Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

essence cosmetics review

 

essence cosmetics


 

Γεια σας Glamorous,

Καλοκαίρι, μας είναι αδύνατον να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε παραλίες, σεζ- λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος. Ο καιρός είναι υπέροχος! Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!!

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα καλοκαιρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή και το μακιγιάζ μας πιο απαιτητικά. Ο ήλιος, η υγρασία και η ζέστη αλλοιώνουν το μακιγιάζ και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα.

Το καλοκαίρι  όμως προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές τους καλοκαιρινούς μήνες ,μας βοηθάει η  εταιρία essence cosmetics , που μας εμπνέει με τα προϊόντα της που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας και προβάλλουν την ομορφιά μας.


 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά. Λένε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές αρκετό για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση όποτε θέλετε. Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζόν, θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή! Η ποιότητα προέχει στην essence. Ξεκινά με την κατασκευή του προϊόντος. Οι κατασκευαστές τους δεν είναι ανώνυμοι παραγωγοί κάπου στον κόσμο. Παράγουνε μόνο με αξιόπιστους συνεργάτες - κυρίως στην Ευρώπη.

Όλες τους οι διαδικασίες ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται, τόσο στην κατασκευή, όσο  και στα ίδια τα προϊόντα. Για αυτούς, η ποιότητα είναι σημαντικότερη από μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. H essence, προτιμά να επενδύει τα χρήματα της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων στις τάσεις της εποχής και σε καινοτομίες που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Εκφραστείτε με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!

 



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



essence HELLO, GOOD STUFF MOUSSY FACE MOISTURIZER


Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.

Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).

Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου.

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το πρωινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η ενυδατική κρέμα ημέρας essence HELLO, GOOD STUFF MOUSSY FACE MOISTURIZER.

Η essence HELLO, GOOD STUFF MOUSSY FACE MOISTURIZER είναι μια λεπτόρρευστη  και απαλή κρέμα για το πρόσωπο , που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Πλούσια και απαλή κρέμα που επιτυγχάνει αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.  Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.

Το HELLO, GOOD STUFF! MOUSSY FACE MOISTURIZER είναι εμπλουτισμένο με νερό μπανάνας και παρέχει ελαφριά ενυδάτωση. Η αέρινη μους υφή του δίνει ένα αποτέλεσμα σαν ελαφρύ τζελ και απορροφάται γρήγορα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Η ενυδατική κρέμα είναι εξαιρετικά εύκολο να ενσωματωθεί στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς: απλώστε απλά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και αφήστε την να απορροφηθεί για λίγο. Έχει αποτέλεσμα λείανσης του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή περιποίηση ή ως βάση μακιγιάζ.Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.

Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία με το λογότυπο της να δημιουργεί αίσθηση.

Ενεργή σύνθεση για όλους τους τύπους.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε καθαρισμένο δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Εφαρμόστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιείτε κάθε πρωί ή / και το βράδυ.

 



essence ENERGY AMPOULE FACE SERUM


Πώς να περιγράψεις τον ουρανό που μοιράζεται το χρώμα του με την θάλασσα εκεί που συναντιούνται. Το «απέραντο γαλάζιο» είναι πάντα εκεί. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις, όμως, όταν το βλέπεις εκεί μπροστά σου. Νετάρεις στον ορίζοντα και εκείνο κοντεύει να σε καταπιεί.

Το καλοκαίρι ξεκινάει με τις πιο δροσερές αναμνήσεις. Οι διακοπές για τους περισσότερους ξεκινάνε και ο καθένας ψάχνει τρόπους για να παρατείνει τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά των διακοπών, όσο περισσότερο μπορεί. Οι πιο συνηθισμένες αποδράσεις;

Τι άλλο από την καθιερωμένη ταβέρνα σε κάποια παραλία το βραδάκι ή ένα γρήγορο μεσημεριανό μπανάκι .

Μήπως, όμως, οι καταχρήσεις των διακοπών κάτω από τον ήλιο, σας κάνουν να νιώθετε ήδη τύψεις;

Σκέφτεστε πως τελικά η παράταση χαλάρωσης που δίνετε στον εαυτό σας γίνεται μαρτύριο αφού το επόμενο πρωί η εμφάνιση του προσώπου  σας, σας γεμίζει ενοχές; Τύψεις και ενοχές στοπ!

Μπορείτε να απολαύσετε πλέον τις μικρές στιγμές χαλάρωσης αρκεί να ακολουθείτε τους κατάλληλους κανόνες ομορφιάς.

Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης και θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι ομορφιάς.

Καλωσορίστε τους καλοκαιρινές ημέρες ,τον αέρα του νησιού, και την αλμύρα του Αιγαίου, εξαντλώντας τις χάρες της εποχής.

Θωρακίσετε την επιδερμίδα σας με μια καλή ρουτίνα ομορφιάς. Δημιουργήστε ένα κουκούλι σιγουριάς και άνεσης. Μια ζώνη ηρεμίας και χρησιμοποιήστε το essence ENERGY AMPOULE FACE SERUM.

Το essence ENERGY AMPOULE FACE SERUM είναι για άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Για μια πιο υγιή, φωτεινή, λεία και με λιγότερες ατέλειες επιδερμίδα!

"Για τόνωση ενέργειας και φροντίδας το πρωί: το καθημερινό Drop of ENERGY AMPOULE FACE SERUM είναι η τέλεια προσθήκη στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς και μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ πριν από την ενυδατική σας κρέμα ή κάτω από το foundation. Αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα. Προσφέρει φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, καθώς ο ορός περιέχει 2% βιταμίνη C και δημιουργεί μια λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Το όνειρο για φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό με το essence ENERGY AMPOULE FACE SERUM.

 

Η δοσολογία είναι εύκολη χάρη στην έξυπνη συσκευασία.

Έχει αέρινο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα, ξεκινώντας με ανοδικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού. Συνεχίζετε στο πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω με ανοδική φορά, στο άνω χείλος από το κέντρο προς τα μάγουλα και ολοκληρώστε στο μέτωπο με ανοδικές κινήσεις.



essence HYDRO GEL EYEPATCHES


Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Σωστά! Αλλά πόσο καλή μπορεί να είναι η μέρα σας όταν καθημερινά ξυπνάτε και βλέπετε στον καθρέφτη σας δύο τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Μα, το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς…

Αυτές είναι σκέψεις που κάνετε πολύ συχνά, και όπως θα διαπιστώσετε, δεν είσαστε η μόνη.

Τα μάτια δεν αντανακλούν απλά τα συναισθήματά μας, αλλά είναι και πολύ ευαίσθητα στο περιβάλλον. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Οι σμηγματογόνοι αδένες -το φυσικό λιπαντικό του δέρματος- είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι στην περιοχή των ματιών, ενώ αντίθετα υπάρχει ένα πυκνό δίκτυο επιφανειακών -άρα εύθραυστων- τριχοφόρων αγγείων. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στους μαύρους κύκλους, στα πρηξίματα, στις σακούλες και, φυσικά, στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Με τον όρο "μαύροι κύκλοι" περιγράφεται η υπερμελάγχρωση που μπορεί να παρουσιαστεί γύρω από τα μάτια, προσδίδοντας ταλαιπωρημένη εμφάνιση. Και ενώ μπορεί να αναρωτιέστε “Γιατί σε μένα;”, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πως πρόκειται για μία σειρά από πολύ κοινά προβλήματα που κάθε γυναίκα θα αντιμετωπίσει στη ζωή της, σε κάποια χρονική στιγμή. Δυστυχώς, οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν εύκολα να προδώσουν την κούραση μας.

Πώς μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε;

Εάν έχετε μαύρους κύκλους και ανησυχείτε ότι δε θα απαλλαγείτε ποτέ από αυτούς, ηρεμήστε. Την λύση μας την δίνουν τα essence HYDRO GEL EYEPATCHES.

Τα essence HYDRO GEL EYEPATCHES είναι επιθέματα περιγράμματος ματιών και φροντίζουν τέλεια ολόκληρη την περιοχή των ματιών, βελτιώνοντας την ποιότητα της επιδερμίδας δίνοντας ζωντάνια.

Με συχνή χρήση, θα δείτε μαύρους κύκλους, σακούλες και ρυτίδες έκφρασης να μειώνονται αισθητά, χαρίζοντάς σας ενυδατωμένο, ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

Με σύνθεση με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, αυτά τα επιθέματα παρέχουν στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών επιπλέον φροντίδα και ενυδάτωση.

Ενισχύει την υγρασία της λεπτής επιδερμίδας και μειώνει άμεσα τις μικρές ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και σημάδια της ξηρότητας. Ταυτόχρονα το αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Δρουν αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια κόπωσης λόγω έλλειψης ύπνου ή μετά από μια δύσκολη μέρα ή και για να σας ξεκουράσουν, δροσίζοντάς σας μετά από έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνουν τα κουρασμένα μάτια, ακόμη και με μία μόνο εφαρμογή..

Αναλυτικότερα:

  • φωτίζουν την περιοχή των ματιών.
  • παρέχουν στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση.
  • μειώνουν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους.
  • δερματολογικά δοκιμασμένο.

Τα έμπλαστρα έχουν ελεγχθεί δερματολογικά σε όλους τους τύπους δέρματος, είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες και παρέχουν ένα ξύπνιο αποτέλεσμα.

Έχουν την πιο χαριτωμένη συσκευασία, είναι προϊόν vegan και χωρίς αρωματικές ουσίες!


Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε απαλά την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Αφαιρέστε τα δύο τμήματα από τη συσκευασία και τοποθετήστε κάτω από τα μάτια προσέχοντας να έχουν τη μέγιστη εφαρμογή με την επιδερμίδα. Τοποθετήστε το κεφάλι σε οριζόντια θέση και αφήστε τα να δράσουν σε ήρεμη στάση για το χρονικό διάστημα που αναγράφεται στη συσκευασία.

Αφαιρέστε τα, κάνοντας μασάζ με τον ορό τους.Δεν είναι απαραίτητο να ξεβγάλετε το προϊόν μετά τη θεραπεία.

Συνιστάται δύο φορές την εβδομάδα.

 

essence HYDRO HERO 24H HYDRATING TINTED CREAM


Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και κάθε σκέψη για πλούσιες κρέμες, απλώς …αποκλείεται. Τι μπορεί όμως να τα αντικαταστήσει;

Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι διάσημες ΒΒ Creams είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο που προσφέρουν, σε μία μόνο σύνθεση.

Aν και μετρούν περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, εξελίσσονται σε ένα από τα πιο ισχυρά trend της σύγχρονης κοσμητολογίας μόνον αφού αναγνωρίζονται για το άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας. Οι BB creams, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, αποτελούν , δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας της ομορφιάς.

Πριν εισβάλλουν στη ζωή μας, οι «πολυμήχανες» κρέμες BB , τα πράγματα δεν ήταν απλά. Κάθε φορά που ανέβαινε η θερμοκρασία έκαναν την εμφάνισή τους οι <<εύχρηστες>> κρέμες με χρώμα. Μια ιδεώδης εναλλακτική λύση ανάλαφρης κάλυψης για τις γυναίκες με επιδερμίδα που δεν είχε πολλά να κρύψει και μπορούσαν να αντικαταστήσουν άνετα το φον ντε τεν τους με μια μεγάλη δόση χρώματος και λάμψης. Όταν όμως εμφανίστηκαν τα περίφημα “διπλά σύμφωνα”, κυρίως οι BB creams, οι κρέμες με χρώμα … ξεθώριασαν και έσβησαν από τις λίστες με τα must-have καλλυντικά . Οι bb creams, σάρωσαν στην αγορά των καλλυντικών, με την υπόσχεση ότι τα κάνουν όλα, κάτι που είναι αλήθεια.

Πρόκειται για ενυδατικές κρέμες που στις συνθέσεις τους περιέχουν χρωστικές και αντιγηραντικά, δραστικά συστατικά. Η essence HYDRO HERO 24H HYDRATING TINTED CREAM δεν μένει στο περιθώριο το καλοκαίρι και αλλάζει την καθημερινότητα μας. Ήρθε για να προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, την ενυδάτωση σαν κρέμας ημέρας και ταυτόχρονα μία ελαφριά κάλυψη make-up.

Η essence HYDRO HERO 24H HYDRATING TINTED CREAM είναι ένα αληθινά πολυτάλαντο προϊόν ομορφιάς και περιποίησης επιδερμίδας επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία όλα σε ένα. Σε ένα βήμα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας προσώπου με μία ελαφριά πινελιά make-up και αντηλιακό. Η κρέμα BB έχει ελαφριά ως μέτρια κάλυψη που κτίζεται σε στρώσεις και δημιουργεί ομοιόμορφη επιδερμίδα με φρέσκο, φυσικό φινίρισμα. Παράλληλα, η καθημερινή φροντίδα παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία με SPF 20. Η μη λιπαρή σύνθεση απαλλαγμένη από αλκοόλ, σιλικόνες και άρωμα, αποτελείται από 88% φυσικά συστατικά και είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ.

Μεγάλο πλεονέκτημα της κρέμας bb είναι ότι κατορθώνει να συγκεντρώνει τα 2 βασικά βήματα της καθημερινής φροντίδας, την ενυδάτωση και την κάλυψη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η αλήθεια είναι ότι, αν δοκιμάσεις μια τέτοια κρέμα, δύσκολα επιστρέφετε στη συνηθισμένη σας κρέμα και make-up.

Έχει πλούσια, δροσερή υφή που γίνεται «ένα με την επιδερμίδα» και απλώνεται εύκολα, δίνοντας ένα φυσικό, ομοιόμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς εικόνα «μάσκας». Τις κρέμες bb λατρεύουν οι γυναίκες που αγαπούν το φυσικό μακιγιάζ. Είναι αγαπητές και στις κοπέλες που θέλουν κάτι φυσικό, αλλά και στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν θέλουν το μακιγιάζ τους να δείχνει βαρύ και επιτηδευμένο.

Η φυσική ,χρωματισμένη κρέμα προσώπου essence HYDRO HERO 24H HYDRATING TINTED CREAM συνδυάζει την ελαφριά κάλυψη με την ενυδάτωση και προσφέρει στο δέρμα σας  οφέλη:

  • Ομοιόμορφη επιδερμίδα: χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως και θρεπτικά έλαια προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
  • Καλυπτική δράση: οι χρωστικές ουσίες εξισώνουν τον τόνο του δέρματός σας και καλύπτουν αισθητά το ερεθισμένο δέρμα.
  • Θρέφει, φροντίζει και παρέχει στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση.
  • Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και εξασφαλίζει μια ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.
  • Παρέχει εύκολη και ομαλή εφαρμογή χωρίς το «αποτέλεσμα μάσκας», ενώ η βάση έχει πυκνή επικάλυψη.
  • Προσφέρει μία ασπίδα προστασίας ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, προσφέρει κάλυψη στις ατέλειες και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, αναδεικνύει το φυσικό τόνο του προσώπου και καλύπτει τις ανάγκες σας για ενυδάτωση.

Το προϊόν απλώνεται ευχάριστα και ελαφριά στο δέρμα, δεν φράζει τους πόρους και βρίσκει τη θέση του σε κάθε ντουλάπι μπάνιου.

Είναι σε κομψή και ντελικάτη συσκευασία, κατάλληλη και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε με ελαφριές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς ενυδατική κρέμα. Εφαρμόστε δύο στρώσεις εάν επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη.

 


essence JUICE BOMB SHINNY LIPGLOSS


Ένας καυτός ήλιος και μια πισίνα, η σύγκρουση του ζεστού με το κρύο, ο αισθησιασμός που γίνεται ένα με το δέρμα. To καλοκαίρι είναι η εποχή που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τονίζει τη θηλυκότητα σας. Είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο, το χρώμα του μαυρισμένου δέρματος, το ανοιχτό μπλε μιας λιμνοθάλασσας ή οι χάλκινες αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Στο καλοκαίρι δίνουμε γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο.

Οι καλοκαιρινές ημέρες μας προτρέπουν να τολμήσουμε με ζωντανά χρώματα στα χείλη μας.

Το κραγιόν και το χρώμα στα χείλη γενικότερα, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε fun διάθεση στο μακιγιάζ μας και με μια κίνηση να φωτίσουμε όλο μας το πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη διάθεσή μας! Και επειδή το καλοκαίρι θέλει γενναίες δόσεις χρώματος, το κραγιόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κανένα μακιγιάζ  δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο , αν δεν έχεις επιλέξετε ένα ωραίο κραγιόν. Είναι σημαντικό σε κάθε εμφάνιση και δίνει μια τελευταία πινελιά σε κάθε look. Στο νεσεσέρ μας οι περισσότερες έχουμε ,τουλάχιστον ένα αγαπημένο μας κραγιόν το οποίο το φοράμε καθημερινά και μας αλλάζει την διάθεση.

Η εφαρμογή και η επιλογή του σωστού χρώματος είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στυλ και να ακολουθήσεις τις επιταγές της μόδας λάμποντας όπως οι μεγαλύτερες σταρ...

Τα χρώματα είναι τα χαμόγελα της φύσης και του καλοκαιριού και η essence cosmetics σας κάνει να χαμογελάσετε διάπλατα, να δείξετε το χαμόγελό σας, να φιλήσετε τους αγαπημένους σας και να αισθανθείτε την ξενοιασιά και τις αποχρώσεις του καλοκαιριού στα χείλη σας με το μοναδικό essence JUICE BOMB SHINNY LIPGLOSS.

Το υιοθετούμε αναντίρρητα και κάνουμε το δικό μας beauty statement!

Μπορεί το φυσικό look να έρχεται στο επίκεντρο των τάσεων, αλλά την ίδια στιγμή, τα LIP GLOSS των 90s επιστρέφουν, με το γυαλιστερό φινίρισμα να αποτελεί το απόλυτο must στα χείλη αυτό το καλοκαίρι. Το essence JUICE BOMB SHINNY LIPGLOSS χαρίζει ένα φωτεινό χαμόγελο σε ζωηρή, ευωδιαστή απόχρωση. Αυτή η ιδιαιτέρως χρωστική σύνθεση με υγρό αποτέλεσμα και γυμνή αίσθηση γίνεται ένα με τα χείλη σε δευτερόλεπτα, όπως ένα προσωρινό τατουάζ.

Με μια λαμπερή Sweet Peach απόχρωση μας επιφυλάσσει κάτι ξεχωριστό: μια εξολοκλήρου νέα προσέγγιση στο χρωματισμό των χειλιών που θα λατρέψετε.

Τα ζουμερά, ακαταμάχητα χείλη γίνονται σύμμαχοι σε άψογες εμφανίσεις, αναβαθμίζοντας ακόμα και ένα casual look.Δώστε στα χείλη σας μια ζωντανή καλοκαιρινή όψη με αυτό το εξαιρετικό lip gloss που δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα σαν καθρέφτη. Η υπερ-πλούσια φόρμουλα του έχει εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες για να κρατήσει τα χείλη ενυδατωμένα.

Ένα Lip gloss για εντατική πλούσια ενυδάτωση και γεμάτα, τονισμένα χείλη. Αφήνει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας και απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να κολλάει.

Δεν είναι απλώς γυαλιστερά, αλλά και πολύ νόστιμα: απλώς εφαρμόστε τα με το κυρτό απλικατέρ και η τζελ υφή τους θα αφήσει ένα όμορφο, γυαλιστερό φινίρισμα στα χείλη χωρίς να κολλάει.

Γιατί θα το αγαπήσετε?

Διότι φέτος η μόδα προστάζει έντονο, glossy χρώμα στα χείλη για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα!

Τα χείλη σας θα γίνουν the talk of the island με τo νέο essence JUICE BOMB SHINNY LIPGLOSS.To gloss που δεν συμβιβάζεται!

Το απαλό άρωμά του είναι απλά ακαταμάχητο. Βρείτε την γεύση που θα σας κάνει ευτυχισμένες και δώστε χαρά και χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Διαθέσιμο σε 4 χρώματα ώστε να διαλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο.


Τρόπος χρήσης:

Γέμισε το βουρτσάκι, εφάρμοσε στο περίγραμμα, γέμισε τα χείλη με χρώμα. Για να διατηρήσετε το χρώμα αναλλοίωτο για πολλές ώρες, σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών πριν την εφαρμογή του lip gloss.

 


essence HYDRA MATTE LIPSTICK, 1 LACH LIKE A BOSS


Η ομορφιά και η περιποίηση είναι δύο λέξεις απόλυτα συνυφασμένες με τη φύση της γυναίκας και την επιθυμία της να νιώθει, αλλά και να είναι όμορφη. Κάνουμε ένα μικρό ταξίδι σε άλλες δεκαετίες και βαδίζουμε σε ασπρόμαυρες ταινίες, όπου τα χείλη των γυναικών ξεχώριζαν και ξεσήκωναν τα πλήθη.

Αναμφισβήτητα, μπροστά από τη μεγάλη οθόνη και πίσω από τον φωτογραφικό φακό συναντήσαμε προσωπικότητες και περσόνες που ηγήθηκαν της μόδας, την ξεπέρασαν και φρόντιζαν να αναδεικνύουν κάτι από το δικό τους style και χαρακτήρα.

Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.

Το κραγιόν, είναι το προϊόν που αποδεδειγμένα αγοράζουν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες και μάλιστα δε διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά, ώστε να βρουν το ιδανικό για τα δικά τους χείλη. Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες. Άλλωστε όποια γυναικεία τσάντα και να κοιτάξει κανείς, όλο και ένα δύο κραγιόν θα βρει μέσα. Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας.

Η φετινή άνοιξη μας θέλει φλογερές χαρίζοντας μας το essence HYDRA MATTE LIPSTICK, 1 LACH LIKE A BOSS.

Το essence HYDRA MATTE LIPSTICK, 1 LACH LIKE A BOSS είναι θηλυκό ,σέξι και κάνει ζουμερά χείλη. Τονίζει όμορφα τα χείλη σας και συμπληρώνει τέλεια το καθημερινό και το βραδινό μακιγιάζ. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.

Το χρώμα συναντά τη φροντίδα – το κραγιόν hydra MATTE δεν εντυπωσιάζει μόνο με την υψηλή απόδοση χρώματος, το δυνατό κράτημα και το ματ φινίρισμα, αλλά επίσης θρέφει τα χείλη με βούτυρο καριτέ, ηλιέλαιο και ένα σύμπλεγμα βιταμινών. Η κρεμώδης υφή έχει ευχάριστη αίσθηση στα χείλη και το σκουαλάνιο και το υαλουρονικό οξύ παρέχουν πρόσθετη ενυδάτωση– έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για συμπληρωματική φροντίδα χειλιών.

Ένα κραγιόν με πολύ μεγάλη διάρκεια και εύκολη εφαρμογή για ένα έντονο, διαρκές αποτέλεσμα που δεν στεγνώνει τα χείλη. Υγρή υφή που γλιστράει στα χείλη και μεταμορφώνεται σε πολύ πλούσιο χρώμα. Δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κραγιόν για τα χείλη της. Το essence HYDRA MATTE LIPSTICK, 1 LACH LIKE A BOSS προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!

Το essence HYDRA MATTE LIPSTICK, 1 LACH LIKE A BOSS είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ.

Αυτό το ροζ κραγιόν θα σας παρασύρει με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.

Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε κραγιόν στα χείλη με απαλές κινήσεις από το κέντρο προς τις γωνίες.



essence KISSED BY THE LIGHT


Το φως μας ομορφαίνει! Είτε πρόκειται για τον άπλετο ήλιο του καλοκαιριού, είτε για τον κολακευτικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, το αποτέλεσμα σίγουρα μας αρέσει πολύ. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε αυτό το εφέ με την χρήση απλών προϊόντων μακιγιάζ.

Όταν μια γυναίκα ξεκινά το μακιγιάζ της έχει ένα πράγμα στο μυαλό της: Με ποιο τρόπο θα το κάνει για να έχει το πιο φυσικό αλλά και ταυτόχρονα το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα με το τι χρώμα κραγιόν θα χρησιμοποιήσετε ή με ποια σκιά θα βάψετε τα μάτια σας, εκείνο που θα καθορίσει την ποιότητα του μακιγιάζ είναι η καλή βάση και να μοιάζει με έργο τέχνης.

Κατά καιρούς εφοδιάζετε το νεσεσέρ σας με άπειρα καλλυντικά, αλλά πρόσφατα συνειδητοποιήσατε πως δεν έχετε επενδύσει στο πιο σημαντικό. Η πούδρα είναι ένα από τα καλλυντικά προϊόντα που οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν να εντάξουν στο νεσεσέρ τους και φοβούνται να χρησιμοποιήσουν στο μακιγιάζ τους. Μία πούδρα προσθέτει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look σας κι έτσι δεν θα πρέπει να λείπει από τη λίστα σας καθώς δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.

Η πούδρα στο πρόσωπο είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας αφού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη και υγιή χωρίς να τις στερεί τη φυσικότητά της. Η πούδρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Καλύπτει τις μικρές ατέλειες του δέρματος και εξαφανίζει τη γυαλάδα προσφέροντας μία μεταξένια, ματ υφή. Αρχικά πρέπει η ίδια να ορίσεις ποια ακριβώς δραστηριότητα θέλεις να έχει η πούδρα σου!

Είναι εύχρηστες και μπορείτε να τις έχετε μαζί σας από το πρωί ως το βράδυ. Δημιουργούν μία άψογη βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ, χωρίς να φαίνεται ότι έχετε απλώσει βάση στο πρόσωπο.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα – που μάλλον όλες έχετε μία- ήρθε η ώρα να το κάνετε με την χρήση της essence KISSED BY THE LIGHT.

Η essence KISSED BY THE LIGHT είναι το απαραίτητο συστατικό της ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου. Λαμπρυντική πούδρα που η όψη παραμένει φρέσκια και βελούδινη. Φωτίζει τέλεια το πρόσωπο, τονίζει απαλά τα επιλεγμένα σημεία του προσώπου και εξασφαλίζει ξεκούραστη και χαλαρή εμφάνιση στο δέρμα.

Η εξαιρετικά λεπτή υφή της ,διασφαλίζει ότι το χρώμα δένει τέλεια και παραμένει σταθερό ενώ διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος όλη την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για retouche κάθε στιγμή της ημέρας για να τελειοποιήσει την επιδερμίδα και να διορθώσει μικροατέλειες.

Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη και ενισχυμένη.

Είναι ο πιο εύκολος, ασφαλής και έξυπνος τρόπος να δείχνει το πρόσωπό σας ηλιοκαμένο σαν να το έχουν αγγίξει οι ακτίνες του ήλιου, ενώ εσείς δεν έχετε καν πάει παραλία. Είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος μακιγιάζ για να αποκτήσεις φωτεινό χρώμα. Δίνει μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και σας χαρίζει μια... μποέμ πινελιά εξωτικών, ηλιόλουστων προορισμών.

Φέρτε τις αναμνήσεις του καλοκαιριού στην επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της ένα φωτεινό αποτέλεσμα!

Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στα ζυγωματικά, τα άνω μάγουλα, το κέντρο του προσώπου, κάτω από τα φρύδια και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών για τέλειο, φωτεινό πρόσωπο.



essence ANGLED EYELINER BRUSH


Τα μάτια μας είναι αυτά που μπορούν εύκολα να μαγνητίσουν κάποιον και γι ’αυτό δίνουμε βάση σε κάθε μας μακιγιάζ. Δεν είναι μυστικό ότι το μακιγιάζ των ματιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εικόνα, και τα μάτια σας να φαίνονται πάντα άψογα.  Με μια ματιά μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις, το άγχος, ακόμα και τον χαρακτήρα ενός ατόμου.  Οι γυναίκες στην αρχαία Αίγυπτο έφτιαχναν τα μάτια τους για να σαγηνεύσουν τους άνδρες και να επικεντρωθούν σε αυτό το μέρος του προσώπου.

Είναι κάποιες φορές όμως που θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά με το μακιγιάζ μας, θέλουμε να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες επιλογές, να τολμήσουμε χρώματα και προϊόντα που δεν έχουμε δοκιμάσει ξανά και να πειραματιστούμε στο makeup look με σκοπό να το ανεβάσουμε ένα επίπεδο παραπάνω. Όμως η σημερινή makeup πρόταση ίσως αποτελεί κλασσική επιλογή για κάποιες γυναίκες. Ωστόσο σίγουρα πολλές από εσάς δεν θα την έχετε τολμήσει..

Έχει μακρά παρουσία στην ιστορία της γυναικείας ομορφιάς. Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν πάψαμε να το τιμούμε.  Το eyeliner ποτέ δεν έχασε τη θέση του στο νεσεσέρ των καλλυντικών μας, αλλά ούτε και τη δύναμή του να κάνει το βλέμμα μας να μαγνητίζει. Χρησιμοποιώντας ένα eyeliner ματιών, μπορείτε να προσθέσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα σας, αλλά και να βελτιώσετε το σχήμα των ματιών σας ανάλογα με το πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Το Eyeliner μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκφραστικών, δραματικών, καλλιτεχνικών ή τολμηρών στιλ μακιγιάζ ματιών καθώς και για φυσικές, καθημερινές εμφανίσεις. Χρειάζεσαι όμως σταθερό χέρι και πολλή εξάσκηση; Όχι απαραίτητα, γιατί χάρη στην εξαιρετικά λεπτή άκρη του πινέλου και τη γωνιακή λαβή, το ANGLED EYELINER BRUSH επιτρέπει την ακριβή και αξιόπιστη εφαρμογή όλων των υφών του eyeliner – ακόμα και για αρχάριους.

Το ειδικό σχήμα του πινέλου είναι εύκολο στο πιάσιμο και το κράτημα για εκφραστικά στιλ eyeliner που μοιάζουν με επαγγελματικά.

Δεν απαιτεί να βάλετε δύναμη για να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων σας. Ακόμα λοιπόν και αν είστε ευαίσθητες στο βάψιμο των ματιών σας, δεν θα χρειαστεί να τα ταλαιπωρήσετε αρκετά για να κάνετε έντονο το βλέμμα σας.

Το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και η εύκολη εφαρμογή δίνουν ένα φωτεινό, καθαρό αποτέλεσμα στα μάτια σας για οποιοδήποτε τύπο μακιγιάζ και αν επιλέξετε. Eνα πρωτοποριακό πινέλο για το eyeliner, με γωνιώδη λαβή για απόλυτο έλεγχο και μέγιστη ακρίβεια. Mε εξαιρετικά απαλές τρίχες για να κάνετε το μακιγιάζ σας να φαίνεται κορυφαίο.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,πρακτικό και για την τσάντα σας.


Τρόπος χρήσης:

Σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Η απαλή υφή του εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και μεγάλη σταθερότητα.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρία essence cosmetics θα βρείτε προϊόντα ομορφιάς ζεστά, αισθησιακά που θα σας ταξιδέψουν σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς, που θα σας δώσουν το αίσθημα της ελευθερίας, και θα σας γεμίσουν χαρά́. Μας συνεπαίρνουν , ξυπνούν  τις αναμνήσεις μας και κατακτούν το μυαλό́ με την πολυτέλεια τους, προσφέροντας χαμόγελα που αποπλανούν.

Προϊόντα που θα μπορείτε να τα φοράτε κάθε μέρα, όλη τη μέρα.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία essence cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.essence.eu/gr

https://www.facebook.com/greeceessence/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου