Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Liptales



Liptales 


Καλησπέρα Glamorous,


Στο σημερινό μου άρθρο θα σας μιλήσω για μία πραγματικά καινοτόμα εταιρία που όραμα της έχει την <<ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ>>.


Την εταιρία LIPTALES


Η ιστορία τους ξεκινά με το να κάνουν καλλυντικά για δική τους προσωπική χρήση, που δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες .Αυτοί η μικρή και ποικίλη ομάδα ανθρώπων (με παραγωγή και έδρα στην Ελλάδα ,πολλές φορές δεν έχουν γνωριστεί μεταξύ τους) ,με κοινό στόχο αποφασίσανε να δημιουργήσουνε καινοτόμα ,φυσικά και ασφαλή προϊόντα ,με  αγνά υλικά που προέρχονται από την γη (χρησιμοποιώντας μόνο φρούτα και λαχανικά με βάση φυτικές χρωστικές ουσίες) και με πολύ όρεξη και μεράκι δημιούργησαν φυσικό, φυτικό χρώμα για χείλη και μάγουλα.


Θεωρώ την φιλοσοφία τους για το πώς πρέπει να είναι τα προϊόντα ομορφιάς <<εξαιρετική>>, γιατί όλοι μας θέλουμε τα καλλυντικά που αγοράζουμε να είναι  ποιοτικά καλά και σίγουρα από ασφαλή και  αγνά υλικά χωρίς χημικά!



Το προϊόν που χρησιμοποίησα είναι το:

                                      

LIPCHEEK BY LIPTALES





 Ξεπερνώντας την φαντασία μου, είναι ένα πρωτοποριακό καλλυντικό που με την άφιξή του θα αλλάξει την ιστορία των καλλυντικών. Είναι ένα προϊόν ένα σε δύο (χείλη και μάγουλα). Είναι κόκκινου χρώματος ενώ όταν μπαίνει στα χείλη-μάγουλα είναι σχεδόν διάφανο και χαρίζει ένα λαμπερό χρώμα ,παράλληλα τα ενυδατώνει για πολλές ώρες. Οι δημιουργοί του επέλεξαν τα βρώσιμα συστατικά και την αποφυγή χρήσης χρωστικών ουσιών προερχόμενες από συνθετικές πρώτες ύλες ή χρωστικές προερχόμενες από έντομα (π.χ. καρμίνη), που χρησιμοποιούνται συχνά σε προϊόντα βρώσιμα και καλλυντικά. Πλούσιο σε ψυχρής εκχύλισης βούτυρο κακάο, συνδυάζεται με κερί μέλισσας και ωφέλιμα αντιοξειδωτικά και διατροφικά συστατικά, που προσφέρουν περιποίηση, χρώμα και λάμψη .Η βιταμίνη Ε και τα αντιοξειδωτικά με χρωστικές ιδιότητες, όπως η βεταΐνη (από τα παντζάρια) και το λυκοπένιο (από κόκκινες ώριμες ντομάτες), χρησιμοποιούνται ως συμπληρώματα διατροφής, καθώς έχουν συσχετιστεί με την καλή υγεία, την ομορφιά και τη ζωντάνια. Το άρωμα του θυμίζει φράουλες και διαρκεί. Όσο για την συσκευασία του είναι μεταλλική , πολύ πρακτική για την τσάντα μας και πολύ όμορφη! Πρέπει να το φυλάμε κάτω από 30 βαθμούς C και το άμεσο ηλιακό φως.





Τα προϊόντα LIPTALES τα βρίσκετε εδώ και εδώ




2 σχόλια: