Κυριακή 8 Μαΐου 2016

BIOselect ®



             BIOselect ®






Γειά σας Glamorous,


Στο σημερινό άρθρο που γράφω είμαι πολύ χαρούμενη ,γιατί θα αναφερθώ στην αγαπημένη μου Κρήτη και τα προϊόντα της. Λεβεντογέννα  και με ιστορία χιλιάδων χρόνων, με τοπία απίστευτης ομορφιάς και κάλλους, με όμορφους, φιλόξενους και περήφανους ανθρώπους και με προϊόντα που μόνο η Κρητική γη βγάζει. Προϊόντα μοναδικά όπως το <<Δίκταμο ή ΄Ερωντας>> που χρησιμοποιεί η εταιρία BIOselect ® σε συνδυασμό με Extra Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας για την δημιουργία οργανικών καλλυντικών. 
Το μοναδικό αυτό φυτό που βγαίνει μόνο στην Κρήτη ονομάστηκε ‘’έρωντας’’ επειδή ο αθάνατος θεός Έρωτας  παντρεύτηκε κρυφά από την μητέρα του(Η Κρήτη δέχεται ένα μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας του πλανήτη της  Αφροδίτης. Η Αφροδίτη ήταν όμως η μητέρα του Έρωτα και θεά του κάλλους)και κατά παράβαση της εντολής της την θνητή Ψυχή, η οποία πέρασε αρκετούς άθλους ώστε να καταφέρει να πείσει τους Ολύμπιους να της επιτρέψουν να παντρευτεί αυτόν που πραγματικά αγαπούσε. Είναι ένα φυτό που φέρεται να συμβολίζει την αγάπη και τον έρωτα, δεδομένου ότι μόνο οι πιο ένθερμοι νέοι ερωτευμένοι θα σκαρφάλωναν στις πλαγιές και τα βαθιά φαράγγια της Κρήτης, προκειμένου να συλλέξουν τα άνθη του για τις αγαπημένες τους. Αυτοί οι νεαροί εραστές αποκαλούνταν «ερωντάδες» και θεωρούνταν πολύ παθιασμένοι και γενναίοι. Στην σημερινή εποχή δεν χρειάζεται να γίνουν κάποιοι τόσο γενναίοι για να είμαστε εμείς όμορφες σαν την Αφροδίτη, διότι φροντίζει για εμάς η BIOselect ®.

             

                  

 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η εταιρεία BIOselect ® ιδρύθηκε από τον κ. Τσομπανάκη, την κα Χαρμάνη και τον κ. Χριστουλάκη το 2002 με άμεση ειδίκευση στα προϊόντα με υψηλή βιολογική σύσταση όπως ο Δίκταμος και το παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης. Το 2005, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για τα οργανικά καλλυντικά, δημιούργησαν τη σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα BIOselect ®.Η επιχείρηση, κατά την περίοδο δραστηριότητάς της, απέδειξε στον καταναλωτή τη μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα και την αγνότητα των προϊόντων της. Κάθε προϊόν BIOselect ® αποτελείται από ένα μίγμα ελαιόλαδου και Δίκταμου, το Dictamelia® - προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το 2005, η σειρά προϊόντων κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη καθώς και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία BIOselect® ανέπτυξε, τις πρώτες εμπορικές συνεργασίες της διεθνώς το 2006 και σήμερα έχει αντιπροσώπους σε: Αγγλία, Ρωσία, Δανία, Πολωνία,  Λιθουανία, Ιταλία, Τουρκία, Ηνωμένες Πολιτείες και Νορβηγία.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





BIOselect   - NATURAL LIFTING CREAM FOR FACE & NECK

(ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ-LIFTING ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΛΑΙΜΟ)





Το ανθρώπινο δέρμα είναι ένα πραγματικά αξιόλογο όργανο που αναγεννάτε  εντελώς μόνο του κάθε 7 ημέρες κατά μέσο όρο. Αυτό το είδος είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το δέρμα εξυπηρετεί τη ζωτική λειτουργία για την προστασία του οργανισμού από πολλούς κινδύνους. Αλλά ακόμα κι αν το δέρμα διατηρεί την ικανότητά του να μας προστατεύει και να αναγεννάτε σωστά, δυστυχώς σε μεγάλη ηλικία,  χάνει την ικανότητά του για την αυτο-ανανέωση, εξασθενεί με την ηλικία και αρχίζει να χάνει τη σταθερή εμφάνιση της νεότητας.


Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τους εαυτούς μας 18 και πάλι σε μεγάλη ηλικία, τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό είδος θεραπείας, μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει απαλό, λείο και πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κλειδί δεν είναι ακριβό ή επεμβατικές θεραπείες που θα μας κοστίσουν πολλά λεφτά, αλλά το σωστό είδος των συστατικών που μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας για την ανανέωση, για την <<επισκευή>> από καθημερινές βλάβες στο δέρμα μας (π.χ. από τις ακτίνες UV) και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματός μας.

Η BIOselect   - NATURAL LIFTING CREAM FOR FACE & NECK είναι μια κρέμα σύσφιξης του δέρματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοχευμένα είτε για τη μείωση  λεπτών γραμμών/ μείωση των ρυτίδων ή τη γενική σύσφιξη του δέρματος. Χάρις τα ολιγοπεπτίδια από εκχύλισμα ιβίσκου που δρουν κατά της δημιουργίας ελεύθερων ριζών και συνεπώς της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, το σησαμέλαιο, γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα και το Dictamelia, με το μοναδικό συνδυασμό των ιδιοτήτων του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και του φυτού δίκταμο, χαρίζει ενυδάτωση και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


Και πώς λειτουργεί ?


Με την φυσική τόνωση του κολλαγόνου στο δέρμα μας, δίνοντας μας ένα «μίνι skinlift» χωρίς χειρουργική επέμβαση!!!


Την χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και νιώθω την επιδερμίδα μου να είναι πιο σφριγηλή ,με ελαστικότητα και αυτό φαίνεται έντονα στα σημεία που πριν είχα πρόβλημα . Έχει μειώσει αισθητά τις ρυτίδες μου και το δέρμα μου έγινε λείο και απαλό με νεανικότητα.

Είναι μια παχύρευστη κρέμα, εκρού χρώματος που απορροφάται πολύ καλά και γρήγορα χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Το άρωμα της μου θυμίζει <<φύση και βουνό>> μην ξεχνάμε ότι περιέχει 100% φυσικά συστατικά, είναι  λίγο έντονο αλλά πολύ ευχάριστο!!!

Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία και την χρησιμοποιώ πρωί ή/και βράδυ, απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί.






BIOselect -OLIVE SUN CREAM FOR FACE & BODY/HIGH PROTECTION SPF 30

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ/ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SPF30)







Αγαπώ το καλοκαίρι. Γυμνά πόδια, άμμος ,κολύμπι, κηπουρική. Και ο ήλιος, ψυχή του πλανήτη. Πολύς κόσμος έχει μια επικίνδυνη ερωτική σχέση με αυτές τις λαμπερές ακτίνες. Το Αντηλιακό για μερικούς δεν μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και ένα χρυσό μαύρισμα (ή μάλλον, ένας αστακός με κόκκινο ηλιακό έγκαυμα!). Εγώ σήμερα, είμαι πολύ σοφότερη όσον αφορά τα αντηλιακά και όχι μόνο για τη σημασία του να  φοράω αντηλιακό. Όσοι είμαστε λάτρεις του ήλιου και αγαπάμε να κάνουνε ηλιοθεραπεία και θέλουμε να αισθανόμαστε αυτές τις ζεστές ακτίνες κάνοντας μαύρισμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ήλιος προκαλεί γήρανση του δέρματος και μπορεί να είναι επικίνδυνος.


Παρά την αγάπη για μαύρισμα, πάντα πρέπει να βάζουμε αντηλιακό.

Ένα από τα καλύτερα αντηλιακά είναι και της BIOselect  το OLIVE SUN CREAM FOR FACE & BODY με υψηλό δείκτη προστασίας. 


Είναι μία αντηλιακή λευκή κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για πρόσωπο και σώμα με φωτοσταθερά φίλτρα, ευρέως φάσματος UVΑ και UVB για ολοκληρωμένη υψηλή προστασία(SPF 30 ). Με ρευστή υφή που απορροφαται αμέσως , απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα μου και δεν βαραίνει καθόλου το πρόσωπο μου, και το σημαντικό είναι ότι δεν  ασπρίζει κατά την εφαρμογή του!! Είναι πολύ ενυδατικό και πολλές φορές το βάζω και πριν το μακιγιάζ μου…….Τό Dictamelia που περιέχει  προστατεύει από τη δράση των ελευθέρων ριζών και μαζί με την εχινάκεα ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος στο οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση. Ο χυμός αλόης παρέχει στην επιδερμίδα πολύτιμα ιχνοστοιχεία και αμινοξέα και προσφέρει καταπραϋντική και απαλυντική δράση.

Το άρωμα του είναι γλυκό και θυμίζει σίγουρα φύση και καλοκαιράκι!!! Επίσης διαθέτει βολική συσκευασία με αντλία που χωράει ακόμα και στην τσάντα μου για ανανέωση αν χρειαστεί μέσα στην ημέρα. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι ότι είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά…

Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση απλώνοντας άφθονη ποσότητα σε πρόσωπο και σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλαμβάνω τη χρήση συχνά για να διατηρήσω  την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.



Μην ξεχνάμε ότι ασφαλή αντηλιακό  συν ασφαλείς συνήθειες ήλιο!!!!!!







BIOselect- 24HOUR CREAM ANTI-AGEING/ MOISTURIZING

(24ΩΡΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ)



 Είναι κρέμα προσώπου με Dictamelia, μυρτιά & βρώμη .Μου προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και προστασία. Δεν είναι καθόλου λιπαρή και έκανε το δέρμα μου απαλό σαν μετάξι. Χάρισε στην επιδερμίδα μου ελαστικότητα και συντέλεσε  στην μείωση ρυτίδων.. Έχει απαλό και γλυκό άρωμα από μυρτιά.

Την χρησιμοποιώ πρωί ή/και βράδυ σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό.




 BIOselect-   HYDROPROTECTIVE DAY CREAM FOR DRY & SENSITIVE SKIN

(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ)




Είναι η κρέμα που ταίριαξε τέλεια στην ξηρή  επιδερμίδα μου. Είναι πολύ απαλή κρέμα προσώπου και με πολύ μεταξένια υφή. Διατήρησε σε άριστα επίπεδα την υγρασία της επιδερμίδας μου. Περιέχει ηλίανθο και μαζί με το Dictamelia  προσφέρει αποδεδειγμένη 24ωρη ενυδάτωση, ενώ το λάδι χαμομηλιού καταπραΰνει την επιδερμίδα και το υαλουρονικό οξύ χαρίζει στο δέρμα τη χαμένη του ελαστικότητα και γεμίζει τις λεπτές γραμμές. Το άρωμα θυμίζει άνοιξη με ανθισμένα λιβάδια χαμομηλιού….

Την Χρησιμοποιώ κάθε πρωί σε καλά καθαρισμένο δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.





BIOselect- ANTI-WRINKLE EYE CREAM

 (ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ)



Είναι προστατευτική και ενυδατική κρέμα ματιών που προλαμβάνει τον σχηματισμό ρυτίδων. Όταν την βάζω νιώθω να θρέφει ,να συσφίγγει και να συγκρατεί την υγρασία , βελτιώνοντας την οξυγόνωση και την ανανέωση των κυττάρων. Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια  <<λειαίνονται>>  αισθητά αλλά και αν δεν έχουμε καλό είναι να προλαμβάνουμε. Η βιταμίνη Κ1 που περιέχει συντελεί στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων και μειώνει τις «σακούλες» ενώ το Τίλιο καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών.

Απλώνω την κρέμα πρωί-βράδυ με ελαφρά χτυπηματάκια γύρω από την περιοχή των ματιών.






 BIOselect-   OLIVE HAND CREAM/ LIGHT TEXTURE

 (ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ/ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ)





Είναι μια ρευστή σε υφή κρέμα για την περιποίηση των χεριών και εκρού χρώματος, που απορροφάται αμέσως και δεν είναι καθόλου λιπαρή. Αφήνει έντονα την αίσθηση απαλότητας και έκανε τα χέρια τόσο απαλά ,όπως είναι ενός μικρού παιδιού. Έπαψα να έχω χέρια που <<γρατζουνάνε>>.Έχουν μεταξένια υφή. Το άρωμα αφήνει γλυκιά αίσθηση καλεντούλας.

Την χρησιμοποιώ συχνά κάνοντας απαλό μασάζ στα χέρια.





BIOselect-   OLIVE BODY LOTION/ MOISTURIZING

 (ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)



Είναι φυσικό γαλάκτωμα για ενυδάτωση και εντατική περιποίηση του δέρματος. Συνήθως το χρησιμοποιώ μετά το ντούζ για καλύτερη ενυδάτωση. Κάνει την επιδερμίδα μου πολύ απαλή, χωρίς να μου αφήνει την αίσθηση ότι <<κολλάω>> όπως κάνουν άλλα γαλακτώματα σώματος. Περιέχει Dictamelia,χοχόμπα, καλεντούλα και εκχύλισμα αλόης που καταπραΰνουν και τονώνουν το δέρμα.

 Απλώνω σε όλο το σώμα, με ιδιαίτερη προσοχή σε ξηρά σημεία όπως αγκώνες, γόνατα, φτέρνες. Το χρησιμοποιώ όσο συχνά χρειάζεται.




BIOselect-   MEN’S HYDRATING CREAM

(ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ)



Η αγαπημένη μας BIOselect ,εννοείτε ότι δεν θα άφηνε παραπονεμένους και τους άντρες. Έχει φτιάξει αντρική σειρά καλλυντικών ειδικά για τις ανάγκες τις αντρικής επιδερμίδας. Η MEN’S HYDRATING CREAM είναι μια μη λιπαρή κρέμα απαλής υφής ειδικά σχεδιασμένη για την ενυδάτωση της ανδρικής επιδερμίδας. Το Dictamelia που περιέχει , με το μοναδικό συνδυασμό των ιδιοτήτων του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και του φυτού δίκταμο, και το φασκομηλόνερο παρέχουν αντί-οξειδωτική δράση, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα. Καθώς και το θαλάσσιο σύμπλεγμα από φύκια προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα το κρίταμο( μεσογειακό παράκτιο φυτό) καταπραΰνει τη φλόγωση και τους ερεθισμούς και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας.





BIOselect   -   HAIR TONING SHAMPOO

 (ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΟΝΩΣΗΣ)



Είναι σαμπουάν σε μορφή τζελ, που κάνει πλούσιο αφρό και με πολύ ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες και σου δίνει την αίσθηση της καθαριότητας. Είναι πολύ απαλό στην υφή καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής . ΄Έθρεψε  και αναζωογόνησε τα μαλλιά μου χαρίζοντας τους λάμψη και υγιή όψη. Περιέχει και δαφνέλαιο που είναι γνωστό για τις ιδιότητες του στα μαλλιά.





 BIOselect   -   NATURAL RESTRUCTURING HAIR MASK

(ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)




Είναι φυσικής σύνθεσης μάσκα μαλλιών για την ενυδάτωση και την επανόρθωση της ταλαιπωρημένης και κατεστραμμένης τρίχας (ξηρά και βαμμένα μαλλιά). Είναι μια ρευστή κρέμα που χαρίζει μεταξένια και απαλά μαλλιά. Περιέχει Dictamelia που θρέφει σε βάθος την τρίχα, λάδι αβοκάντο που ενισχύει τη φυσική δύναμη των μαλλιών, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας και χαρίζει extra ελαστικότητα , εκχύλισμα από φύλλα ελιάς παρέχουν σημαντική προστασία από την ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες που στρεσάρουν τα μαλλιά και φυσικά, οργανικά αιθέρια έλαια από  δαφνέλαιο και φασκόμηλο που χαρίζουν λάμψη και ενδυνάμωση στα μαλλιά.

Απλώνω σε λουσμένα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών και αφήστε να ενεργήσει για λίγα λεπτά. Ξεβγάζω με χλιαρό νερό.









Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι με την εταιρία BIOselect έχω  <<ξετρελαθεί>>.Τα προϊόντα της έχουν συστατικά  ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΗ . Και ας μην ξεχνάμε πως η Κρήτη έχει μια από τις αρχαιότερες παραδόσεις στον κόσμο όσον  αφορά τα βότανα , αρώματα και υλικά που ξεκινά από τα προϊστορικά χρόνια και φθάνει μέχρι σήμερα. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το μυστικό της μακροζωίας το κατέχει παγκοσμίως η Κρήτη. Έτσι όταν είμαστε υγιείς εσωτερικά, πρέπει να είμαστε  όμορφοι και εξωτερικά .


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία BIOselect για την χορηγία των υπέροχων προϊόντων της.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου