Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Αφροδίτη Natural Bee Care



Αφροδίτη Natural Bee Care




Γειά σας glamorous

Τον τελευταίο καιρό μου έχει γίνει πάθος να σας λέω συνέχεια για <<φυσικά>> και <<αγνά>> καλλυντικά. Έτσι και σήμερα θα μιλήσω για μία καταπληκτική ,Ελληνική εταιρία  με προϊόντα 100% από την φύση. Την εταιρία Αφροδίτη Natural Bee Care που έφτιαξε για μας μια σειρά από απλά καλλυντικά ,από τα υλικά που προσφέρει η φύση και η μέλισσα απλόχερα. Η εταιρία έχει φτιάξει κρέμες από  κεραλοιφή,( Η ιστορία της κεραλοιφής χάνεται στα βάθη των αιώνων). Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ακούσει για την περίφημη κεραλοιφή, μια κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιούνταν ευρέως από τις προηγούμενες γενιές;
Σήμερα, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι, τόσο η καλλυντική, όσο και η θεραπευτική δράση της κεραλοιφής δεν βρίσκονταν μόνο στη φαντασία των παλαιών.
 Παρασκευαζόταν παραδοσιακά από τις γυναίκες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με καλλυντικούς και θεραπευτικούς σκοπούς με δύο από τα πιο αγνά προϊόντα της ελληνικής φύσης: το κερί της μέλισσας και το ελαιόλαδο. Το φυσικό κερί μέλισσας με 300 ουσίες σε συνδυασμό με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υδατάνθρακες και αντιοξειδωτικά που περιποιείται το δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο. Η καλλυντική δράση της απλής κεραλοιφής εμπλουτίζεται με εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια).





 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 στην Δράμα. Η Αφροδίτη Natural Bee Care ασχολείται με την μελισσοκομία και τα παράγωγα της μέλισσας και η αγάπη για τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας τους οδήγησε να ταξιδεύσουν παραπέρα φτιάχνοντας φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας ,μελί, πρόπολη και γύρη. Στην Αφροδίτη Natural Bee Care σκοπός τους είναι να προάγουνε την ομορφιά και την υγεία αποκλειστικά και μόνο με φυσικά προϊόντα. Όλα τα καλλυντικά τους είναι αποτέλεσμα δικής τους συνταγής και εκτέλεσης και σας παρέχουν καλλυντικά σε προσεγμένες και ιδιαίτερης αισθητικής συσκευασίες. Οι πρώτες ύλες τους είναι πάντα αγνές και τα τελικά προϊόντα τους είναι γεμάτα φυσικές βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα χημικά, τοξίνες, επιβλαβή συστατικά και συντηρητικά.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Αφροδίτη Κεραλοιφή για Κυτταρίτιδα με Αγριοκυπάρισσο & Κισσό


Τώρα που μπήκαμε στην άνοιξη πιστεύω πως είναι σιγά-σιγά καιρός να ασχοληθούμε και λίγο με τα περιττά κιλάκια και την κυτταρίτιδα. Το  καλοκαιράκι είναι πολύ κοντά και δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε την τελευταία στιγμή πανικόβλητες για να μπορέσουμε να βγούμε στις παραλίες χωρίς κυτταρίτιδα. Την  λύση μας την δίνουν οι <<μελισσούλες>> με τις κεραλοιφές.
Η κεραλοιφή που δοκίμασα είναι στο χρώμα του κεριού και με <<παχιά>> υφή, φαντάζομαι λόγω κρύου διότι κανονικά είναι μια λιπαρή κρέμα . Το άρωμα είναι λίγο πιο <<βαρύ>> αλλά αυτό είναι λογικό διότι μην ξεχνάμε ότι είναι από φυσικά προϊόντα , θυμίζει βέβαια μυρωδιά από κυπαρίσσι (είναι γλυκιά μυρωδιά).
Την βάζω καθημερινά  μετα το μπάνιο στα σημεία που έχω κυτταρίτιδα. Έχει  απαλή αίσθηση χάρις στο ελαιόλαδο που περιέχει και  απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει ένα μικρό ίχνος λιπαρότητας. Σχεδόν  από τις πρώτες χρήσεις διαπίστωσα ότι στα σημεία που είχα κυτταρίτιδα το δέρμα έγινε πιο σφριγηλό , λείο  και η κυτταρίτιδα άρχισε να γίνετε παρελθόν. Ανυπομονώ  για τα τελικά αποτελέσματα με ένα λείο δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα. Είναι σε συσκευασία των 50ml και είναι πολύ πρακτική για ταξίδια.




Αφροδίτη Κεραλοιφή με Σταφυλέλαιο
(για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια)




Είναι μια λιπαρή κρέμα για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Έχει και αυτή το χρώμα του κεριού και είναι με <<παχιά>> αλλά λιπαρή υφή που απορροφάται εύκολα. Το άρωμα είναι μεθυστικό και σου θυμίζει φύση.
Φυσικά έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες για ρυτίδες στα μάτια ,αλλά η συγκεκριμένη είναι από τις καλύτερες, γιατί θα δείτε κατευθείαν το δέρμα γύρω από τα μάτια να γίνετε απαλό και λείο. Τόνωσε και σύσφιξε την επιδερμίδα μου ,αλλά και ενίσχυσε φυσικά την υγρασία της επιδερμίδας μου που το είχε ανάγκη. Περιέχει σταφυλέλαιο που  είναι ιδανικό στην σύσφιξη του δέρματος αλλά και είναι ένα θαυμάσιο ενυδατικό προϊόν. Το δέρμα μου έχει  μία  απαστράπτουσα λάμψη και είδα τις ρυτίδες να εξαφανίζονται με φυσικό τρόπο!! Είναι σε συσκευασία των 50ml και είναι πολύ πρακτική για ταξίδια.


               Αφροδίτη Κεραλοιφή με Εκχύλισμα Ροδιού
(Για αντιγύρανση)   




Η κεραλοιφή με ρόδι είναι για το πρόσωπο και είναι μια λιπαρή κρέμα με <<παχιά>> υφή που η επιδερμίδα μου την απορρόφησε αμέσως. Το άρωμα της είναι πιο απαλό και γλυκό.
Όταν την δοκίμασα το δέρμα μου ένιωσε την ενυδάτωση και την τόνωση  που χρειαζότανε και μετά από λίγες εφαρμογές είδα να  λειαίνει τις λεπτές γραμμές των ρυτίδων και το δέρμα μου να γίνεται απαλό και σφριγηλό. Την εφαρμόζω συνήθως κάθε βράδυ για να είμαι πιο χαλαρή. Είναι  ένα πολύ καλό προϊόν  με πολύ καλά αποτελέσματα!! Είναι σε συσκευασία των 50ml και είναι πολύ πρακτική για ταξίδια.



Αφροδίτη Κεραλοιφή με Βιταμίνη Ε και Τριαντάφυλλο 





Είναι μια λιπαρή κρέμα που είναι κατάλληλη για ενυδάτωση  και τόνωση των ώριμων επιδερμίδων. Αλλά και κατά των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων. Είναι και αυτή <<παχιά>> σε υφή (όλες οι κεραλοιφές είναι παχιές κρέμες αλλά λιπαρές)που απποροφήθηκε κατευθείαν από το πρόσωπό μου .Το άρωμα θυμίζει υπέροχο τριαντάφυλλο. Όταν την έβαλα διαπίστωσα ότι το δέρμα μου άρχισε πάλι να δείχνει πιο τη νεανικό και έγινε πολύ ελαστικό και σταμάτησε να δείχνει αφυδατωμένο, επίσης  μου χάρισε  φυσική απόχρωση στο δέρμα. Έχει άριστες διεγερτικές, μαλακτικές  ιδιότητες χάρις στα συστατικά από μελισσοκέρι, Βιταμίνη Ε, Μαστίχα Χίου και τριαντάφυλλο . Η κρέμα αυτή χαρίζει ιδιαίτερη λάμψη και πολύ ενυδάτωση. Είναι σε βαζάκι, αλλά είναι και αυτό πρακτικό!

  
LIP BALM ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ, ΚΕΡΑΣΙ, ΒΑΝΙΛΙΑ






Αν και μπήκαμε επίσημα στην άνοιξη ,ο καιρός τον τελευταίο καιρό κάνει τα παιχνίδια του (πότε κρύο ,πότε ζέστη).Οπότε στη καθημερινή ρουτίνα μου έχω εντάξει την ενυδάτωση των χειλιών μιας και είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου μας .Τα συγκεκριμένα είναι σε πρακτική συσκευασία  είτε σε στυλ κραγιόν ή σε μικρό πλαστικό βαζάκι και για αυτό τα έχω πάντα στην τσάντα μου. Ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλια μου από τις άστατες περιβαλλοντολογικές συνθήκες με φυσικό τρόπο !!Δοκίμασα με γεύση Φράουλα ,Βανίλια και Κεράσι .Είναι και τα τρία προϊόντα ΘΕΙΚΑ και πολύ ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ.




Για εμένα προσωπικά οι κρέμες με κεραλοιφή πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι . .Εφαρμόζονται σε όλο το σώμα χωρίς περιορισμό, είναι πολύ ευεργετικές και είναι ένα προϊόν που προέρχεται καθαρά από την φύση! Μία δοκιμή πιστεύω θα σας πείσει και το σίγουρο είναι ότι θα γίνεται θαυμαστές της !!!

Ευχαριστώ πολύ για την χορηγία των προϊόντων την Αφροδίτη Natural Bee Care.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου