Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Garden of Panthenols #2



Garden of Panthenols








Γειά σας Glamorous,



Οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και είναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά χρώματα του χειμώνα . Έχουμε παρατηρήσει πως κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, αλλάζει η ψυχολογία μας αλλά και η μόδα! Μπορούμε σιγά σιγά να αρχίσουμε να βάζουμε χρώμα στη ζωή μας και στα νύχια μας! Το μανικιούρ πλέον (όπως κ το πεντικιούρ) έχει μεγάλη σημασία για την εμφάνιση μιας γυναίκας και μπορεί ακόμα και να αλλάξει το συνολικό αποτέλεσμα στο κάθε outfit.

Η μόδα στα νύχια φέτος θέλει ζωηρά χρώματα, παιχνίδια με αντιθέσεις στις αποχρώσεις, λεπτεπίλεπτα μοδάτα σχέδια και πολλή φαντασία. Αν προσπαθείτε μετά μανίας να πετύχετε το τέλειο nail art που θα μετατρέψει τα νύχια σας σε έργο τέχνης ,τότε τα βερνίκια νυχιών CHROMA της Garden of Panthenols είναι η παλέτα των χρωμάτων που θα μπει για τα καλά στη ζωή μας!!!!







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ




H Garden of Panthenols είναι μία Ελληνική δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2004  και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση δερμοκαλλυντικών. Η εταιρία ερευνά και πρωτοπορεί παγκοσμίως γιατί αναπτύσσει ποιοτικά και δραστικά προϊόντα .Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε σχέση με την αλλαγή του τρόπου ζωής, τα προϊόντα Garden of Panthenols:

-Αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας

-Ενισχύουν τη νεανικότητα και την λάμψη

-Προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης

Σήμερα, η Garden of Panthenols είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για χιλιάδες πελάτες. Επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα της Garden of Panthenols, είναι η προσφορά της κορυφαίας ποιότητας με την πλέον λογική τιμή, σχέση η οποία έχει θετική επίδραση στην αγοραστική ζήτηση των προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού.






Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






 CHROMA-   Garden of Panthenols

 (ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016)



Ο καιρός σιγά σιγά μας προδιαθέτει στο να βγάλουμε τα ανοιχτά μας παπουτσάκια στην επιφάνεια και να φορέσουμε τα χρωματιστά μας ρούχα τα οποία ταιριάζουν τέλεια με χαρούμενα βερνίκια νυχιών.






CHROMA NAIL POLISH 310






Θα ξεκινήσω με το girly χρώμα τις σειράς ,που δεν είναι άλλο από το ροζ που είναι κατεξοχήν κοριτσίστικο χρώμα. Είναι  ένα βερνίκι για φρέσκια εμφάνιση το οποίο το φοράω σχεδόν όλους τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Χαρούμενο χρώμα ,με μοναδική σύσταση  και με φαρδύ πλακέ βουρτσάκι που διευκολύνει την εφαρμογή του. Δεν κολλάει καθόλου και αφήνει ένα glossy τελείωμα τόσο λαμπερό σαν να έχετε κάνει gel μανικιούρ. Στεγνώνει γρήγορα και έχει εκπληκτική απόδοση χρώματος σχεδόν από την πρώτη στρώσει, ενώ η λάμψη του διατηρείται αναλλοίωτη για τουλάχιστον 4-5 μέρες.

Είναι σε κυλινδρική συσκευασία (12ml), ενώ περιέχει μεταλλική μπίλια για καλύτερη ανάμιξη του περιεχομένου.







 CHROMA NAIL POLISH 354







Είναι ένα σαγηνευτικό, προκλητικό, ασυμβίβαστο και πολύ μοντέρνο βερνίκι με φούξια χρώμα . Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει άψογα με την σημερινή <<έντονη>> εποχή μας. Αυτό το βερνίκι  είναι χαρούμενο, φωτεινό και τόσο λαμπερό που φορώντας το θα νιώσετε σαν αληθινή Star. Έχει άψογη σύσταση, απλώνετε εύκολα χωρίς να κολλάει, στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί αρκετές μέρες αναλλοίωτο. Περιέχει μπίλια για καλύτερη ανάδευση και πλακέ πινέλο για καλύτερη εφαρμογή. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απαλό ροζ.Αν το επιλέξετε σίγουρα θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα γιατί είναι υπέροχο.






CHROMA NAIL POLISH 320





  
Είναι ένα ζουμερό και φρέσκο βερνίκι όμοιο με ένα λαχταριστό <<καρπούζι>>.Με την φρουτώδη γλυκιά και καλοκαιρινή του εμφάνιση είναι ιδανικό για αναδεικνύει μοναδικά τις μαυρισμένες επιδερμίδες. Είναι  μια ασφαλή επιλογή για όσες από εσάς αγαπάτε τα πιο έντονα χρώματα, όχι όμως τα αδιάφορα αλλά αυτά που θα τραβήξουν πολλά βλέμματα θαυμασμού για τα άκρα σας. Καταφέρνει να αναδείξει στο έπακρο τα νύχια σας!! Η σύνθεση που περιέχει θρέφει τα νύχια ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό χρώμα, μεγάλη διάρκεια και extra λάμψη…





CHROMA NAIL POLISH 304






Είναι βερνίκι σομόν χρώματος  και πολύ αριστοκρατικό αφού κατεξοχήν το σομόν είναι ένα χρώμα κλασικό και εκλεπτυσμένο. Θεωρώ πως είναι ένα γλυκό χρώμα για πιο <<σοφιστικέ>> καλοκαιρινές εμφανίσεις. Είναι ένα soft pink που επιλέγετε γιατί η απόχρωσή του σου θυμίζει ρομαντικά καλοκαιρινά βράδια, ενώ συνδυάζεται άψογα με άλλες παστέλ αποχρώσεις αλλά και με όλες τις γήινες δίνοντάς έτσι ένα ήρεμο αποτέλεσμα. Έχει και αυτό μεγάλη διάρκεια και πολύ καλή εφαρμογή, δίνοντας την πιο γοητευτική λάμψη .





CHROMA NAIL POLISH 220






Είναι βερνίκι εκρού χρώματος .Είναι nude απόχρωση , ιδανική για όλες τις ώρες τις ημέρας αφού η διακριτική γοητεία του ταιριάζει παντού και πάντα . Η κάλυψη του θεωρείτε opaque δηλαδή δεν είναι καθόλου διάφανο.. Μπορείτε να δοκιμάσετε την εκρού απόχρωση στα νύχια σας, ή να παίξετε με διάφορους τόνους. Η ουσία είναι να περιποιηθούμε τα άκρα μας και να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας. Με αυτή την απόχρωση δοκιμάστε συνδυασμούς, υλικά, υφές και στολίδια, για να δώσετε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με χρυσά αξεσουάρ για απίθανες καλοκαιρινές εμφανίσεις





CHROMA MATTE TOP COAT NAIL THERAPY






Είναι ειδικό διάφανο βερνίκι το οποίο προσδίδει ένα ματ φινίρισμα μετά το βερνίκι νυχιών. Το έχω χρησιμοποιήσει και μετά από ημιμόνιμο μανικιούρ που είχε καταστρέψει τα νύχια μου και είχε τέλεια αποτελέσματα αφού έδωσε μια πιο υγιή εμφάνιση στα νύχια μου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το νύχι ή τμηματικά για μοναδικά και ιδιαίτερα αποτελέσματα. Το χρησιμοποιώ καθαρίζοντας από σκόνες τα ήδη βαμμένα και στεγνά νυχιά μου. Απλώνω το Chroma Matte Top Coat Nail Therapy στα σημεία που θέλω να έχω το ματ αποτέλεσμα.








Τα βερνίκια νυχιών CHROMA-   Garden of Panthenols είναι ουσιαστικά μια επιστροφή στη γαλήνια αρμονία της φύσης. Με χρώματα και στιλ εμπνευσμένα από τη μαγεία του καλοκαιριού και της αρμονίας, μας προτείνει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους γρήγορους ρυθμούς  και να ''αγκαλιάσουμε'' τις απλές χαρές της ζωής, δίνοντας στην ημέρα μας περισσότερη φυσική ομορφιά! Ομορφιά που με συντροφεύει παντού από τα παιχνιδιάρικα πρωινά μέχρι τα σοφιστικέ βράδια μου.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ


2 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον ποστ και εταιρία δεν την ήξερα προσωπικά απλά την είχα ακούστα αλλά όλα τα προϊόντα φαινονται εξαιρετικα :) αν θες να ρίξεις μια ματια στο blog μου θα ήταν τελειο :) http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Eva eats the apple .Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή