Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Skin Therabees review



Skin Therabees




Γειά σας Glamorous,


Όταν σκεφτόμαστε ή συζητάμε για το χειμώνα και για το κρύο, το μυαλό μας ανατρέχει σε όμορφες εικόνες θαλπωρής και ζεστασιάς, σε λαμπερές και γιορτινές στιγμές. Μια δεύτερη, ίσως πιο προσγειωμένη και ρεαλιστική σκέψη, είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες και η πιθανότητα να αρρωστήσουμε και να ταλαιπωρηθούμε περνώντας κάποιες ημέρες στο κρεβάτι. Το βέβαιο είναι ότι δεν αναρωτιόμαστε, τουλάχιστον συχνά, ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις του κρύου στην επιδερμίδα μας και στην όμορφη, υγιή εμφάνισή μας.

Είναι γεγονός ότι το κρύο μπορεί να επηρεάσει την όψη του δέρματός μας σε πολλά επίπεδα. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας προκαλεί εκτεταμένη απώλεια ύδατος από τις στιβάδες του δέρματος και οδηγεί στην αφυδάτωση.

Επιπρόσθετα, ο κλιματισμός (ειδικά σε μικρούς κλειστούς χώρους) ανακυκλώνει τη σκόνη και ξηραίνει τον αέρα, γεγονός που οδηγεί το δέρμα σε κατάσταση «ασφυξίας» καθώς και οι διάφορες ασθένειες οι οποίες εμφανίζονται η εντείνονται κυρίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα όπως οι ιώσεις, η γρίπη, ορισμένες δερματίτιδές, ευθύνονται για την εμφάνιση ενός δέρματος μη υγιούς, θαμπού, χωρίς λάμψη και ζωτικότητα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των παραπάνω παραγόντων εντοπίζονται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα μας. Στο μεν πρόσωπο κάποια από τα πρώτα σημάδια είναι το ξεφλούδισμα της μύτης και το «σκάσιμο» των χειλιών.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χειμωνιάτικος βοηθός μας για να ξεπεράσουμε τέτοια προβλήματα είναι η εταιρία Skin Therabees.. με φυσικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη !!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η ιδέα και η εταιρία τους ξεκίνησε στα μέσα του 2016.

Η γκάμα αυτή τη στιγμή περιέχει κηραλοιφές, κάποια σαπούνια και τα lip balms,καθώς και τη σειρά vegan όπου δεν περιέχει ζωϊκα παράγωγα.

Τα προϊόντα τους είναι πιστοποιημένα .

Έχουνε ήδη ξεκινήσει τη νέα σειρά τους με κρέμες για πρόσωπο και σώμα και αναμένουμε με ανυπομονησία!!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Skin Therabees -LIP BALMS





Υπέροχα χείλη……


Μιλάμε, χαμογελάμε, τα σουφρώνουμε... Με τα χείλη μας επικοινωνούμε και τραβούμε πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή.

Ο χειμώνας βάζει σε δοκιμασίες τα χείλη μας, τα οποία μένουν απροστάτευτα και αυτή την εποχή ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το κρύο, καθώς δεν διαθέτουν την ίδια φυσική προστασία με τα άλλα σημεία της επιδερμίδας του προσώπου. Έτσι, μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα όπως ξηρότητα, κοκκινίλα, αίσθηση τραβήγματος, αφυδάτωση και, σε πιο προχωρημένη κατάσταση, σκασίματα ή και πληγές. H περιοχή γύρω από τα χείλη, όμως, είναι ευαίσθητη και για την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, που όταν εμφανιστούν, δυσκολεύουν το μακιγιάζ και προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο τους χειμωνιάτικους μήνες.

Για τη φροντίδα των χειλιών απαιτούνται προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και παρέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά. Ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου, θα αναδομήσουν το δερματικό ιστό, θα βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών και θα τα προστατεύσουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Kαλό είναι όλα αυτά να τα προλαβαίνουμε με τη χρήση lip balm της εταιρίας Skin Therabees.


Ένα lip balm πρέπει να μας συντροφεύει καθημερινά. Θα αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία από την επιδερμίδα των χειλιών μας και θα την προστατέψει από τις εξωτερικές επιθέσεις!!

Τα Skin Therabees είναι σχεδιασμένα για να μαλακώνουν τα χείλη, αυτά τα ενυδατικά lip balms προσφέρουν φροντίδα που προστατεύει τα χείλη. Είναι lip balms με ελαφρύ χρώμα (δοκίμασα σε χρώμα μωβ και ροζ) και με θρεπτικές φόρμουλες που αγαπάμε ώστε τα χείλη μας να φαίνονται και να τα νιώθουμε ανανεωμένα. Είναι πολύ ενυδατικά, προστατευτικά, επανορθωτικά και αφήνουν υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχουν από μελισσοκέρι, αμυγδαλέλαιο, σπαθόλαδο, λάδι καρύδας, βούτυρο αβοκάντο, βιταμίνη Ε και τζοτζόμπα, προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους! Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό κρεμώδες αποτέλεσμα που θα λατρέψετε!

Με ελαφρύ άρωμα και σε μορφή stick είναι πάντα πολύ πρακτικά για να τα έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!

Αναλυτικότερα:

Ενυδατώνουν την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών.



Προστατεύουν από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα.

Εξασφαλίζουν λεία ,απαλή υφή , ιδανική, δηλαδή, βάση για να απλώνετε το κραγιόν της επιλογής σας.

Είναι το τέλειο προϊόν για να ξεκουράσουμε τα χείλη μας από εκείνα τα ματ κραγιόν που ναι, είναι so in fashion, αλλά αφυδατώνουν τα χείλη.

Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη για να τα απλώσεις! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μπορούμε να το απλώσουμε...με τυφλό σύστημα!

Είναι το προϊόν που θα σε σώσει από τα σκασμένα χείλη (και όλες λίγο πολύ το παθαίνουμε τον Χειμώνα)



Το χρησιμοποιώ εφαρμόζοντας στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος.

Στη συνέχεια τα εφάρμοσε σε όλο το κάτω χείλος. Μπορούν να φορεθούν και κάτω από κραγιόν.




Skin Therabees-Απολεπιστικό Σαπούνι για βαθύ καθαρισμό



Ο χειμώνας μαζί με το κρύο, τις βροχές και τα χιόνια, φέρνει και προβλήματα για στο δέρμα μας .Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον χειμώνα η επιδερμίδα μας χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση απ’ ό,τι το καλοκαίρι. Ωστόσο διαφορετικοί παράγοντες όπως το εξωτερικό περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και η χρονολογική γήρανση επηρεάζουν και αυτές αρνητικά την επιδερμίδα, προκαλώντας θαμπή, ανομοιόμορφη όψη και τραχύτητα.
Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς. Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Έτσι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…


Για αυτό μην ξεχνάτε πως η απολέπιση συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κύτταρων από το δέρμα, στην καλύτερη αιμάτωση της επιδερμίδας, λειαίνει το τραχύ και ξηρό δέρμα και θεραπεύει τις ουλές από την ακμή αλλά και τις κηλίδες του δέρματος.

Με την απολέπιση θα βοηθήσουμε τα κύτταρά μας να ανανεωθούν πιο γρήγορα και το δέρμα μας δεν θα είναι πια θαμπό.

Το Απολεπιστικό Σαπούνι για βαθύ καθαρισμό της Skin Therabees εξασφαλίζει την ήπια απολέπιση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας έτσι την απόδοση των ενεργών συστατικών. Κάνει πλούσιο αφρό και το αποτέλεσμα είναι φωτεινό, λείο και πιο νεανικό δέρμα ,με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων να είναι γεγονός και την κυτταρική ανανέωση σε πλήρη ισχύ.


Όσο για τις ατέλειες της επιφάνειας της επιδερμίδας μειώνονται και γίνεται απαλή και λεία χάρη στην εξαιρετικά απαλή και βελούδινη υφή του μας κάνει να αισθανόμαστε ανανεωμένοι  αφήνοντας το δέρμα μας απαλό και ενυδατωμένο. Χαρίζει μετά από μία πιεστική και κουραστική μέρα  φυσική αύρα στο σώμα μας και μικρές στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινότητά μας. Το σαπούνι αυτό είναι ιδανικό για χαλάρωση και ευεξία. Καθαρίζει πολύ καλά, με πλούσιο αφρό και κάνει το δέρμα πιο απαλό. Προσφέρει μια ποικιλία από ευεργετικές ιδιότητες και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία.



Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  του χειμώνα με τα χειροποίητα προϊόντα Skin Therabees κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας…

H υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Skin Therabees με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Skin Therabees για την χορηγία των προϊόντων!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/SkinTHerabees/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου