει τους μυϊκούς πόνους, να θεραπεύει μολύνσεις και να εναρμονίζει τις αισθήσεις. Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αυπνίες, για τη φροντίδα του δέρματος σε κοψίματα και πληγές, για πονοκέφαλο, θλίψη, έλκος, ακμή, δερματίτιδα και φλεγμονές. Μια από τις βασικές χρήσεις του αιθέριου ελαίου της λεβάντας είναι καταπολέμηση του άγχους και του στρες, βοηθώντας στη ψυχική ηρεμία, χάρη στις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές της ιδιότητες.

Η εισπνοή του αιθέριου ελαίου της λεβάντας χαλαρώνει και ηρεμεί το νευρικό σύστημα και απομακρύνει συμπτώματα άγχους και έντονου στρες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλοί φυσιοθεραπευτές χρησιμοποιούν στο μασάζ αιθέριο έλαιο λεβάντας αναμεμειγμένο με άλλο λάδι βάσης.

Η λεβάντα βοηθά στη μυϊκή χαλάρωση και την ανακούφιση πόνων στους μύες από διαστρέμματα, «πιάσιμο», αρθριτικά ή ρευματισμούς.

Θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα καλλυντικών που παρασκευάζονται για την "κανονική προς ξηρή" επιδερμίδα. Λόγω της ηρεμιστικής της δράσης, ενσωματώνεται και σε καλλυντικά που απευθύνονται σε άτομα με ευερέθιστη επιδερμίδα.


Σώμα:

  • Έχει ευεργετική δράση σε πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους, πεπτικές διαταραχές.
  • Κατά της κυτταρίτιδας, ιδανικό για αποτοξίνωση και μείωση της κατακράτησης υγρών.
  • Αποτελεσματικό ως εντομοαπωθητικό.

Πνεύμα και Νους:

  • Προσφέρει ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.
  • Βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας.
  • Απομακρύνει την ένταση και το στρες.

 

Είναι σε όμορφη, γυάλινη καφέ συσκευασία, πρακτικό και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:


Για μασαζ:

Η υφή και η έντονη μυρωδιά των αιθέριων ελαίων δρουν ευεργετικά και μας βοηθούν να ηρεμήσουμε.


Για το μπάνιο:

Λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου στο ζεστό νερό είναι ικανές να προσφέρουν χαλάρωση.


Αρωματικά χώρου:

Μπορούμε να τοποθετήσουμε αιθέρια έλαια σε ειδικές συσκευασίες που αρωματίζουν το χώρο.


Εισπνοή:

Μπορούμε να βάλουμε το μπουκαλάκι με το αιθέριο έλαιο κάτω από την μύτη μας ή λίγες σταγόνες σε να ένα μαντήλι και να εισπνεύσουμε.


Για το δέρμα:

Μπορούμε να εφαρμόσουμε τα αιθέρια έλαια στο δέρμα, πάντα με την κατάλληλη αραίωση.


Tips:

Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας στο σιδέρωμα, σε μαλακό σαπούνι, στο σαπούνι πλυντηρίου και σε άλλα προϊόντα καθαρισμού και απολαύστε ένα αξεπέραστο αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο κάνοντας μασάζ με καθαρό έλαιο λεβάντας. Απολαύστε ένα ήρεμο ύπνο βάζοντας 1-2 σταγόνες ελαίου κάτω από το μαξιλάρι σας.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Etheleo έχει τη «συνταγή» της πολύτιμης ευτυχίας για  πνευματική διαύγεια, ηρεμία και καλή διάθεση. Τα προϊόντα τους είναι αυθεντικά, ακατέργαστα και δημιουργούνε, έχοντας πάντα σαν βασικό χαρακτηριστικό την φαντασία και το σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο. Έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων λεβάντας, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία Etheleo συνεχίζει το όραμα της και σας προτρέπει να εξερευνήσετε τον μαγικό της κόσμο…

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Etheleo για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.etheleo.gr

https://www.facebook.com/etheleogr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου