Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Parfimo review

 

Parfimo


Summer mood always ON!

Γειά σας Glamorous,

Το καλοκαίρι, λένε, δεν είναι εποχή, είναι διάθεση.

Τι άλλο είσαι καλοκαίρι; Είσαι ένα νησάκι, μια βουτιά και κοχύλια στα χέρια. Είσαι ξεραμένο αλάτι στα χείλη. Είσαι τα βιβλία που διαβάσαμε σε αεροπλάνα, πλοία και λεωφορεία. Είσαι ένα διάλειμμα και μια νέα αρχή. Είσαι ο πάγος στον χρόνο.

Καλοκαίρι θα πει αναμνήσεις. Χωριό, καρπούζι, ποδήλατο. Φωνές για να προσέχεις στη θάλασσα, κουβαδάκια και κάστρα. Καλοκαίρι θα πει να λερώνεις το μπλουζάκι σου από παγωτό. Να περπατάς ξυπόλητος και να μην κοιμάσαι από τη ζέστη. Καλοκαίρι θα πει παρέες και ελευθερία... Θα τραγουδήσεις τη ζωή μέσα από μια συναυλία. Θα νιώσεις τις καλοκαιρινές μπόρες μέσα στο δρόμο χωρίς ομπρέλα και θα αισθανθείς την απελευθέρωση. Θα πας θερινό κινηματογράφο και θα χαθείς στη μεγάλη οθόνη. Θα πιείς κοκτέιλ και θα νιώσεις ένα ωραίο μούδιασμα στα χείλη σου. Καλοκαιρινά βράδια και οι νότες θα χάνονται στον αέρα από μια κιθάρα. Θα φιλοσοφήσεις εκείνα τα βράδια, τα λόγια αυτά θα εισβάλλουν στο μυαλό σου και θα βρουν θέση σε μια γωνία ξεχασμένη.

Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς. Να είσαι εκεί για εσένα και για τις απολαύσεις της ζωής. Να ζεις λίγο πιο μαγικά και ελεύθερα. Τίναξε για λίγο τον χειμώνα από πάνω σου. Έτσι, για να ερωτευτείς τη ζωή και πάλι από την αρχή.

Καλοκαίρι, μια λέξη και εννέα γράμματα, χιλιάδες αναμνήσεις και άλλες που θα δημιουργηθούν στο μέλλον.

Αυτή είναι η δική μας διάθεση κάθε καλοκαίρι. Χίλιες δυο αναμνήσεις που σε κάνουν να βρίσκεις τη παιδική ανεμελιά ξανά.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμη περισσότερους λόγους για να γιορτάσετε το καλοκαίρι, αφεθείτε στις νότες των καλοκαιρινών αρωμάτων της εταιρίας Parfimo που θα "σφραγίσουν" μεθυστικά τις μέρες του καλοκαιριού μας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



 Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


CALVIN KLEIN CK ONE SUMMER 2019


Summertime perfection!

Όταν σκέφτεστε θάλασσα και ήλιο, σκέφτεστε την Ελλάδα, μία από τις - κατά γενική ομολογία - πιο όμορφες χώρες του κόσμου, όπου έχουμε το προνόμιο, να απολαμβάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τον ήλιο και τα πλεονεκτήματά του. Μια χώρα συνώνυμη με το φως, τις πεντακάθαρες θάλασσες, παραλίες και μαρίνες, τα αναρίθμητα νησιά, τα θαλάσσια σπορ. Στο μπλε της θάλασσας, τις παρθένες και εξωτικές παραλίες, το απαράμιλλο φως του Αιγαίου, τους φιλόξενους ανθρώπους,τα νησιά με τη μοναδική αρχιτεκτονική και το σπουδαίο πολιτισμό.

Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι και το χαιρόμαστε με όλες σας τις αισθήσεις μας. Με βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, με ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης σε γαλαζοπράσινες παραλίες και μοναχικούς όρμους, νιώθουμε την αφή του ήλιου στο κορμί μας, οσμιζόμαστε δροσερές μυρωδιές, γευόμαστε γλυκόξινες και πιπεράτες γεύσεις, ακούμε τα τζιτζίκια ως τα κατάβαθα της νύχτας, κολυμπάμε σε θάλασσες ζεστές, αναπολούμε έρωτες και ονειρευόμαστε καινούργιους.

Εξ ορισμού, οι διακοπές ισοδυναμούν με ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και ταυτίζονται με ευχάριστες, ξέγνοιαστες και χαλαρωτικές δραστηριότητες. Η απόσταση από τις έγνοιες και η αλλαγή του τρόπου ζωής είναι το πραγματικό νόημα των διακοπών.

Αποτελεί όμως και την τέλεια ευκαιρία, για να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας και να νιώσουμε ξανά γεμάτη αυτοπεποίθηση. Για να το πετύχουμε δεν αρκούν μόνο οι ενδυματολογικές επιλογές. Χρειάζεται να κάνουμε μερικές έξυπνες προσθήκες και στην ομορφιά και να ενεργοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της όσφρησης. Δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξουμε ένα σαγηνευτικό, μεθυστικό άρωμα, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του σε κάθε μας βήμα.

Κάθε σταγόνα από το CALVIN KLEIN CK ONE SUMMER 2019 θα μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία και θα δημιουργήσει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν αργότερα.

Το CALVIN KLEIN CK ONE SUMMER 2019 είναι ένα υδάτινο άρωμα για γυναίκες και άνδρες που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, ταξιδεύει τις αισθήσεις και σφραγίζει αναμνήσεις. Μυρίζει καλοκαίρι και αγκαλιάζει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα φέρνοντας στο νου αναμνήσεις με θάλασσα, άμμο και ήλιο.

Προσθέτει μια δροσερή και υδάτινη οσφρητική πινελιά, τυλιγμένο από ελαφρύ άρωμα, δημιουργεί μια οσφρητική αίσθηση που είναι ισοδύναμη μια ζεστής, καλοκαιρινής αγκαλιάς. Ελαφρύ και διακριτικό συνάμα, οι γήινες και οικίες μυρωδιές του είναι ιδανικές για την ισορροπία αλλά και την διάρκεια των συστατικών του.

Στο αρωματικό πηδάλιο βρίσκονται συστατικά που βάζουν πλώρη για ειδυλλιακές παραλίες και μαγικά ηλιοβασιλέματα. Στις νότες κορυφής του Calvin Klein CK One Summer 2019 ανακαλύπτουμε δροσιστικές και ανάλαφρες, υδαρείς νότες. Μετά από αυτά, η αρωματική σύνθεση κρύβει μία έντονη και αφυπνιστική μυρωδιά τσαγιού, ενώ στη βάση νιώθουμε ζεστές, ξυλώδεις νότες. Το τσάι αναμιγνύεται , με θαλασσινό αέρα και κλείνει με τη ζεστή αίσθηση πολύτιμων ξύλων.

Νιώθουμε την αύρα του καλοκαιριού με το ταξίδι των αρωματικών αισθήσεων με το CALVIN KLEIN CK ONE SUMMER 2019! Βουτάμε στην ελευθερία που μας προσφέρει και νιώθουμε αναζωογονημένοι!

Με ένα ψέκασμα, θα μας πλημμυρίσει με το ιδιαίτερα φρέσκο χαρακτήρα του.

Στο κομψής αισθητικής διάφανο, γυάλινο μπουκάλι αιχμαλωτίζονται και σφραγίζονται η αισιοδοξία, μαγεία, αλλά και η αίσθηση του ταξιδιού.


Τρόπος χρήσης:

Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα ψέκασμα πίσω από τους λοβούς, για να σας μεταφέρει μαγικά στον αγαπημένο σας προορισμό.



Replay Jeans Original! For Her


Sun Kissed!

Με το ένα, με το δύο, με το τρία! Η πρώτη βουτιά, η πρώτη μέρα στο νησί, οι αγαπημένοι φίλοι μας, τα γρατζουνισμένα γόνατα που τσούζουν στην αλμύρα, οι διακοπές που θα κρατήσουν μερικές εβδομάδες.

Ηλιος, θάλασσα, καλοκαίρι, αλμύρα, μερικές μόνο λέξεις που και μόνο στο άκουσμά τους η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη. Όλες μας άλλωστε ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και δεν βλέπουμε την ώρα να μπούμε στο πλοίο με προορισμό κάποιο κυκλαδίτικο νησί, να αφεθούμε στο γλυκό χάδι του ήλιου, να χαλαρώσουμε κάτω από τον ήσυχο παφλασμό των κυμάτων, με δυο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα στη μέση του πουθενά.

Το καλοκαίρι προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες αφύπνισης, αν εξασκηθούμε στην προσοχή. Αρκεί να γίνουμε λίγο πιο συνειδητοί στο λαμπρό φως, τους ήχους, τις μυρωδιές, την εικόνα του φυσικού περιβάλλοντος. Τι νοιώθουμε να έχει ευεργετική επίδραση επάνω μας; Με ποιο τρόπο επηρεάζει το μυαλό και το σώμα μας; Μπορούμε να αποτυπώσουμε στη μνήμη μας τη θερμότητα, τη δροσιά, τα τζιτζίκια, τον ήχο του κύματος, την άμμο στα πόδια;

Στην επόμενη βουτιά αξίζει να βυθιστούμε με πλήρη φυσική συνείδηση στην ευχάριστη εμπειρία. Έχουμε επίγνωση της θερμοκρασίας της θάλασσας, της κίνησης του σώματος, της άνωσης, του βρεγμένου δέρματος που εκτίθεται στον αέρα; Κι αν περνούν ένα σωρό άσχετες σκέψεις από το μυαλό μας, ας πούμε απλά: «τώρα κολυμπώ στη θάλασσα και τίποτα άλλο δεν συμβαίνει».

Το καλοκαίρι θα είναι πάντα η αναπνοή, ο οδηγός, η πυξίδα μας. Θα είναι πάντα ο μεγάλος θεραπευτής μας!

Αφεθείτε στην σαγήνη κι αυτού του καλοκαιριού, απολαύστε τους χυμούς του, παραδοθείτε στους χορούς του....ντυθείτε με στυλ, και ταξιδέψτε παρέα με το καλοκαιρινό άρωμα Replay Jeans Original! For Her.

Το Replay Jeans Original! For Her είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Μαγευτικό άρωμα, γεμάτο ενέργεια και αισθησιασμό, μας αγκαλιάζει με την αύρα του καλοκαιριού και σαν μαγικό ελιξίριο μας αναζωογονεί και μας μεταφέρει σε μέρη εξωτικά και παραδεισένια.

Φέρτε στο μυαλό σας τη μυρωδιά των λουλουδιών, όταν ξεκινά να φυσά στο νησί. Ένα πολύ διακριτικό μπουκέτο λουλουδιών με μια φρέσκια προσέγγιση που εξελίσσεται σε ένα σοφιστικέ λουλουδένιο άρωμα. Ένα αισθησιακό, ηλιόλουστο μείγμα με νότες κορυφής το αχλάδι, Μανταριν ορανζ και Βασιλικό με δροσερές μεσαίες νότες φρέζια, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο και οι ζεστές νότες βάσης το βατόμουρο, Κέδρος και Μόσχος. Η ζεστασιά του ήλιου και το ανάλαφρο γλυκό αεράκι του δειλινού που σκεπάζει τις αμμουδιές... To τοπίο είναι γνώριμο και οικείο, αλλά δεν το χορταίνεις ποτέ. Το ραντεβού είναι σταθερό και αμετάκλητο κάθε χρόνο. Tώρα έχεις και ανοιχτό οσφρητικό «εισιτήριο» για να σε ταξιδέψει σε γαλαζοπράσινα νερά.

Με ένα ψέκασμα από το ηλιόλουστο γυναικείο άρωμα πιάνεις τον εαυτό σου να απολαμβάνει τις ανέμελες καλοκαιρινές ημέρες στις ακτές της Μεσογείου.

Η πιο  συναρπαστική και ανέμελη ατμόσφαιρα καλοκαιρινών διακοπών… αυτό το γυναικείο άρωμα περιβάλλει με φρεσκάδα αυτή την καλοκαιρινή ανεμελιά. Ναι, το καλοκαίρι για της γυναίκες έχει τη μυρωδιά του Replay Jeans Original! For Her. Κλείσε τα μάτια, πάρε εισπνοή και ζήσε το καλοκαίρι σου.

Το μπουκάλι του είναι λουσμένο από τον ήλιο, μια δημιουργία απλότητας που γιορτάζει την αυθεντικότητα της φύσης το καλοκαίρι.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το άρωμα σε αυτές τις ζεστές περιοχές του δέρματος, λίγο πριν ντυθείτε και ψεκάστε από απόσταση περίπου 30 cm.

 

 

 


 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα αρώματα της εταιρίας Parfimo μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι με ανάλαφρες και δροσερές νότες, που έρχονται για να δώσουν άλλον αέρα στις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Φρέσκα καλοκαιρινά αρώματα ξυπνάνε τις αισθήσεις και μας δίνουν ενέργεια για όλες τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες. Είτε κάνουμε διακοπές στη θάλασσα ή το βουνό είτε βρισκόμαστε σε πόλη, με ένα καλοκαιρινό άρωμα θα νιώθετε πάντα υπέροχα. Αναζωογονητικά ,απαλά αρώματα , καλοκαιρινών λουλουδιών, με σπινθηριστές υδάτινες νότες και ελαφρύ εξωτικό άγγιγμα μας φτιάχνουν τη διάθεση όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 

2 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο άρωμα του Calvin Klein το έχω δοκιμάσει και είναι υπέροχο και πολύ καλοκαιρινό.Απο ότι είδα η Parfimo έχει όλα τα αρωματα απο την συγκεκριμένη σειρά και σε πολύ καλή τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I didn't know any of these scents but replay looks interesting :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή