Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Wet n Wild Greece review

Wet n Wild Greece


Έχει και το φθινόπωρο ομορφιές!

Γειά σας Glamorous,

Η αλήθεια είναι, πως τον Σεπτέμβρη, πιάνει τον κόσμο, μια μελαγχολία. Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και να πήρε την ανεμελιά μαζί του, ωστόσο, πρέπει να είμαστε οπαδοί του “ζήσε τη στιγμή“. Κι ομολογουμένως, ακόμα μεγαλύτεροι οπαδοί του “απόλαυσε τη στιγμή“.

Ο Σεπτέμβριος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους μήνες του φθινοπώρου. Το άρωμα του καλοκαιριού ακόμη κρατά, οι πρώτες μπόρες δροσίζουν την ατμόσφαιρα, η φύση μοιάζει μελαγχολική και ρομαντική ταυτόχρονα,  σε μαγεύει με τον μοναδικό συνδυασμό των χρωμάτων της, τα δέντρα έτοιμα να αποχωριστούν τη ζεστασιά των φύλλων τους και να νιώσουν σιγά σιγά την παγωνιά του χειμώνα.

Αυτή είναι η ομορφιά του φθινοπώρου. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μωσαϊκό. Συνδυάζει ανόμοιες καταστάσεις και δημιουργεί τις δικές του. Μπορεί στα αφτιά μας να ηχεί ακόμη το κύμα της θάλασσας, η χρονιά που έρχεται όμως απαιτεί τον δικό της σχεδιασμό, σε κάθε επίπεδο. Είναι η εποχή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις, να βάλεις στόχους. Μαζί με την γκαρνταρόμπα σου πρέπει να ανανεώσεις και τη διάθεσή σου.

Πριν ακόμη ο χειμώνας κάνει την εμφάνισή του κι αρχίσει να απλώνει το παγωμένο του πέπλο, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα restart,  με ένα φλυτζάνι ζεστό καφέ, ένα βιβλίο για συντροφιά, ένα πουλόβερ για τις δροσερές νύχτες και τον ήχο της βροχής να μας ηρεμεί. Το φθινόπωρο είναι ρομαντική εποχή. Σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τη φύση πριν ακόμη ξεγυμνωθεί και παγώσει. Αναζητάς τη ζεστασιά του ήλιου κι απολαμβάνεις το δροσερό αεράκι που σε αναζωογονεί.

Κι αυτά τα χρώματα του φθινοπώρου, τόσο όμορφα και μαγευτικά, δεν τα συναντάς σε καμία άλλη εποχή. Η φύση εναρμονίζεται και μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής και η νέα σεζόν προσφέρεται και επιβάλλετε για την ανανέωση: του στιλ και του μακιγιάζ μας.

Φέτος το φθινόπωρο ο καλύτερος τρόπος να δώσετε λάμψη στο πρόσωπο σας είναι τα καλλυντικά της εταιρείας Wet n Wild Greece!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

 

Wet n Wild Color Icon Multi-Stick







Γιατί η ομορφιά αγαπά… το φθινόπωρο!

Το καλοκαίρι είναι τέλειο, η άνοιξη είναι θαυμάσια, ο χειμώνας είναι γιορτινός, αλλά ξέρουμε ότι το φθινόπωρο είναι απλά… μαγικό!

Η απόλυτη ομορφιά της φύσης μέσα από τα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου. Τα φλογερά ροδοκόκκινα φύλλα των λουλουδιών  και η ευωδιά της βρεγμένης γης ,σε εμπνέουν με λόγια και εικόνες που τελικά αποδεικνύονται αδύναμες να αποτυπώσουν στην ολότητα του το ονειρικό σκηνικό που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας.

Για πολλούς το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη τους εποχή.  Αυτός ο συνδυασμός του ήλιου με τη βροχή ταιριάζει με τη διάθεση τους. Είναι μία μεταβατική περίοδος, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Χρειαζόμαστε μεταβατικές περιόδους για να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει κι ότι επιθυμούμε και σχεδιάζουμε εδώ και καιρό. 

Όμως, τα κορίτσια που αγαπούν τις αλλαγές και λατρεύουν τα νέα χρώματα, ξέρουν πολύ καλά πως ήρθε η εποχή για ανανέωση. Ο ερχομός του φθινοπώρου, δεν απαιτεί απλά την αλλαγή στα ρούχα που θα φορέσουμε. Μαζί με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας έρχεται και η αναθεώρηση του τρόπου και της παλέτας του μακιγιάζ.

Η αλλαγή στα χρώματα των ρούχων μαζί με την διαφορετική ένταση του φωτός επιβάλουν να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας στις νέες αυτές απαιτήσεις.

Όμως ,πώς θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε αυτή την μετάβαση στο καθημερινό μας μακιγιάζ;

Πώς θα μπορούσαμε άραγε να κλειδώσουμε διατηρούμε και τον παλμό της εποχής στο πρόσωπο μας;

Διατηρείστε λοιπόν αυτήν την ανάλαφρη διάθεση της φθινοπωρινής αύρας στο πρόσωπό σας και ανακαλύψτε την μαγική ομορφιά του φθινοπώρου με τα Wet n Wild Color Icon Multi-Stick.

Τα Wet n Wild Color Icon Multi-Stick είναι πολύ-λειτουργικά ραβδιά μακιγιάζ που μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και χρησιμοποιούνται για να εφαρμόσετε μια εξαιρετικά μοντέρνα ματ ή έντονα μεταλλική απόχρωση χρώματος στα χείλη, τα βλέφαρα και τα μάγουλά σας εν κινήσει.

Η κρεμώδης βελούδινη υφή σε σκόνη, των εξαιρετικά ανάλαφρων και μεταξένιων Color Icon Multi-Stick χαρίζουν πρωτοποριακό άγγιγμα, γίνονται ένα με την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν ομοιόμορφο μακιγιάζ μακράς διαρκείας.

Χάρη στην καινοτομική τους σύνθεση, από  θρεπτικό σπόρο Passion Fruit, λάδια Argan και βιταμίνη Ε, που βοηθούν στην ενυδάτωση και θρέψη.

Mε τα Wet n Wild Color Icon Multi-Stick κάνουμε το πρόσωπο μας έργο τέχνης, εμπνέονται από την cult ατμόσφαιρα, παίζουν με τις υφές και δημιουργούν έναν υπέροχο συγκερασμό φωτός και αστραφτερών χρωμάτων.

Τα μάγουλα αποκτούν μια ζωηρές  αποχρώσεις .Το βλέμμα γίνεται φωτεινό και αινιγματικό, στυλιζάρεται στο έπακρο ή αφήνεται φιλάρεσκα στους διακριτικούς ιριδισμούς τους. Το χαμόγελο γίνεται τρυφερό και αυθόρμητο και ντύνεται με παιχνιδιάρικες μεταλλικές αποχρώσεις.

Γιατί να σταματήσετε με ένα μόνο; Επιλέξτε μια από τις 13 έντονες χρωματισμένες αποχρώσεις από φυσικό έως έντονο σε ματ και μεταλλικό φινίρισμα.

Τα Wet n Wild Color Icon Multi-Stick που δοκιμάσαμε είναι:Born To Flirt, Chocolate Cheat Day, Burning Bridges, Blue Lah Lah, Keep Diggin.

Είναι σε ειδική συσκευασία - καπάκι που διατηρεί τη σύνθεση φρέσκια.

Είναι Cruelty-Free. Vegan.


Τρόπος χρήσης:

Είναι τόσο απλά στη χρήση - Ψεκάστε ελαφρά το πρόσωπό σας για να δημιουργήσετε μια ενυδατική βάση. Απλώστε τα στα βλέφαρα μόνο τους ή μαζί με τη σκιά της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε τα στα μάγουλά σας ως αποκορύφωμα του χρώματος ή στα χείλια σας για να επιτύχετε μια εντελώς μαγευτική εμφάνιση.

Επαγγελματική συμβουλή: Το Color Icon Multistick , δημιουργεί ένα εξαιρετικό εργαλείο επισήμανσης για τον λαιμό , τις ωμοπλάτες σας ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να προσθέσετε λάμψη.

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως με τα προϊόντα Wet n Wild Greece θα νιώσετε ανανεωμένες την καινούρια εποχή ,με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα προϊόντα Wet n Wild Greece είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου, μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.skourascosmetics.gr

https://www.facebook.com/wetnwildgreece/

https://www.facebook.com/SkourasCosmetics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου