Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Parfimo review

Parfimo


Χορός… ποίηση εν κινήσει!

Γεια σας Glamorous,

Ένα συναίσθημα που μπορεί να μετατραπεί στο πιο ισχυρό όπλο. Πάθος για τη ζωή. Μία φλόγα για το αύριο και μία ελπίδα. Μία κινητήρια δύναμη. Μία ασυνείδητη δέσμευση σε έναν άνθρωπο και μια ιδέα. Η πίστη για ένα ανθρώπινο συναίσθημα δίχως όρια και φραγμούς.

Όταν το σώμα μιλάει, όταν το κορμί αιωρείται και η ψυχή ξεκολλάει και το τυλίγει με την αιθέρια αύρα του. Ο χορός. . . Πάθος, πνευματική ανάταση, έκσταση. . . Από τις αρχαίες παραστάσεις σε τοιχογραφίες μέχρι τις σημερινές καθημερινές εκδηλώσεις, ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, ένα κομμάτι που έχει τη δύναμη να απεγκλωβίζει από τα γήινα, να μας ανυψώνει, ενώνοντάς μας με το θείο.

O χορός εξευγενίζει την ψυχή, είναι µια τέχνη που εξυψώνει τον άνθρωπο, τον καλλιεργεί. Προσφέρει ευεξία και συγχρόνως ισορροπεί το πνεύμα. Σε συνδυασμό µε τη μουσική είναι η απόλυτη έκφραση συναισθημάτων καθώς αφορμάται από τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες του ανθρώπου: να δηλώσει τους φόβους του, να εκφράσει τον έρωτά του και κυρίως να επικοινωνήσει. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι η κίνηση είναι ο τρόπος που εκφράζεται ο άνθρωπος πριν ακόμα μιλήσει.

Ο χορός είναι η κρυφή γλώσσα της ψυχής και ένας τρόπος να αισθανθείς την δυναμική της ψυχής σου. Να απελευθερώσεις την ενέργεια και την συσσωρευμένη ένταση και να υπερβείς τα όρια σου έστω και για λίγα λεπτά. Η κίνηση ποτέ δεν ψεύδεται. Είναι ένα βαρόμετρο που δείχνει την κατάσταση της ψυχής, σ’ όλους όσους είναι ικανοί να την διαβάσουν. Σαν άδειο δοχείο το σώμα, η μουσική εισβάλει. Θεωρεί το σώμα έναν καθαρό καμβά, στον οποίο εισχωρεί η μουσική και ο χορός περιπλανιέται.

Ένας χορός των αισθήσεων που ξυπνά συναισθήματα και αναμνήσεις με την δύναμη της μυρωδιάς. Ένας χορός με αρώματα από την εταιρία Parfimo που αποπνέουν λάμψη, που μας ταξιδεύουν και μας παρασέρνουν σε έναν χορό με σκοπό την απελευθέρωση, αποτελούν μια πρόσκληση να αφεθούμε και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας. Γιατί για την Parfimo, η ζωή είναι ένας χορός.

 

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



 

MAUBOUSSIN MADEMOISELLE TWIST


Dance With Me!


Ένας ατελείωτος χορός είναι η ζωή μας όλη. Χορός αισθησιακός, ρομαντικός, παιδικός, παραδοσιακός.

Κάποιες φορές ακολουθούμε τα βήματα και κάποιες άλλες τα χάνουμε…Άλλες φορές χορεύουμε στα κρυφά, άλλες στα φανερά…

Και στις δύο περιπτώσεις όμως χορεύουμε για εμάς.. Χορεύουμε για να διώξουμε όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα μας.. Να πονέσουν τα χέρια μας, τα πόδια μας από τον χορό, να γελάσουμε, να φωνάξουμε, να τραγουδήσουμε, να νιώσουμε ελεύθεροι.

Είναι εκείνη η απελευθέρωση που νιώθεις κάθε φορά που τα πόδια σου ακολουθούν, ασυναίσθητα κυρίως, το ρυθμό της μουσικής και δημιουργούν το κάτι απίθανο. Είναι η δύναμη που νιώθεις. Που ενώ χορεύεις σε κάνει να νιώθεις ανίκητος, κατακτώντας τον κόσμο ολόκληρο.

Ο χορός είναι η συζήτηση μεταξύ ψυχής και σώματος, και δε θα το καταλάβεις αυτό αν δεν το νιώσεις.  Κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου και το σώμα υπακούει. Το σώμα όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τα πόδια, καθώς κάθε μέρος του σώματος, από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι το κεφάλι, συμμετέχει δυναμικά σε κάθε κίνηση. Ολόκληρο το σώμα προσδίδει ένταση και ενεργητικότητα στον χορό και αυτό είναι η ψυχή που βγαίνει προς τα έξω. Παίρνεις βαθιές ανάσες, όσες χρειαστεί, και αφήνεις το σώμα σου να κάνει τα υπόλοιπα. Δεν υπεραναλύεις, δεν σκέφτεσαι καν το αποτέλεσμα… απλά χορεύεις.

Αφήνεσαι ελεύθερος να εκφράσεις με τον χορό τη διάθεση σου, χαρούμενη ή λυπημένη. Γιατί ο χορός είναι η ωραιότητα εν κινήσει, είναι η έκφραση συναισθημάτων, ένας ακόμη τρόπος ζωής, μία ακόμη κατάθεση ψυχής.

Ας αγκαλιάσουμε, λοιπόν, την αέρινη αύρα που στολίζει ο χορός στο σώμα μας, επιτρέποντας στο Eau de Parfum MAUBOUSSIN MADEMOISELLE TWIST να μας μεταφέρει σε κάτι μαγικό και υπέροχο, νιώθοντας ελεύθεροι, καταρρίπτοντας τους φόβους μας, μεταφέροντας μας σε έναν κόσμο χωρίς κανόνες και πρέπει, σε έναν κόσμο που η ψυχή μας χαμογελά !

Το MAUBOUSSIN MADEMOISELLE TWIST είναι γυναικείο άρωμα και είναι εμπνευσμένο από μια πιρουέτα…παίζει τη στιγμή και χορεύει τη ζωή... έχει έναν τυφώνα τρέλας στην καρδιά του! Το Mademoiselle Twist είναι πάνω από όλα μια κατάσταση του νου: «να έχεις μια αίσθηση γιορτής για να δώσεις νόημα στη ζωή».

Η αστραφτερή και ζωηρή Mademoiselle Twist είναι μια γυναίκα που έχει κρατήσει την ψυχή του παιδιού της. Θέλει να στρίβει, να χορεύει και να τραγουδά χωρίς ανάπαυλα. Η φρεσκάδα και η ειλικρίνειά του εμπνέουν, η γοητεία του: υπνωτιστικό και αστραφτερό.

Πραγματικό συμπύκνωμα χαράς και καλού χιούμορ, είναι ένα αστραφτερό και γκουρμέ άρωμα που συνδυάζει τη φρεσκάδα των φρουτένιων και πικάντικων νότων. Κάτω από τις άκρες των υπάκουων και γλυκών φρούτων , μαύρη σταφίδα, πιπέρι, μυρωδιά απο μανταρίνι και πορτοκάλι, μια έκρηξη από δυνατές και ζωντανές νότες που σταδιακά κυριαρχούν. Ένας στρόβιλος από λευκά και μυρωδάτα λουλούδια , γιασεμί και πραλίνα, που λάμπουν. Έπειτα έρχεται η ψυχραιμία: ένα ξύσμα γλυκύτητας και λιχουδιάς, που φέρνει η βανίλια και ο μόσχος, φεύγει σαν ακόρεστη επιθυμία. Μια ανεπανάληπτη ανάγκη να βιώσεις ξανά αυτή την αισθητηριακή εμπειρία.

Ένα άρωμα που σηματοδοτεί την πληθωρικότητα της ζωής, αισθησιακό, που συνδυάζει αντιθέσεις, που μετατρέπει εμβληματικές λουλουδάτες νότες σε ένα σαγηνευτικό, μοναδικό και μυστηριώδες σύνολο. Ένα κόσμημα που χορεύει .

Το μπουκάλι του είναι τόσο θηλυκό όσο και το άρωμά του. Το άρωμα συνάδει με τα σχέδια κοσμημάτων Mauboussin, τόσο ευγενή, εκλεπτυσμένα, έντονα και εμποτισμένα με ένα άγγιγμα φαντασίας. Το μπουκάλι έχει σχεδιαστεί σε σχήμα σβούρας - εκπληκτικό και πολύπλευρο, εξυψώνει το διάσημο και αποφασιστικά το γραφικό δαχτυλίδι Mauboussin "Salomé".

Μοντέρνο και ρομαντικό, το Mademoiselle Twist είναι γεμάτο ζωντάνια, όλα τυλιγμένα στο μπουκάλι.

Και ο χορός συνεχίζεται διαρκώς..


Τρόπος χρήσης:

Η απόδοση του αρώματος ενισχύεται από την θέρμη που αναδύεται από το σώμα. Εφαρμόστε στις κλειδώσεις στα γόνατα και στους αγκώνες για μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια στο άρωμά σας.

Αποφύγετε να τρίβετε ή να ταμπονάρετε την περιοχή που εφαρμόσατε το άρωμα. Αλλοιώνει την απόδοση του αρώματος μειώνοντας την διάρκειά του.

Αν προτιμάτε να εφαρμόζετε το άρωμα στους καρπούς , επαναλάβετε μετά από πλύσιμο των χεριών, καθώς αυτό τείνει να μειώνει την απόδοσή του.

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως τα αρώματα της εταιρίας Parfimo είναι ένας ντελικάτος χορός συστατικών, που χορεύουν με το δροσερό αεράκι και ένα μεθυστικό άρωμα απλώνεται παντού. Χορεύουν με τις αισθήσεις μας και έχουν τη δύναμη να φωτίσουν τη διάθεσή μας, κάνοντάς μας να νιώσουμε πιο θετικά. Σχεδόν μαγικά, ξεδιπλώνουν και αποπνέουν έντονο αισθησιασμό σαν ανεμοστρόβιλος. Στροβιλίζονται και χορεύουν με το φως, δημιουργώντας πολλαπλά συναισθήματα. Χορεύουν, διαχέοντας το λεπτό και αισθησιακό άρωμα τους στην αγκαλιάς μας.

Πόσο θα ήθελες να χορέψεις ένα βαλς μαζί της.

 

 

Ευχαριστώ την εταιρία Parfimo  για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 


4 σχόλια:

  1. Dance Me to the End of Love...Parfimo.
    Ονειρικό το άρθρο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω έχω αγοράσει το mauboussin my twist και είναι καταπληκτικό άρωμα όντως.Απο τα καλύτερα που έχω πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας. Τα αρώματα MAUBOUSSIN MADEMOISELLE TWIST & mauboussin my twist είναι και τα 2 καταπληκτικά με αέρινα αρώματα.Στην Parfimo μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των αρωμάτων mauboussin και σε πολύ οικονομικές τιμές.

      Διαγραφή