Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Eesoμe review

 

Eesoμe

 

Just say….holidays!

Γειά σας Glamorous,

Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;

Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής καθαριότητας και ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Ας μην ξεχνάμε όταν το σώμα βρίσκεται σε κίνηση (π.χ. όταν περπατάμε), αυτομάτως «φορτίζεται». Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση .

Αν θέλετε και εσείς ,να βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια τις μέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των καλλυντικών Eesoμe.. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο μάξιμουμ, ακόμα και κάτω από το τρεχούμενο νερό. Περιποιηθείτε καθημερινά την επιδερμίδα του σώματός σας με τα καλλυντικά ομορφιάς Eesoμe, ώστε να τη διατηρήσετε νεανική, ελαστική και απαλή σαν βελούδο.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η νέα ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας με αγνά και φυσικά συστατικά της ελληνικής και μεσογειακής γης. Δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις προσδοκίες όσων αγαπούν την ελληνική φύση: τον ήλιο, τη θάλασσα και τη γη.

Όλη η προετοιμασία και η παραγωγή των προϊόντων τους γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Λατρεύουνε τη φύση και εμάς που φροντίζουμε τον εαυτό μας! Η ελληνική γη έχει μία ξεχωριστή βιοποικιλότητα, εξαιτίας της ιδιάζουσας τοπογραφίας της, η οποία την καθιστά μία από τις πλουσιότερες στον κόσμο.

Πίσω από τα προϊόντα βρίσκεται μία ομάδα που εργάζεται καθημερινά με στόχο να παρέχει την καλύτερη ποιότητα καλλυντικών που θα βρείτε στην αγορά.

Η eesoμe σχεδιάζει καλλυντικά που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες και ανάγκες του δέρματος.

Βασίζονται σε μια επιλογή από φυσικά εκχυλίσματα, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής τους διενεργούνται ποιοτικοί έλεγχοι, ενώ απαγορεύονται ρητά οι δοκιμές σε ζώα.

Η σειρά των προϊόντων τους είναι μια ανάγκη της εποχής μας. Είναι σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενα, που σημαίνει ότι, μετά τη χρήση τους, ένα μεγάλο ποσοστό από τα συστατικά τους αφομοιώνονται από το περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνουν τη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



eesoμe Αφρόλουτρο με Πέρλα


Ξυπνήστε την διάθεση!

Το καλοκαίρι το μυαλό  μας βρίσκεται σε κάποια παραλία, σε κάποιο σοκάκι ενός νησιού, σε κάποια ψαροταβέρνα δίπλα στο κύμα! Η μέρα έχει μεγαλώσει και το καλοκαίρι μας φέρνει και τα πιο ωραία αρώματα της εποχής! Το καλοκαίρι το αγαπάμε γιατί είναι η εποχή της ανεμελιάς, της ξεγνοιασιάς και της ηρεμίας…

Όλα αυτά τα συναισθήματα, μπορούμε να τα βρούμε στην καθημερινότητά μας, κυρίως στον προσωπικό μας χώρο, δημιουργώντας την κατάλληλη για εμάς ατμόσφαιρα!

Αλλάζουμε διάθεση και ανακαλύπτουμε τον νέο ξέγνοιαστο εαυτό μας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Το καλοκαίρι είναι η πιο ενδεικτική εποχή για να ανανεώσουμε πνεύμα και σώμα.

Το καθημερινό ντους τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πραγματικά απολαυστικό. Είναι ιδανικό για ένα σωστό ξύπνημα! Αξίζει να του δώσουμε τη σημασία που του αρμόζει. Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε κάτι που θα σας αναζωογονήσει πραγματικά και θα σας προσφέρει απλόχερα ευεξία και άμεση τόνωση…

Ιδιαίτερα τις ζεστές ημέρες, μετά από μία έντονη ημέρα, όταν το νερό τρέχει από το κεφάλι μέχρι το σώμα μας, είναι τόσο ανακουφιστικό και χαλαρωτικό.

Η εύρεση του κατάλληλου αφρόλουτρου μπορεί να κάνει το καθημερινό μας μπάνιο ακόμα πιο απολαυστικό. Επιλέγοντας ένα προϊόν με τέλειο άρωμα, χαλαρώνουμε ακόμα περισσότερο, ενώ χαρίζουμε στο δέρμα μας μοναδική μυρωδιά.

Αφήστε το νερό να τρέξει στο σώμα σας και κάνετε μασάζ με ένα από το αναζωογονητικό eesoμe Αφρόλουτρο με Πέρλα και θα δείτε ότι από τη μυρωδιά και μόνο το καθημερινό σας μπάνιο θα γίνει μία αρωματοθεραπεία, μία απόλυτη τελετουργία χαλάρωσης, ενώ το δέρμα σας θα μυρίζει μοναδικά.

Το eesoμe Αφρόλουτρο με Πέρλα θα αρωματίσει, θα καθαρίσει και θα περιποιηθεί το σώμα σας. Προσφέρει στο σώμα σας όλα όσα χρειάζεται, για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας. Ένα αφρόλουτρο που θα ταξιδέψει το σώμα και την ψυχή σας και θα σας γεμίσει χαρά και ζωντάνια όπως οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού.

Βοηθά στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης, καθώς και στην αποκατάσταση της ισορροπίας της επιδερμίδας.

Τα θρεπτικά συστατικά αυτού του αφρόλουτρου το καθιστούν μοναδικό στο είδος του! Πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά όπως το Εκχύλισμα πέρλας: Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική θρέφει το δέρμα προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία. Σύμβολο της τέλειας ομορφιάς. Εκχύλισμα μελιού: Πλούσιο σε σάκχαρα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα με ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Βιταμίνη F: Παίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της υγείας και της ισορροπία του δέρματος. Αφήνει το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο.Η ήπια σύνθεση του θα αφήσει απαλό το δέρμα σας μετά τη χρήση του.

Τι μαγική αίσθηση όταν ο αφρός του χαϊδεύει απαλά την επιδερμίδα, τυλίγοντάς την με την υπέροχη μυρωδιά του! Νιώστε σαν να είστε στη φύση με μία αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που… αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να αποδράσουμε από τα στενά όρια της καθημερινότητας, να «ταξιδέψουμε σε ονειρεμένα μέρη» και να αλλάξουμε διάθεση κάνοντας το φετινό καλοκαίρι πιο ξένοιαστο.

θα συνοδεύσει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς, στο μπάνιο ή το ντους.

Χαλαρώστε , απολαύστε το και … αλλάξτε διάθεση!

Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.


Τρόπος χρήσης:

Ρίχνετε στο σφουγγάρι σώματος σας μία μικρή ποσότητα του αφρόλουτρου και κυκλικές κινήσεις σαπουνίστε το βρεγμένο σώμα σας. Κάνετε απαλό μασάζ, για να δημιουργηθεί αφρός. Στη συνέχεια ξεβγάλετε με νερό. Να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.  



eesoμe Γαλάκτωμα σώματος με Πέρλα


Το καλοκαίρι θέλει...ενυδάτωση!

Αύγουστος: o πιο ανέμελος μήνας του χρόνου! Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, καλής διάθεσης και σωστής ανάπτυξης του οργανισμού μας. Ζούμε σε μια χώρα που τον περισσότερο χρόνο υπάρχει ηλιοφάνεια, η οποία ασκεί μεγάλη επίδραση στην ψυχολογία μας ως λαού μεσογειακού και μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Ο ήλιος, ο φωτοδότης, με τις ακτίνες του ενεργοποιεί όλα τα όντα, ζωντανεύει τη φύση και χαρίζει υγεία, δύναμη και ζωή στον άνθρωπο.

Σήμερα όμως και παράλληλα προς τις αδιαμφισβήτητες ευεργετικές ιδιότητες των ακτινών του ήλιου, γνωρίζουμε, χάρις στην επιστήμη, ότι οι ακτίνες του είναι βλαβερές για την επιδερμίδα μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, εάν δεν πάρουμε τα αναγκαία προστατευτικά μέσα.

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι μια δύσκολη εποχή για την επιδερμίδα μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες ξεραίνουν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα, κάνοντάς τη να ξεφλουδίζει, να «τραβάει» , να κοκκινίζει, να τσούζει, να φαίνεται θαμπή και τραχιά.Η θάλασσα -πισίνα ,το αλάτι, η ζέστη και ο αέρας «κλέβουν» την υγρασία από το εκτεθειμένο δέρμα του σώματος, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική του λιπαρότητα, να αφυδατώνεται εύκολα και να «τραβάει».

Πώς λοιπόν, κόντρα στον καιρό, θα διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό;

Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα. Η ενυδάτωση είναι η πρωταρχική κίνηση για την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Όταν το δέρμα «διψάει», γίνεται θαμπό και άγριο και τότε δείχνουμε κουρασμένες και γερασμένες, όποια ηλικία κι αν έχουμε.

Ακολουθήστε μια ρουτίνα περιποίησης που θα σας βοηθήσει να έχετε ενυδατωμένο δέρμα και τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Αν θέλετε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας σε βάθος το eesoμe Γαλάκτωμα σώματος με Πέρλα είναι ο σύμμαχος στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και ενυδατωμένη.

Το eesoμe Γαλάκτωμα σώματος με Πέρλα με πλούσια υφή παρέχει εντατική ενυδάτωση που θα αρωματίσει και ενισχύσει την ελαστικότητα τους δέρματος. Απορροφάται άμεσα χωρίς ν ‘αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Δροσερό αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος που θρέφει το δέρμα και αφήνει απαλή υφή. Το τέλειο προϊόν για δέρμα με ανεπαρκείς ενυδάτωση.  Μειώνει αισθητά την ξηρότητα ενώ ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης. Θρέφει το δέρμα σε βάθος, διατηρεί την υγιή του όψη & αποτρέπει την ξηρότητα.

Με αναζωογονητικές ιδιότητες και επαναστατική σύνθεση που καθηλώνει τις αισθήσεις. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πέρλας: Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική θρέφει το δέρμα προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία. Σύμβολο της τέλειας ομορφιάς. Εκχύλισμα μελιού: Πλούσιο σε σάκχαρα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα με ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Αμυγδαλέλαιο: Είναι γνωστό για τη θρεπτική, ενυδατική και απαλυντική δράση του στο δέρμα.

Το αποτέλεσμα; Λείο, απαλό δέρμα που φαίνεται και μυρίζει όσο όμορφο το νιώθετε. Σας χαρίζει μια φυσικά όμορφη, μεταξένια επιδερμίδα.

Η γυναικεία γοητεία και φινέτσα περικλείεται στο eesoμe Γαλάκτωμα σώματος με Πέρλα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τι χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα. Χαρίζει δέρμα με υπέροχη λάμψη, απαλότητα και ξεχωριστό άρωμα που διαρκεί όλη μέρα.

Περιποιηθείτε τη διψασμένη σας επιδερμίδα και αφήστε την να σας ταξιδέψει.

Το μοναδικό του άρωμα τυλίγει τις αισθήσεις σας με μια συναρπαστική μυρωδιά που μπορείτε να απολαμβάνετε όλη μέρα.

Σε πρακτική συσκευασία, για να το έχετε μαζί σας κάθε στιγμή, στην τσάντα και στα ταξίδια!

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.


Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώστε στο σώμα σας το γαλάκτωμα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Η καθημερινή του χρήση βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, διατηρώντας την ενυδατωμένη, νεανική και εξαιρετικά απαλή. Να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.



eesoμe Body Mist Solana



Give your sweetest dreams a scent!

Το καλοκαίρι ήδη έχει ξεδιπλώσει όλη του την χάρη και εμείς κάτω από τον καυτό ήλιο, υγρασία, αέρα, λίγο που ιδρώνουμε, λίγο που βουτάμε, λίγο που επαναλαμβάνουμε από την αρχή.

Και μας ρωτάτε! Πώς γίνεται πάντα να μυρίζω ωραία;

Ποιος δεν θέλει να μυρίζει τέλεια όλη την ώρα, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν συνεχή εφίδρωση. Η εφίδρωση, αν δεν τηρούμε τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και δεν έχουμε εφαρμόσει τα κατάλληλα προϊόντα, δεν έχει ευχάριστο οσφρητικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό άλλωστε απολαμβάνουμε περισσότερα από ένα ντους σε καθημερινή βάση και μετά αφηνόμαστε στη δύναμη του αγαπημένου μας αρώματος. Τι γίνεται όμως, αν δεν έχετε κάποια καλοκαιρινή μυρωδιά στο μπουντουάρ σας ή αν αυτή που έχετε σας φαίνεται πολύ βαριά για την εποχή;

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη, είναι αναγκαίο να επιλέγουμε δροσερά και ανάλαφρα αρώματα, καθώς ο ιδρώτας και η ζέστη κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και τις μυρωδιές ακόμα πιο έντονες.

Θέλουμε πιο φρέσκα, απαλά, ανάλαφρα αρώματα στο σώμα τους. Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τα body mists. Πιο ανάλαφρα, αέρινα και δροσερά από μία κολόνια, θα "αγκαλιάσουν" και θα αναζωογονήσουν το σώμα σας με ένα ψέκασμα και μετά θα σας συντροφεύουν αρωματικά όλη την ημέρα.

Στόχος καλοκαιριού: να σκορπίσετε το αρωματικό σας αποτύπωμα όπου και αν βρίσκεστε! Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύετε. Το eesoμe Body Mist Solana ταιριάζει με την εποχή και με την αίσθηση της νεανικότητας που αυτή παρέχει.

Το eesoμe Body Mist Solana είναι αρωματικό δροσερό σπρέι σώματος µε ελαφριά σύνθεση και υπέροχο άρωμα! Δροσερό, ανάλαφρο, ιδανικό για τους καύσωνες του καλοκαιριού!

Πρόκειται για ένα ελαφρύ αρωματικό σπρέι που απορροφάται αμέσως και αφήνει την επιδερμίδα λεία , λαμπερή και είναι το ιδανικό προϊόν για την παραλία.

Σαν αέρινο και διάφανο πέπλο, αγκαλιάζει την επιδερμίδα (όποιος κι αν είναι ο τύπος της) και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποπλανηθείτε ολοκληρωτικά, θηλυκό ταλαντεύεται ανάμεσα στην έντονη προσωπικότητα και τη γλυκιά εξωτερική σας πλευρά! Σαγηνευτικές και θηλυκές νότες που γίνονται πιο έντονες, αγκαλιάζονται και κορυφώνονται με μία γλυκιά πνοή. Το body mist Solana έχει ήπιο άρωμα ενώ περιέχει νότες από κακάο, καρύδα καραμέλα και βανίλια.

Με το αέρινο, μεταξένιο άγγιγμά του, προσφέρει άμεση οσφρητική απόλαυση. Κάθε σταγόνα του mist, τυλίγει την επιδερμίδα σαν ένα απαλό, άμεσα αναζωογονητικό σύννεφο και γλιστράει στην επιδερμίδα χαρίζοντας απαλότητα με μια μόνο, εύκολη κίνηση.

Είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή, αφού μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας και να τα ανανεώνετε όποτε νιώθετε ότι το χρειάζεστε.

Είναι σε υπέροχη και πρακτική συσκευασία, σε μορφή spray.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε στο σώμα και επαναλάβετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία Eesoμe μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές περιποίησης, ώστε να αποκτήσετε ότι θα θέλατε για την περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Καλλυντικά που μας φέρνουν το δικό μας καλοκαίρι, αλλά και την δυνατότητα να μας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων.

Τα Eesoμe μας ετοιμάζουν για να ζήσουμε το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Eesome για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://eesome.gr/

 https://www.facebook.com/eesomegr

eesomegr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου