Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Lavera Greece







Γειά σας Glamorous


Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθώ  για φυσικά προϊόντα  μακιγιάζ από την εταιρία Lavera. Η γυναίκα ανέκαθεν ήθελε να φροντίζει τον εαυτό της, ακόμα και από τα αρχαία χρόνια. Η ελληνική μυθολογία έχει παραδεχτεί ότι η θεά Αφροδίτη ανακάλυψε τα καλλυντικά και η ωραία Ελένη φρόντισε για την διάδοσή τους . Στα  καλλυντικά της αρχαίας Ελλάδας υπήρχε μια ευρεία ποικιλία  φυσικών πουδρών αλλά και ελαίων. Έτσι οι αρχαίες Ελληνίδες ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για την εμφάνισή τους και για να διατηρήσουν την ομορφιά τους. 
Οι σημερινές Ελληνίδες δεν χρειάζεται να κατασκευάσουν  μόνες τους τα καλλυντικά τους ,διότι την λύση μας την δίνει η εταιρία Lavera με τα 100% φυσικά καλλυντικά τους που είναι για όλοι την οικογένεια.







     ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών Lavera ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα Lavera στην αγορά. Ξεκινώντας ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μια φάρμα κοντά στο Ανόβερο, η Lavera εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση με 600 συνεργάτες, η οποία σήμερα παράγει προϊόντα στις δικές της εγκαταστάσεις. Στην Ελλάδα τα προϊόντα Lavera τα φέρνει η Beauty Life που δραστηριοποιείται στον τομέα των βιολογικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής και όραμα τους είναι να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη σοφία της φύσης και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, με στόχο να ικανοποιεί  απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών και των εργαζομένων τους.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι από την σειρά ¨¨Trent Sensitive ¨¨:





 LAVERA GLOSSY LIPS Soft Mauve 11




Αγαπημένο LIP GLOSS για όλες τις ώρες. Είναι χρώματος απαλού μωβ-ροζ και με απίστευτα όμορφη γυαλάδα(Glamorous χωρίς γυαλάδα δεν γίνεται) που διαρκεί πολλές ώρες. Προσωπικά το δοκίμασα και με το φαγητό και είχε φύγει ελάχιστα ενώ το χρώμα του είχε μείνει αναλλοίωτο.
 Είναι πολύ <<υδαρές>> και καθόλου κολλώδες που είναι πολύ σημαντικό διότι πάντα με τα περισσότερα Gloss είχα αυτό το πρόβλημα και το καλύτερο είναι όταν πίνω καφέ ή ζεστή σοκολάτα δεν κρατάει στα χείλη αυτή την άσχημη καφέ γραμμή που σχηματίζετε από αυτά. Τα χείλη μου ήταν απαλά και βελούδινα με βουτυρένια υφή. Το άρωμα του σου αφήνει μία γλυκιά αίσθηση. Έχει πολύ πρακτικό πινέλο για να βάζουμε όσοι ποσότητα θέλουμε. 
Τα πρωινά για να έχω πιο απαλή λάμψη το  εφαρμόζω ελαφριά, ενώ τα βραδινά για  λάμψη μεγάλης διάρκειας εφαρμόζω εντονότερα. Επίσης πολλές φορές βάζω στους ίδιους τόνους χρώματος κραγιόν και βάζω από επάνω το Lip Gloss μου για να δώσω μία φωτεινή λάμψη. Χρησιμοποιώ το lipgloss στη μέση του άνω και κάτω χείλους μου και αυτό τονίζει τα χείλη και  τα κάνει να φαίνονται μεγάλα και σαρκώδη. Και όσο (Σσσς) για τα φιλιά το σίγουρο είναι ότι ο σύντροφός σας δεν θα γεμίζει με χρώμα!!!!!!!!!




LAVERA Beautiful Mineral Eyeshadow - Cappuccino Cream 02

 (Τετραπλή σκιά ματιών)



Είναι ένα προϊόν που το λάτρεψα και θα συνεχίσω να λατρεύω. Είναι μια όμορφη τετραπλή σκιά ματιών που οι αποχρώσεις της συμπληρώνουν  τέλεια η μια την άλλη. Εμπνευσμένη από τα χρώματα της φύσης με ήπιες και πιο έντονες αποχρώσεις αφήνει ένα ονειρικό <<μεταλλικό>>αποτέλεσμα. 
Οι σκιές Cappuccino Cream μου θυμίζουν στα χρώματα τον καφέ Cappuccino(έχουν αποχρώσεις από σκούρο καφέ-ανοιχτό κρεμώδες καφέ) . Σαν φυσική ξανθιά η συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων ταίριαζε απίστευτα με τα χρώματά μου και μου έδωσε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Έχουν <<μεταξένια>> υφή και στην εφαρμογή είναι πολύ εύκολες αφού γλιστρούν εύκολα στο μάτι και δίνουν απίστευτη λάμψη τονίζοντας τα πολύ όμορφα(τα μάτια μου λαμπυρίζουν).Το χρώμα τους διαρκεί όλοι την ημέρα και το άρωμα τους μου θυμίζει κάτι από Κακάο-Βούτυρο-Καρύδα (πρώτη φορά μύρισα σκιά με ωραίο άρωμα).Είναι σε πρακτική συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε συνέχεια μαζί μας. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα βάζω το ελαφρύ χρώμα σκιάς κάτω από τα φρύδια. Περιέχουν συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες και φυσικά αιθέρια έλαια . Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!



 Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder- Trend sensitive-Charming Rose 01

(Ρουζ σε πούδρα από ορυκτά για φρέσκια εμφάνιση)




Το πρόβλημα  που έχουμε όλες οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι ότι είναι άχρωμη και άτονη. Η Lavera με το ρουζ της από ορυκτά  ήρθε για να μου δώσει χρώμα μέσα στο χειμώνα. Το charming είναι ρουζ - πούδρα χρώματος ροζ-τριανταφυλλί και έχει ένα υπέροχο άρωμα καλεντούλας. 
Το ρουζ έχει μια απίστευτα μεταξένια και ευχάριστη υφή και όταν εφαρμοστεί στο δέρμα δεν θρυμματίζεται καθόλου αλλά απλώνεται ομοιόμορφα .Μου έδωσε ένα απαλό ροδαλό χρώμα στα μάγουλα μου ,δίνοντας τους λάμψη  και άφησε το δέρμα μου ορατά φρέσκο και υγιές. Έχει ανάγλυφη καλεντούλα στο χρώμα και  η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό και μπορείτε εύκολα να πάρετε το ρουζ μαζί σας.  
Περιέχει βιολογικά έλαια από ελιές, καρύδες και camelina και βιολογικά εκχυλίσματα λουλουδιών από άνθη lime, μολόχας και τριαντάφυλλων. Για να το εφαρμόσω το ρουζ εύκολα και φυσικά, χαμογελάω και το βάζω στη μέση των μάγουλών μου και απλώνω ελαφρά προς τα ζυγωματικά. Αν θέλω να είναι πιο ελαφρύ φυσάω το πινέλο για να φύγει το πολύ χρώμα. Και αν καταλάθος το κάνω πολύ έντονο το διορθώνω βάζοντας πούδρα κόμπτακτ. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος.





Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι στόχος της εταιρίας ήταν να παράγει βιολογικά καλλυντικά βασισμένα στο τρίπτυχο: Καταλληλότητα-Συμβατότητα-Αποτελεσματικότητα. Δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και τα προϊόντα τους δεν έχουν χημικές ουσίες ,σιλικόνες, ορυκτέλαια ,άλατα αλουμινίου ή πλαστικό .Είναι φυσικά προϊόντα που μας δίνουν μία φυσική Glamorous Λάμψη!!!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Lavera για την χορηγία των προϊόντων. 


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου