Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ag pharm review

 

Ag pharm


Η σιλουέτα στα καλύτερά της!


Γεια σας Glamorous,

Είναι η εποχή του χρόνου, που στο μυαλό των γυναικών υπάρχει μια βασική αγωνία. Κάτι τα… ρούχα που γίνονται πιο λεπτά και φέρνουν στο φως τις ατέλειες, κάτι τα κιλά που άφησε πίσω του ο χρόνος που πέρασε, το αέναο ερώτημα «πώς θα βγω στην παραλία?», είναι και πάλι εδώ. Αν, σε μια υποθετική έρευνα, ετίθετο το ερώτημα: «Ποια κατηγορία προϊόντων ομορφιάς αγοράζουν φανατικά οι γυναίκες;», η απάντηση θα ήταν μάλλον εύκολη: τα αδυνατιστικά-αντικυτταριτιδικά κάθε τύπου.

Όποιο όνομα κι αν της δώσουμε- κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού του πορτοκαλιού- ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός της έξωθεν καλής μαρτυρίας της γυναικείας σιλουέτας που δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται τόσο στις νέες όσο και στις πιο ώριμες, σε όσες έχουν παραπανίσια κιλά αλλά και στις λεπτές. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η κυτταρίτιδα μπαίνει ξανά στη ζωή μας. Όχι ότι δεν υπήρχε τους προηγούμενους  μήνες, απλώς τώρα αρχίζει και πάλι να μας ενοχλεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Όλοι συζητάμε το πώς θα χάσουμε τα περιττά κιλά (άλλος λιγότερα, άλλος περισσότερα), πώς θα περιορίσουμε την κυτταρίτιδα, πώς θα διατηρήσουμε ένα φυσιολογικό βάρος χωρίς σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά. Αναζητούμε το μυστικό για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και να μη νιώθουμε εξαντλημένοι .

Είναι η εποχή που θέλουμε να απαλύνουμε τα σημάδια (κυτταρίτιδα, χαλάρωση, κατακράτηση υγρών, άτονη επιδερμίδα) που άφησε στο σώμα μας ο χρόνος και οι «ατασθαλίες» του καλοκαιριού.

Αλλά γιατί να κουράζουμε το μυαλό μας, τη λύση μας την δίνει η Ag pharm με τα προϊόντα της που συσφίγγουν την επιδερμίδα, βελτιώνοντας σημαντικά την υφή του δέρματος.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H AG PHARM είναι μια νέα παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Η AG PHARM θέλοντας να στηρίξει Έλληνες παραγωγούς, έχει εμπλουτίσει τον σημερινό κατάλογό της με Ελληνικά προϊόντα κατά 70%, ενισχύοντας έτσι την εγχώρια αγορά και τις Ελληνικές θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό και κάθε Ελληνικό προϊόν ξεχωρίζει στον κατάλογο της, συνοδευόμενο με το σήμα «αγοράΖΩ Ελληνικά» και την αντίστοιχη Ελληνική καρδιά. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στα φαρμακεία, που θα καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα αγαθά που θα φέρουν την σφραγίδα της.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




AG Body Shape System Με Body Shape Serum 200ml & SCRUB 200ml + ΔΩΡΟ Βουρτσάκι μασάζ δυο όψεων

 


Βρισκόμαστε στη καρδιά του Καλοκαιριού. Στη χρονική περίοδο που ήδη έχετε φύγει κάποια τριήμερα και ετοιμάζεστε για διακοπές, ήδη έχετε κάνει τις εμφανίσεις σας με μαγιό, ήδη έχετε μπει στην διαδικασία να αντικρίσετε κατάματα τον ολόσωμο καθρέφτη, ήδη έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για του χρόνου (εκτός αν πας διακοπές το Σεπτέμβριο, οπότε προλαβαίνεις να μπεις σε ένα πρόγραμμα):ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ!

Το έχουμε ξαναπεί: η κυτταρίτιδα δεν είναι πάθηση, με τη στενή ιατρική έννοια, αλλά μια κατάσταση του δέρματος ή καλύτερα, μια διαταραχή της αρχιτεκτονικής του. Το κακό είναι ότι προτιμά σχεδόν αποκλειστικά τις γυναίκες και όταν εμφανιστεί μας φέρνει σε… απόγνωση.

 Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μία εικόνα που μοιάζει µε φλοιό πορτοκαλιού.

Αν και η κυτταρίτιδα δεν είναι μια παθολογική κατάσταση, παραμένει ένα ζήτημα αισθητικής ανησυχίας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Η κυτταρίτιδα βασανίζει 8 στις 10 γυναίκες, που ευχαρίστως θα έδιναν ό,τι τους ζητούσαν προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτήν. Αν, μάλιστα, δεν έχετε καμία διάθεση να ακολουθήσετε κάποια «ειδική» δίαιτα, εξαιτίας της οποίας θα είστε διαρκώς πεινασμένες, μάλλον πρέπει να λάβετε άλλα μέτρα.

Στη λύση των προβλημάτων ένας τρόπος θεωρείται ο πιο πετυχημένος: η εξαφάνισή τους!

Ωστόσο, το σημείο – κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της, δηλαδή το σημείο που εστιάζουμε για να την εξαλείψουμε, χωρίς επεμβατικές μεθόδους, είναι η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία, με τα προϊόντα της Ag pharm.


#justglamorous #στυλ #ομορφια #σώμα #προσωπο #γυναικα


Απολεπιστικά αφρόλουτρα σώματος σίγουρα υπάρχουν πολλά, αν θέλετε όμως τα καλύτερα που στοχεύουν σε μείωση της κυτταρίτιδας και σε πιο ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας, τότε πρέπει να διαλέξετε το καλύτερο με τα σωστά συστατικά.

Το agPharm Body Shape Scrub περιέχει φυσικούς κόκκους περλίτη που περιέχονται στη σύνθεση του scrub, λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας. Περιέχει καφεΐνη και τέσσερα πολύτιμα εκχυλίσματα (Ruscus, Guarana, Ivy, Fucus) που συνδυαστικά συμβάλλουν στη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού. Το γάλα γαϊδούρας με τις μοναδικές ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Αυξάνουν τη ροή του αίματος και βοηθούν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας αποτελεσματικά όχι μόνο την εμφάνιση κυτταρίτιδας αλλά και την εμφάνιση των ραγάδων. Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, συμβάλει στην τόνωση, την ενυδάτωση και την επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του σε συνδυασμό με απαλό μασάζ καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας καθώς δημιουργεί τόση υπεραιμία στην περιοχή που οι πόροι διαστέλλονται και αποβάλλονται οι τοξίνες σαν να έκανες σάουνα. Έτσι, αποστραγγίζεται η λέμφος και το δέρμα γίνεται ορατά πιο σφριγηλό.

Φυσικά, ένα απολεπιστικό αφρόλουτρο σώματος για κυτταρίτιδα, δεν αρκεί για να την εξαφανίσει αλλά είναι σίγουρα ένα από τα βήματα που μπορούν να συμπληρώσουν μια ρουτίνα περιποίησης σώματος με στόχο το αδυνάτισμα, την σύσφιξη και την μείωση της κυτταρίτιδας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνετε το προϊόν σε νωπή επιδερμίδα στο ντους με ήπιες κυκλικές ανοδικές κινήσεις και κάνετε ελαφρύ μασάζ στα επίμαχα σημεία (μέση, γλουτοί, μηροί). Ξεβγάλετε καλά.


agPharm Body Shape Serum



Με την πάροδο του χρόνου αλλά και λόγω γενετικής προδιάθεσης, παρατηρούμε στο δέρμα εξογκώματα, που μοιάζουν με «φλοιό πορτοκαλιού».

Το Serum σώματος είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του σώματος, το οποίο βοηθά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και στην ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της συνολικής εικόνας του σώματος.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν την εμφάνιση όψης φλοιού πορτοκαλιού, το επίμονο τοπικό πάχος και την έλλειψη σφριγηλότητας (μηροί, γλουτοί, γοφοί, στομάχι, χέρια). Για όλες τις γυναίκες που θέλουν γρήγορο αποτέλεσμα.

Το serum αυτό έχει λεπτόρευστη υφή, ενώ ο συνδυασμός Ecoslim: Εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, Αλλαντοΐνη, πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ, Εκχυλίσματα Guarana, Ivy, Ruscus, Orange, Καφεΐνη. Άμεσα: Η επιδερμίδα είναι πιο λεία αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε λίγες ημέρες, η εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται ορατά .Η ελαστικότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται και η εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού είναι εμφανώς μειωμένη.

Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, ολοκληρώνοντας έτσι την περιποίηση της επιθυμητής περιοχής.

Ελαφριά, μη λιπαρή υφή ορού που δεν κολλάει. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και διευκολύνει το γρήγορο ντύσιμο. Αφήνει αίσθηση δροσιάς, ευεξίας καθώς και ένα υπέροχο άρωμα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνετε σε καθαρό δέρμα στα επίμαχα σημεία (μέση, γλουτοί, μηροί) και κάνετε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις, 1-2 φορές την ημέρα. Χάρη στη μη λιπαρή υφή, απορροφάται γρήγορα, επιτρέποντας να ντυθείτε αμέσως, ενώ αφήνει ένα αίσθημα δροσιάς, ευεξίας καθώς και ένα υπέροχο άρωμα.



Double Sided Silicone Shower Brush



Ο κατάλογος των διαδικασιών που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αυξάνεται κάθε χρόνο. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να το αντιμετωπίσετε είναι μια βούρτσα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.

Είναι μία καινοτόμα,αποτελεσματική και μαλακή βούρτσα σιλικόνης για μασάζ σώματος που ευνοεί την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, διεγείρει το δέρμα, αποστραγγίζει το υπερβολικό υγρό και απελευθερώνει τις τοξίνες.

Με σχεδίαση διπλής όψης για καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Είναι ασφαλής, ελαφριά και ανθεκτική. Απλά πρέπει να κάνετε μασάζ απαλά στην επιθυμητή περιοχή και να αρχίσετε να παρατηρείτε τα οφέλη της.

Οι μακριές μαλακές τρίχες της μιας όψης δημιουργούν πλούσιο αφρό με λίγη ποσότητα αφρόλουτρου συμβάλλοντας στο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε στεγνό δέρμα για μια καθημερινή ήπια απολέπιση.

Η μαλακή και εύκαμπτη επιφάνεια από σιλικόνη χρησιμοποιείται για να κάνετε απαλό μασάζ. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και λειτουργεί σαν peeling βοηθώντας στην ανάδειξη μιας λαμπερής επιδερμίδας.Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος βοηθώντας στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Με την άλλη πλευρά μπορείτε να κάνετε μασάζ κατά τη διάρκεια του ντους.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την καταπολέμηση των παραμορφώσεων του δέρματος της κυτταρίτιδας!


Τρόπος χρήσης:

Η βούρτσα σιλικόνης είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί και να στεγνώσει. Μπορεί να αποστειρωθεί σε βραστό νερό και στεγνώνει αμέσως εμποδίζοντας την ανάπτυξη βακτηρίων.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η αγαπημένη μας Ag pharm με  τα προϊόντα της μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του!

Με τα προϊόντα τους, το οπλοστάσιο μας θα είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα δοκιμάσαμε και τα ξεχωρίσαμε για την άμεση δράση τους, τη γρήγορη απορροφητικότητα αλλά και για την αποτελεσματικότητα τους. Ag pharm ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα!

 

Ευχαριστώ την εταιρία Ag pharm για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.agpharm.gr

https://www.facebook.com/agpharm

ag_pharm

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου