Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

YOTUEL Greece



YOTUEL Greece





Γεια σας Glamorous.


Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθώ για υπέροχα αστραφτερά χαμόγελα. Εξάλλου ομορφιά δεν είναι πάντα οι κρέμες και τα make-up.Ομορφιά είναι και ένα άβαφο πρόσωπο με ωραίο χαμόγελο. Μην ξεχνάμε το χαμόγελο << Δεν διαρκεί παρά μονάχα μια στιγμή, αλλά η ανάμνησή του είναι πολλές φορές αιώνια>>.Μάλλον ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ  αυτό σκεφτότανε όταν δημιούργησε την ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ, ένα αινιγματικό  χαμόγελο που θα  μείνει στην αιωνιότητα. Και κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι οδοντίατροι της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και σχεδίασαν μια ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής. Έφτιαξαν την σειρά YOTUEL .Μία σειρά για <<αστραφτερά χαμόγελα>> σαν αυτά που έχουμε όταν βγαίνουμε από τον οδοντίατρο.

Βέβαια πολύ μπορείτε να αναρωτηθείτε τι παραπάνω προσφέρει από τις κοινές οδοντόκρεμες? Η YOTUEL έχει πρωτοποριακά προϊόντα που εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης και φροντίδας για την καλή υγεία των δοντιών, προστατεύοντας το σμάλτο και καταπολεμώντας την τερηδόνα. Παρέχει μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρει αποτελεσματική λεύκανση και καλλυντική περιποίηση του σμάλτου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





YOTUEL all in one
 Αποτελείτε από 2 προϊόντα οδοντόκρεμας. 






 YOTUEL WINTERGREEN

(Λευκαντική οδοντόκρεμα με υπεροξείδιο καρβαμιδίου)

 

Είναι μια οδοντόκρεμα σε μαύρο κουτί και είναι λευκού χρώματος με κρεμώδη υφή και δυνατή ουδέτερη γεύση(θυμίζει λίγο οδοντόκρεμα οδοντιατρείου αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου)και δεν κάνει έντονο αφρό. Εγώ προσωπικά  δεν καπνίζω αλλά πίνω καφέ και τσάι οπότε τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από αυτά που περίμενα. Τα δόντια μου έγιναν πιο λευκά  και είδα ότι βοήθησε στον αποχρωματισμό δυσχρωμιών  και κηλίδων από την κατάχρηση του καφέ και του τσαγιού. Ενώ προστάτευσε το σμάλτο τους. Περιέχει υπεροξείδιο καρβαμιδίου, φθόριο, ασβέστιο, ξυλιτόλη και φωσφορικά άλατα(συστατικά που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών).Επίσης όσοι έχετε πάει ήδη στον οδοντίατρο και έχετε κάνει λεύκανση τα προϊόντα αυτά διατηρούν τα αποτελέσματα. Την  χρησιμοποιώ 3 φορές την ημέρα για 3 λεπτά.


 
YOTUEL SNOWMINT

(Λευκαντική οδοντόκρεμα με υπεροξείδιο καρβαμιδίου)





Είναι σε λευκή συσκευασία και είναι και αυτή λευκού χρώματος αλλά όχι τόσο παχύρευστη όπως η προηγούμενη. Έχει υπέροχη γεύση μέντας που διαρκεί πολύ ώρα και δεν κάνει πολύ αφρό. Είναι  λευκαντική οδοντόκρεμα και έχει και αυτή τριπλή δράση:

·         Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide

·         Περιποιείται το σμάλτο με ασβέστιο και φωσφορικά άλατα

·         Προστατεύει και έχει πλούσια καθαριστική δράση με φθοριούχο κάλιο και 11% ξυλιτόλη.

Επίσης είχα και πρόβλημα με το τρίψιμο των δοντιών μου (το έκανα πάντα πολύ δυνατά) με αποτέλεσμα να τρίβονται τα δόντια μου. Η οδοντόκρεμα SNOWMINT σταμάτησε την φθορά των  δοντιών  από την πρώτη χρήση  και τα δόντια διατηρούν το λευκό τους χρώμα. Με εντυπωσίασε γιατί  δεν μοιάζει με καμία άλλη! Την  χρησιμοποιώ 3 φορές την ημέρα για 3 λεπτά.

Η διαφορά σε αυτές τις δύο οδοντόκρεμες είναι η γεύση αλλά τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα λεύκανσης τα έχουν και οι δύο!

Το 2010 βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν για την υγεία των δοντιών στην Αγγλία. Επίσης είναι #1 μάρκα λεύκανσης στα φαρμακεία της Φιλανδίας.








YOTUEL CLASSIC MINT
 


Βασικά πιστεύω όσοι θέλουν να κάνουν λεύκανση ξεκινούν πάντα με την κλασσική εκδοχή της YOTUEL. Η YOTUEL classic mint είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια λευκαντική οδοντόκρεμα με έντονη γεύση μέντας, για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. Είναι παχιά σε υφή και έχει ένα υπέροχο θαλασσί χρώμα και δεν αφρίζει. Δεν περιέχει χημικές καθαριστικές ουσίες για να μην προκαλεί φθορές στην στοματική κοιλότητα. 


·         Λευκαίνει με φυσικά ένζυμα και παπαϊνη, με την χαμηλότερη τριβή

·         Περιέχει 10% ξυλιτόλη και 100% active fluoride κατά της τερηδόνας.


Είναι και αυτή πολύ καλή οδοντόκρεμα λεύκανσης με καλά αποτελέσματα. Έχετε 3 καλές οδοντόκρεμες  λεύκανσης που κάνουν τα δόντια σας αστραφτερά. Η επιλογή είναι δικιά σας!





YOTUEL PHARMA B5




Αφού είχα καλύψει την λεύκανση με τα καλύτερα αποτελέσματα ,χρησιμοποίησα την σειρά PHARMA B5 για να σταματήσει ο πόνος από τα ευαίσθητα ούλα μου αφού (δυστυχώς) έχω την συνήθεια να τρίβω πολύ δυνατά τα δόντια μου(με αποτέλεσμα πόνο στα ούλα). Είναι λευκή κρεμώδη οδοντόκρεμα με άρωμα που μου θύμισε<<ούζο>> και δεν κάνει πλούσιο αφρό .Επιπλέον λευκαίνει πιο απαλά χάρη στα φυσικά ένζυμα και στην papaya με ελάχιστη τριβή ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνη B5. Περιέχει 100% ενεργό φθόριο, 10% ξυλιτόλη, ουδέτερο pH και δεν περιέχει αλκοόλ. Ήδη μετά την πρώτη χρήση, αισθάνθηκα  ότι τα δόντια  μου να είναι καλά καθαρισμένα, '' γυαλισμένα και πιο λαμπερά¨ και το σημαντικότερο από όλα <<χωρίς πόνο>>. Είναι ο τέλειος σύμμαχος για τα ευαίσθητα ούλα. Την  χρησιμοποιώ 3 φορές την ημέρα για 3 λεπτά.






YOTUEL PEN (Λευκαντική Πένα)



Το YOTUEL pen θεωρώ ότι είναι ένα μαγικό προϊόν για κάθε γυναίκα. Γιατί? Διότι ένα τόσο μικρό <<στυλό>> μου δίνει την δυνατότητα να έχω πάντα φωτεινό χαμόγελο. Επειδή πολλές φορές δεν είναι εύκολο να έχουμε μαζί μας την λευκαντική οδοντόκρεμα είναι ο εύκολος εναλλακτικός τρόπος. Είναι εύχρηστο και το κουβαλάω πάντα στην τσάντα μου όπως και το lip-gloss μου. Είναι ένα μικρό <<στυλό>> με διάφανο τζελ  που κάνει ότι και οι  λευκαντικές οδοντόκρεμες .Μου αφαίρεσε τις εσωτερικές και εξωτερικές κηλίδες και βελτίωσε την απόχρωση των δοντιών μου. Επίσης αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών και μου προσέφερε δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα. Το προϊόν διαρκεί  για 60 εφαρμογές με τέλεια αποτελέσματα.






YOTUEL mouthwash (Στοματικό διάλυμα)



Για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα ,μετά από την καλλυντική περιποίηση της οδοντόκρεμας YOTUEL χρησιμοποίησα το στοματικό διάλυμα. Είναι ένα μπλε διάλυμα  και έχει ένα πολύ φρέσκο ​​και ευχάριστο άρωμα και αφήνει την αναπνοή <<φρέσκια>> ​​για ώρες χωρίς να ξηραίνει το στόμα, καθιστώντας επίσης τη συνέχιση του καθαρισμού του στόματος, συμπεριλαμβανομένων των ούλων. Αυτό το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση και επίσης βοηθά στη συνέχιση της λεύκανσης των δοντιών που η YOTUEL προσφέρει. Είναι πλούσιο σε Ξυλιτόλη για την καταπολέμηση των βακτηριδίων που προκαλούν πλάκα και τερηδόνα. Η συσκευασία είναι αδιαφανής έτσι ώστε να μην μπαίνει φως, συνεπώς διατηρώντας στην καλύτερη περίπτωση τα συστατικά του προϊόντος. Με το στοματικό διάλυμα ένιωθα την <<φρεσκάδα>> στο στόμα μου για πολλές ώρες! Ξεπλένω στο στόμα μου για 1 λεπτό μετά το βούρτσισμα.





YOTUEL CLASSIC DENTAL GUM



Και για εμάς που θέλουμε να έχουμε παντού και πάντα λευκά δόντια η                  YOTUEL μας δίνει την δυνατότητα αυτή με τις οδοντότσιχλές της. Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα για βούρτσισμα είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος. Η CLASSIC DENTAL GUM είναι η κλασσική τους οδοντότσιχλα που είναι μία λευκή και μαλακή και με γεύση μέντας οδοντότσιχλα και είναι σε  μπλε συσκευασία. Βγαίνει σε  12 τεμάχια και είναι για χρήση ανάμεσα σε γεύματα. Είναι πλούσια σε ξυλιτόλη για προστασία από την τερηδόνα και λευκαίνει με φυσικά ένζυμα. Δεν περιέχει ζάχαρη. Την χρησιμοποιώ συνήθως σε συνδυασμό με κάποια από τις οδοντόκρεμες YOTUEL ή το στοματικό διάλυμα!





 YOTUEL PHARMA DENTAL GUM



Η διαφορά από την classic είναι ότι η  YOTUEL CLASSIC DENTAL GUM περιέχει και βιταμίνη Β5 που προστατεύει την στοματική κοιλότητα, είναι για ευαίσθητα ούλα και είναι στη χρυσή συσκευασία. Είναι και αυτή λευκή και μαλακή με γεύση μέντας (αν και μου θύμισε έντονα και καραμέλα ούζο)είναι πολύ ευχάριστη και δροσερή και σου δίνει την αίσθηση φρεσκάδας. Περιέχει και αυτή ξυλιτόλη για προστασία από την τερηδόνα και λευκαίνει με φυσικά ένζυμα. Είναι σε 12 τεμάχια και δεν περιέχει ζάχαρη. Την χρησιμοποιώ συνήθως σε συνδυασμό με κάποια από τις οδοντόκρεμες YOTUEL ή το στοματικό διάλυμα!







Θα ήθελα να πω ότι χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της YOTUEL έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και <<αστραφτερά>>.Έχω αποκτήσει δόντια λευκά χωρίς κόπο και πολύ πιο οικονομικά .Πάντα ήθελα τα δόντια μου να είναι σαν των stars που βλέπω στην τηλεόραση .Τώρα πιά δεν έχω τίποτα να ζηλέψω γιατί τα έχω αποκτήσει!
Να πω επίσης ότι ότι τα προιόντα YOTUELστην Ελλάδα τα φέρνει η εταιρία
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ.Και τα βρίσκουμε σε φαρμακεία , στα supermarket και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER.

Να ευχαριστήσω την   YOTUEL Greece για την χορηγία με τα ωραία τους προϊόντα.




Τα προϊόντα YOTUEL τα βρίσκετε εδώ και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου