Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Flax Ltd review

 

Flax Ltd


Από καλοκαίρι… φθινόπωρο!


Γειά σας Glamorous,

Ξεκούραστες και ανανεωμένες (πριν ακόμα προλάβει να μας εξαντλήσει η καθημερινότητα) ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που παίρνουμε αποφάσεις για να αρχίσει καλά η «χρονιά». Ξεκινάμε μία νέα ασχολία, προσφέρουμε κάτι καινούργιο στον εαυτό μας.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ανανέωσης. Γιατί ακόμα και αν θεωρούμε ότι η εποχή μας δίνει υπερβολική έμφαση στο «πως φαίνεσαι», η αλήθεια είναι πως η εξωτερική εμφάνιση έχει σημασία.

Με το γύρισμα των εποχών η επιδερμίδα συνήθως αλλάζει συμπεριφορά, συχνά προς το χειρότερο. Για να προλάβουμε ή να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αλλαγές, καλό είναι να διαφοροποιήσουμε έγκαιρα την καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς και να προετοιμάσουμε το έδαφος για το χειμώνα που, αργά ή γρήγορα θα έρθει.

Η επιδερμίδα, όπως άλλωστε και ο οργανισμός μας, αλλάζει διαρκώς και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει στο περιβάλλον - ή της προκαλούμε εμείς…. Συγχρόνως όμως, όταν δεν παίρνει αυτό που χρειάζεται, εκφράζει την ενόχλησή της και προειδοποιεί με ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος, σπυράκια, ευαισθησία. Σημάδια που πρέπει να μάθουμε να «διαβάζουμε», γιατί δηλώνουν ότι κάτι στη ρουτίνα της ομορφιάς, δεν αρέσει πια στην επιδερμίδα μας και πρέπει να αλλάξει. 

Αυτό το φθινόπωρο έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία με τα καλλυντικά της εταιρίας Flax Ltd!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax.

Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Mythos ANTIAGING REPAIRING FACE CREAM

(ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)


Νέα εποχή, νέες ανάγκες!

Το φθινόπωρο αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του και η μελαγχολία του Σεπτέμβρη αρχίζει να απλώνεται σταδιακά σε κάθε ξεχασμένη παραλία της χώρας μας. Τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή…  ο καιρός γίνεται ψυχρός και τα πρώτα φθινοπωρινά ρούχα ξεπροβάλλουν και πάλι μετά από αρκετούς μήνες. Σιγά-σιγά κάθε κατεργάρης γυρίζει στο πάγκο του, η ανεμελιά του καλοκαιριού εξαφανίζεται ή επειδή η μελαγχολία αυτή του καιρού μας οδηγεί σε έναν απολογισμό.

Το φθινόπωρο είναι μια περίοδος που πολλές φορές επιζητούμε την ανανέωση, μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να αφορά και την εμφάνιση μας και την επιδερμίδα μας. Το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας.

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πολλοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό των ρυτίδων: η ηλιακή ακτινοβολία, οι εκφράσεις του προσώπου, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον των πόλεων και πολλοί άλλοι λόγοι που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Η γενικότερη στάση ζωής και οι καθημερινές μας συνήθειες, μαζί και με τα γονίδια, είναι οι κύριοι λόγοι που ενισχύουν τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Ενα μείγμα ικανό να εξηγήσει γιατί οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες για όλους μας.

Ωστόσο λύση για να προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την ενοχλητική όψη ενός γερασμένου προσώπου και να το διατηρήσουμε όσο πιο νέο και υγιές γίνεται, χρησιμοποιώντας την  Mythos ANTIAGING REPAIRING FACE CREAM.

Η Mythos ANTIAGING REPAIRING FACE CREAM είναι αντιγηραντική & επανορθωτική κρέμα προσώπου που συσφίγγει, θρέφει & ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, δρα ενάντια στα σημάδια του χρόνου, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ανακουφίζει από ερεθισμούς. Είναι κατά της γήρανσης, εξομαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την χαλάρωση του δέρματος, αυξάνει την ελαστίνη του δέρματος και διατηρεί τη νεότητα του δέρματος.

Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, τζοτζόμπα, λούπινο & μύρτιλο. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Ιδανική για βάση μακιγιάζ.

Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Για όλους τους τύπους δέρματος!

PARABEN, BHT, SILICONE, MINERAL OIL, EDTA, GMO, SYNTHETIC COLORANTS FREE.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα στο πρόσωπο, τα μάτια, το λαιμό ή ολόκληρο το δέρμα, μαλακά μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.



Mythos BODY MILK

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)


Φθινοπωρινές ανάγκες!

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν την φθινοπωρινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Πρώτα από όλα το δέρμα, είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Επίσης, ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας ,τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

H ενυδάτωση της επιδερμίδας, αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, το Mythos BODY MILK θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας !!!

Το Mythos BODY MILK είναι ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος που θρέφει, αναζωογονεί, τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος & στην επαναφορά της χαμένης ζωτικότητάς του ενώ ενυδατώνει, συσφίγγει & συμβάλει στην καλή υγεία της επιδερμίδας. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα.

Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε & αμυγδαλέλαιο που έχουν ενυδατικές , αναζωογονητικές ιδιότητες, συσφίγγουν & χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα. Τα φυσικά συστατικά που περιέχει το αναδεικνύουν ως το ιδανικό γαλάκτωμα  για την περιποίηση του σώματος.

Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει λεκέδες,. Έτσι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι ένα απλό μασάζ στο σώμα κατά την εφαρμογή.

Η περιποίηση ολοκληρώνεται με το υπέροχο άρωμα του που χαλαρώνει και ηρεμεί σώμα και πνεύμα.

Είναι κομψή συσκευασία και είναι πολύ πρακτικό και για ταξίδια!!


Τρόπος χρήσης:


Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας που θέλουν βαθιά θρέψη και ευχάριστη εφαρμογή βαθιά ενυδατωμένη, η επιδερμίδα αποκτά μεταξένιο άγγιγμα και δείχνει πιο όμορφη.

Εφαρμόζουμε το γαλάκτωμα σώματος τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα αμέσως κάνοντας απαλό μασάζ, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα μας.



Clean Skin INSTANT MILD HAND CLEANSER

(ΗΠΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΕΛ ΧΕΡΙΩΝ)

Καθαριότητα και φροντίδα!

Καθημερινά έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο και αντικείμενα. Αυτό έχει σαν συνέπεια να έρχεστε σε επαφή με ακόμα περισσότερα μικρόβια. Είτε το θέλετε είτε όχι είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε, μπορεί όμως να απαλλαχθείτε από αυτά. Μπορούμε όμως να τα ξεφορτωθούμε γρήγορα;

Προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που συνεπάγεται ένα κρυολόγημα ή μια ίωση θα πρέπει να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα.

Η υγιεινή των χεριών και η προσφορά της στον περιορισμό των λοιμώξεων έχει απασχολήσει από ετών την Ιατρική επιστήμη, δεδομένου ότι τα επιθετικά όπλα(φάρμακα) για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων,  δίνουν όλο και συχνότερα τη θέση τους σε αμυντικά  που εξυπηρετούν την πρόληψη.

Τα αμυντικά  όπλα είναι πιο ανέξοδα και πιο αποτελεσματικά, μια και ο άνθρωπος αποφεύγει τη λοίμωξη και συνεπώς τις επιπλοκές της.

Το πιο απλό βήμα για την καθημερινή υγιεινή, είναι το πλύσιμο των χεριών σας, από τα οποία λέγεται ότι μεταφέρονται σε μεγαλύτερο ποσοστό οι λοιμώξεις. Τηρήστε λοιπόν τη σωστή πρακτική για την υγιεινή σας, επιλέγοντας αντισηπτικά χεριών. Το αντισηπτικό χεριών αποτελεί μία από τις πιο απλές και οικονομικές παρεμβάσεις σωματικής υγείας. Μάλιστα επιβάλλεται όχι μόνο σε καιρούς όπου μολυσματικές ασθένειες, βρίσκονται σε έξαρση αλλά όλο τον χρόνο, προκειμένου να προφυλασσόμαστε από ένα πλήθος μικροβίων.

Αν φέτος δεν θέλετε να καταφύγετε στις αντιβιώσεις, δοκιμάστε να αφήσετε το Clean Skin INSTANT MILD HAND CREAM να δράσει για εσάς.

Το Clean Skin INSTANT MILD HAND CLEANSER είναι ήπιο καθαριστικό gel χεριών .

Είναι ένα προϊόν ανάγκης όταν είμαστε καθ' οδόν και δε μπορούμε να πλύνουμε τα χέρια μας με τον κλασικό τρόπο. Πρόκειται για αντισηπτικό χεριών που εξουδετερώνει τα μικρόβια χωρίς τη χρήση νερού ή σαπουνιού, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει τα χέρια χάρη στα συστατικά που περιέχει και είναι σε μορφή gel. Περιέχει γλυκερίνη που ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών, διατηρώντας την ελαστικότητά τους. Με 70% αιθυλική αλκοόλη. Το αντισηπτικό χεριών Clean Skin INSTANT MILD HAND CLEANSER συνδυάζει την φροντίδα του δέρματος με ένα απολυμαντικό δέρματος που είναι φιλικό προς το δέρμα αποτρέποντας την ξηρότητα του δέρματος και καθιστώντας το ιδανικό για τα ευαίσθητα χέρια. Προσφέρει έναν δραστικό μηχανισμό άμεσης και μακράς διάρκειας προστασίας. Απαιτείται μικρότερος χρόνος επαφής με το δέρμα σε σχέση με άλλα παραδοσιακά απολυμαντικά δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο πεδίο χρήσης.

Προσφέρει μέγιστη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα με άμεση δράση και αποφυγή μολύνσεων. Η καταπραϋντική δύναμη του και η ενυδατική δράση του ,προσφέρουν καθαρισμό και απαλά χέρια !!

Αναλυτικότερα:

 

  • Έχει πολύ καλή συμβατότητα με το δέρμα χάρη στους παράγοντες προστασίας που περιέχει .
  • Αρωματίζει διακριτικά.
  • Απορροφάται αμέσως Χωρίς νερό.
  • Χωρίς σαπούνι.
  • Χωρίς ξέβγαλμα .
  • Καθαρίζει, προστατεύει και περιποιείται τα χέρια.
  • Αφήνει αίσθηση απαλότητας χωρίς ξηρότητα ή λιπαρότητα.

 

Όσο για τη μυρωδιά του… όταν το πρωτοχρησιμοποιήσαμε δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως είναι δυνατόν ένα αντισηπτικό χεριών να μυρίζει τόσο όμορφα .

Είναι σε ιδανικό μέγεθος για όλοι την οικογένεια και θα γίνει ο σύμμαχος όλον τον χρόνο για προστασία από ιούς μικρόβια. Η συσκευασία του είναι κομψή και πρακτική.

Μια πολύ μικρή ποσότητα είναι ικανή για να υγράνει τα χέρια σας και να τα απολυμάνει.


Τρόπος χρήσης:


Βάλτε στην παλάμη σας μια μικρή ποσότητα και απλώστε τη στα χέρια σας μέχρι να στεγνώσει. Μόλις στεγνώσει έχετε πλήρη αντισηψία και καθαρά χέρια.



LifoPlus NATURAL SEA SPONGE FOR BODY

(ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ)



Η δύναμη του μπάνιου!

Το να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε είναι το κλειδί για να μείνετε ήρεμες και έτοιμες για την ημέρα σας.

Όταν θέλετε για τον εαυτό σας κάτι ιδιαίτερο, συχνά σκεφτόσαστε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Η επίδρασή του είναι σχεδόν μαγική, χαλαρώνοντάς σας από τη στιγμή που θα μπείτε μέσα. Το να παραμείνετε σε χλιαρό νερό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, παρέχοντας ένα λεπτό ηρεμίας για το σώμα και το μυαλό. Μετά από μία δύσκολη ημέρα, είναι το τέλειο μέρος για να συλλογιστείτε για ότι έχετε στο μυαλό σας και να χαλαρώσετε. Δοκιμάστε τις αργές αναπνοές για ένα αίσθημα ηρεμίας και απολαύστε μερικές στιγμές χαλαρωτικής απομόνωσης. Εκτιμήστε τον χρόνο του ντους σας: δεν χρειάζεται να κάνετε βιαστικά ντους, όσο γρήγορα και αν είναι. Αφήστε το νερό να πέσει πάνω σας και εκτιμήστε την ηρεμία και την ησυχία -και πιο σημαντικό, την απομόνωση- όπως αν θα ήσασταν στη μπανιέρα.

Από την άλλη, το ντους θεωρείται ως μία πιο γρήγορη και λειτουργική επιλογή. Ωστόσο, μπορεί είναι και μία πράξη ομορφιάς όπως το μπάνιο – ιδιαίτερα αν γίνει σωστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι τα σωστά προϊόντα και λίγη προετοιμασία…

Με τόσα πολλά να διαλέξετε, η επιλογή του σωστού προϊόντος καθαρισμού μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Αυτό ισχύει μέχρι να θυμηθείτε ότι το μυστικό για όμορφο δέρμα είναι το φροντισμένο δέρμα. Οπότε, αν βρείτε ένα προϊόν καθαρισμού που διατηρεί το δέρμα θρεμμένο, τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους.

Τα σφουγγάρια θαλάσσης είναι πιο γνωστά ως μια πολυτελής, φυσική εναλλακτική λύση για το μπάνιο σας και την τοποθέτηση και αφαίρεση καλλυντικών. Για υγιές δέρμα, υπάρχει λόγος που ένα προϊόν, το LifoPlus NATURAL SEA SPONGE FOR BODY αποτελεί είδος πολυτέλειας για κάθε μπάνιο.

Το LifoPlus NATURAL SEA SPONGE FOR BODY είναι φυσικό θαλασσινό σφουγγάρι, άριστης ποιότητας.

Αποτελεί ένα από τα πιο απορροφητικά υλικά της φύσης και η απαλότητά του δεν αντιγράφεται. Είναι προϊόν 100% φυσικό, δεν περιέχει συντηρητικά, τοξίνες, χημικά ή άλλες ουσίες που βλάπτουν το δέρμα και την υγεία μας.

Από τη φύση του έχει αντί-βακτηριδιακές , αντί-μυκητιασικές ιδιότητες και είναι υπό-αλλεργικό με αποτέλεσμα να προστατεύει ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Κατά τη χρήση του φυσικού σφουγγαριού θάλασσας για την προσωπική σας υγιεινή, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν, επιτρέποντάς στο δέρμα να αναπνέει και διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Διαθέτει μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό και δημιουργεί πλούσιο αφρό ενώ το βελούδινο άγγιγμά του καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα.

Είναι υποαλλεργικό και βοηθά στον καλύτερο, χωρίς ερεθισμούς καθαρισμό του δέρματος, κατάλληλο και για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Ώς ζωντανός οργανισμός το σφουγγάρι αποτρέπει την συγκέντρωση βακτηρίων, προστατεύοντας έτσι την υγιεινή του σώματος.

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό δεν ξεφτίζει όπως τα βιομηχανοποιημένα σφουγγάρια, δεν λεκιάζει, δεν συγκρατεί οσμές.

Χάρη στο βελούδινο άγγιγμα που είναι ιδανικό για μασάζ, χαρίζοντας στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, μετατρέπει το μπάνιο σε πολυτελή απόλαυση.

Το σφουγγάρι σας μπορεί να είναι ο προσωπικός σας φίλος στην καθημερινή υγιεινή για πολλά χρόνια.


Είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το φυσικό  σφουγγάρι LifoPlus NATURAL SEA SPONGE FOR BODY είναι φιλικό προς το περιβάλλον, εξαιτίας της βιώσιμης συγκομιδής καθώς γίνεται με ελάχιστη επίπτωση προς το περιβάλλον που έχει πράγματι αποδειχθεί ότι προάγει την ανάπτυξη των αποικιών των σφουγγαριών και ενισχύσει το οικοσύστημα του ωκεανού.

Υγιές και φιλικό ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων.


Τρόπος χρήσης:

Το μόνο που χρειάζεται είναι η φροντίδα σας. Μετά από κάθε χρήση ξεπλύνετε το με άφθονο νερό, στραγγίξτε το και αφήστε το να στεγνώσει.



LifoPlus BABY COTTON SPONGE YELLOW DUCK

(ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ-ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΠΙ)


Ώρα για μπάνιο!

Δεν φτάνει που οι νέοι γονείς, αγγίζουν και αγκαλιάζουν απαλά το νεογέννητο μωρό τους, δεν φτάνει που ζουν μία νέα πραγματικότητα στο σπίτι τους, δεν φτάνει που είναι ήδη αγχωμένοι για το αν θα φάει ή για το αν το κρατάνε σταθερά για να μην τους πέσει από τα χέρια, αγχώνονται ακόμη περισσότερο και στην ιδέα για το πώς θα το κάνουν μπάνιο μόνοι τους για πρώτη φορά. Μπορεί ως ιδέα να ακούγεται δύσκολη, αλλά στην πράξη είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει μία μαμά ή ένας μπαμπάς, μπάνιο το μωρό τους.

Όπως το μπάνιο αναζωογονεί τον κάθε ένα από εμάς, το ίδιο συμβαίνει και για το μικρό σας μωρό. To μπάνιο του μωρού αποτελεί μέρος της καθημερινής σχολαστικής φροντίδας και περιποίησής του και συμβάλλει τόσο στη σωματική υγιεινή του όσο και στην ψυχολογική του τόνωση. Τα περισσότερα μωρά αγαπούν και ευχαριστιούνται την επαφή με το νερό. Ανακουφίζονται, χαλαρώνουν και το αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι.

Ανάμεσα στις φυσαλίδες, τα πλατσουρίσματα, τα χάδια και τα γελάκια — η ώρα του μπάνιου είναι η ιδανική στιγμή της ημέρας για να απασχολήσετε τις αισθήσεις του μωρού σας αλλά και να ενισχύσετε το δέσιμό σας μαζί του.

Η ώρα του μπάνιου σημαίνει τόσα πολλά περισσότερα (So Much MoreTM).Η ώρα του μπάνιου είναι μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες, καθώς το μπάνιο δεν χαλαρώνει μόνο το μωρό σας, αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να δεθείτε και να παίξετε μαζί του μετά από μια κουραστική ημέρα, απασχολώντας παράλληλα τις αισθήσεις όσφρησης και αφής του μικρού σας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό άγγιγμα μπορεί να βελτιώσει τη σωματική, γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή του και ότι οι ευχάριστες και οικείες μυρωδιές βελτιώνουν τη διάθεση, την ηρεμία και την εγρήγορση του μωρού σας.

Ακριβώς όπως το βρεφικό μασάζ, το ζεστό μπάνιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προετοιμάσετε το μωρό σας για ύπνο.

Για ένα ασφαλές και απολαυστικό μπάνιο, συνιστάται η χρήση ενός ειδικού προϊόντος για μωρά, όπως το LifoPlus BABY COTTON SPONGE YELLOW DUCK, για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του μωρού σας.


Το LifoPlus BABY COTTON SPONGE YELLOW DUCK είναι παιδικό βαμβακερό σφουγγάρι σε σχήμα Κίτρινο Παπί για καθαρισμό & ευχαρίστηση.

Δίνει αίσθηση απαλότητας και είναι κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Έχει πρωτότυπο σχέδιο & χρώμα τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια. Σε μέγεθος "χούφτας" για καλή λαβή ώστε να μη φεύγει από το χέρι. Εκπαιδεύει τα παιδιά στην υγιεινή συνήθεια της καθαριότητας.

Φέρνει μια ευχάριστη αύρα, στην καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Περιποιείται με ασφάλεια την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η βελούδινη υφή που αποκτά μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μετατρέπει τον καθημερινό καθαρισμό σε μια άκρως απολαυστική, υπέροχα απαλή εμπειρία, που το μωράκι σας θα λατρέψει.

Με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό, δημιουργεί πλούσιο αφρό, αγγίζει βελούδινα το δέρμα και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς. Χάρη στο βελούδινο άγγιγμά του είναι ιδανικό για μασάζ και χαρίζει στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Αποτελεί σε ένα πραγματικό συμπλήρωμα περιποίησης για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας των παιδιών. Παρέχει καθαριότητα, χαλάρωση, φωτεινότητα και αναζωογόνηση στην παιδική επιδερμίδα.

Με το LifoPlus BABY COTTON SPONGE YELLOW DUCK η διαδικασία του παιδικού μπάνιου γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική!

Το LifoPlus BABY COTTON SPONGE YELLOW DUCK δεν περιέχει χημικά, χρωστικές, πρόσθετα και ερεθιστικές ουσίες.


Τρόπος χρήσης:

Κάντε μασάζ με σαπούνι ή αφρόλουτρο σε βρεγμένο σφουγγάρι. Ξεπλύνετε & στραγγίξτε καλά. Κρεμάστε για να στεγνώσει.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1: Αντικαταστήστε το σφουγγάρι σας τακτικά (προτεινόμενη διάρκεια χρήσης: 3 μήνες).

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2: Δεν αφήνουμε ποτέ το μωρό μόνο του…

Ποτέ, μα ποτέ μην αφήνετε το παιδί σας από τα μάτια σας. Τα μωρά μπορούν να πνιγούν σε λιγότερο από τρία εκατοστά νερό. Αν χτυπήσει το κουδούνι ή το τηλέφωνο και θεωρείτε ότι πρέπει να απαντήσετε, τυλίξτε το μωρό σας σε μια πετσέτα και πάρτε το μαζί σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3: Μετά το μπάνιο καλό είναι να κάνετε στο μωρό σας, ένα μασάζ με βρεφικό λαδάκι ή κάποια βρεφική κρέμα.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Flax Ltd παρέχει καλλυντικά προϊόντα, χρήσιμα εργαλεία και συμβουλές, σχεδιασμένα από ειδικούς.

Βασικό μέλημα τους είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρά κριτήρια. Δίνουν προτεραιότητα στα συστατικά φυσικής προέλευσης για τον σχεδιασμό της φόρμουλας των προϊόντων τους. Γι’ αυτό, στη Flax Ltd φροντίζουν, ώστε τα προϊόντα τους,  να επιλύουν προβλήματα και να ικανοποιούν ανάγκες κάθε τύπου και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε μια οικολογική φιλοσοφία.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax Ltd για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: www.flax.gr

https://www.facebook.com/FlaxLtd

@flax.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου