Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Golden Rose – Londessa #2



Golden Rose – Londessa





Γειά σας Glamorous,


Πριν λίγο καιρό έφτασε στην πόρτα μου ένα όμορφο πακέτο με προϊόντα ομορφιάς για εμένα και τον σύζυγο .Το πακέτο ήταν από μία αγαπημένη εταιρία που σας είχα ξαναμιλήσει και στο παρελθόν, βλέπετε ότι όταν έχω μείνει ευχαριστημένη και  μου αρέσουν τα προϊόντα από κάποια εταιρία καλό είναι να σας δείχνω και άλλα!!

Η εταιρία είναι η αγαπημένη μου  Golden Rose – Londessa .Είναι μια εταιρία που καλύπτει τις  καθημερινές ανάγκες τις σύγχρονης γυναίκας, τόσο με την μεγάλη γκάμα των καλλυντικών της, των πρακτικών συσκευασιών (μπορούμε να τα έχουμε πάντα στην τσάντα μας)αλλά και με τις πολύ προσιτές τιμές. Εξάλλου στην σημερινή εποχή αυτό θέλουμε όλες ,καλά καλλυντικά σε προσιτές τιμές!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Νομίζω αξίζει να πούμε δυο λόγια για αυτήν την υπέροχη εταιρία. O όμιλος Erkul Cosmetics, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών. Με έδρα παραγωγής την Τουρκία, εξάγει με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα παραγωγής του σε 110 χώρες και σε 5 Ηπείρους, μάλιστα συγκαταλέγεται στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές βερνικιού στον κόσμο. Στην Ελλάδα ,ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα, από τους Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε. Τα καλλυντικά Golden Rose, καλύπτουν ευρύ φάσμα των αναγκών μακιγιάζ της σύγχρονης γυναίκας, για όλες τις ώρες και περιστάσεις σε προσιτές τιμές. Νομίζω ότι δικαίως θεωρείτε παγκοσμίως από τις καλύτερες εταιρίες γιατί πραγματικά θα μείνετε ικανοποιημένες από την ποικιλία και τα αποτελέσματα των προϊόντων.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Golden Rose Lipstick Velvet Matte 34






Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αλλάξετε το βλέμμα σας με ένα μόνο προϊόν. Η πρότασή μου θα ήταν το κραγιόν. Ακόμη και με πολύ ελάχιστο make up, μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς το βλέμμα σας μόνο με τη χρήση κραγιόν. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι σαν γνήσια Glamorous πάντα μου άρεσαν τα <<γυαλιστερά>> κραγιόν αλλά όπως καταλαβαίνετε το πρωί δεν είναι ότι πιο καλύτερο ένα κραγιόν που <<λάμπει>>. Σήμερα, είμαι ερωτευμένη με το βελούδινο καινούργιο ματ κραγιόν από  την Golden Rose. Είναι  το Velvet Matte 34 και το χρώμα του είναι φυσικό  έντονο κόκκινο (όπως λέει και μία γνωστή μας παρουσιάστρια το κόκκινο πάει όλες τις ώρες και σε κάνει να ξεχωρίζεις). Είναι χρώμα που σίγουρα δε μένει απαρατήρητο αφού είναι αρκετά έντονο!!

Η υφή του είναι ματ, χωρίς όμως να ξηραίνει τα χείλη όπως κάνουν ορισμένα  άλλα κραγιόν, θεωρώ ότι είναι πολύ ενυδατικό κραγιόν για τα χείλη μου. Απλώνεται εύκολα χωρίς να χρειάζομαι πινελάκια και περίγραμμα από μολύβι χειλιών. Και το κυριότερο για μένα είναι ότι δεν αφήνει την γνωστή <<στάμπα>> μας στα ποτήρια μας και στον καλό μας  και δεν χρειάζεται να το ανανεώνουμε συνέχεια αφού διαρκεί για  πολλές ώρες. Το άρωμα του είναι διακριτικό και αν θέλουμε το βράδυ να το κάνουμε πιο γυαλιστερό βάζουμε από επάνω ένα Lip-gloss.

Tο κραγιόν περιέχει βιταμίνη Ε που βοηθά στην ενυδάτωση και θρέφει τα χείλη μας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχει parabens. Βγαίνουν σε 34 αποχρώσεις προς το παρόν. Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.  





Golden Rose –LONGSTAY Blush Trio Soft &Silky (101) - ΡΟΥΖ




Το πραγματικό πρόβλημα με εμάς τις φυσικές ξανθιές είναι πάντα η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μας, που προσπαθούμε να  της δώσουμε λίγο χρώμα ,είτε κάνοντας  ηλιοθεραπεία  (όχι πάνω από μισή ώρα) ή βάζοντας ρουζ. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας πολλές συσκευασίες με πολλές αποχρώσεις ανάλογα με την περίσταση.

Όχι όμως πιά !!!Την λύση στο πρόβλημα μου την έδωσε το  καινούργιο ρουζ με την μοναδική φόρμουλα με 3 συμπληρωματικές αποχρώσεις σε μια παλέτα που έχουν σχεδιαστεί για όλες τις αποχρώσεις μακιγιάζ και τόνους δέρματος. Πρόκειται για ένα ρουζ με καφέ-ροζ τόνους με μεταξένια και απαλή υφή που δημιούργησε βελούδινη, φωτεινή και λαμπερή όψη στα μάγουλα μου, δίνοντας τους  χρώμα. Τα  μάγουλα μου είναι αψεγάδιαστα και λεία και το χρώμα τους διαρκεί για πολλές ώρες. Τις χρησιμοποιώ η μόνες τους ή μικτές με ένα πινέλο για ρουζ. Η συσκευασία τους είναι πρακτική και κατάλληλη για ταξίδια. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχει parabens.





Golden Rose – LONGSTAY- Gel Eyeliner (01 pure black)




Οι μαύρες γραμμές στα βλέφαρα συνοδεύονται  από τις γυναίκες για χιλιάδες χρόνια. Άρεσε στις αρχαίες Αιγύπτιες  γυναίκες, όπως η Κλεοπάτρα που το έκανε σήμα κατατεθέν της. Είναι επίσης δημοφιλές και στις σύγχρονες  κυρίες, μεταξύ άλλων, Σοφία Λόρεν και πολλές άλλες. Είναι  ένας πολύ ευπροσάρμοστος τρόπος για να τονίσουμε το μάτι. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μου μπορεί να το κάνω εξαιρετικά λεπτό και μετά βίας αισθητό ή  να περικυκλώνει εντελώς το μάτι.

Είναι ένα Eyeliner με πολύ κρεμώδη υφή και με έντονο μαύρο χρώμα τύπου ζελέ. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει σε λίγα λεπτά  μία ακριβής ΕΝΤΟΝΗ  μαύρη γραμμή. Έδωσε στο μάτι μου ένα  έντονο  ματ φινίρισμα, δίνοντας του ένα κλασικό αποτέλεσμα. Εξαπλώθηκε εύκολα και στέγνωσε αμέσως χωρίς να κάνει μουτζούρες ή να ξεθωριάζει. Είναι  αδιάβροχο και γλιστράει εύκολα στα βλέφαρα και για αυτό προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί και αντέχει όλη την ημέρα .

Είναι σε γυάλινο βαζάκι τον 2,5 ml και σε μια πρωτοποριακή  συσκευασία που θα την ζήλευαν όλες οι  εταιρίες καλλυντικών .Στο βάζο υπάρχει κρυμμένο ένα φίνο συνθετικό πινέλο για να κάνω λεπτές ή παχιές γραμμές όπως εγώ επιθυμώ . Είναι δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο. Μετά από κάθε χρήση καθαρίζω πάντα το πινέλο.






Για τον σύζυγο ήρθε το άρωμα:



ACTIVE-for men- Roxanne





Αυτή την φορά είπα να μην αφήσω παραπονεμένους τους άντρες  και για αυτό θα γράψω για το συγκεκριμένο άρωμα ,που εμένα με ξετρελαίνει όταν το φοράει ο σύζυγος.

Είναι σε μεγάλη γυάλινη συσκευασία τον 80ml  και έχει μία πικάντικη αλλά γλυκιά μυρωδιά. Σου θυμίζει άρωμα του HUGO BOSS .Το καπάκι του είναι πρακτικό γιατί ανοίγει προς τα επάνω χωρίς να βγαίνει και ψεκάζει ανάλογα με το πόσο άρωμα θέλουμε να βάλουμε.

Είναι πολύ μεθυστικό και ταξιδιάρικο άρωμα που σίγουρα όλες οι γυναίκες θα το λατρέψουν όπως εγώ όταν το βάζει ο σύζυγος.




Η Golden Rose είναι μία εταιρία που με έχει κατακτήσει πραγματικά.

Έχει πολλά και υπέροχα προϊόντα  που πολλές φορές δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ακριβές εταιρίες,  διότι ακριβό δεν σημαίνει πάντα και καλό. Τα προϊόντα της έχουν απίστευτη ποιότητα και είναι με πολύ καλές τιμές. Απλά αγαπώ Golden Rose- Londessa.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου