Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

KITE Hellas review

 

KITE Hellas



Γυναικεία υπόθεση!


Γειά σας Glamorous,

Σεπτέμβριος: μήνας σήμα κατατεθέν την επιστροφής από τις διακοπές και είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μελαγχολικό χρώμα του φθινοπώρου, γεγονός που  επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή μας. Αλλά είναι και ο μήνας με την εντονότερη διάθεση από μέρους μας για ανανέωση.

Επιστρέψουμε στο κλεινόν άστυ και προσαρμοζόμαστε στη νέα κατάσταση, τόσο σε επίπεδο προγράμματος, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης της καθημερινότητας. Μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να γνωρίζει ποιοι τρόποι φροντίδας προσφέρουν την καλύτερη προστασία για την  ευαίσθητη περιοχή της.

Υπάρχει λόγος που αποκαλείται «ευαίσθητη περιοχή» –και δεν είναι μόνο για να έχουμε έναν σεμνό όρο να αναφερόμαστε σε αυτήν. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις γυναίκες, είναι ευαίσθητη σε μικρόβια και μολύνσεις, γι’ αυτό και έχει τους δικούς της κανόνες υγιεινής.

Μάλιστα, η σωστή ατομική υγιεινή και ο καθημερινός καθαρισμός συντελεί αφενός στη διατήρηση της υγείας της ευαίσθητης περιοχής, αφετέρου στη γενικότερη υγεία μας και φυσικά στη διάθεσή μας!

Η σωστή ατομική υγιεινή με τα προϊόντα της εταιρίας KITE Hellas σημαίνει διατήρηση της υγείας της περιγεννητικής περιοχής και της ιδιαίτερης φυσιολογίας της.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


H ΚΙΤΕ Ελλάς Ε.Π.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία με δυναμική παρουσία στην εγχώρια φαρμακευτική αγορά. H Εταιρεία, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων Οίκων του εξωτερικού, έφερε στην Ελλάδα πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Η Εταιρεία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση του χώρου με ευρύ δίκτυο επαφών τόσο στον ελληνικό όσο και το διεθνή κλάδο του φαρμάκου. Το γεγονός αυτό της δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να κινείται ευέλικτα και με αξιοπιστία, αφού γνωρίζει σε βάθος τις διαδικασίες και τους νόμους που διέπουν τη φαρμακευτική αγορά. Επίσης, τα πολύπειρα στελέχη της έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ξένων Οίκων δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μια αγαστή συνεργασία. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα η Εταιρεία να χαίρει της εμπιστοσύνης και εκτίμησης των συνεργαζόμενων Οίκων διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Gynofit cleansing lotion / Mildly scented for daily intimate hygiene & Gynofit cleansing lotion / Unscented irritation free daily hygiene




Περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής!

Το γυναικείο σώμα είναι τόσο θαυμάσιο όσο και περίπλοκο. Πόσο καλά όμως ξέρουμε να το φροντίζουμε; Πόσο καλά γνωρίζουμε την ευαίσθητη περιοχή μας και πόσο ευαίσθητες είμαστε απέναντι της;

Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευθούμε από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής; Τώρα πια ναι και μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την υγιεινή μας για να αποφύγουμε τις μολύνσεις.

Μεγάλο ποσοστό γυναικών αγνοεί βασικά και ουσιώδη σχετικά με τον γυναικείο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Η υγιεινή του σώματος αλλά και της ευαίσθητης περιοχής, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα και κυρίως καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής και τη χρήση προϊόντων περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή. Η καθημερινή και σωστή ατομική υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, συντελεί στη διατήρηση της υγείας της.

Με την κατάλληλη υγιεινή και φροντίδα, διατηρούμε την απαραίτητη ισορροπία και αποφεύγουμε το ενδεχόμενο λοιμώξεων.

Η σωστή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα, δε γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής (π.χ. δυσοσμία) αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα και την επιδερμίδα της περιοχής .Για να έχουμε λοιπόν, το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο προϊόν. Η KITE Hellas, προσφέρει τα Gynofit cleansing lotion / Mildly scented for daily intimate hygiene & Gynofit cleansing lotion / Unscented irritation free daily hygiene για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε όλες τις φάσεις της ζωής μας.

Η Gynofit cleansing lotion / Unscented irritation free daily hygiene είναι μία απαλή λοσιόν καθαρισμού για τη καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής χωρίς άρωμα. Περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα φυσικό συστατικό της κολπικής χλωρίδας το οποίο διατηρεί τις τιμές του pH σε φυσιολογικά επίπεδα.  Δεν περιέχει σαπούνι, δεν ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχή και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Ενα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα. Επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της δυσφορίας στην ευαίσθητη περιοχή, ενώ παράλληλα παρέχει αίσθημα απαλότητας και καθαριότητας.

Ιδανική για την ξηρότητα της περιγεννητικής περιοχής σε γυναίκες κατά την περίοδο της λοχείας.

Η Gynofit cleansing lotion / Mildly scented for daily intimate hygiene είναι μία απαλή λοσιόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής εξωτερικά με ήπιο άρωμα.

Έχει ήπια αντιμικροβιακή δράση ,είναι εμπλουτισμένη με γαλακτικό οξύ που βοηθά στην προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας της περιοχής και σέβεται το pH της. Καταπραΰνει και ενυδατώνει το ευαίσθητο/ερεθισμένο δέρμα. Δεν ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχή (δεν περιέχει σαπούνι) και προσφέρει εκτός από ισορροπημένη κολπική χλωρίδα και αίσθηση φρεσκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αναζωογονεί και ανακουφίζει την επιδερμίδα χαρίζοντας καθημερινά μια ανεπανάληπτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Καθαρίζει υγιεινά και απαλά, αφήνοντας ένα ήπιο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανική για την ξηρότητα της περιγεννητικής περιοχής σε γυναίκες κατά την περίοδο της λοχείας.

 

Τρόπος χρήσης:

Τα χρησιμοποιούμε βάζοντας μια μικρή ποσότητα στην παλάμη μας διότι αφρίζει πολύ καλά και στη συνέχεια, ξεπλένετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ντους ή το μπάνιο ως υγρό σαπούνι στην εξωτερική βλεννογόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση.



Gynofit Moisturising Vaginal Gel


Κολπική ξηρότητα!

Όλες οι γυναίκες άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο έχουν νιώσει το αίσθημα της φαγούρας, του καψίματος και του ερεθισμού στον κόλπο τους, χωρίς την ταυτόχρονη παρατήρηση υπερεκκρίσεων που θα οδηγούσαν στη σκέψη κάποιας τοπικής λοίμωξης ενώ η πραγματοποίηση της σεξουαλικής επαφής αποδεικνύεται ως μία οδυνηρή & επίπονη πράξη την περίοδο εκείνη. Ο λόγος είναι η κολπική ξηρότητα.

Οι μεταβολές των γυναικείων ορμονών, των οιστρογόνων, είναι η κύρια αιτία εμφάνισης της κολπικής ξηρότητας σε όλες τις ηλικίες και τις περιόδους της ζωής κάθε γυναίκας. Η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η εμμηνόπαυση, η λήψη κάποιων φαρμάκων, η ακτινοβόληση, κάποιες νόσοι αλλά ακόμα και η έντονη σωματική άσκηση και το καθημερινό stress οδηγούν πολύ συχνά στην εμφάνιση της κολπικής ξηρότητας εξαιτίας της μεταβολής των επιπέδων οιστρογόνων.

Κάθε γυναίκα θα νιώσει κάποια στιγμή της ζωή της κολπική ξηρότητα, όποιος όμως και να είναι ο λόγος που οδήγησε στην εμφάνισή της, οι δυσάρεστες ενοχλήσεις που τη συνοδεύουν οδηγούν σε μείωση της άνεσης και της αυτοπεποίθησης της γυναίκας καθώς και στη στέρηση της ευχαρίστησης κάποιων απολαύσεων της ζωής καταλήγοντας τελικά σε πτώση της ποιότητας ζωής.

Η επιλογή προϊόντων που δρουν χωρίς τη χρήση ορμονών και φαρμακευτικών ουσιών τα οποία ενυδατώνουν τον κολπικό βλεννογόνο και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της ξηρότητας φαίνεται να είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τη γυναίκα κάθε ηλικίας.

Οι κολπικές κρέμες συνιστούν μερικές από τις πιο ανώδυνες και προσιτές λύσεις για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της κολπικής ξηρότητας. Τα προϊόντα αυτά, προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον κνησμό και τον πόνο.

Η Gynofit Moisturising Vaginal Gel βοηθά την ανάκτηση της κολπικής ενυδάτωσης, ενώ ανακουφίζει από ερεθισμούς, κνησμό και το αίσθημα καύσου.


 Η Gynofit Moisturising Vaginal Gel είναι κολπική ενυδατική γέλη κατά της ξηρότητας που αποτελεί την εξέλιξη στην ενυδατική τεχνολογία της ευαίσθητης περιοχής του κόλπου.

Επιπλέον, σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, ανακουφίζοντας από συμπτώματα όπως αίσθημα κνησμού ή καύσου.

Η Gynofit Ενυδατική Γέλη μειώνει επίσης τις ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της συνουσίας και εμποδίζει τον ερεθισμό των γεννητικών οργάνων. Ενδείκνυται για την ενυδάτωση & εφύγρανση της γυναικείας κολπικής περιοχής σε όλες τις μορφές ξηρότητας ανεξαρτήτου αιτίας. Ενεργεί ως μεμβράνη επί του κολπικού βλεννογόνου, παρέχοντας ανακούφιση από τα συμπτώματα που συνδέονται με την κολπική

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η πολύτιμη σύνθεση των συστατικών του Gynofit προσφέρει βαθιά ενυδάτωση & ανάπλαση των κυττάρων μειώνοντας τα συμπτώματα ξηρότητας όπως αίσθημα κνησμού και καύσου. Η δοκιμασμένη του σύνθεση περιέχει γλυκερίνη, λεβουλινικό οξύ, ρ-ανισικό οξύ, propylene glycol.

1 Gynofit συσκευασία περιέχει 6 ατομικές δόσεις των 5ml με ενσωματωμένα απλικατέρ (6 χρήσεις).


Τρόπος χρήσης:


Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη Gynofit Ενυδατική Γέλη Καθημερινά και για όσο χρειάζεται.


Gynofit Lactic Acid Vaginal Gel


Κολπίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται!

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν μια περίοδος πολύ όμορφη, ιδιαίτερα για τη χώρα μας που διαθέτει ήλιο, θάλασσα και παραλίες.

Ο καυτός ήλιος, η θάλασσα, οι διακοπές, η ανεβασμένη διάθεση και γενικά η ανεμελιά του καλοκαιριού δημιούργησαν μία αίσθηση χαλάρωσης σε εμάς τις γυναίκες όσον αφορά τα «πρέπει» που ακολουθούμε όλον τον υπόλοιπο χρόνο, η οποία μας έκανε λίγο απρόσεχτες σε κρυφούς κινδύνους.

Το καλοκαίρι ήταν για το γυναικείο σώμα η χαρά της απελευθέρωσης από τα βαριά ρούχα και τις συνθετικές υφές τους, όμως, είναι και η εποχή κατά την οποία θεριεύουν τα μικρά (ή μεγαλύτερα) γυναικολογικά προβλήματα, γι' αυτό συνήθως οι γυναικολόγοι εκτός από αυξημένη προσοχή συνιστούν και παρατηρητικότητα. Οι μικρές ενοχλήσεις στην περιοχή, τα ασυνήθιστα σημάδια στο εσώρουχο, πόνοι και μικροενοχλήσεις, δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη τους, ειδικά αν οι επισκέψεις σε παραλίες και πισίνες ήταν συχνές και αν η σεξουαλική δραστηριότητα ήταν πιο έντονη απ' ό,τι συνήθως.

Δυσφορία, κνησμός και γενικότερα αίσθημα ενόχλησης και πόνου στην περιοχή του κόλπου είναι μερικά σημάδια που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Όταν το σώμα μιλάει, ακούστε το! Προσέξτε τα σημεία που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μη φυσιολογική αιμορραγία, κολπικά υγρά, οσμή, κνησμός και πόνος ενδέχεται να υποδεικνύουν μόλυνση όπως κολπίτιδα. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας όταν κάτι νιώθετε ότι δεν πάει καλά.      

Χρησιμοποιείστε το Gynofit Lactic Acid Vaginal Gel που βοηθάει στην ανακούφιση και τη μείωση των συμπτωμάτων κολπικών ενοχλήσεων.

Το Gynofit Lactic Acid Vaginal Gel είναι κολπική γέλη κατά της κολπίτιδας είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας στην αντιμετώπιση αλλά και πρόληψη των συμπτωμάτων κολπίτιδας. Βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της δυσφορίας στην περιοχή του κόλπου, όπως ο ερεθισμός, ο κνησμός και η ερυθρότητα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της δυσφορίας που οφείλεται λόγω του κνησμού, της ερυθρότητας, το αίσθημα καύσου και άλλες μικροενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας.

Η δραστική και ταυτόχρονα απαλή φόρμουλα του Gynofit συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του γαλακτικού οξέος, λεβουλινικού οξέος, ρ-ανισικού οξέος & γλυκογόνου.

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το Gynofit συμβάλλει στην ταχεία αποκατάσταση της κολπικής χλωρίδας και μείωσης των συμπτωμάτων κολπίτιδας όπως κνησμό, αίσθημα καύσου, δύσοσμες εκκρίσεις. Επαναφέρει την κολπική χλωρίδα στο φυσικό της & ρυθμίζει το pH. ενεργεί ως μεμβράνη επί του κολπικού βλεννογόνου, παρέχοντας ανακούφιση από τα συμπτώματα που συνδέονται με την κολπική

Έχει ευχάριστη οσμή και καθίσταται ιδανική για την καθημερινή περιποίηση του ευαίσθητου και ερεθισμένου βλεννογόνου.

Ενδείκνυται για χρήση σε όλες τις μορφές κολπίτιδας.

1 Gynofit συσκευασία περιέχει 6 ατομικές δόσεις των 5ml με ενσωματωμένα απλικατέρ (6 χρήσεις)

Κλινικά μελετημένο – Συστήνεται από γυναικολόγους – Αποτελεσματική λύση στην κολπίτιδα.


Τρόπος χρήσης:

Η Γέλη Gynofit εφαρμόζεται καλύτερα το βράδυ σε ύπτια θέση.

Κάθε ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ είναι σφραγισμένο και περιέχει μια δόση γέλης η οποία εφαρμόζεται κατευθείαν μέσα στον κόλπο.


Gynofit Intimate Hygiene Oil

Η αποτρίχωση στο... ευαίσθητο σημείο!

Το τρίχωμα εξυπηρετεί ένα σημαντικό σκοπό. Προστατεύει την επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής σας από την τριβή και τις μολύνσεις. Είτε από θέμα αισθητικής ή απλά για λόγους υγιεινής, οι γυναίκες πέρα από τα πόδια τους επιλέγουν να κάνουν αποτρίχωση και στην ευαίσθητη περιοχή.  Πολλές νέες γυναίκες προτιμούν την αποτρίχωση μπικίνι, επειδή δεν νιώθουν καθαρές αν έχουν τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή τους. Η αποτρίχωση μπικίνι είναι μια προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα και δεν αποτελεί τυχαία μία από τις πιο δημοφιλείς γυναικείες περιοχές αποτρίχωσης, καθώς έχει υπολογιστεί ότι περισσότερες από 8 στις 10 γυναίκες «επεμβαίνουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην τριχοφυΐα της ευαίσθητης περιοχής.

Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από το μπικίνι μπορεί να γίνει με πολλές μεθόδους και απασχολεί όλο και  περισσότερες γυναίκες σήμερα .Η σωστή ενημέρωση είναι σημαντική για την αποφυγή πόνου, δυσάρεστων  παρενεργειών, και απίστευτης ταλαιπωρίας λόγω των κινδύνων που «καραδοκούν». Το ξυραφάκι ή το κερί  κατά την αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι προκαλούν κοκκινίλες και σπυράκια , λόγω της ευαισθησίας της περιοχής. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με μελέτη Γάλλων ερευνητών η αποτρίχωση/ξύρισμα στην περιοχή του  μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μικροτραυματισμούς στο δέρμα, κάτι το οποίο αυξάνει την πιθανότητα μόλυνσης της περιοχής.

Κάθε γυναίκα φυσικά έχει διαφορετικές ανάγκες και σύμφωνα με αυτές θα πρέπει να επιλέξει τον ιδανικό τρόπο αποτρίχωσης στο μπικίνι.

Η διαδικασία της αποτρίχωσης είναι υπόθεση ρουτίνας για τις περισσότερες γυναίκες. Μετά το τέλος της όμως είναι σύνηθες να εμφανίζονται σπυράκια ή κοκκινίλες και το δέρμα να φαίνεται ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο. Εφαρμόστε το Gynofit Intimate Hygiene Oil για να μειωθεί ο ερεθισμός του δέρματος της περιοχής του μπικίνι.


Το Gynofit Intimate Hygiene Oil είναι λάδι περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής και είναι κατάλληλο για τη περιποίηση της περιγεννετικής περιοχής. Ανακουφίζει απο την ξηρότητα και τα συμπτώματα όπως τσούξιμο και αίσθηση καύσου. Είναι ιδανικό για χρήση μετά απο αποτρίχωση στη περιοχή του μπικίνι για την απόλυτη ενυδάτωση & ανάπλαση της.

Χαρίζει μια ευχάριστη μεταξένια αίσθηση ιδιαίτερα ήπια και συμβατό με το δέρμα με γαλακτικό οξύ για να στηρίξει την ισορροπία του pH στην εξωτερική περιοχή των γεννητικών οργάνων

Ιδανικό για να μαλακώνει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την αποτρίχωση απορροφάται ταχέως δεν περιέχει συντηρητικά ή αρώματα δεν περιέχει parabens ή αλλεργιογόνα προσδίδει μια ευχάριστη λεία και απαλή αίσθηση στο δέρμα βοηθά γρήγορα και αξιόπιστα.

Η εξειδικευμένη σύνθεση του προσφέρει πλούσια ενυδάτωση της περιοχής όπου εφαρμόζεται ενώ παράλληλα προσφέρει ανακούφιση από ερεθισμούς και κνησμό.

Το λάδι περιποίησης Gynofit αναζωογονεί, ενυδατώνει & επαναφέρει το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο γίνεται αποτρίχωση.



Lansinoh Κρέμα Λανολίνης


Νέα μαμά: Πώς να φροντίσετε τις πληγωμένες σας θηλές!

 

Η γέννα είναι μια κανονική, φυσιολογική διαδικασία, αλλά, κατά τις ημέρες και τις εβδομάδες μετά την έλευση του μωρού, το σώμα σας πρέπει να περάσει μια περίοδο επούλωσης. Πράγματι, μπορεί να πάρει και ένα χρόνο μέχρι να επανέλθει το σώμα σας στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Είναι σημαντικό παρά  τις τεχνολογικές και ιατρικές εξελίξεις να παραμείνουμε πιστοί σε κάποιες αναντικατάστατες αξίες όπως είναι ο μητρικός θηλασμός. Ένα θεμελιωμένο «δικαίωμα» για κάθε νεογνό και κάθε μητέρα. Είναι γνωστό βέβαια ότι  ο μητρικός θηλασμός αποτελεί τη συνέχεια αυτής της φυσικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μητέρας και νεογνού από τότε που εκείνο βρισκόταν στην κοιλιά της και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ψυχικό δεσμό ανάμεσα τους, στη συνέχεια της κοινής τους ζωής.

Όμως οι πληγωμένες θηλές αποτελούν ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την περίοδο του θηλασμού. Ο τραυματισμός των θηλών δημιουργείται από τη λανθασμένη σύλληψη και απομάκρυνση της θηλής του μαστού από το βρέφος. Η κατάσταση αυτή είναι επώδυνη για την μητέρα και για αυτό αποτελεί έναν συχνό λόγο που οι μητέρες αναφέρουν για διακοπή του θηλασμού. Ωστόσο, οι πληγωμένες θηλές δεν είναι νομοτελειακό αποτέλεσμα του θηλασμού των πρώτων εβδομάδων, αλλά σε σημαντικό βαθμό είναι απόρροια λανθασμένων πρακτικών και καθοδήγησης της θηλάζουσας μητέρας.

Πώς να φροντίσετε τις πληγωμένες σας θηλές;

Είναι σημαντική η έγκαιρη διάγνωση για τη λήψη εξατομικευμένων οδηγιών με απώτερο σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των θηλών κατά την γαλουχία. Δοκιμάστε την Lansinoh Κρέμα Λανολίνης που βοηθά στην ενυδάτωση και την επούλωση των θηλών.

Η Lansinoh Κρέμα Λανολίνης σχεδιάστηκε για την επούλωση και την προστασία των τραυματισμένων θηλών.  Παρέχει την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη λύση στις μαμάδες που θηλάζουν και αντιμετωπίζουν τραυματισμένες θηλές. Μία μικρή ποσότητα θα σας ανακουφίσει και θα προστατέψει τις θηλές σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε να θηλάζετε χωρίς πόνο.

Η Lansinoh σχεδιάστηκε ειδικά για να είναι 100% φυσική, με μόνο ένα συστατικό, που σημαίνει ότι είναι ασφαλής και για τη μαμά και για το μωρό.

Αναλυτικότερα:

  • H καθαρότερη μορφή λανολίνης στον κόσμο για τις ερεθισμένες θηλές.
  • Ασφαλής και υπόαλλεργική, 100% φυσικό προϊόν, Χωρίς Paraben.
  • Η πλέον καθαρή λανολίνη στον κόσμο που επιτυγχάνεται με τη μοναδική διεργασία καθαρισμού της Lansinoh. Η λανολίνη Lansinoh επιτυγχάνει ένα επίπεδο καθαρότητας που δεν συγκρίνεται με άλλα προϊόντα λανολίνης.
  • Η μοναδική λανολίνη που έχει σφραγίδα της Βρετανικής Αλλεργιολογικής εταιρείας.
  • Προέρχεται από το μαλλί των προβάτων της Νέας Ζηλανδίας, το οποίο αφού επεξεργαστεί σύμφωνα με τη μοναδική πατενταρισμένη διαδικασία των εργαστηρίων της Lansinoh, υπόκειται σε εξαντλητικούς ελέγχους. Έτσι παράγεται η κορυφαία λανολίνη για τις μητέρες που θηλάζουν.
  • Βοηθάει στην ανακούφιση και την προστασία ευαίσθητων και ταλαιπωρημένων θηλών καθώς και της ευαίσθητης, ξηρής επιδερμίδας.

Καταπραΰνει και αποκαθιστά το δέρμα, περιέχει καθαρή λανολίνη 100% φυσικής προέλευσης, απολύτως ασφαλής για το μωρό, είναι δερματολογικά ελεγμένη και η αίσθηση κνησμού εξαφανίζεται και η θηλή γίνεται πιο λεία. Χωρίς οποιαδήποτε τεχνητά πρόσθετα ή συντηρητικά. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να αφαιρείται πριν από το θηλασμό. Εφαρμόζεται και σε άλλες ξηρές περιοχές του δέρματος.

Δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί πριν το θηλασμό και είναι χωρίς γεύση, χρώμα ή οσμή – η πλέον αποδεκτή κρέμα για τις ερεθισμένες θηλές και για το μωρό που θηλάζετε.

Η “θαυματουργή” λανολίνη, βάλσαμο για τις πληγωμένες θηλές!

Συμβουλή: Μαμάδες την έχουν χρησιμοποιήσει, επίσης, για ερεθισμό από πάνες, σημεία που το δέρμα «τραβάει» προκαλώντας φαγούρα, μικρά κοψίματα, εγκαύματα και εκδορές, ξηροδερμία καθώς και σαν φυσικό ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη.

Τρόπος χρήσης:

Μετά από κάθε θηλασμό αφήνετε τις θηλές να στεγνώσουν φυσικά και απλώνετε την κρέμα με ελαφρές κινήσεις.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως ως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η εταιρία KITE Hellas έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα ,προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…


Ευχαριστώ την εταιρία KITE Hellas για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://healthy-scoop.com/

https://www.facebook.com/KiteHellasLTD/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου