Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Skouras cosmetics review

 

Skouras cosmetics


Γειά σας Glamorous,

Είναι δεδομένο ότι τους ζεστούς μήνες η διάθεσή μας «ανεβαίνει», ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ. Βλέμμα που θυμίζει τροπική παραλία, χείλη σαν ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα, ηλιοκαμένη όψη που φέρνει στο μυαλό τις διακοπές.

Υπάρχουν συνήθειες όμως που αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες είναι καλύτερο ή να συμβουλευτείτε ειδικό ή να επιλέξετε τρόπους ασφαλείς που δεν θα σας εκθέσει το αποτέλεσμα.

Ο ήλιος, η υγρασία και η ζέστη αλλοιώνουν το μακιγιάζ και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Είναι ενδεικτικό ότι σε κοινωνικά γεγονότα που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως γάμοι και βαφτίσεις, βλέπουμε κυρίες να έχουν επιχειρήσει να «καμουφλάρουν» τα σημάδια του χρόνου, αλλά και η υπερβολική χρήση make up εμφανίζει τελικά εντονότερο το πρόβλημα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη.

Τους ζεστούς μήνες, το make up πρέπει να γίνεται πιο ελαφρύ και αναδεικνύει την αξία της φυσικής ομορφιάς. Οι προτάσεις είναι πολλές και εμπνέουν για να δημιουργήσουμε με διαφορετικό μακιγιάζ, ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ μας, την εικόνα που θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας και θα προβάλλει την ομορφιά μας.Αν, λοιπόν, ψάχνετε κάτι όμορφο, αλλά από την άλλη πλευρά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία , τότε σας προτείνουμε μοναδικά προϊόντα από την εταιρία Skouras cosmetics για τον εαυτό σας.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α.

Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.

 

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

 


Wet n Wild Photo Focus Foundation-Dewy


Σαββατοκύριακα στην παραλία, απογεύματα με μπάρμπεκιου στον κήπο, μεσημεριανοί καφέδες. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, θέλετε να είσαστε, όσο το δυνατόν, περισσότερο έξω, για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες. Κάποιες από εσάς έχετε ήδη κλείσει διακοπές σε ηλιόλουστα νησιά και η διάθεση σας βρίσκεται στα ύψη. Όλοι αγαπούν το καλοκαίρι! Και πως μπορείτε να ισχυριστείτε το αντίθετο αφού είναι η εποχή... που όλα επιτρέπονται!

Το καλοκαίρι οι αλλαγές στη διάθεση και στον εαυτό μας είναι, εκτός από επιταγές της μόδας, και ψυχοθεραπευτικές. Μας δίνουν έναν καμβά να παίξουμε με διαθέσεις και διαφορετικές πλευρές της εικόνας μας, να δοκιμάσουμε χρώματα, υλικά, στιλ και όλα αυτά, φυσικά, με το ανάλογο μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε το μακιγιάζ, απλά τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα θέλει άλλη προσέγγιση. Όταν έρχεται το καλοκαίρι και πιάνουν οι ζέστες οι κανόνες του μακιγιάζ είναι πολύ διαφορετικοί και υπάρχει τρόπος να δείχνετε περιποιημένες χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού μπορεί να καταστρέψουν και το καλύτερο μακιγιάζ, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να καλύψετε τις ατέλειες και να τονώσετε τα «δυνατά» σας σημεία.

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αναζητούν μια πιο γρήγορη και ανάλαφρη λύση, είτε ενδιαφέρεστε για το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας, χρειάζεστε ένα βασικό προϊόν για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και αυτό είναι το Wet n Wild Photo Focus Foundation-Dewy.

Το Wet n Wild Photo Focus Foundation-Dewy είναι ένα προϊόν μακιγιάζ επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία όλα σε ένα. Σε ένα βήμα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας ενυδατικής κρέμας με μία πινελιά make-up για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή. Μια ελαφριά, θρεπτική βάση Makeup που δίνει φυσικό αποτέλεσμα. Είναι μεταξένια και κρεμώδης, προσφέρει κάλυψη που χτίζεται από μέτρια σε πλήρη,  και είναι κατάλληλη για πρωί και βράδυ. Η ενυδατική της φόρμουλα που εξαφανίζει τις ατέλειες και μικραίνει τους πόρους, την κάνει ιδανική για νορμάλ προς ξηρή επιδερμίδα, δίνοντας ένα απαλό δροσερό εφέ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Η αλήθεια είναι ότι, αν δοκιμάσετε το Wet n Wild Photo Focus Foundation-Dewy , δύσκολα επιστρέφετε στη συνηθισμένο σας Foundation.

Έχει πλούσια, δροσερή υφή που γίνεται «ένα με την επιδερμίδα» και απλώνεται εύκολα, δίνοντας ένα φυσικό, ομοιόμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς εικόνα «μάσκας». Είναι αγαπητό και στις κοπέλες που θέλουν κάτι φυσικό, αλλά και στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν θέλουν το μακιγιάζ τους να δείχνει βαρύ και επιτηδευμένο.

Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν γρήγορα και εύκολα μια προσεγμένη όψη. Θα σας χαρίσει λάμψη, ομοιομορφία και ελαφριά κάλυψη στην στιγμή. Θα έχετε προστασία, ενυδάτωση και αποτέλεσμα make-up πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να βαρύνετε την επιδερμίδα σας.

Έχει μια μακράς διαρκείας σύνθεση, απαλή βελούδινη υφή που εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, έχει ματ αποτέλεσμα και κρύβει  ατέλειες και ρυτίδες. Χάρη στα μοναδικά συστατικά ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής δράσης, το δέρμα σας φαίνεται λείο και μεταξένιο, διορθώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας, κρύβει την ερυθρότητα.

Διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Ελαφριά ενυδατική φόρμουλα, κάλυψη που χτίζεται και διαρκεί, δίνει λαμπερή όψη, δεν περιέχει γλουτένη,Talc-free-Cruelty Free -Vegan.

Είναι σε κομψή και ντελικάτη συσκευασία, κατάλληλη και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!


Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Για μέτρια κάλυψη απλώστε μια μικρή ποσότητα από το κέντρο του προσώπου  προς τα έξω χρησιμοποιώντας καθαρά χέρια, σφουγγαράκι ή πινέλο. Για πλήρη κάλυψη απλώστε επιπλέον στρώση.



Wet n Wild Bare Focus Clarifying Finishing Powder


Καλοκαίρι ίσον ήλιος και διασκέδαση! Το καλοκαίρι αφήνει ανοιχτή τη διάθεση στην απλότητα και στη χαλάρωση.

Τα διλήμματα το καλοκαίρι είναι πολλά και φυσικά δε γίνεται να μην αγγίζουν και το κομμάτι της περιποίησής μας. Το καλοκαίρι μάλιστα έρχονται να προστεθούν ολοένα και περισσότερα στη λίστα μας, αφού στο προσκήνιο κάνει δυναμικά την εμφάνισή του ο παράγοντας «ήλιος» που ανατρέπει τα δεδομένα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, λοιπόν, γεννιέται ένα ακόμη μεγάλο ερώτημα ομορφιάς που μας ταλανίζει κάθε πρωί που φεύγουμε από το σπίτι: πώς να μαγνητίζουμε τα βλέμματα με το πιο όμορφο και λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.

Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ …. για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

Μία πούδρα προσθέτει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look σας κι έτσι δεν θα πρέπει να λείπει από τη λίστα σας καθώς δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Η πούδρα θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητη για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η πούδρα στο πρόσωπο είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας αφού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη χωρίς να τις στερεί τη φυσικότητά της. Η πούδρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

Εμπνευστήκαμε από την Wet n Wild Bare Focus Clarifying Finishing Powder για να μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ.

Η Wet n Wild Bare Focus Clarifying Finishing Powder είναι το απαραίτητο συστατικό της ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου. Είναι μία ελαφριά finishing πούδρα για σετάρισμα του μακιγιάζ με φόρμουλα που φαίνεται «αόρατη» πάνω στην επιδερμίδα και είναι εμπλουτισμένη με εξαιρετικά λεπτές και απορροφητικές πούδρες για την αφαίρεση της λιπαρότητας.

Φυσική, ανάλαφρη, ματ αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας διάρκεια στο αποτέλεσμα. Η όψη παραμένει φρέσκια και βελούδινη, με μεταξωτή υφή , δεν φράζει τους πόρους. Είναι μία ελαφριά πούδρα που δίνει ομοιομορφία στο δέρμα. Η εξαιρετικά λεπτή υφή της ,διασφαλίζει ότι το χρώμα δένει τέλεια και παραμένει σταθερό ενώ διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος όλη την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για retouche κάθε στιγμή της ημέρας για να τελειοποιήσει την επιδερμίδα και να διορθώσει μικροατέλειες.

Με τη μη λιπαρή υφή του που διαχέεται άμεσα, αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του προσώπου, με ένα άγγιγμα, ελαφρύ σαν πούπουλο. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα για να προσφέρει ομοιόμορφη και στοχευμένη διόρθωση ,με βάση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέλεια εφαρμογή και το μακράς διαρκείας κράτημα δίνουν νέα διάσταση στην υπέροχη όψη, πιο ζωντανή, πιο άνετη και πιο φωτεινή.

Εμπλουτισμένη με Vegan Κολλαγόνο για ενίσχυση της ελαστικότητας και ένα νεανικό και λείο στην όψη αποτέλεσμα. Με Tea Tree για καθαρότερη όψη της επιδερμίδας με μείωση των ατελειών και της όψης των πόρων αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και Vitamin E για να προστατεύει την επιδερμίδα από ξηρότητα και να είναι πάντα απαλή.

Η εξαιρετικά απαλή και ανάλαφρη υφή της προσφέρει άνεση και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται ακόμα και το ευαίσθητο δέρμα.

Το πρόσωπο τροφοδοτείται, ακτινοβολεί, αποκαθιστά μια υγιή και νεανική εμφάνιση.

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Ιδανικό προϊόν για χρήση όλη τη μέρα και κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες (ξηρή μέχρι λιπαρή).

Διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις (και σε translucent (διάφανη) απόχρωση).

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Με απαλά πατήματα, απλώστε με σφουγγαράκι ή με πινέλο, δουλεύοντας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω χωρίς να ξεχνάτε τον λαιμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για διακριτικό αποτέλεσμα ή πάνω από το make up για μεγαλύτερη κάλυψη. Ιδανική για ρετούς κατά την διάρκεια της ημέρας για να μειώνει την γυαλάδα.




Wet n Wild Mega Slicks Lip Gloss Snuggle Sesh

 


Ένας καυτός ήλιος και μια πισίνα, η σύγκρουση του ζεστού με το κρύο, ο αισθησιασμός που γίνεται ένα με το δέρμα. To καλοκαίρι είναι η εποχή που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τονίζει τη θηλυκότητα σας. Είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο, το χρώμα του μαυρισμένου δέρματος, το ανοιχτό μπλε μιας λιμνοθάλασσας ή οι χάλκινες αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Στο καλοκαίρι δίνουμε γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο.

Οι καλοκαιρινές ημέρες μας προτρέπουν να τολμήσουμε με ζωντανά χρώματα στα χείλη μας.

Το κραγιόν και το χρώμα στα χείλη γενικότερα, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε fun διάθεση στο μακιγιάζ μας και με μια κίνηση να φωτίσουμε όλο μας το πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη διάθεσή μας! Και επειδή το καλοκαίρι θέλει γενναίες δόσεις χρώματος, το κραγιόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κανένα μακιγιάζ  δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο , αν δεν έχεις επιλέξετε ένα ωραίο κραγιόν. Είναι σημαντικό σε κάθε εμφάνιση και δίνει μια τελευταία πινελιά σε κάθε look. Στο νεσεσέρ μας οι περισσότερες έχουμε ,τουλάχιστον ένα αγαπημένο μας κραγιόν το οποίο το φοράμε καθημερινά και μας αλλάζει την διάθεση.

Η εφαρμογή και η επιλογή του σωστού χρώματος είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στυλ και να ακολουθήσεις τις επιταγές της μόδας λάμποντας όπως οι μεγαλύτερες σταρ...

Τα χρώματα είναι τα χαμόγελα της φύσης και του καλοκαιριού και η Wet n Wild Greece σας κάνει να χαμογελάσετε διάπλατα, να δείξετε το χαμόγελό σας, να φιλήσετε τους αγαπημένους σας και να αισθανθείτε την ξενοιασιά και τις αποχρώσεις του καλοκαιριού στα χείλη σας με το μοναδικό Wet n Wild Mega Slicks Lip Gloss Snuggle Sesh.

Το υιοθετούμε αναντίρρητα και κάνουμε το δικό μας beauty statement!

To Wet n Wild Mega Slicks Lip Gloss Snuggle Sesh χαρίζει ένα φωτεινό χαμόγελο σε ζωηρή, ευωδιαστή κοραλλί απόχρωση.

Μια εξολοκλήρου νέα προσέγγιση στο χρωματισμό των χειλιών που θα λατρέψετε. Τα ζουμερά, ακαταμάχητα χείλη γίνονται σύμμαχοι σε άψογες εμφανίσεις, αναβαθμίζοντας ακόμα και ένα casual look.

Αποκτήστε τέλεια χείλη. Αυτό το πολυτελές lip gloss προσφέρει πλήρη κάλυψη και για μοναδική λάμψη. Δώστε στα χείλη σας μια ζωντανή καλοκαιρινή όψη που δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα σαν καθρέφτη. Η υπερ-πλούσια φόρμουλα του χαρακτηρίζει με Υαλουρονικό Οξύ, Vegan  Κολλαγόνο, έλαιο Jojoba και Maxi Lip Πεπτίδια για χείλη ενυδατωμένα και λαμπερά – σαν καθρέπτης, ενώ ταυτόχρονα φαίνονται πιο πλούσια και γεμάτα. Συστατικά που ενισχύουν και βελτιώνουν την όψη των χειλιών για ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς επεμβάσεις.

Το Υαλουρονικό οξύ κάνει τα χείλη πιο απαλά, ενυδατώνει και βοηθά ορατά την υφή των χειλιών. Το Vegan Κολλαγόνο κρατά τα χείλη χωρίς ρυτίδες και με νεανική όψη. Το έλαιο Jojoba δίνει ένα κομψό και sleek look ενυδάτωσης στα χείλη. Φόρμουλα που δεν κολλάει.

Πολλαπλά φινιρίσματα – glossy, shimmer και το νούμερο 1 της wet n wild – crushed glitter.

Ένα Lip gloss για εντατική πλούσια ενυδάτωση και γεμάτα, τονισμένα χείλη. Αφήνει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας και απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να κολλάει.

To gloss που δεν συμβιβάζεται!

Με ανανεωμένο doe-foot απλικατέρ για ενίσχυση του περιγράμματος των χειλιών και εύκολη εφαρμογή.

Βρείτε την γεύση που θα σας κάνει ευτυχισμένες και δώστε χαρά και χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Διαθέσιμο σε 7 χρώματα ώστε να διαλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Cruelty-free, Vegan.


Τρόπος χρήσης:

Γέμισε το βουρτσάκι, εφάρμοσε στο περίγραμμα, γέμισε τα χείλη με χρώμα. Για να διατηρήσετε το χρώμα αναλλοίωτο για πολλές ώρες, σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών πριν την εφαρμογή του lip gloss.

 


Wet n Wild Hourglass Makeup Sponge &

Wet n Wild Powder Brush

 



Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θεωρούν το μακιγιάζ μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Όταν μάλιστα πρέπει να σκεφτούν ποια πινέλα μακιγιάζ ή σφουγγάρια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν και που, η ιδέα του να μην ασχοληθούν καθόλου ακούγεται ενδιαφέρουσα.

Η άψογη εφαρμογή του μεικάπ είναι κάτι που θέλουμε όλες μας! Φυσικά, τα μεικάπ της Wet n Wild είναι από μόνα τους απίθανα και χαρίζουν τέλεια εφαρμογή και αποτέλεσμα αλλά και πάλι… κάπως πρέπει να τα εφαρμόσεις. Τι κάνεις λοιπόν; Χρησιμοποιείς τα χέρια σου. Κάποιο σφουγγάρι ή πινέλο make up;

Πλέον, ο καθένας μπορεί να είναι ειδικός στο μακιγιάζ. Οι συμβουλές και οι τεχνικές διαφέρουν και μας μπερδεύουν.

Ο make up artist προτιμά να εφαρμόζει τα καλλυντικά με τα δάχτυλα, γυναίκες ορκίζονται στο beauty blender και beauty editors συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πινέλα.Οι απόψεις διίστανται και οι συμβουλές από τη μία βοηθούν και από την άλλη δημιουργούν περισσότερες απορίες.

Πώς, όμως, πρέπει τελικά να απλώνουμε το foundation και τα υπόλοιπα προϊόντα make up στο πρόσωπο μας, για να δείχνει τέλειο και χωρίς κηλίδες;

Η τέλεια εφαρμογή χρειάζεται και τα κατάλληλα εργαλεία, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις όμορφη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα με φυσικό αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι τι αποτέλεσμα θέλεις…

Δημιουργήστε επαγγελματικά look με τους σωστούς συμμάχους. Τα Wet n Wild Hourglass Makeup Sponge & Wet n Wild Powder Brush είναι πολυχρηστικά και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες του μέικ-απ απογειώνοντας την ένταση των χρωμάτων. Επιτρέπουν στις γυναίκες να γιορτάσουν τη δική τους ατομικότητα μέσα από το μακιγιάζ τους.

Το Wet n Wild Powder Brush είναι πινέλο που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Αυτό το μεγάλο βελούδινο πινέλο έχει απαλές, κυρτές τρίχες ιδανικό για να μαζεύει την κατάλληλη ποσότητα πούδρας για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Είναι εξαιρετικά μαλακό και ευέλικτο πινέλο που διαχέει απαλά και ομοιόμορφα το προϊόν επάνω στο δέρμα. Οι πυκνές τρίχες του φροντίζουν για να δημιουργήσετε την κατάλληλη κάλυψη και ένα άψογο φινίρισμα. Ιδανικό πινέλο για πούδρα είτε compact είτε ελεύθερης μορφής, και για την εφαρμογή bronzer.

Με υψηλής ποιότητας τρίχα για απορρόφηση μικρότερης ποσότητας προϊόντος και τέλεια εφαρμογή με ελιγμούς στις περιοχές που άλλα αξεσουάρ ή τα δάχτυλά σας δεν καταφέρνουν. Τρίχα που δε μαδάει και είναι απόλυτα ανθεκτική στο νερό. Ελαφρύ στο χέρι για εύκολη χρήση ώστε να δημιουργείτε μόνοι σας το τέλειο μακιγιάζ. Είναι εξαιρετικά μαλακό, υψηλής ποιότητας, έτοιμο να προσφέρει επαγγελματικό αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα:

  • Δίχρωμες συνθετικές τρίχες σιλικόνης Polymax οι οποίες μιμούνται τις φυσικές τρίχες.
  • Εργονομική λαβή για πλήρη έλεγχο.

Είστε σίγουρη ότι έχετε πουδράρει τέλεια το πρόσωπό σας  με αυτό το πινέλο κάθε φορά.

Χωρίς γλουτένη, Vegan, Cruelty-Free.


Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε το πινέλο πριν την πρώτη χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες φροντίδας. Για μια ομοιόμορφη όψη, τινάξτε ελαφρά το πινέλο για την περίσσεια ποσότητα πούδρας στην πίσω μεριά του χεριού σας πριν την εφαρμογή.


Το Wet n Wild Hourglass Makeup Sponge είναι σφουγγαράκι μακιγιάζ με σχήμα κλεψύδρας, που κρατιέται με άνεση στο χέρι και εφαρμόζει εύκολα το προϊόν στην επιθυμητή περιοχή! Ένα πολύ μαλακό σφουγγαράκι με βελούδινη επικάλυψη και μοναδικό σχεδιασμό για βέλτιστη εφαρμογή της πούδρας, του make-up και του bronzer.

Θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε το make-up με τέλειο, φυσικό τρόπο χωρίς να αφήνετε σημάδια ή να μοιάζει ψεύτικο. Φτιαγμένο με ένα μοναδικό αφρώδες υλικό, απλώνει ομοιόμορφα στο δέρμα το make-up και η άκρη του είναι ιδανικό για απόλυτη κάλυψη κάθε ατέλειας. Χάρη στις κυψελίδες που διαθέτει, απορροφά και την παραμικρή ποσότητα νερού μόλις το βρέξετε. Έτσι, ο όγκος του διπλασιάζεται και η εφαρμογή του μακιγιάζ γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη. Μόλις στεγνώσει, επανέρχεται στις αρχικές του διαστάσεις.

Δημιουργήστε άψογο αποτέλεσμα με το τελείωμα που θέλετε με υγρή ή στεγνή εφαρμογή χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές καμπύλες του σφουγγαριού.

Αναλυτικότερα:

  • Υδρόφιλο υλικό για λιγότερη απορρόφηση του μακιγιάζ.
  • Προσφέρει εύκολα ομοιόμορφη εφαρμογή των προϊόντων κάθε φορά.
  • Μεγαλώνει σε μέγεθος όταν βραχεί.
  • Σχήμα και μέγεθος που κρατιέται με άνεση στο χέρι.
  • Η επίπεδη μεριά προσφέρει έλεγχο για την εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ.
  • Η στρογγυλή μεριά εφαρμόζει και αναμειγνύει εύκολα όλα τα προϊόντα στην επιδερμίδα.

Η συσκευασία είναι πρακτική ,κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Cruelty-free, Fragrance-free ,Paraben-free,Vegan.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του υγρού make-up στο σφουγγαράκι. Χρησιμοποιείστε την στρογγυλή πλευρά για να απλώσετε με κυκλικές κινήσεις το make-up στις μεγάλες επιφάνειες του προσώπου σας. Χρησιμοποιείστε την άκρη του σφουγγαριού για να καλύψετε τις ατέλειες. Βρέξτε ελαφρά το σφουγγαράκι για να πετύχετε μια αστραφτερή, φρέσκια εμφάνιση. Για πλήρη κάλυψη χρησιμοποιήστε ένα στεγνό σφουγγαράκι.

Αντικαταστήστε το σφουγγαράκι κάθε 1 - 3 μήνες, ανάλογα με τη χρήση.

Tip:

Ό, τι και αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε θέλουμε να πλένετε τα πινέλα, τα σφουγγάρια και όλα σας τα εργαλεία πολύ καλά και φυσικά να μην ακουμπάτε ΠΟΤΕ τα χέρια σας στο πρόσωπο αν δεν τα πλύνετε πρώτα!

 

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Skouras cosmetics και τα προϊόντα της είναι ένα ταξίδι στο καλοκαίρι.

Εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, που αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σ΄ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Skouras cosmetics για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://www.skourascosmetics.gr/

https://www.facebook.com/SkourasCosmetics


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου