Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Melition Beauty EcoCosmetics



Melition Beauty EcoCosmetics






Γειά σας Glamorous,


Σήμερα θα σας μιλήσω για μια πολύ καλή Ελληνική εταιρία με βιολογικά προϊόντα και ονομάζεται Melition Beauty Eco Cosmetics. Η εταιρία έχει Natural καλλυντικά Προσώπου & Σώματος με πιστοποιημένα Βιολογικά συστατικά και Ενεργά Εκχυλίσματα (καλλυντικά από ενεργά εκχυλίσματα φυτών, πηκτικών ελαίων ,70% και άνω προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες). Είναι μία εταιρία για όλους εμάς που θέλουμε τα καλλυντικά μας να είναι φτιαγμένα από αγνά και βιολογικά συστατικά και θέλουμε τα καλύτερα καλλυντικά για το πρόσωπό και σώμα μας!!!!Τα προϊόντα της είναι 100% από φυσικά και βιολογικά καλλυντικά.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η εταιρία στην Ελλάδα δημιουργήθηκε τον 17 Οκτωβρίου 2012 και έχει ολοκληρωμένη πιστοποιημένη Βιολογική σειρά Καλλυντικών & προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος. Εδρεύει στην Λαμία, Παλαμά 5. Η εταιρία σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και όλα τα πλάσματα, καθώς οι πρώτες ύλες των προϊόντων τους προέρχονται από Οργανικές καλλιέργειες κι δεν έχουν πραγματοποιηθεί πειράματα σε ζώα. Έχει Προϊόντα Αρωματοθεραπείας & Ολιστικής Κοσμετολογίας. Η εταιρία έχει πολλά βραβεία και διακρίσεις παγκοσμίως!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι της σειράς Melition:






NATURAL HAIR MASK

(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)






Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τη θερμότητα , το styling, το κρύο και το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο με την θάλασσα, το θαλασσινό αλάτι και τον ήλιο….

Για αυτό και χρειάζονται μία έξτρα ενυδάτωση για να είναι απαλά και όμορφα.

Εγώ προσωπικά κάνω συχνά μπούκλες με αποτέλεσμα να τα ταλαιπωρώ σε μεγάλο βαθμό, οπότε προσπαθώ με μάσκες να επαναφέρω τη λάμψη αλλά και την απαλότητα . Θέλω τα μαλλιά μου να δείχνουν υγιείς, παρά την "κακομεταχείριση" που κάνω.


Όταν ήρθε στα χέρια μου η μάσκα μαλλιών NATURAL HAIR MASK ενθουσιάστηκα με το πόσο << φυσική>> και <<φυτική>> είναι !!!

Είναι μία διάφανη  θεραπευτική μάσκα μαλλιών με απαλό και αισθησιακό ,ευχάριστο άρωμα, που μου θυμίζει καλοκαίρι, παραλία και βραδινά καλοκαιρινά βράδια.... Εφαρμόζοντας τη, έκανε τα μαλλιά μου λαμπερά και απαλά και ξεμπερδεύονται πολύ εύκολα. Τα ενυδατώνει ,αναδομεί και θρέφει την τρίχα σε βάθος .Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και αισθάνθηκα ότι τα μαλλιά μου είναι  καθαρότερα. Περιέχει αυθεντικό <<MONOI DE TAHITI>> (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) εμπλουτισμένο με Αβοκάντο-Μάνγκο –Καρύδα και άλλα ενεργά συστατικά…….


Την απλώνω σε υγρά μαλλιά για 30 λεπτά και ξεβγάζω με χλιαρό νερό. Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών. Συνιστάται η χρήση για styling ως κερί μαλλιών.





 MOSQUITO BACK OFF

(Βιολογική αντικουνουπική λοσιόν)







Τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι, με τον υπέροχο ήλιο ,το μεσογειακό κλίμα και όλοι είμαστε στην τρελή χαρά,το μοναδικό ενοχλητικό (απίστευτα ενοχλητικό) είναι αυτά τα φτερωτά βασανάκια που κάνουν πάρτι γύρω μας! Και δεν είναι άλλα από τα ενοχλητικά κουνούπια που δεν μας αφήνουν σε ησυχία ……Και επειδή δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με την στολή του μελισσοκόμου ως το νέο trend του καλοκαιριού ,για το φετινό καλοκαίρι θα σας προτείνω το MOSQUITO BACK OFF που είναι η λύση για ήρεμα καλοκαιρινά βράδια .


Είναι μια λοσιόν απώθησης κουνουπιών και εντόμων σε μορφή σπρέι, σε γυάλινο πρακτικό μπουκάλι που είναι εύκολο να το έχουμε πάντα μαζί μας. Με 100% βιολογικά συστατικά (εκχυλίσματα Αμαμελίδας, Γεράνι και μίξη αιθέριων ελαίων όπως Κιτρονέλλα , Λεβάντα, Ευκάλυπτος , Μέντα , θυμάρι ).


Το εφαρμόζω ομοιόμορφα στα σημεία που θέλω ,σε μικρές ποσότητες και σε απόσταση 5cm αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει εξαιρετική μυρωδιά από λεμόνι. Εκτός από εντομοαπωθητική δράση μου χαρίζει ενυδάτωση, ενισχύεται η ελαστικότητα του δέρματος μου και επουλώνονται τα τσιμπήματα. Είναι πολύ αποτελεσματικό και είναι ιδανικό και για παιδιά άνω των 2 ετών.



 Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την Melition Beauty Eco Cosmetics  με το πόσο καλά και <<φυσικά>> προϊόντα έχει .Είναι προϊόντα που δεν περιέχουν parabens ή άλλες χημικές ουσίες και είναι κατάλληλα για όλοι την οικογένεια!! Με την  Melition Beauty Eco Cosmetics  είναι σαν να επιστρέφουμε στα αγνά καλά προϊόντα της Ελληνικής φύσης.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Melition Beauty Eco Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ

2 σχόλια: