Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Elysian cosmetics review

 

Elysian cosmetics


In the rhythm of August!

Γειά σας Glamorous,

Οι ημέρες έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας από την αλόγιστη έκθεση. Απολαύστε, λοιπόν, τον ήλιο με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλειά σας με τα προϊόντα της εταιρίας Elysian cosmetics.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία Elysian Cosmetics δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο. Η φιλοσοφία τους είναι να δημιουργήσουνε ένα καθαρά ελληνικό brand με προϊόντα 100% φυτικά, χωρίς χημική επεξεργασία και χωρίς να γίνονται πειράματα σε ζώα, που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα μας λάμψη και ενυδάτωση. Με ενδελεχή έρευνα δύο χρόνων καταφέρανε και δημιουργήσανε τα τρία πρώτα προϊόντα μας ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος.



Τα προϊόντα που δοκίμασα:



Elysian Βody Lotion


Πώς να περιγράψεις τον ουρανό που μοιράζεται το χρώμα του με την θάλασσα εκεί που συναντιούνται. Το «απέραντο γαλάζιο» είναι πάντα εκεί. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις, όμως, όταν το βλέπεις εκεί μπροστά σου. Νετάρεις στον ορίζοντα και εκείνο κοντεύει να σε καταπιεί.

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, ηλιοθεραπεία… Η «καλή ζωή» ξεκινάει από νωρίς στην Ελλάδα, αφού τα πρώτα κιόλας μπάνια πραγματοποιούνται την άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι η καθημερινότητά μας, μάς βρίσκει να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την καλοκαιρία όσο περισσότερο μπορούμε.

Οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν ξεκινήσει και ο καθένας μας ψάχνει τρόπους για να παρατείνει τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά των διακοπών, όσο περισσότερο μπορεί.

Μήπως, όμως, οι καταχρήσεις των διακοπών κάτω από τον ήλιο, σας κάνουν να νιώθετε ήδη τύψεις;

Σκέφτεστε πως τελικά η παράταση χαλάρωσης που δίνετε στον εαυτό σας, γίνεται μαρτύριο αφού το επόμενο πρωί η εμφάνιση του σώματος σας, σας γεμίζει ενοχές; Τύψεις και ενοχές στοπ!

Μπορείτε να απολαύσετε πλέον τις μικρές στιγμές χαλάρωσης αρκεί να ακολουθείτε τους κατάλληλους κανόνες ομορφιάς.

Οι μήνες του καλοκαιριου θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης και θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι ομορφιάς.

Ευχαριστηθείτε τις καλοκαιρινές ημέρες ,τον αέρα του νησιού, και την αλμύρα του Αιγαίου, εξαντλώντας τις χάρες της εποχής.

Προστατεύσετε σωστά την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι, δημιουργήστε ένα κουκούλι σιγουριάς και άνεσης. Μια ζώνη ηρεμίας με την Elysian Body Lotion για να διατηρήσετε τη λάμψη , τη ζωντάνια της και την ενυδάτωση της!

Το Elysian Βody Lotion είναι γαλάκτωμα σώματος που παρέχει υγρασία στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, έτσι ώστε να εξασφαλίζει υγεία και φρεσκάδα. Δροσίζει και ενυδατώνει με απόλυτα φυσικό τρόπο το δέρμα δίνοντας σε όλο το σώμα μια φυσική λάμψη και ελαστικότητα.

Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και σε ευαίσθητο δέρμα καθώς περιέχει θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας και αναπληρώνουν τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της. Η πλούσια ενυδατική του σύνθεση εξασφαλίζει άμεση ενυδάτωση για απαλή και λεία επιδερμίδα. με ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, Αλόη και βιταμίνη Ε. Η πλούσια σύνθεση του αποτρέπει την απώλεια υγρασίας ενώ παράλληλα ενυδατώνει. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα, υποστηρίζει την αναδόμηση του δέρματος.

Δημιουργεί μια λεπτή υφή που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Ήδη με τη πρώτη εφαρμογή το δέρμα είναι μαλακότερο και  περισσότερο ενυδατωμένο.

Η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά του μας ταξιδέψει σε ευχάριστους χαλαρωτικούς προορισμούς.

Είναι σε υπέροχη, μεγάλη, στρογγυλή συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Το Elysian Βody Lotion είναι ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τη λοσιόν σώματος σε όλο σας το σώμα καθημερινά ιδανικά μετά το μπάνιο. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και δεν την λιπαίνει.

 

Elysian Dry oil


Είναι υπέροχο το γεγονός ότι η περίοδος των διακοπών είναι μια εποχή που φαντάζει η ιδανική ζωή. Είμαστε χαλαροί, ξεκουραζόμαστε, δεν ακολουθούμε κανόνες  και το μόνο ζητούμενο είναι να περάσουμε όμορφα και να έρθουμε κοντά με άλλους ανθρώπους. Οι μόνοι λογαριασμοί που έχουμε στο νου μας είναι αυτοί που πληρώνουμε για τον καφέ, το ποτό, το σουβλάκι, τη βάφλα με παγωτό, βγαίνουμε βόλτες, μας βλέπουμε πιο όμορφους με πιο ήρεμο πρόσωπο. Τα αυτιά μας βουίζουν από τον αέρα, σα να τα έχουμε μόνιμα κολλημένα σε ένα τεράστιο κοχύλι, και αφουγκραζόμαστε τους ήχους της θάλασσας. Επιτέλους χαλάρωση, είτε με το αγαπημένο σας βιβλίο είτε με το δροσερό αεράκι να αντισταθμίζει τον καυτό ήλιο και τον παφλασμό του κύματος να αδειάζει το μυαλό από σκέψεις.

Ηλιοθεραπεία, θάλασσα, βουτιές και παιχνίδια στην άμμο… Γυρνάτε ανανεωμένες, μαυρισμένες και... ξεμαλλιασμένες;

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο -ευτυχώς για εμάς- με τη θάλασσα. Άλλωστε, όποιο σημείο της πατρίδας μας κι αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις διακοπές μας -ακόμα κι αν μείνουμε στην πόλη-, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έστω κάποια μπάνια. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικό είναι το θαλασσινό νερό και το κολύμπι, αφού μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης και παράλληλα να προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα μπάνια στη θάλασσα μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια σε προβλήματα κόπωσης και έντονου στρες.

Όλα καλά, μέχρι τη στιγμή που η ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι, αλλά και το χλώριο της πισίνας επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών και του δέρματός  μας.

Το καλοκαίρι κάνει τις γυναίκες ομορφότερες, αρκεί να προσέξουν τον καυτό ήλιο και το δέρμα τους. Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στον ήλιο και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να το προστατέψουμε. Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας!

Η έξτρα ενυδάτωση είναι η καλύτερη συμβουλή για να αποφύγουμε τις βλαβερές επιπτώσεις.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως για να το απολαύσετε και να επιστρέψετε, με την επιδερμίδα σώα και αβλαβή και τα μαλλιά λαμπερά και υγιή, το Elysian Dry oil είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος!

Το Elysian Dry oil είναι ξηρό λάδι για πλούσια ενυδάτωση σε μαλλιά και σώμα.

Ξηρό λάδι: Τι είναι;

Όταν το ακούτε πρώτη φορά, αναρωτιέστε πώς ένα λάδι – κάτι εξ ορισμού λιπαρό – μπορεί να είναι ξηρό! Στην πραγματικότητα, όρος αυτός δεν αναφέρεται στην ουσία αυτή καθαυτή, αλλά στον τρόπο που η επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας το απορροφούν. Το ξηρό λάδι λοιπόν είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνοντας στο δέρμα και τα μαλλιά μας μια υπέροχη μεταξένια όψη. Έτσι, το ξηρό λάδι έχει όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τα μειονεκτήματά τους!

Το ξηρό έλαιο Elysian Dry oil ενυδατώνει άμεσα το δέρμα χωρίς να λιπαίνει την επιδερμίδα. Για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα! Να θρέψει, να ενυδατώσει, να χαρίσει λάμψη και με το άρωμά του να προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Το μόνο που ζητά από εμάς είναι μια μικρή δόση φαντασίας και τη διάθεση να φροντίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας...

Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του ελαίου αργκαν, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο σώμα. Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά. Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα, ενυδατώνοντας και περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής.

Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σώματος. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία τόσο στα μαλλιά όσο και στην επιδερμίδα. .

Ενώ στο σώμα βελτιώνει αισθητά στη στιγμή την υφή και την όψη τους, χαρίζοντας αξεπέραστη απαλότητα, προσφέροντας απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .

Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία του Elysian Dry oil προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά και στο σώμα διαρκή λάμψη και ενυδάτωση.

Αφήνει ελαφρύ φινίρισμα και φωτίζει το δέρμα και τα μαλλιά με ένα πάτημα-spray. Έχει μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα γοητευτικό άρωμα.

Το Elysian Dry oil είναι σε στρογγυλή κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!! Απαραίτητο όλες τις εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση μετά τη θάλασσα ή την πισίνα.


Τρόπος χρήσης:

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Ψεκάστε 1 – 2 φορές στις παλάμες σας ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σας. Εφαρμόστε σε μήκη και άκρες για μέγιστη προστασία από την καθημερινή φθορά και το σπάσιμο. Σε νωπά μαλλιά διευκολύνει το χτένισμα, ξεμπερδεύει άμεσα χωρίς να βαραίνει. Σε στεγνά μαλλιά, πριν ή μετά το styling και το πιστολάκι, για περισσότερη πειθαρχία και μείωση του φριζαρίσματος.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ:

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη. Ψεκάστε και απλώστε ομοιόμορφα στο σώμα σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε σε αγκώνες και φτέρνες, αν έχετε ανάγκες αυξημένης ενυδάτωσης. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ.

 


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα και το καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.

Γι’ αυτό και δεν σταματάμε να αναζητούμε μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μας. Ψάχνουμε για νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζουμε σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτουμε εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που που ξεχωρίσαμε  την εταιρεία Elysian cosmetics και τα προϊόντα της . Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά συστατικά. Με την εταιρία Elysian cosmetics απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…

Η εταιρία Elysian cosmetics είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Elysian cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.elysian-cosmetics.gr/

https://www.facebook.com/elysian__cosmetics-105675481946720/?ref=page_internal

https://www.instagram.com/elysian__cosmetics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου