Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

MACROVITA review

 

MACROVITA


Your every day beauty!


Γειά σας Glamorous,

Καθημερινές συνήθειες που κάνουν τη διαφορά και μια ρουτίνα ομορφιάς που, όταν τηρείται σωστά, μας αποζημιώνει με το ιδανικό αποτέλεσμα: την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η ιδανική εικόνα δεν είναι ένας στόχος που μπορούμε να επιτύχουμε εύκολα. Χρειάζεται συντονισμό, προσπάθεια και σωστές επιλογές σε καθημερινή βάση, ώστε να μπορέσουμε να αντικρίσουμε στον καθρέφτη μας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο περίπλοκη, όμως, και αν φαίνεται η διαδικασία που μας οδηγεί στην ομορφιά, άλλο τόσο απλή και καθημερινή είναι, καθώς αφορά κινήσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε πρωί και κάθε βράδυ, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας, λοιπόν, επιτυγχάνεται μέρα με τη μέρα μέσα από διαδικασίες ομορφιάς που βελτιώνουν την εικόνα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών μας. Από τη μία πλευρά, γενικοί κανόνες περιποίησης που κάνουν καλό και αναδεικνύουν τα δυνατά μας σημεία και, από την άλλη, εξατομικευμένη φροντίδα που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της επιδερμίδας που μας ταλαιπωρούν. Με αυτόν τον τρόπο, συστήνεται μια στρατηγική ομορφιάς, με καθημερινές λύσεις που συνδυάζουν τη σφαιρική με την εξειδικευμένη περιποίηση, με στόχο τη λάμψη μας!


Το καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς που κάνει το σπίτι μας το καθημερινό σκηνικό φροντίδας πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα της εταιρίας  MACROVITA.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:

Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).

Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας: Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.

 



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:







ΜACROVITA FACE PEELING

(ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Απολέπιση: ο χειμώνας είναι η εποχή της!

Αντίο στις όμορφες μέρες, τώρα έρχεται τσουχτερό κρύο και πολλές βροχές. Η πτώση της θερμοκρασίας έχει συνέπειες στην επιδερμίδα μας, ενώ ταυτόχρονα κι οι υπόλοιπες καιρικές συνθήκες μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο. Η βροχή, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ισχυρός άνεμος μπορεί να ξηράνουν και να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο ευαίσθητη και ευερέθιστη. Η μέρα μικραίνει και ίσως να μας είναι δύσκολο να βγούμε από το σπίτι μας, ιδιαίτερα όταν η επιδερμίδα μας είναι θαμπή.

Το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης μας και αυτό που θέλουμε όλες είναι να είναι συνέχεια λαμπερό, όμως καθημερινά είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Ο χειμώνας και το κρύο είναι από τους χειρότερους εχθρούς της επιδερμίδας και για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, ύπνο και σωστή περιποίηση.

Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή.

Θα γνωρίζετε ίσως ότι με το πέρασμα του χρόνου, οι ρυθμοί ανανέωσης των κυττάρων φθίνουν και η «κόλλα» που συνδέει τα κερατινοκύτταρα γίνεται ολοένα και πιο συμπαγής, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην επιφάνεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η επιδερμίδα να καταλήγει θαμπή, τραχιά, με ανομοιόμορφη όψη.

 

Για το πρόσωπο, στην ουσία αυτό που πετυχαίνετε με την απολέπιση είναι να «πολεμάτε» τα σημάδια της γήρανσης που οδηγούν στο να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο το δέρμα μας. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η απολέπιση στην εικόνα και την υφή του δέρματος σου τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.

Η απολέπιση με το ΜACROVITA FACE PEELING είναι το μοναδικό μας όπλο για να διατηρήσουμε τη φυσική αυτή διαδικασία ανανέωσης.
 

Το ΜACROVITA FACE PEELING είναι ένα ήπιο peeling,που  καθαρίζει σε βάθος το δέρμα μας και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη.Οι κόκκοι αμυγδάλου που περιέχει, βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των στιγμάτων, ενώ τα δραστικά φυτικά συστατικά της καθαρίζουν το δέρμα. Περιέχει Λάδι ελιάς, λευκό τσάι, σάκχαρα, ελαιοπυρήνες, αλόη, ηλίανθο, βιταμίνη Ε, γλυκύριζα και προβιταμίνη Β5. Είναι ένα αναζωογονητικό προϊόν για το πρόσωπο που αφήνει το δέρμα μας καθαρό και απαλό. Ταυτόχρονα τονώνει και χαρίζει λάμψη στη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει  στην ανανέωση των κυττάρων ,χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς της μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

To ΜACROVITA FACE PEELING είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.

Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!


Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία!!!

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για Vegan.

Για όλους τους τύπους δέρματος.


Tρόπος χρήσης:

Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο αποφεύγοντας τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Τρίψτε με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.



ΜACROVITA DEEP CLEANSING LIQUID SOAP

(ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ)



Φροντίδα προσώπου!

Το ότι ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας δεν το αμφισβητεί κανείς . Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει ρύπους, σκόνη, σμήγμα, μακιγιάζ . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά ,με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά, από μόνο του όμως, δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Επομένως χρειαζόμαστε  κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν τα προϊόντα καθαρισμού .

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μια διαδικασία η οποία, για πολλούς λόγους, είναι επιβεβλημένη ! Θα μπορούσε να είναι μια από τις δέκα εντολές ομορφιάς, εντούτοις πολλές γυναίκες την παραβιάζουν, είτε από κούραση είτε από βιασύνη ή από τεμπελιά, αν και γνωρίζουν ότι, αν επιθυμούν μια τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, θα έπρεπε η τελευταία κίνησή τους πριν κοιμηθούν και η πρώτη μόλις ξυπνήσουν να είναι ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου τους.

Σύμμαχος και ακούραστος βοηθός μας στη διαδικασία καθαρισμού το ΜACROVITA DEEP CLEANSING LIQUID SOAP, το οποίο, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις της επιδερμίδας, σαν παιχνιδάκι!!

Σήμερα, χάρις στο καθαριστικό προϊόν ΜACROVITA DEEP CLEANSING LIQUID SOAP,δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για «κακή συμπεριφορά» απέναντι στην επιδερμίδα μας .

 

Το ΜACROVITA DEEP CLEANSING LIQUID SOAP είναι υγρό σαπούνι που αποτελεί το εργαλείο για μια περιποιημένη και καθαρή σε βάθος επιδερμίδα, το κανάκεμα του εαυτού σας και η ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου σας. Καθαρίζει βαθιά χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα και τα λιπίδια της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για αυτά που έχουν τάση ακμής .

Φιλικό προς το δέρμα και με σεβασμό στις ανάγκες του, διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας και δεν διαταράσσει το φυσιολογικό του pH. Ειδικά σχεδιασμένο για τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό της!

Τα συστατικά του Καθιστώντας το κατάλληλο ακόμα και για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.

Προσφέρει όσο αφρό χρειάζεται για τη σωστή περιποίηση και καθαριότητα του προσώπου και το άρωμα του είναι ιδανικό για να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

 

Είναι σε πρακτική συσκευασία!

Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε καθημερινά σε βρεγμένο δέρμα. Κάντε ελαφρό μασάζ και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

 


ΜACROVITA ULTRA FINE MOISTURIZING CREAM

(EΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΠΤΗΣ ΥΦΗΣ)



Όταν έρχεται ο χειμώνας!

Η πιο κρύα περίοδος της χρονιάς είναι γεμάτη μύθους, παρεξηγήσεις και εσφαλμένες αντιλήψεις, σχετικά με την όψη και την υγεία της επιδερμίδας μας.

Οι χειμωνιάτικοι άνεμοι και ο κρύος καιρός μπορεί να κάνουν το δέρμα ξηρό, λεπτό και τραχύ. Επίσης η έκθεση σε κρύο, άνεμο και έντονο ηλιακό φως μπορεί να διαταράξει τη φυσιολογική λειτουργία φραγμού του δέρματος, κάνοντάς το πιο ευάλωτο. Επομένως, είναι σημαντικό να στηρίζουμε και να προστατεύουμε το δέρμα μας όταν αλλάζουν οι εποχές.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν αισθανόμαστε καλά το δέρμα μας, νιώθουμε συνολικά καλά. Γνωρίζοντας πώς έχουμε όμορφο δέρμα, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, να χαμογελάμε για μια selfie και να δεχόμαστε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο δείχνει το δέρμα μας.

Όλοι έχουμε καθιερωμένες συνήθειες όσον αφορά την περιποίηση ομορφιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάμε να ψάχνουμε για νέα μυστικά ομορφιάς, τα οποία θα μας βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε την καθημερινή μας περιποίηση και να νιώθουμε πιο όμορφα.

Η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από σωστή ενυδάτωση και η ΜACROVITA γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα  για να προσφέρετε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα που χρειάζεται

Η ΜACROVITA ULTRA FINE MOISTURIZING CREAM είναι μια ενυδατική κρέμα λεπτής υφής που βοηθά το δέρμα να ανακτήσει και να διατηρήσει τη φυσική υγρασία του περισσότερο χρόνο και να αποκτήσει ελαστικότητα και υγιή όψη.Μη λιπαρή και απαλή για το πρόσωπο, προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Περιέχει λάδι ελιάς, αλόη, λευκό τσάι, βιταμίνη Ε, φυσικός ενυδατικός παράγοντα, βουτυρόσπερμο (καριτέ), αλλαντοΐνη, προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) και γλυκύριζα. Έχει ενυδατικές και αντί- ερεθιστικές ιδιότητες ευεργετικές για το ευαίσθητο δέρμα που τείνει να είναι αφυδατωμένο. Χαρίζει υγρασία και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, κάνοντας την σφριγηλή, φωτεινή και να δείχνει νεανική.

Η ΜACROVITA ULTRA FINE MOISTURIZING CREAM είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας  για να μας διατηρεί υπέροχες και λαμπερές όλη τη χρονιά .

Oι απαλοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε όμορφη συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

 

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για Vegan.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Τρόπος  χρήσης:

Μετά τον καθαρισμό απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα MACROVITA κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελούν μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας… Η εταιρεία MACROVITA, μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά και κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες! Στα προϊόντα τους νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία MACROVITA για την χορηγία των προϊόντων!

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://macrovita.gr


https://www.facebook.com/MacrovitaOfficial/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου