Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ELIXIZEN review

 

ELIXIZEN


Γειά σας Glamorous,

Οι έντονες καιρικές αλλαγές των τελευταίων ημερών και τα απότομα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας έρχονται να μας θυμίσουν πως και η επιδερμίδα, όπως , άλλωστε, κάθε ζωντανός οργανισμός, επηρεάζεται άμεσα από το ….δελτίο καιρού.

Η επιδερμίδα είναι ίσως το μοναδικό όργανο του ανθρώπινου σώματος που όταν «δυσανασχετεί» αντιδρά, είναι η ασπίδα του οργανισμού μας προς τον …έξω κόσμο. Αυτή η διαυγής , λεπτή- επιφανειακή, προστατευτική στιβάδα, είναι μόνιμα εκτεθειμένη στον ήλιο, στο περιβάλλον και βέβαια, πάνω από όλα στις καιρικές συνθήκες. Είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό όργανο που αντιδρά άμεσα στις εναλλαγές του καιρού. Και φροντίζει να στείλει το μήνυμα. Αρκεί εμείς να το αναγνωρίζουμε. Ας δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητές της σε κάθε αλλαγή του καιρού για να προσαρμόζουμε αντίστοιχα την καθημερινή μας φροντίδα.

Κανείς δεν είπε ότι η φροντίδα της επιδερμίδας είναι απλή υπόθεση. Αρκετές φορές μάλιστα, οι απόψεις των ειδικών για το τι είναι σωστό και τι λάθος, διαφοροποιούνται σημαντικά.

Για να είναι λοιπόν σε θέση να φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες καταστάσεις, χρειάζεται να παραμένει επαρκώς «εξοπλισμένη» ώστε να είναι σε θέση να μας προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις και να διατηρεί έτσι τη φωτεινή της όψη, τονικότητα και λεία υφή. Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε στην καθημερινή φροντίδα μας το ELIXIZEN της εταιρίας Medizen Pharmaceuticals.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η MediZen είναι μια νεοσυσταθείσα ελληνική φαρμακευτική εταιρία από ανθρώπους με μακρά πείρα στον κλάδο Φαρμακευτικής και Κοσμητολογίας.

Η κύρια αξία τους είναι η παροχή προϊόντων για τη θεραπεία και τη βελτίωση της υγείας μας. Το πάθος βρίσκεται στην καρδιά της εταιρείας τους. Έτσι συνεχίζουνε να καινοτομούνε και να βελτιώνουνε τα προϊόντα τους.

Έτσι μας προσφέρουνε προϊόντα που να επιτρέπουν σε όλους να ζήσουν υγιέστερα, πιο ευτυχισμένη και πιο δραστήρια ζωή.

 



Τα προϊόν που δοκίμασα είναι:


ELIXIZEN OLIVE DRY OIL

(ELIXIZEN ΞΗΡΟ ΛΑΔΙ)




Hydration with benefits!

Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του φθινοπώρου, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για το δέρμα μας και τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.

Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από την επιδερμίδα μας- φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!

Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου ELIXIZEN OLIVE DRY OIL, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!

Πρόσωπο – σώμα – μαλλιά. Είναι ο σύμμαχός σας για να απαλλαγείτε μια και καλή από την αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα!

Το ELIXIZEN OLIVE DRY OIL είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο είναι ένα  ενυδατικό και αντιγηραντικό ξηρό λάδι ομορφιάς.


Ξηρό λάδι: Τι είναι;


Όταν το ακούτε πρώτη φορά, αναρωτιέστε πώς ένα λάδι – κάτι εξ ορισμού λιπαρό – μπορεί να είναι ξηρό! Στην πραγματικότητα, όρος αυτός δεν αναφέρεται στην ουσία αυτή καθαυτή, αλλά στον τρόπο που η επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας το απορροφούν. Το ξηρό λάδι λοιπόν είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνοντας στο δέρμα και τα μαλλιά μας μια υπέροχη μεταξένια όψη.

Έτσι, το ξηρό λάδι έχει όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τα μειονεκτήματά τους!

Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του νέου φυτικού ELIXIZEN OLIVE DRY OIL βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Πλούσιο και άμεσα απορροφήσιμο έλαιο περιποίησης επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, δίνοντας του τροφή και ισορροπία. Τo Εlixizen dry oil περιέχει ένα μείγμα από πανίσχυρα συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στην νεανικότητα του δέρματός, αποτρέπουν τις ρυτίδες και χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Είναι  πλούσιο σε ωμέγα 3 και 6 απαραίτητα λιπαρά οξέα που το σώμα δεν είναι σε θέση να συνθέσει μόνο του. Περιέχει βιταμίνες Α, C και Ε και αντιοξειδωτικά. Οι βιταμίνες σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά ενισχύουν το κολλαγόνο και τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος και δίνουν ένα συσφικτικό  αποτέλεσμα και επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων προσφέροντας μοναδικές αντιγηραντικές ιδιότητες .

Για τα μαλλιά: Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.

Για το δέρμα: Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα . Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση , προστατεύει την επιδερμίδα από τα σημάδια της γήρανσης και ενυδατώνει το δέρμα, προσδίδοντας μία λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Αναλυτικότερα:

  • Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο πρόσωπο και το σώμα.
  • Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της ώριμης επιδερμίδας.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.
  • Μοναδικά “προνόμια” συγκεντρώνονται σε ένα προϊόν και σας προσφέρουν καθημερινή ολοκληρωμένη φροντίδα πολλαπλών διαστάσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
  • Αφήνει ελαφρύ φινίρισμα και φωτίζει το δέρμα και τα μαλλιά με ένα πάτημα. Έχει μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα γοητευτικό άρωμα. Το ξηρό λάδι έχει μια μοναδική ξηρή υφή και δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα.


Το εθιστικό του άρωμα διαρκή για ώρες! Το ELIXIZEN OLIVE DRY OIL είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο.

Το Εlixizen dry oil είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους δέρματος. Ειδικότερα αν έχεις ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, τότε το Εlixizen dry oil θα σας γίνει απαραίτητο.

Είναι σε κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για την τσάντα μας!

 

Τρόπος χρήσης:

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό λάδι, καθώς είναι ιδανικό για πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά:

Για το πρόσωπο: Θερμάνετε λίγες σταγόνες στις παλάμες σας και εφαρμόστε στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να το δοκιμάσετε αντί για κρέμα νυκτός, αφήνοντάς το να δράσει όλο το βράδυ, ξυπνώντας το πρωί ανανεωμένοι. Εναλλακτικά αναμείξτε 1-2 σταγόνες με την κρέμα σας για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Για το σώμα: Εφαρμόστε σε νωπό δέρμα μετά το ντους κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα. Νιώστε την επιδερμίδα σας ελαστική, χωρίς κανένα τράβηγμα, με λάμψη που διαρκεί.

Κάντε μασάζ σε δύσκολα σημεία όπως αγκώνες και φτέρνες για βαθιά ενυδάτωση. Δοκιμάστε επίσης και στην περιοχή των νυχιών.

Για τα μαλλιά: Απλώστε μερικές σταγόνες σε νωπά ή ξηρά μαλλιά, αποφεύγοντας τις ρίζες και δείτε τα μαλλιά σας να λάμπουν και να γίνονται ευκολοχτένιστα.


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία Medizen  Pharmaceuticals μας λέει ότι η αληθινή ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από μια ωραία εμφάνιση. Είναι το απόσταγμα της εσωτερικής αρμονίας ενός ανθρώπου που διαπερνά το εξωτερικό περίβλημα. Χρησιμοποιώντας στα προϊόντα τους τα πιο πολύτιμα, φυσικά συστατικά- μεγάλης αποτελεσματικότητας, με αναζωογονητικά αρώματα, μας παρέχει υγιή επιδερμίδα με λάμψη, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας .

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Medizen  Pharmaceuticals για την χορηγία του προϊόντος!

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.medizen.gr/

https://www.facebook.com/elixizen/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου