Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Rizes Crete



Rizes Crete





Γειά σας Glamorous,


Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καυτού ήλιου και του ζεστού καιρού. Η ιδέα είναι να έχουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα που χρειάζεται μια γυναίκα (και ένας άνδρας!), βασισμένα στην <<ενέργεια της γης>>, στις ιστορικές γνώσεις που έχουμε για την ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα!


 Ολα αυτά μας τα προσφέρει η πλέον αγαπημένη μου εταιρία Rizes Crete ,που με την βοήθεια της πιο σύγχρονης «πράσινης» τεχνολογίας, χρησιμοποιεί  αυτά που μπορεί να μας προσφέρει η φύση, το βιολογικό ελαιόλαδο, τα βότανα και τα αιθέρια έλαια. Ας μην ξεχνάμε ότι  η ιστορία των φυσικών καλλυντικών ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας και διατρέχει μεγάλους πολιτισμούς. Τα φυσικά καλλυντικά, φτιαγμένα από βότανα και άλλα υλικά της φύσης, χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες για τον καλλωπισμό ανδρών και γυναικών, για ιατρικούς λόγους αλλά και για θρησκευτικούς σκοπούς.

Τα καλλυντικά Rizes Crete  είναι ελιξίρια ομορφιάς και δημιουργούνται βασισμένα στην ιδέα της αρμονίας, της ισορροπίας και της γνώσης. Η εταιρία αναγνωρίζει τη σύνδεσή όλων μας με τη φύση και ότι εκείνη μας προσφέρει με γενναιοδωρία, με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως με τον εαυτό μας.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ




Η εταιρεία RIZES-CRETE ιδρύθηκε ΤΟ 2011 στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με σκοπό να δημιουργήσει  μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.

Οι συνταγές της εταιρίας έχουν βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.


 Τα καλλυντικά RIZES-CRETE :

● Είναι δερματολογικά ελεγμένα

● Χωρίς PARABENS 

● Χωρίς ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

 ● Χωρίς ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ

● Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα

● Φιλικά προς το περιβάλλον





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






RIZES-CRETE -Body butter-with olive oil* papaya & pomegranate

(Βούτυρο σώματος-Με λάδι ελιάς*, παπάγια & ρόδι)






Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα σαγηνευτικό προϊόν με εκπληκτικές ιδιότητες πάνω στο γυναικείο δέρμα. Και να το κάνει στην κυριολεξία να λάμπει?

 Να συνδυάζει φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν βαθιά και αφήνουν αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα και να αποκτά βελούδινη αίσθηση στο άγγιγμα?

Το Βούτυρο σώματος-Με λάδι ελιάς, παπάγια &ρόδι είναι ένα τέτοιο προϊόν που δημιουργεί μια μεταξένια αίσθηση στο σώμα. Είναι ένα εκρού βούτυρο σώματος με παχιά και ευχάριστη υφή που απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει λιπαρότητα, το οποίο μου προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.
 

Το βούτυρο κακάο είναι δημοφιλές για την αντιγήρανση που προσφέρει. Περιέχει βιολογική αλόη, η οποία είναι κατάλληλη για ταλαιπωρημένα και μετά την έκθεση στον ήλιο δέρματα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ήλιος γερνάει και <<σπάει>> την επιδερμίδα μας και το βούτυρο κακάο είναι το καλύτερο φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση σημαδιών και ραγάδων. Το βούτυρο κακάο στη κυριολεξία απεχθάνεται τις ραγάδες και γι’ αυτό τις εξολοθρεύει όπου τις βρίσκει, τις λειαίνει και δεν αφήνει να αναπτυχθούν καινούργιες. Εξισορροπεί το δέρμα και του δίνει μια απίθανη αντιοξειδωτική τροφή και  όχι μόνο θα σας γλυτώσει από ραγάδες αλλά θα έχετε και μια σέξι και απαλή υφή στο δέρμα …. Η επιδερμίδα μου έγινε εξαιρετικά θελκτική και γοητευτική.


Μυρίζει υπέροχο άρωμα παπάγιας και δίνει αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες..

 Το απλώνω σε στεγνό δέρμα και κάνω ελαφρύ μασάζ και το χρησιμοποιώ όσο συχνά θέλω σε όλο το σώμα. Το χρησιμοποιώ και για τις βραδινές έξοδούς μου απλώνοντας στο ντεκολτέ και τους ώμους. Αφήνει ένα εντυπωσιακό και σέξι λαμπερό αποτέλεσμα. Ιριδίζει και εντυπωσιάζει με μια φίνα αίσθηση θηλυκότητας αισθησιακή και αρωματισμένη.








RIZES-CRETE -Moisturizing hair mask-with olive oil, aloe vera & honey

(Ενυδατική μάσκα μαλλιών-Με λάδι ελιάς, αλόη, & μέλι)






Κάθε κορίτσι έχει βιώσει ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά σε κάποιο σημείο στη ζωή της. Έχουμε την τάση να τυραννάμε τα μαλλιά μας με βαφές μαλλιών, μασιά μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες… ή απλά από τις ξηρές καιρικές συνθήκες. Όλα αυτά όμως όπως ήδη γνωρίζουμε καταστρέφουν την τρίχα, κάνουν τα μαλλιά μας ξηρά και εύθραυστα και την αφυδατώνουν, αλλά παραμένουν ένα αντιπαθητικό πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.


Η μάσκα μαλλιών με λάδι ελιάς, αλόη, & μέλι της RIZES-CRETE είναι η καλύτερη γρήγορη λύση για να θεραπεύσει ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είναι μια πλούσια λευκή μάσκα μαλλιών με αραιή υφή που προσφέρει εντατική και ενισχυμένη θρέψη και ενυδάτωση στα αφυδατωμένα και κατεστραμμένα μαλλιά.

 Η ενισχυμένη σύνθεσή της με, βιολογική αλόη και ελαιόλαδο, πρωτεΐνες μελιού και σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα μούρων goji,  αναδομήσαν  την τρίχα σε βάθος και αύξησαν  την ελαστικότητα και την αντοχή της, ενώ προστατεύσαν  τα μαλλιά μου από την φθορά, μείωσαν  το φριζάρισμα και μου χάρισαν  μεταξένια απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια. Η αλόη και το λάδι ελιάς που περιέχει είναι ενυδατικοί παράγοντες οι οποίοι καταπολέμησαν  την ξηροδερμία του κεφαλιού μου και την ξηρότητα της τρίχας προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.
 

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα μαλλιών τακτικά θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας. Θα δυναμώσει τα βαμμένα ή και αφυδατωμένα μαλλιά ενώ θα τους χαρίσει λάμψη ,ενέργεια, δύναμη και όγκο. θα παρατηρήσετε αμέσως πόσο πολύ απαλά, πιο λαμπερά και πιο μεταξένια θα γίνουν τα μαλλιά σας !!!

Την απλώνω σε λουσμένα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες και την αφήνω να δράσει για 2-3 λεπτά. Ξεβγάζω με χλιαρό νερό…







Aloe Vera Gel

(Tζέλ Αλόης)




Η αλόη βέρα έχει ιδιότητες ίασης και αναγέννησης και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτή η φυσική ουσία είναι ωφέλιμη όχι μόνο στην φροντίδα αλλά και στην θεραπεία παθήσεων του δέρματος και στην αντιγήρανση.

Για την φροντίδα του δέρματος του σώματός μας, η αλόη βέρα είναι ένα δώρο από την φύση το οποίο αποδίδει με άριστα αποτελέσματα. Η πλούσια δράση που έχει το εσωτερικό πήκτωμα, ή τζελ των φύλλων της αλόης βέρα είναι γνωστή και καταγεγραμμένη από τα αρχαία χρόνια. Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι λαοί για αιώνες χρησιμοποιούσαν το τζελ αλόης για πρώτες βοήθειες και την περιποίηση του σώματος!!


Το τζελ αλόης της RIZES-CRETE είναι  ένα δροσιστικό τζελ σώματος, πράσινου χρώματος και με ανάλαφρη υφή που αφήνει το δέρμα απαλό, σφριγηλό και ενυδατωμένο χωρίς να κολλάει και απορροφάται γρήγορα(τα κύτταρα του σώματος απορροφούν πολύ εύκολα το ζελέ αλόης βέρα).

Το τζελ της αλόης έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Καθάρισε το δέρμα μου από τους ρύπους και τις τοξικές ουσίες  που επικάθονται επάνω του και προέρχονται από το μολυσμένο καθημερινό μας περιβάλλον. Κατόπιν το ενυδάτωσε, προστατεύοντάς το από αφυδάτωση, και απάλυνε  την υφή του.

Το εκχύλισμα ελιάς και οι βιταμίνες Α, Ε & F δρουν ως αντιοξειδωτικά συστατικά με μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μου  παρείχαν στο δέρμα ενυδάτωση, φρεσκάδα, απαλότητα και ελαστικότητα. Το τζελ με αλόη βέρα με οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού καταπράυνε  την ξηρότητα, ερυθρότητα και το αίσθημα καύσου δροσίζοντας το δέρμα μου και δίνοντας του βελούδινη υφή. Η αλόη βέρα βοηθά στην επούλωση μικρών επιφανειακών πληγών και εγκαυμάτων (ηλιοθεραπείας).


 Το τζελ αλόη Βέρα βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης και είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα και διατηρεί νεανική υφή στην επιδερμίδα.








Τα προϊόντα τους και οι φόρμουλές της RIZES-CRETE δημιουργήθηκαν και βασίστηκαν σε παραδοσιακές γνώσεις, αναπτύχθηκαν με <<πράσινη>> τεχνολογία και παράγονται με συνέπεια. Προορίζονται για την ελληνική και την παγκόσμια αγορά με ευθύνη για την ποιότητά τους και με περηφάνια για την καταγωγή τους.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων.



Τα βρίσκεται εδώ και εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου