Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Avgerinos Cosmetics review

 

Avgerinos Cosmetics


Ζήσε το καλοκαίρι σου!

Γεια σας Glamorous,

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, ηλιοθεραπεία… Η «καλή ζωή» ξεκινάει από νωρίς στην Ελλάδα, αφού τα πρώτα κιόλας μπάνια πραγματοποιούνται την άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι η καθημερινότητά μας, μάς βρίσκει να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την καλοκαιρία όσο περισσότερο μπορούμε.

Κι εκεί που ο ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση αυξάνοντας την παραγωγή των ορμονών ευχαρίστησης, βοηθώντας το σώμα παράλληλα να συνθέσει την απαραίτητη για τα οστά βιταμίνη D, την ίδια στιγμή μας φανερώνει και την κακή του πλευρά, αυτή που μας βλάπτει χωρίς να το καταλαβαίνουμε και που χρειάζεται να πάρουμε τα μέτρα μας για να βγούμε αλώβητοι από την επαφή μαζί του.

Όλοι μας γνωρίζουμε για τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου στο δέρμα μας. Ωστόσο, φαίνεται πως στην καθημερινή μας πρακτική λησμονούμε τις μη αναστρέψιμες συνέπειες, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τη δική μας, καθώς επίσης και το μέλλον των παιδιών μας.

Μήπως τελικά είναι ζήτημα διαπαιδαγώγησης και όχι ελλιπούς ενημέρωσης;

Ο ήλιος δίνει φως και ζωή, είναι η χαρά της ζωής! Είναι όμως και ένας φίλος που μπορεί να γίνει επικίνδυνος, αν εμείς δε του δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και αν δε λάβουμε τις προφυλάξεις εκείνες, που θα μας επιτρέψουν να τον χαιρόμαστε, χωρίς να γίνεται επικίνδυνος για το δέρμα, τόσο των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών μας.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε;

Σίγουρα το να κυκλοφορείτε μόνο βράδυ θα ήταν λίγο… υπερβολικό.

Ζήστε φυσιολογικά την καθημερινότητά σας, και τηρήστε τις συμβουλές της εταιρίας Avgerinos Cosmetics για να είστε σίγουροι ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό για να προφυλάξετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Avgerinos Cosmetics είναι µια οικογενειακή επιχείρηση φαρμακοποιών µε έδρα την Αθήνα, που ξεκίνησε την δράση της πριν από πολλά χρόνια (1964) από το εργαστήριο του φαρμακείου της. Σήμερα, µε την µακρά παράδοση που έχει στο πεδίο της φυσικής αισθητικής, η οικογένεια αναπτύσσει µια ξεχωριστή δραστηριότητα αποκλειστικά για σύγχρονα, υψηλής ποιότητας Vegan και φυσικά προϊόντα που ωφελούν συνολικά το πρόσωπο, το δέρμα και το σώμα.

Η Avgerinos Cosmetics είναι πλέον µία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της στην Ελλάδα, µε αύξηση πωλήσεων περίπου 30% ετησίως και ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πολυάριθμους διανομείς στη χώρα µας και στο εξωτερικό. Στην Αθήνα διαθέτουνε 4 καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης στις καλύτερες εμπορικές ζώνες και διαθέτουνε τα προϊόντα τους σε πάνω από 800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουνε ένα µμεγάλο φάσµα προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός καθώς και αρωμάτων, προϊόντων που προορίζονται για γυναίκες όσο και για άντρες, τα οποία ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Avgerinos Cosmetics ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50


Οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία.

Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο πρόσωπο μας από την αλόγιστη έκθεση. Για να μη δούμε, λοιπόν, την άσχημη πλευρά του, κάνουμε ηλιοθεραπεία με σύνεση και φοράμε πάντα αντιηλιακά που προστατεύουν από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας.

Απολαύστε, λοιπόν, τον ήλιο με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλειά σας με Avgerinos Cosmetics ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50.

Το Avgerinos Cosmetics ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50 είναι ειδικά μελετημένη  αντηλιακή κρέμα προσώπου με δεικτη SPF50, για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι ένα μοναδικό αντιηλιακό το οποίο, αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα και παρέχει πρωτοβάθμια αντιηλιακή προστασία ευρέος φάσματος UVA & UVB, ενώ σε δεύτερο στάδιο λόγω της ευεργετικής δράσης ,παρέχει πολυδύναμη προστασία εσωτερικά του δέρματος. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ,καλύπτει, προστατεύει και τελειοποιεί την επιδερμίδα.

Με εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και ενυδατωμένη. Με συστατικά που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Περιέχει έναν δυναμικό συνδυασμό από φωτοσταθερά φίλτρα, που προσφέρουν προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA,UVB και IR. Παράλληλα, σέβονται το θαλάσσιο οικοσύστημα, είναι φιλικά προς τα κοράλλια και τους θαλάσσιους μικροογρανισμούς και δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε και τη φυσική τοκοφερόλη, πετυχαίνουν υψηλό ποσοστό προστασίας από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, συμβάλλοντας στην πρόληψη της φωτογήρανσης και της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, το υαλουρονικό οξύ, χάρη στην ικανότητά του να προσελκύει και να διατηρεί υγρασία, βοηθά το δέρμα να διατηρείται φρέσκο και ενυδατωμένο και αποτρέπει τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Το φυσικό βιοαποικοδομήσιμο πολυμερές από ελαιοκράμβη, δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, αισθητά πιο λεία και ενυδατωμένη ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο αποτέλεσμα.

Απαντά σε όλες τις απαιτήσεις : Αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ευχαρίστηση!

Έχει υπέροχο άρωμα και η συσκευασία της είναι κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε τακτικά.



Avgerinos Cosmetics AFTER SUN ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SKIN GLOW



Αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές σας, είμαστε σίγουροι ότι μετράτε τις ημέρες ανάποδα για την πολυπόθητη άδεια. Να κλείσετε το κομπιούτερ στο γραφείο, να αφήσετε τη βαριά ατζέντα στο σπίτι, να ξεχάσετε υποχρεώσεις και προγράμματα και ελαφριές από άγχη και ωράρια να χαλαρώσετε και να (ξανά)θυμηθείτε τις μικρές απολαύσεις, τότε που όλα είναι πιο απλά.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που τώρα στις διακοπές οφείλετε να ξεχάσετε και άλλα που πρέπει να θυμάστε.

Κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο. Τι συμβαίνει όμως όταν, παρά τις προφυλάξεις που παίρνουμε, η επιδερμίδα μας μοιάζει να μην αντέχει τις ακτίνες του ;

Οι στατιστικές δείχνουν ότι η σχέση μας με τον ήλιο δεν είναι πάντα αρμονική. Περίπου 1 στις 3 γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει δυσανεξία με συμπτώματα όπως εξανθήματα, έντονο κνησμό και ερυθρότητα.

Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Η φροντίδα της, λοιπόν, με ειδικά προϊόντα μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αν υποθέσουμε ότι το αντιηλιακό είναι το μέτρο προφύλαξης από τον ήλιο, το after sun είναι το αντίδοτο σε τυχόν φθορές που μπορεί να προκαλέσει. Πρόκειται για προϊόντα με μελετημένη σύνθεση που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και -το σημαντικότερο- μειώνουν τους ερεθισμούς που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο. Η σύνθεσή τους είναι μακράν πιο ευεργετική από τις κανονικές κρέμες σώματος και η χρήση τους επιβάλλεται κατευθείαν μετά την έκθεση στον ήλιο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν φλεγμονές. Τα δραστικά συστατικά τους ενισχύουν την προστασία των κυττάρων και ενυδατώνουν σε βάθος.

Ανεξάρτητα αν φεύγετε  για τις πολύ αναμενόμενες διακοπές σας ή αν αναγκαστικά θα μείνετε να… φυλάτε την καυτή, άδεια πόλη, υιοθετήστε τo Avgerinos Cosmetics AFTER SUN ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SKIN GLOW για να διατηρήσετε την ομορφιά και κυρίως το κέφι σας.

Το Avgerinos Cosmetics AFTER SUN ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SKIN GLOW είναι ενυδατική after sun κρέμα προσώπου και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και για κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.

Την χρησιμοποιούμε φανατικά στις καλοκαιρινές διακοπές μας για να ανακουφίζει καθημερινά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας από την ολοήμερη ηλιοθεραπεία. Η προηγμένη σύνθεση της δροσίζει, ενυδατώνει, επιμηκύνει την διάρκεια του μαυρίσματος, ανακουφίζει και αποκαθιστά την όψη της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο, προλαμβάνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, με σύνθεση βασισμένη σε συστατικά φυσικής προέλευσης που προέρχονται από βιώσιμες πράσινες διεργασίες. Περιέχει φυτικό σκουαλάνιο, έλαιο macadamia, ριβόζη, ρόδα Δαμασκού και φυσική τοκοφερόλη που προστατεύουν από την οξειδωτική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας, αποτρέπουν την φωτογήρανση, εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας και βελτιώνουν το ανάγλυφο της επιδερμίδας. Το Glow Boosting Technology αναδεικνύει την φυσική λάμψη της επιδερμίδας, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση έναντι της ακτινοβολίας UVA, επιμηκύνει τη διάρκεια του φυσικού μαυρίσματος από τον ήλιο και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα.

Το εκχύλισμα υψηλής καθαρότητας και μοναδικής καινοτομίας από ρόδα Δαμασκού περικλείει όλα τα αρωματικά μόρια από τα πέταλα του τριαντάφυλλου. Προστατεύει το DNA των κυττάρων από τη φθορά που προκαλεί το στρες και η ηλιακή ακτινοβολία, απομακρύνει τα σημάδια της γήρανσης και βελτιώνει το ανάγλυφο της επιδερμίδας.

Το υψηλό ποσοστό φυτικής γλυκερίνης κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα ενώ το εκχύλισμα από καλέντουλα ανακουφίζει από ερεθισμούς.

Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

Βοηθά το δέρμα του προσώπου να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.

Αγνοώντας τα κλισέ που θέλουν μια after sun να χρησιμοποιείται σαν… after sun, εμείς αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε σαν κανονική ενυδατική. Η δροσερή, απαλή υφή του μας πάει πολύ, ιδιαίτερα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε after sun από την πρώτη στιγμή που θα εκτεθείτε στον ήλιο και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξεβγάλετε πρώτα από την επιδερμίδα σας το αλάτι, τον ιδρώτα ή το χλώριο και ύστερα απλώστε τα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Προσοχή! Τα προϊόντα after sun δεν θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος. Τα συμπτώματα (κοκκινίλα, οίδημα, έντονος πόνος, ακόμη και εμφάνιση φυσαλίδων) εμφανίζονται συνήθως 2-4 ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.



Avgerinos Cosmetics SUMMER ADDICT FACE MIST



Πολυήμερες ή ολιγοήμερες, με παρέα ή μόνο για δύο, οι διακοπές είναι η διέξοδος από την καθημερινότητά μας, η ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις και να ανακτήσουμε τις χαμένες ισορροπίες. Επιπλέον, πολλοί τις θεωρούν ως ιδανική εποχή για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους, καθώς η χαλαρότητα του καλοκαιριού, μοιάζει ιδανική για τον στόχο αυτό.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα απαραίτητο διάλειμμα από το καθημερινό άγχος, την πίεση και την ρουτίνα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι σημαντικές, γιατί ως ένα βαθμό μας επανασυνδέουν με την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων, κάτι που για τον ψυχισμό μας μεταφράζεται πως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα από τα συνηθισμένα, άρα μπορούμε να αφεθούμε σε μια πιο χαλαρή πραγματικότητα χωρίς περιορισμούς και ευθύνες.

Όσο κι αν θέλουμε όλα να πάνε τέλεια την περίοδο αυτή, πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο, διάφοροι λόγοι και αφορμές να αποτελέσουν εμπόδιο για να απολαύσουμε τις διακοπές μας.

Ο ήλιος και η θάλασσα -οι μεγάλες καλοκαιρινές μας αγάπες  όμως μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας.

Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα  να αφυδατώνεται διαρκώς και χρειάζεται περισσότερη υγρασία;

Καθώς ο υδράργυρος φλερτάρει έντονα με τους 40 βαθμούς το Avgerinos Cosmetics SUMMER ADDICT FACE MIST αναδεικνύεται στο απόλυτο staple του καθημερινού νεσεσέρ. Εκτός από ενυδατικές ιδιότητες, περιέχει πλούσια θρεπτικά συστατικά, τα οποία προσφέρουν άμεση αίσθηση δροσιάς, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας, ενώ παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα.

Το Avgerinos Cosmetics SUMMER ADDICT FACE MIST είναι το αντίδοτο στον καύσωνα. Σούπερ ενυδατικο face mist που κρατά φρέσκια και δροσερή την επιδερμίδα με πολύτιμη αξία καθώς προσφέρει άμεση ενυδάτωση ακριβώς τη στιγμή που η επιδερμίδα το έχει περισσότερο ανάγκη.

Είναι το “σύννεφο” δροσιάς που έρχεται τη στιγμή που η επιδερμίδα το έχει περισσότερο ανάγκη να της προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση – κάτι σαν το φιλί της ζωής μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.

Περιέχει εκχύλισμα από αλόη που ανακουφίζει από την έντονη ζέστη και τους ερεθισμούς και προσφέροει άμεση αναζωογονητική δράση, αμαμελίδα που προστατεύει από την οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση . Χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς που διαρκεί χάρη στους μικροκρυστάλλους μενθόλης που περιέχει. Η φόρμουλα του έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα στην επιδερμίδα πέρα από ενυδάτωση καθώς παράλληλα με τους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει,καθώς έχει εμπλουτιστεί και με εξαιρετικά συστατικά ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το καθημερινό μας skincare ενώ χαρίζει μια υπέροχη, φυσική λάμψη υγείας. Σταθεροποιει το μακιγιαζ καθώς χρησιμοποιείται και σαν make up fixer.

Οποιαδήποτε στιγμή, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στην πόλη, στην παραλία, με ένα μόνο ψέκασμα θα αισθανθείτε να σας κατακλύζει ένα κύμα δροσιάς που φτιάχνει τη διάθεση. Όσο για τις ώρες της ηλιοθεραπείας στην παραλία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα όταν νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από το αλάτι και να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας από τη ζέστη και την αφυδάτωση.

Κάνε χώρο, λοιπόν, στη city και την beach bag σου για ένα face mist για να μην μείνει η επιδερμίδα σας διψασμένη ή/και θαμπή ούτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε!

Tip: Βάλε το face mist σου στο ψυγείο για έξτρα αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι.

Κυκλοφορει στο ιδιο σαγηνευτικό άρωμα όλων των must-have προιοντων της σειρας SUMMER ADDICT με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο, για ατελείωτα μαγικά ελληνικά καλοκαίρια!!

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση Vegan, χωρίς parabens και γλουτένη.

Κυκλοφορεί σε φιάλη με σπρέι.


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείστε το στην παραλία, για άμεση δροσιά και αναζωογόνηση, ψεκάζοντας όσες φορές χρειαστεί σε απόσταση 20 εκ.

Επίσης στην καθημερινή σας φροντίδα πριν την ενυδατική σας κρέμα, σε καθαρό πρόσωπο, για extraboost ενυδάτωσης, για να «βρέξετε» τα πινέλα ή τα σφουγγαράκια μακιγιάζ, στο τέλος του μακιγιάζ για ένα dewy φινίρισμα και φυσικά, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η αγαπημένη μας Avgerinos Cosmetics με  τα προϊόντα της μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του!

Με τα προϊόντα τους, το οπλοστάσιο μας θα είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα δοκιμάσαμε και τα ξεχωρίσαμε για την άμεση δράση τους, τη γρήγορη απορροφητικότητα αλλά και για την αποτελεσματικότητα τους.


Ευχαριστώ την εταιρία Avgerinos Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.avgerinoscosmetics.gr/?fbclid=IwAR2cftXJHHTMYpLpa_pjbg8UxnIFV3Lml4G53zogg3OI0FKuF49KzBCol-g

https://www.facebook.com/Avgerinoscosmetics.gr/?ref=page_internal

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου