Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

tianDe review

 tianDe


Όταν έρχεται το κρύο!


Γειά σας Glamorous,

Ο χειμώνας σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα μας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είμαστε αποφασισμένοι να το φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το χειμώνα με πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Νοεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μπορεί ο χειμώνας να είναι για το πρόσωπό μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…

Με το τσουχτερό όμως κρύο δεν αρκεί μόνο να ντυθούμε ζεστά, η απαλή μας επιδερμίδα χρειάζεται εξίσου φροντίδα και προστασία. Ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει το δέρμα να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές.

Κάθε εποχή έχει τα μυστικά της όσο αφορά τη beauty ρουτίνα μας και πιο συγκεκριμένα τα «σωτήρια» tips που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Την λύση στο πρόβλημα μας θα το δώσει η εταιρία tianDe με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων!!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η TianDe είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 από 5 Ρώσους επιχειρηματίες, που όνειρο τους είχαν να μεταφέρουν τις θεραπευτικές δυνατότητες της ανατολής, στην δύση. Επένδυσαν στις αρχαίες μυστικές θεραπευτικές συνταγές της Κίνας του Θιβέτ και του Αλτάι (το οποίο είναι η πιο καθαρή οικολογικά περιοχή του πλανήτη, που είναι υπό την προστασία της UNESCO).

Τα προϊόντα της tianDe στηρίζονται σε συνταγές που έχουν 5000 χρόνια ιστορίας, της Κινέζικης και Θιβετιανής ιατρικής παράδοσης. Οι συνταγές είναι βασισμένες στην σύγχρονη αντίληψη της ιατρικής επιστήμης και παρασκευάζονται με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα.

Κυρίως τα συστατικά των προϊόντων, είναι εκχυλίσματα, φυτών και βοτάνων, τα οποία παράγονται, στις ορεινές πεντακάθαρες περιοχές των Ημαλαίων και Βόρειο Αλται και συλλέγονται από ειδικευμένους ανθρώπους.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


 

tianDe Eye Mask with Shark Oil and Olive Leaves Extract



Μας κάνουν να δείχνουμε κουρασμένες , ξενυχτισμένες και θλιμμένες, ενώ δεν είμαστε-συνήθως…  Οι σκούροι κύκλοι, σακούλες και πρηξίματα είναι σημάδι γήρανσης, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα και σίγουρα όχι  με γιατροσόφια. Χρειάζονται τη βοήθεια μιας μάσκας ματιών, που θα διαθέτει δραστικά συστατικά και έξυπνες τεχνολογίες, τον κατάλληλο δηλαδή «εξοπλισμό» για να φωτίσει και πάλι το βλέμμα.

Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας. Εκτός από τα ξενύχτια και τις κακές μας συνήθειες, μπορεί να ευθύνονται η κληρονομικότητα, η κατασκευή του προσώπου, η ποιότητα της επιδερμίδας, ο ήλιος, ακόμα και μια αλλεργία. Το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρό όταν στους παράγοντες αυτούς προστίθεται και ένας ακόμα: ο χρόνος. Και δυστυχώς, ακόμα κι αν δεν μας έχουν απασχολήσει ποτέ οι μαύροι κύκλοι , μεγαλώνοντας δύσκολα θα τους αποφύγουμε.

 

Ένα από τα «συμπτώματα» της γήρανσης της επιδερμίδας είναι η απώλεια υποδόριου λίπους. Συνέπεια της απώλειας αυτής είναι τα βαθουλώματα που σχηματίζονται στην περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια και δημιουργούν σκιές.

Η κατακράτηση υγρών διογκώνει τα τριχοειδή αγγεία τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος με αποτέλεσμα ένα σκούρο χρώμα να διαγράφεται κάτω από τα μάτια. Η έλλειψη ύπνου όμως είναι και ένας από τους βασικούς λόγους για τη συσσώρευση τοξινών και κατακράτησης νερού λόγω της τοπικής απόφραξης του λεμφικού συστήματος γεγονός που οδηγεί στη δημιουργία οιδημάτων, στο ενοχλητικό, δηλαδή, πρήξιμο των βλεφάρων.

Η tianDe Eye Mask with Shark Oil and Olive Leaves Extract μπορεί να συμβάλλει σταδιακά στον αποχρωματισμό των σκούρων ζωνών ενώ αντανακλά το φως και μπορεί να καμουφλάρει το πρόβλημα και να φωτίσει άμεσα το βλέμμα.

Η tianDe Eye Mask with Shark Oil and Olive Leaves Extract είναι θεραπευτική μάσκα ματιών για αισθητή μείωση των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος και των σακουλών . Έχει έντονο αποτέλεσμα ανύψωσης, βοηθά στη μείωση των πρησμάτων και των σάκων κάτω από τα μάτια. Ενισχύει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, ενισχύει την αντοχή του δέρματος σε παράγοντες στρες.

Συσφίγγει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το τμήμα κάτω από τα μάτια, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση του σχηματισμού αντιαισθητικών σακουλών και μαύρων κύκλων. Ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη διείσδυση των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα και στην τέλεια ενυδάτωση της. Αντιμετωπίζει άμεσα τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό και η επιδερμίδα αποκτά έντονη σύσφιγξη, η συσσώρευση υγρού κάτω από τα μάτια μειώνεται. Αυτές οι δράσεις συμβάλλουν στη μείωση του οιδήματος των ματιών και στην εξάλειψη της εμφάνισης των μαύρων κύκλων.

Καταπολεμά τη μαύρη απόχρωση και προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα κάνοντας το δέρμα να φαίνεται φωτεινότερο και ελαστικότερο.

Είναι μία ευχάριστη, αποτελεσματική, φυσική και άνετη λύση για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο.

 

Είναι σε πρακτικό σακουλάκι και είναι εύκολο στην μεταφορά του.

 

Τρόπος χρήσης:

1. Εφαρμόστε τη μάσκα σε καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια για 15-20 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε την και ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα με νερό.

2. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γαλακτώματος στην περιοχή των ματιών.

Χρησιμοποιήστε το αμέσως μετά το άνοιγμα.



 

tianDe Sheep Placenta Natural Look Foundation Cream


Ταΐστε» το δέρμα σας!

Η κρύα περίοδος της χρονιάς που ξεκινάει είναι γεμάτη μύθους, παρεξηγήσεις και εσφαλμένες αντιλήψεις, σχετικά με την όψη και την υγεία της επιδερμίδας μας.

Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι το φθινόπωρο μονοπωλεί τρεις από τις τέσσερις εποχές του έτους και ας είμαστε δίκαιοι, το καλοκαίρι μοιάζει μικρό, πράγμα το οποίο, αν και είναι μία μουντή εποχή το φθινόπωρο, κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή της ρουτίνας ομορφιάς σας για την αντιμετώπιση του κρύου.

Είτε υποφέρετε, είτε αγωνίζεστε με το κρύο που σας επηρεάσει τη διάθεσή και τον ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα, ισορροπήσετε την ρουτίνα ομορφιάς σας.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν αισθανόμαστε καλά το δέρμα μας, νιώθουμε συνολικά καλά. Γνωρίζοντας πώς να έχουμε όμορφο δέρμα μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, να χαμογελάμε για μια selfie και, τολμούμε να πούμε, να δεχόμαστε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο δίνει το δέρμα μας.

Οι φθινοπωρινοί άνεμοι και ο κρύος καιρός μπορεί να αφήσουν το δέρμα να αισθάνεται ξηρό, λεπτό και τραχύ. Το δέρμα είναι φραγμός, ωστόσο, η έκθεση σε κρύο, άνεμο και έντονο ηλιακό φως μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία του φυσικού αυτού φραγμού. Είναι επομένως σημαντικό να στηρίζουμε, να προστατεύουμε και να επιδιορθώνουμε το δέρμα μας όταν αλλάζουν οι εποχές.

Όλοι έχουμε καθιερωμένες συνήθειες όσον αφορά την περιποίηση ομορφιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάμε να ψάχνουμε για νέα μυστικά ομορφιάς, τα οποία θα μας βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τη καθημερινή μας περιποίηση και να νιώθουμε πιο όμορφα. Το να γνωρίζετε τι θέλετε από την περιποίηση της επιδερμίδας σας, είναι το πιο σημαντικό όταν βρείτε την καλύτερη ενυδατική. Είτε επιζητάτε τη βαθιά ενυδάτωση είτε ένα περιποιητικό άρωμα, αποτελεί το κλειδί για να παρέχετε τη σωστή φροντίδα για το πρόσωπό σας.

Η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη τη σωστή ενυδάτωση και tianDe Sheep Placenta Natural Look Foundation Cream γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η κατάλληλη ρουτίνα για να προσφέρετε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα που χρειάζεται. Καθημερινά οφείλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας μια μοναδική στιγμή χαλάρωσης κι ενυδάτωσης.

Η Sheep Placenta Natural Look Foundation Cream είναι τονωτική κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει την αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Η Sheep Placenta Natural Look Foundation Cream ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό.

Συνδυάζει τις ιδιότητες μιας διορθωτικής και θρεπτικής κρέμας, εξομαλύνει την επιδερμίδα, καλύπτει τις ατέλειες και κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο.

Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα σας από τους δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Κάνει το δέρμα σας λείο όπως το βελούδο και προσθέτει μια απαλή λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Αποτοξινώνει και δίνει στο δέρμα υγιή και φυσική εμφάνιση. Δεν φράζει τους πόρους και προστατεύει το δέρμα σας από την υπεριώδη ακτινοβολία κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το συστατικό που τονώνει δραστικά, προέρχεται από το απόσταγμα των φύλλων από το bearberry (Αρκουδοστάφυλο).  Αυτό δίνει μια απαλή και φυσική σκιά, που προσαρμόζεται πάντα στα χρώματα της επιδερμίδας. Επίσης, περιέχει ενεργά συστατικά από Υδρολυμενη πρωτεΐνη πλακούντα(Ζωική πρωτεΐνη που προέρχεται από τον πλακούντα προβάτου)- περιέχει ένα σύμπλεγμα βιολογικά ενεργών ουσιών και αμινοξέων. Αρβουτίνη

Αναλυτικότερα:

  • Ο πλακούντας προβάτου μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει το σακούλιασμα και δεν επιτρέπει σε νέες ατέλειες να εμφανίζονται.
  • Ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος του προσώπου.
  • Ο πλακούντας προβάτου μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση ορισμένων τύπων ουλών, να εξομαλύνει το δέρμα και να βοηθήσει στην θεραπεία των ουλών.
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων, λευκαίνει  και εξομοιώνει της πανάδες.
  • Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι συμβάλλει στην αποκατάσταση των κυττάρων της επιδερμίδας, το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων και νεύρων, οπότε το δέρμα σου έχει μια υγιέστερη όψη, χωρίς ρυτίδες και ουλές.
  • Βοηθά στην καταπολέμηση  δερματικά προβλήματα όπως: ραγάδες – λευκές (από την απώλεια βάρους) και κοκκινίλες (από την απόκτηση βάρους), ρυτίδες (φυσικές και πρόωρες), αποχρωματισμό, πανάδες , σακούλες κάτω από τα μάτια και κακό τόνο του δέρματος. Όλο αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπο σας  θα δείχνει πιο νέο και λαμπερό.

Προσφέρει θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα το φθινόπωρο.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Η Sheep Placenta Natural Look Foundation Cream είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε, γιατί είναι αυτό που θα σας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι απαλοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, όμορφη συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Πριν την χρήση της τονωτικής κρέμας πλακούντα, εφαρμόστε την Ενυδατική θρεπτική κρέμα προσώπου »Πλακούντα προβάτου»/Moisturizing Nourishing Facial Cream της ίδιας σειράς.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και άνω των 35 ετών. Η Τονωτική κρέμα προσώπου με χρώμα  διατίθεται σε δυο αποχρώσεις

 

Τρόπος  χρήσης:

Την εφαρμόζουμε, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, τι και αν βρισκόμαστε στην εποχή των «βροχοπτώσεων» και η επιδερμίδα μας «διψά» για ενυδάτωση.  Με την εταιρία tianDe ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στην αντίληψη ότι «η ομορφιά θέλει κόπο» και να ανακαλύψουμε τρόπους να είμαστε όμορφες χωρίς κόπο, εύκολα και όπως θέλουμε εμείς.

Εμπιστευθείτε τις σειρές  προσώπου tianDe για την περιποίηση σας και απολαύστε την απαλότητα και κυρίως την ποιότητα των προϊόντων της.

Με τα προϊόντα της tianDe δεν πρέπει να θεωρούμε το φθινόπωρο τόσο «κρύο» και άμορφο.


Ευχαριστώ πολύ την tianDe για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://tiande.eu/

https://www.facebook.com/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%91%CF%80%CE%BF-%CE%A4%CE%BF-%CE%98%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%84-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%B1%CE%B9-105676701086234/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου