Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Elite99 Hellas



Elite99 Hellas



Γειά σας Glamorous,


Σήμερα θα αναφερθώ σε κάτι διαφορετικό ,θα μιλήσουμε για την περιποίηση  των  νυχιών μας και πώς να κάνουμε  ημιμόνιμο μανικιούρ. Ποιά από εμάς έχει την πολυτέλεια του  χρόνου να τρέχει στα ειδικά καταστήματα περιποίησης νυχιών ? Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια από εμάς που να μην θέλει να έχει όμορφα και περιποιημένα νύχια αλλά και να κρατήσουν οσο το δυνατόν περισσότερο? Εγώ προσωπικά παρόλο που έχω υπομονή να ασχοληθώ με τα νύχια μου δεν μπορώ να κρατηθώ και να περιμένω να στεγνώσουν, όλο και κάτι θα βρω να κάνω για να καταστρέψω τη δημιουργία μου. Το ημιμόνιμο μανικιούρ λοιπόν ήταν μια πολύ καλή λύση για να κρατήσει το μανικιούρ μου για 20 μέρες τουλάχιστον και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Την λύση μου την έδωσε η εταιρία Elite99 Hellas. Είναι μία εταιρία που με ενθουσίασε με τα αποτελέσματα της  στα νύχια μου αλλά και από την μεγάλη γκάμα στα χρώματα των βερνικιών της. Θα ενθουσιαστείτε με το πόσο επαγγελματικά θα κάνετε τα νύχια σας μόνες σας στο σπίτι! Το μανικιούρ σίγουρα αποτελεί μία συνήθεια που σου αλλάζει τη διάθεση και σε ανανεώνει.





 Βασικά βήματα περιποίησης νυχιών




Καλό είναι να ξέρουμε κάποια βήματα το πώς να ξεκινήσουμε να περιποιούμαστε τα νύχια μας πριν κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ.

1. Ψεκάζουμε τα χέρια με ειδικό spray αφαίρεσης μικροβίων που παράλληλα προστατεύει από τις μολύνσεις.

2. Ξεβάφουμε τα νύχια από προηγούμενο βερνίκι.

3. Κόβουμε, αν χρειάζεται και δίνουμε σχήμα με τη λίμα.

4. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τη γυαλιστική λίμα.

5. Βάζουμε το κάθε χέρι σε μπολ με χλιαρό νερό.

6. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για το άλλο χέρι.

7. Σπρώχνουμε απαλά πίσω τα επωνύχια (πετσάκια) με το κατάλληλο εργαλείο και κόβουμε με το πενσάκι μόνο ό,τι χρειάζεται. Προσοχή, να μην τραυματίσουμε το δέρμα.

8. Βάζουμε ειδικό λαδάκι στα επωνύχια και κάνουμε μασάζ.

9. Σειρά της ενυδατικής κρέμας και μασάζ σε όλο το χέρι. (Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ένα peeling πριν την ενυδατική)

10. Ψεκάζουμε με ειδικό προϊόν που αφαιρεί σκόνες και υπολείμματα και σκουπίζουμε πολύ καλά τα νύχια.

Τα νύχια μας είναι έτοιμα για να κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ(Το ημιμόνιμο εφαρμόζεται σαν απλό βερνίκι με τη μόνη διαφορά πως για να στεγνώσει, τα νύχια τοποθετούνται σε λάμπα UV). Μπορούμε όλες να αγοράσουμε ένα φουρνάκι νυχιών ,είναι πολύ οικονομικά!





  Elite99 Shellac Base Coat




Ξεκίνησα με την <<βάση>> που προετοιμάζει το νύχι για να υποδεχτεί το χρώμα. Η βάση είναι διάφανη και άοσμη. Απλώνει καλά στο νύχι και το αφήνουμε 2 λεπτά για UV και 30 ή 60 δευτερόλεπτα για LED.




  Συνέχισα με τα χρώματα τα οποία ήταν 2:





CHAMELEON TEMPERATURE CHANGE COLOR GEL NAIL POLISH ( 5721 )










Με το συγκεκριμένο χρώμα ξετρελάθηκα διότι δεν είχα ξαναδεί ένα τέτοιο προϊόν. Είναι ένα χρώμα σε δύο. Αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία .Στην αρχή έχει ένα γαλαζοπράσινο χρώμα και με το κρύο γίνετε ένα υπέροχο σκούρο μωβ. Το έβαλα μετα την βάση .Έβαλα την πρώτη στρώση, το<<έψησα>> και ξαναέβαλα και δεύτερη στρώση και το ξαναέψησα. Το αφήνουμε 2 λεπτά για UV και 30 ή 60 δευτερόλεπτα για LED. Απλώνει πολύ ομοιόμορφα στο νύχι ,χωρίς να κάνει ραγίσματα και έχει μία υπέροχη γυαλάδα. Είναι ένα <<παιχνιδιάρικο>> χρώμα που σου φτιάχνει την διάθεση .Διαρκεί τουλάχιστον για 20ημέρες .Η εταιρία  το διαθέτει σε 58 υπέροχα, παιχνιδιάρικα χρώματα με τα οποία θα ενθουσιαστείτε με τις εναλλαγές χρωμάτων(δικαίως το ονόμασαν CHAMELEON είναι όντως αυτό που λέει το όνομα του).






SOAK OFF NAIL ART GEL POLISH PURPLE ( 465 )




Το δεύτερο χρώμα που δοκίμασα είναι από την σειρά Gelpolish  της Elite99. 
Είναι χρώματος <<ανοιχτό μωβ>> .Έκανα ακριβώς τα ίδια βήματα όπως και με το προηγούμενο χρώμα. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι πολύ <<ανθεκτικό>> και <<σκληρό>> για καθημερινές εργασίες. Αφήνει έντονη γυαλάδα ,απλώνει και αυτό ομοιόμορφα και δεν ραγίζει και διαρκεί 2+εβδομάδες .Η σειρά αποτελείται από 442 υπέροχα χρώματα για όλες τις προτιμήσεις και διαθέσεις. 



Και με τις δύο σειρές χρωμάτων << CHAMELEON και Gelpolish>> θα μείνετε πολύ ευχαριστημένες διότι θα δείτε το πόσο καλά και ανθεκτικά είναι ,ειδικά για όσες από εμάς ταλαιπωρούμε καθημερινά τα νύχια μας με τις δουλειές του σπιτιού. Εγώ προσωπικά πάντα είχα θέμα με τα βερνίκια που έφευγε το χρώμα τους όσο καλά και ακριβά και να ήταν. Η Elite99 μου έλυσε το πρόβλημα και δεν ασχολούμαι καθημερινά με τα νύχια μου.






Elite99 Shellac Top Coat






Για το τέλος για να <<θωρακίσουμε>> το χρώμα βάζουμε το Top Coat. Είναι άχρωμο και άοσμο και σκοπός του είναι να προστατεύσει το χρώμα. Απλώνει καλά στο νύχι και το αφήνουμε 2 λεπτά για UV και 30 ή 60 δευτερόλεπτα για LED.

Μετά από αυτά τα απλά βήματα είχα πλέον επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι και εξοικονόμησα χρόνο και χρήματα. Δεν είναι απαραίτητο να τα κάνετε και τέλεια ,με τον καιρό θα εξοικειωθείτε με την τεχνική και ίσως κάποιες από εσάς που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες να <<βγάλετε>>ένα Πικάσο στα νύχια σας κάνοντας σχέδια .





Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα  Elite99.Για την καλή τους ποιότητα και πόσο επαγγελματικά προϊόντα είναι .Το μόνο που θα ήθελα είναι τα χρώματα CHAMELEON(που είναι ΥΠΕΡΟΧΑ και ΠΡΟΤΟΤΥΠΑ)να βγούνε σε ακόμα περισσότερα χρώματα.Τα προιόντα Elite99 απευθύνονται σε επαγγελματίες.
Να ευχαριστήσω την Elite99 για την χορηγία των προιόντων .



Τα προιόντα  Elite99 τα βρίσκετε εδώ και εδώ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου