Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

BeautyBeauty.gr review



BeautyBeauty.gr



Η γοητεία μιας όμορφης γυναίκας…..

Γειά σας Glamorous,

Δεν υπάρχει κανείς που έχει αντισταθεί να εκφράσει το θαυμασμό του σε μια όμορφη γυναίκα, γιατί η όμορφη γυναίκα είναι μια γυναίκα πάνω από όλα θηλυκή και η γοητεία της δεν έχει ηλικία. Όλοι υποκύπτουν μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας η οποία, σε όποιο χώρο μπει, θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν πάνω της. Μια όμορφη γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.
Μια γυναίκα που περιποιείται ,αντιλαμβάνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο την ομορφιά. Ομορφιά για αυτήν είναι η εσωτερική αρμονία, η αλήθεια του "είναι", το στυλ και η άποψη. Θεωρεί σημαντική την συνολικά θηλυκή συμπεριφορά και διαθέτει πνεύμα, ζωηρή φαντασία και μεταδοτικό κέφι για τη ζωή. Όλα αυτά την κάνουν να ακτινοβολεί και ακόμη και αν δεν διαθέτει φυσική ομορφιά, δίνει την εντύπωση μιας αστραφτερά όμορφης γυναίκας .
Εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι η καθημερινή στάση της απέναντι στην ομορφιά. Η όμορφη  γυναίκα δεν θεωρεί την περιποίηση του εαυτού της μια εξαιρετική περίπτωση που τυχαίνει σπάνια. Ασχολείται καθημερινά με τον εαυτό της και εξοικονομεί χρόνο για να περιποιηθεί το πρόσωπό της, τα μαλλιά, τα νύχια και τα ρούχα της. Αποφεύγει το γρήγορο ντους και προτιμά την τελετουργία του μπάνιου χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια ή άλλα προϊόντα ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα διάσημων αισθησιακών γυναικών όπως ήταν η Κλεοπάτρα και η πριγκίπισσα Μποργκέζε, οι οποίες - ως γνωστό - έκαναν μπάνιο μέσα σε γάλα!

Δεν έχουν όμως ,όλες οι γυναίκες γεννηθεί με όμορφο δέρμα. Ούτε αυτό όμως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους. Όπως και αν είναι το δέρμα τους, θα αγωνιστούν σκληρά για να αποκτήσουν ωραίο δέρμα…….και εκεί έρχεται η εταιρία BeautyBeauty.gr που με απίστευτη ποικιλία προϊόντων ,μας ομορφαίνει την ζωή μας!!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Beautybeauty.gr: ό,τι αφορά στη γυναικεία ομορφιά.

Το beautybeauty.gr γεννήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη και υπόσχεται να παρέχει ποιοτικά προϊόντα τόσο στους επαγγελματίες πελάτες του όσο και στους πελάτες λιανικής. Μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε γυναίκας και να αναδείξει την ομορφιά της.
Το κατάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη !!
Το beautybeauty.gr δεσμεύεται για την άψογη ποιότητα των προϊόντων του, τις πολύ καλές τιμές του και την άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή της παραγγελίας σας.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Beauty Salon Professional-Intensive moisturizing cream with hyaluronic acid
(Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με υαλουρoνικό οξύ)




Οι χαμηλές θερμοκρασίες που το φετινό χειμώνα τείνουν να γίνουν μόνιμη κατάσταση απειλούν σοβαρά την επιδερμίδα. Ο προστατευτικός της φραγμός παρουσιάζει ρωγμές και τα αποθέματα νερού μειώνονται αισθητά, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να εμφανίζει έντονη ξηρότητα. Εκτός κι αν εμείς έχουμε προβλέψει με τις σωστές κινήσεις να την προστατεύσουμε έγκαιρα.
Εκατομμύρια γυναίκες κάθε πρωί σε όλο τον κόσμο κάνουν ακριβώς την ίδια κίνηση. Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως η ενυδάτωση είναι η πρώτη και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία.  Η ενυδατική κρέμα είναι η πρώτη φροντίδα της επιδερμίδας , από τη νεανική ηλικία, που παραμένει το ίδιο πολύτιμη, απαραίτητη και ζωτική σε κάθε δεκαετία της ζωής. Για να απολαμβάνουμε όμως τα πολλαπλά της οφέλη χρειάζεται καθημερινή επαγρύπνηση. Η επιδερμίδα είναι ζωντανός οργανισμός. Στο πέρασμα του χρόνου οι ανάγκες της αλλάζουν. Όσο δραστικά κι αν είναι τα ενεργά συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος καθημερινής περιποίησης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν, ταυτόχρονα και πάνω απ’ όλα, η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά. 

Το δέρμα μας χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση για να μένει ενυδατωμένο χειμώνα καλοκαίρι, να μην επηρεάζεται από τις καιρικές αλλαγές και φυσικά να θωρακίζεται ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Οι περισσότεροι νομίζουμε ότι το δέρμα αφυδατώνεται μόνο το καλοκαίρι από τις υψηλές θερμοκρασίες και την έκθεση στον δυνατό ήλιο. Παρόλα αυτά και τον χειμώνα το δέρμα μας μπορεί να είναι ξηρό και να ξεφλουδίζει…..

Επειδή η υγεία της επιδερμίδας ξεκινά από την ενυδάτωση, η BeautyBeauty.gr μας προτείνει την ενυδατική κρέμα με υαλουρoνικό οξύ Beauty Salon Professional-Intensive moisturizing cream with hyaluronic acid με απαλή αλλά βαθιά σύνθεση ,υπέρ-εμπλουτισμένη σε υαλουρονικό οξύ ,με θαλασσινό κολλαγόνο και την ελαστίνη που επαναφέρει την επιδερμίδα σε απόλυτα υγιή κατάσταση, ώστε να διατηρεί την υγρασία με αποτέλεσμα να «γεμίζει» εκ των έσω τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.. Το Jojoba Oil και η βιταμίνη Α που περιέχει εξασφαλίζουν στο δέρμα ελαστικότητα και απαλότητα και προλαμβάνουν την γήρανση. Βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ενυδάτωση στα ίδια επίπεδα, όπως ακριβώς μετά την εφαρμογή της…. Για απίστευτα αποτελέσματα φρεσκάδας και ζωντάνιας στην επιδερμίδα.

Είναι λευκού χρώματος και με λεπτόρρευστη υφή και είναι κατάλληλη για επαγγελματικές θεραπείες προσώπου. Απορροφάται άμεσα ,χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει, πρώτα απ' όλα, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που μειώνονται στο πέρασμα του χρόνου. Ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας για την καλύτερη προστασία της από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή και ελαστική, σε βάθος χρόνου.
Το άρωμα της είναι θυμίζει ένα χάδι απαλότητας και είναι πολύ διακριτικό!!
Είναι σε πολύ πρακτική συσκευασία ,ώστε να μπορούμε να την έχουμε και στην τσάντα μας.
Την χρησιμοποιώ απλώνοντας το προϊόν σε άφθονη ποσότητα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ .


Beauty Salon Italy -Αμπούλες Προσώπου



Ολική επαναφορά….

Για όλες εμάς τις γυναίκες, σε μία δύσκολη και απαιτητική εποχή, αφήνουμε στην άκρη, τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τα προβλήματα της ζωής  και πρέπει να κάνουνε κάτι, μικρό ή μεγάλο, που θα μας «ανεβάσει» και θα μας κάνει περισσότερο χαρούμενες. Η περιποίηση είναι συνυφασμένη με την ομορφιά και με εμάς τις γυναίκες!! Υπάρχει η άποψη πως η γυναίκα έχει την έμφυτη τάση να επιθυμεί να είναι αρεστή και ποθητή. Είναι ακόμη, γεγονός, πως η γυναίκα ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο άντρας, είναι επιρρεπής στον ανταγωνισμό και στην ανασφάλεια. Τα πάντα, πλέον, πάνω στην γυναίκα απαιτούν περιποίηση και οφείλει να γίνει η ιδανική γυναίκα ,με αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τέλεια χαρακτηριστικά.

Γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε την αίσθηση φρεσκάδας αλλά και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπό μας, κάνοντας τον χρόνο σύμμαχο κι έτσι, κάθε δεκαετία που περνάει από πάνω μας να αφήνει μόνο τα καλά της σημάδια.

Δοκιμάστε τις αμπούλες προσώπου Beauty Salon Italy  και κάντε τη ζωή σας ομορφότερη, φροντίστε τον εαυτό σας! Δώσε στο πρόσωπο σας, τη δύναμη που του χρειάζεται μέσα από την καθαριότητα και την ενυδάτωση.


Beauty Salon Italy - Αμπούλες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ- Bs 1051


Τα χρόνια περνούν και ολοένα και περισσότερο ανησυχούμε για την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπό μας; Ή, ακόμα και αν είμαστε λίγο ή πολύ νεαρή ηλικιακά, ωστόσο θέλουμε να έχουμε προνοήσει προκειμένου η εμφάνιση των ρυτίδων στο δικό μας πρόσωπο να καθυστερήσει σημαντικά. Για κάποιες γυναίκες οι ρυτίδες του προσώπου αποτελούν ένα κομμάτι της ζωής τους, αφού έχουν δημιουργηθεί από τις εκφράσεις τους, και τις αγαπάνε! Κάποιες άλλες δεν είναι και τόσο ψύχραιμες, και σχετίζουν την εμφάνιση των ρυτίδων με την αύξηση της ηλικίας, και τις βλέπουν ως σημάδι γήρανσης. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πως θα μπορούσατε να απαλλαχτείτε από αυτές.
Η περιποίηση είναι πολύ σημαντική και βοηθάει ουσιαστικά, όχι μόνο στο πώς φαίνονται οι ρυτίδες, αλλά και να τις προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την εμφάνιση τους.

Η Αμπούλες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, λείανση και διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, ξεκούραστη όψη και "γέμισμα" λεπτών γραμμών. Η σύνθεση του προϊόντος χαρίζει υφή απαλή σαν χάδι, ενώ εξασφαλίζει γρήγορο αποτέλεσμα και εντατική φροντίδα επαγγελματικών προδιαγραφών! Είναι μια θεραπεία ιδιαίτερα αποτελεσματική για την καταπολέμηση των ρυτίδων και η συχνή χρήση αυτής της αμπούλας προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ, γνωστό ως δραστική ουσία για υποδόρια έγχυση κατά των ρυτίδων, δημιουργεί στην κεράτινη στιβάδα, μια μοναδική σύνδεση, αποθηκεύει υγρασία και αποτρέπει την απώλεια της. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η γρήγορη και διαρκής σύσφιξη του δέρματος. Το καθαρό Υαλουρονικό Οξύ σε αμπούλες και σε συνδυασμό με πολύτιμο Θαλάσσιο Κολλαγόνο και την Ελαστίνη, το νερό δεσμεύεται στο δέρμα και αυτό βοηθά στην αναπλήρωση της υγρασίας στα ανώτερα κύτταρα του δέρματος. Αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνονται οι ρυτίδες του δέρματος και εμείς να αποκτήσουμε ένα λείο, απαλό και αστραφτερό δέρμα που να λάμπει!

Το χρώμα της αμπούλας είναι πορτοκάλι και μια αμπούλα χρησιμοποιείτε για τουλάχιστον 5 μέρες.

Την χρησιμοποιώ ανακινώντας καλά πριν από τη χρήση, κάνοντας μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφησή του προϊόντος. Χρησιμοποιώ όσο προϊόν χρειάζεται το δέρμα μου και το υπόλοιπο το κλείνω προσεκτικά και το διατηρώ στο ψυγείο. Τα 6 τεμάχια φτάνουν  για τη θεραπεία ενός μήνα!!



Beauty Salon Italy - Αμπούλες Προσώπου Αντιγήρανσης- Bs 1053

Ο πόλεμος των… ρυτίδων.

Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.  

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες , η χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλουμε να ανακόψουμε τη φόρα τους και να διατηρήσουμε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπουμε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόζουμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύουμε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!

Δεν μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο στο χρόνο που περνά, όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Μπορούμε ωστόσο να τον …δυσκολέψουμε, να τον αναγκάσουμε να κόψει ταχύτητα, υιοθετώντας μικρές και απλές αλλαγές στην καθημερινή μας ρουτίνα.   

Τώρα πια αντιγήρανση σημαίνει πάνω από όλα, πρόληψη. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με τις Beauty Salon Italy - Αμπούλες Προσώπου Αντιγήρανσης

Οι αμπούλες αντιγήρανσης Lifting Εφέ προσφέρουν άμεσα ορατά διορθωτικά αποτελέσματα στην μείωση των βαθιών ρυτίδων και των ρυτίδων έκφρασης ,καθώς επαναφέρουν την χαμένη υγρασία του δέρματος, προσφέρουν φυσική άμυνα από τη ρύπανση και από τους δυσμενείς κλιματικούς παράγοντες, όπως ήλιος και κρύο.. H ενισχυμένη σύνθεση τους, αποκαθιστά τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος και επαναφέρει την υγιή νεανική του υφή . Οι αμπούλες έχουν αντιρυτιδική, συσφικτική και ενυδατική δράση ενώ παράλληλα προστατεύουν από όλους τους βλαπτικούς παράγοντες που ενεργούν αθροιστικά στην εμφάνιση της επιδερμίδας.

Χαρίζει στην επιδερμίδα τροφή και υγιή όψη ,μειώνοντας τις ρυτίδες και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα προσφέροντας ένα Εφέ Lifting.

Το χρώμα της αμπούλας είναι ροζ και όταν χρησιμοποιείται τακτικά, μπορεί να αποκαταστήσει τη σταθερότητα, την ομαλότητα και να βοηθήσει να αποκτήσουμε φωτεινό και λαμπερό δέρμα.



Beauty Salon Italy - Αμπούλες Προσώπου με Βιταμίνη C – Bs 1054

Κάποτε πιστεύαμε ότι ήταν πρόβλημα της εφηβείας που θα περάσει. Σήμερα γνωρίζουμε ότι η ακμή δεν κάνει διακρίσεις. Μας απασχολεί όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Όλοι μας επιθυμούμε μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα, αφού στο πρόσωπο καθρεφτίζεται ο εσωτερικός μας κόσμος, η ψυχή μας.
Η ακμή, όπως και πολλά ακόμα δερματολογικά προβλήματα, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Κάποιες φορές μπορεί να μην ευθυνόμαστε εμείς για αυτά τα ξαφνικά ξεσπάσματα, υπάρχουν, όμως, και κάποια μοιραία λάθη, που σίγουρα ευθύνονται για την επιδείνωση της κατάστασης.
Έρευνες έδειξαν πως  η ακμή προκαλεί τρομερή ανασφάλεια.. Σημασία όμως έχει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον εαυτό μας και για να αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι καλά με αυτό που είμαστε.
Στον αγώνα για την αντιμετώπιση τέτοιον προβλημάτων είναι μαζί μας και το Beauty Salon Italy Αμπούλες Προσώπου με Βιταμίνη C..

Η Αμπούλα ομορφιάς με βιταμίνη C είναι απαραίτητη στον καθαρισμό και στις  θεραπείες για τα λιπαρά και ακνεϊκα δέρματα. Προσφέρει φωτεινή και  γεμάτη διαύγεια  επιδερμίδα ,σύσφιξη, αντιοξειδωτική προστασία, φωτεινότητα και «πορσελάνινη» επιδερμίδα.
Η βιταμίνη C που περιέχει παράγει τους ιστούς, βοηθά στην διόρθωση του δέρματος και διατηρεί την υφή του, επιβραδύνει τη ζημιά των ελεύθερων ριζών και αποκαλύπτει τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας. Αντιμετωπίζει με εντατική δράση στα δέρματα με σπυράκια και εξανθήματα χαρακτηριστικό του λιπαρού δέρματος.. H Aloe Vera Gel, η πανθενόλη, τα εκχύλισμα από Ασιατική Centella και το ροδόνερο που περιέχει ,έχουν μια μαλακτική και επουλωτική δράση, χρήσιμη κατά της ακμής και του σκασμένου δέρματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι πριν την εφαρμογή ειδικής κρέμας. 

Το χρώμα της αμπούλας είναι κίτρινο και όλες οι αμπούλες είναι πρακτικές στην εφαρμογή, με εξοικονόμησή του προϊόντος(αφού μπορούμε να το έχουμε για πολλές χρήσεις) και πρακτικές ακόμα και για τα ταξίδια μας!


Beauty Salon Italy Ορός Βιταμίνη C



Οι ρυτίδες δεν εμφανίζονται έτσι ξαφνικά.  Από την πρώιμη παιδική μας ηλικία χαμογελάμε, κατσουφιάζουμε, μιλάμε και κάνουμε γκριμάτσες.  Η νεανική επιδερμίδα, απαλή και ενυδατωμένη, επανέρχεται γρήγορα στην αρχική της μορφή.  Όσο όμως μεγαλώνουμε, το δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό και λιγότερο ελαστικό, οπότε δυσκολεύεται να επανέλθει.  Έτσι, οι γραμμές έκφρασης του προσώπου μετατρέπονται τελικά σε μόνιμες ρυτίδες.

Για όλη αυτή τη διαδικασία υπάρχουν πολλές αιτίες. Αρχίζοντας από την ηλικία των 30, ή ακόμη νωρίτερα σε κάποιες περιπτώσεις, οι διακυμάνσεις στα επίπεδα των ορμονών προκαλούν τη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος και καθυστερούν την ανανέωση των κυττάρων, καθώς και την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες, όπως η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα και η κακή διατροφή. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ίδια η φοβία της γήρανσης. Η φοβία αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης και τις ηλικιακές διακρίσεις και αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, όπως το να παραμελούμε τη γυμναστική.  Γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουμε τη μάχη για νεανική εμφάνιση, επειδή υπάρχουν πράγματι τρόποι να διατηρήσουμε τη νεανική όψη της επιδερμίδας μας για περισσότερο καιρό.  Κάποιους από αυτούς τους παράγοντες είναι δύσκολο να τους αποφύγουμε, άλλους πάλι μπορούμε να τους εξουδετερώσουμε με τη σωστή περιποίηση και η καλύτερη πρόταση ομορφιάς για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν να αλλάξουν άλλα θέλουν να ανανεώσουν το δέρμα τους χαρίζοντάς του υγεία & λάμψη, είναι ο Ορός Βιταμίνη C της Beauty Salon Italy.

Ο Ορός Βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενυδατικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό προϊόν. Μπορεί να σκεφτόμαστε τη βιταμίνη C ως το «μέσο» με το οποίο θα δώσουμε ένα γερό boost στον οργανισμό μας, όταν θέλουμε να τον ενισχύσουμε και να τον προστατεύσουμε από κρυολογήματα και ιούς. Όταν όμως τον εφαρμόζουμε τοπικά στην επιδερμίδα, η βιταμίνη C, αποτελεί το τέλειο αντιγηραντικό όπλο. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, δίνοντας του μια δροσερή και λαμπερή όψη, διαγράφει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, θεραπεύει την ακμή, ρυθμίζει τον τόνο του δέρματος, και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

 Χρησιμοποιούμαι  τον ορό για να διατηρήσουμε το δέρμα μας σφριγηλό και φρέσκο, να το προστατέψουμε από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA & UVB και για να καταπολεμήσουμε τα σημάδια κούρασης.
Έχει την ιδιότητα να φωτίσει κάθε σημείο της επιδερμίδας μας αφήνοντάς την υγιή και λαμπερή για να διατηρήσουμε το δέρμα μας σφριγηλό και φρέσκο!!
Είναι σε γυάλινο μπουκάλι και με ειδικό δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!! Έχει υπέροχο και αναζωογονητικό άρωμα.
Κατάλληλος για νεανικές επιδερμίδες απαραίτητο για πρόληψη των ρυτίδων.
Τον εφαρμόζω σε καθαρό δέρμα κάνοντας μασάζ, μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως.



BeautyBeauty -Ντεμακιγιάζ για Πρόσωπο και Μάτια με Αμυγδαλέλαιο και Ροδόνερο.




Το ντεμακιγιάζ είναι πάντα ένα ζήτημα. Με όσο κέφι και όρεξη (και φιλαρέσκεια) απλώνει μια γυναίκα το μέικ-απ στην αρχή της μέρας, με άλλη τόση βαρεμάρα, αναβλητικότητα και οκνηρία το αφαιρεί στο τέλος της. Αν το αφαιρέσει βέβαια και δεν πέσει για ύπνο με τα τρία χιλιοστά χρωστικών ουσιών που επικαλύπτουν το δέρμα. Είναι περιττό να επαναλάβουμε ότι ο καθαρισμός είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στην ομορφιά μας. Όσο ακριβά προϊόντα περιποίησης και αν χρησιμοποιούμε δεν έχουν αποτέλεσμα όταν δεν προχωράμε σε αυτό το τόσο απλό βήμα φροντίδας.

Στην αναζήτηση του τέλειου καθαριστικού που θα αφαιρεί όλες τις χρωστικές με μία μόνο κίνηση το Ντεμακιγιάζ για Πρόσωπο και Μάτια με Αμυγδαλέλαιο και Ροδόνερο είναι η τέλεια λύση.

Καθαρίζει αποτελεσματικά υδατοδιαλυτούς  και λιποδιαλυτούς ρύπους, προσαρμόζεται στη φύση του δέρματος και δεν προκαλεί «τράβηγμα» .Ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ αφαιρείται τέλεια. Διφασική σύνθεση με λάδι και νερό που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του λαδιού με τη φρεσκάδα του νερού. Το Αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει βαθιά και κάνει το δέρμα λαμπερό  και βοηθάει στη μείωση των πρηξιμάτων αλλά και των ρυτίδων με συστηματική χρήση. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Το Ροδόνερο τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους στη στιγμή, ενυδατώνει και βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Η συχνή χρήση του, αφήνει το δέρμα μας λαμπερό και απαλό, μιας και βοηθά να αποκατασταθεί η ελαστικότητα του.

Είναι σε μπουκάλι και είναι πολύ πρακτικό στην χρήση του!!
Εφαρμόζω ταμποναριστά στο πρόσωπο και το λαιμό.



Σφουγγάρι Make Up σχήματος κολοκύθας.


Με αυτό το σφουγγαράκι για make up μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε όψη φρεσκάδας στο πρόσωπό μας. Το μοναδικό του σχήμα κολοκύθας ,μας επιτρέπει τέλεια εφαρμογή ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Είναι υψηλής ποιότητας και μας δίνει άψογη εφαρμογή . Είναι πολύ παχύ και δεν θα χάσει το σχήμα του και δεν θα κάνει χαραγματιές ακόμα και μετά τη χρήση ενός έτους.
Χρησιμοποιώ την μυτερή πλευρά του για τα σκληρά και προσβάσιμα σημεία, όπως γύρω από τη μύτη και το στόμα, καθώς και κάτω από τα μάτια. Ενώ χρησιμοποιώ τη στρογγυλή πλευρά ,βάζοντας το ρουζ στις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου μας, όπως το μέτωπο, τα μάγουλα και το πηγούνι.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με υγρά ή στερεά υλικά.
Αν το χρησιμοποιούμαι καθημερινά, συνιστώ το πλύσιμο στο σφουγγάρι σας μία φορά την εβδομάδα με ένα ήπιο καθαριστικό. Ξεπλύνετε το καλά και στεγνώστε το στον αέρα.
Υπάρχει και σε άλλα χρώματα!!





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ομορφιά μας, έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας beautybeauty.gr, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας και της ομορφιάς, υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε την ομορφιά μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο για ομορφιά, πραγματικότητα!!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία beautybeauty.gr για την χορηγία των προϊόντων..


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.beautybeauty.gr/












2 σχόλια:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς :) Τι όμορφες φωτογραφίες που τράβηξες!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική....Ωραίο το χιόνι στις φωτογραφίες,αλλά κρύωσα για να τις βγάλω.Δεν πειράζει όμως άξιξε.

      Διαγραφή