Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Mythos Cosmetics review



Mythos Cosmetics




Γειά σας Glamorous,


Η όσφρηση λένε, είναι η αίσθηση που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη έχει τη δυνατότητα να μας ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα σε ελάχιστο χρόνο. Ίσως γι’ αυτό ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που αφήνει στο πέρασμά της μια γυναίκα είναι και το άρωμά της. Η αξία του αρώματος στη ζωή μας είναι αδιαμφισβήτητη. Πόσους ανθρώπους δεν τους έχουμε συνδέσει με τη μυρωδιά τους; Πόσοι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζονται από τη μυρωδιά τους; Πόσοι άνθρωποι δεν μας έχουν ενθουσιάσει με τη μυρωδιά τους; 


Όμως η αναζήτηση ενός signature αρώματος που πάντα μοιάζει ενστικτώδης και ποτέ βεβιασμένη διαδικασία ξεκινά από την εφηβική ηλικία, με τις πρώτες κολόνιες, με νότες φρουτώδεις και δροσερές. Όπως βέβαια ανθίζουμε μεγαλώνοντας έτσι αλλάζει και το άρωμα μας, μέχρι που βρίσκεται αυτό που θα μείνει μαζί μας για πολύ καιρό και θα μας εκφράζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.


Παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Flax με τα αρώματα Mythos.





 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….

Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!


Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....


Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!






Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






EAU DE TOILETTE- Mythos JASMIN WITH MANDARIN & AMBER

(Άρωμα με Γιασεμί, μανταρίνι και κεχριμπάρι)




Αρώματα που αναστατώνουν τις αισθήσεις….     
 

Λένε πως για να ολοκληρωθεί και να απογειωθεί ένα γυναικείο look, αρκούν μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ. Ένα ωραίο κολιέ ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια για παράδειγμα. Αν θέλετε, όμως, τη γνώμη μου, για εμένα το πιο απαραίτητο και αισθησιακό αξεσουάρ για μια γυναίκα, αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της, είναι χωρίς αμφιβολία το άρωμά της.  Μια γυναίκα οφείλει να εκπέμπει κομψότητα και θελκτικότητα και πιστέψτε με, ένα ωραίο σύνολο ή μια εκκεντρική τσάντα δεν είναι αρκετά.


Αν σκεφτείτε πόσες φορές έχετε συνδέσει καταστάσεις και κυρίως ανθρώπους από το παρελθόν σας, με ένα συγκεκριμένο άρωμα, τότε θα καταλάβετε τη σημασία του. Και κυρίως όταν πρόκειται για εμάς τις γυναίκες. Γιατί μια πραγματικά σικάτη γυναίκα οφείλει πάντα να μοσχομυρίζει. Πολλές φορές, το άρωμα της και μόνο, είναι αρκετό για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το βλέμμα κάποιου. Ακόμα και ενός περαστικού, κάποιου που απλά θα περάσει τυχαία από δίπλα της. Είναι αυτό, που αρχικά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός άνδρα στο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό που θα του ξυπνήσει τις πιο ωραίες αισθήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα σέξι φόρεμα συνοδευόμενο από ένα ωραίο ζευγάρι γόβες δεν αρκούν. Μπορεί ένας άνδρας που θα αντικρίσει μια όμορφη και κομψή γυναίκα να εντυπωσιαστεί με αυτό που βλέπει αρχικά, αλλά μετά την όραση μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια αίσθηση… η όσφρηση.


Είναι πολύ πιθανό να μη θυμάται τι φορούσατε όταν σας είδε για πρώτη φορά, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη μυρωδιά σας. Είναι, ίσως, το μόνο που θα έχει να θυμάται ακόμη και μετά από πολλά-πολλά χρόνια. Το άρωμα μιας γυναίκας μπορεί να μείνει χαραγμένο για τα καλά στη μνήμη ενός άνδρα και όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορεί να το ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα αρώματα.


Πέρα, όμως, από το πόσο ωραίο είναι να βλέπεις ότι το άρωμά σου μπορεί να γίνει αιτία για να μαγνητίσεις ανδρικά και γυναικεία βλέμματα, είναι πιο σημαντικό για ‘σένα την ίδια. Δεν είναι ότι απλά μένει αξέχαστο σε κάποιους, αλλά ότι είναι ικανό να αλλάξει τη δική μας διάθεση πρώτα απ’ όλα. Μια υπέροχη επιλογή αρώματος είναι το Mythos JASMIN WITH MANDARIN & AMBER


Ιδιαίτερα θηλυκό, το άρωμα Mythos εξελίσσεται σε ένα τολμηρό Eau de Parfum ενώ η εκλεπτυσμένη, πολυεπίπεδη σύνθεσή του αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης γυναίκας.

Το νέο γυναικείο άρωμα Mythos JASMIN WITH MANDARIN & AMBER έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. ‘Ένα μπουκέτο λουλούδια και δροσερά φρούτα ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή. Ο δροσερός χυμός του μανταρινιού αγκαλιάζει το φρουτένιο πορτοκάλι. Στην καρδιά της εσάνς μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του Γιασεμιού .’Όλες οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό διάφανο-πορτοκαλί μπουκάλι που εκπροσωπεί την αισθητική της εταιρίας Flax.


Το Γιασεμί είναι γνωστό για τη θετική επιρροή του στη διάθεση, το άρωμα του γιασεμιού δημιουργεί αισθήματα ευφορίας που αποτελούν το θερμοκήπιο της ερωτικής έλξης. Για να ολοκληρωθεί με μία τολμηρή συμφωνία από λευκό πατσουλί και κεχριμπάρι που του χαρίζουν αισθησιακή διάσταση. Είναι ένα σέξυ άρωμα που θυμίζει τη φυσική μυρωδιά του σώματος και γίνεται μέρος της γυναίκας που το φορά. Η γνήσια δύναμη της γυναίκας αιχμαλωτισμένη σε μια ζωηρή και αισθησιακή ευωδιά. Μια πρόσκληση για να παραδοθεί κάποιος στην απόλαυση  και να πάρει τον έλεγχο ανυπότακτων δυνάμεων. Ένα άρωμα με δύναμη, προσωπικότητα και αποπλάνηση, από τη Mythos JASMIN WITH MANDARIN & AMBER.


Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.

Είναι για όλους τους τύπους δέρματος





EAU DE TOILETTE- Mythos CEDARWOOD WITH GRAPEFRUIT & VETYVER- FOR MEN

(Άρωμα με ξύλο Κέδρου , γκρέιπφρουτ & vetyver )




Αιχμαλωτίζει την αίσθηση της αποπλάνησης….


Τα αρώματα και οι μυρωδιές έχουν μεγάλη δύναμη και την ικανότητα να αλλάξουν διάθεση στους ανθρώπους, να ανασύρουν μνήμες, να χαρακτηρίσουν και να δημιουργήσουν προσωπικότητες και τέλος να μας κάνουν πιο ελκυστικούς προς τους άλλους και να μαγνητίσουν το αντίθετο φύλο.

Ένας άνδρας μπορεί να γίνει ξαφνικά πολύ γοητευτικός , με μία μόνη κίνηση. Αυτό που προσέχουν πρώτα οι γυναίκες, σε έναν άντρα ,είναι όταν φοράει... κολόνια ενώ το πρώτο πράγμα που θυμούνται από αυτόν, είναι το πόσο ωραία μυρίζει. Είναι απίστευτο πως επηρεάζει τη γυναικεία άποψη για έναν άνδρα, το άρωμα του και η μυρωδιά που αφήνει στο πέρασμά του.

Για τον άντρα το κεφάλαιο “άρωμα” είναι πολύ σημαντικό γιατί μέσα από αυτό εκφράζει στοιχεία της προσωπικότητας του και σίγουρα είναι από τα πράγματα που δεν ξεχνάει ποτέ μια γυναίκα.

Πριν από σαράντα χρόνια ,οι άντρες απέφευγαν να φορέσουν άρωμα ή να αγοράσουν μία κολόνια. Έβαζαν άρωμα ,μόνο με το άλλοθι της λοσιόν για μετά το ξύρισμα. Έκτοτε βέβαια ,τα πράγματα προχώρησαν. Ψεκάζεται συχνά, επιλέγει αρώματα και το απολαμβάνει.

Φυσικά, αν και εφόσον κάνει την κατάλληλη επιλογή και διαλέξει ένα άρωμα που του ταιριάζει, που συνδυάζεται αρμονικά με τη μυρωδιά από το δέρμα του  και αναδεικνύει την προσωπικότητά του.

Τα αντρικά αρώματα είναι σίγουρα μια δύσκολη και πολύ προσωπική επιλογή για τον καθένα από εσάς.
 

Το Ανδρικό Άρωμα Mythos CEDARWOOD WITH GRAPEFRUIT & VETYVER είναι ένα χαρισματικό άρωμα που χαρακτηρίζεται από την αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στο άγουρο και γεμάτο φρεσκάδα γκρέιπφρουτ και το ξύλο Κέδρου που μοιάζει με δροσερό άγγιγμα πάνω στο καυτό δέρμα. Είναι για τον άνδρα με το πνεύμα του Σπάρτακου, που έχει γεννηθεί για να κατακτήσει τον κόσμο.

Με αυθεντική την κλασική, αρρενωπή χροιά του χάρη στις νότες από εσπεριδοειδή, κέδρο και vetyver. Είναι ένα Ξυλώδη άρωμα για άνδρες. Είναι ένα ταξίδι ισχυρής αποπλάνησης μέσα από τα μάτια ενός άνδρα.  
Το Mythos CEDARWOOD WITH GRAPEFRUIT & VETYVER αποτελεί το καθαρό ένστικτο, τη δύναμη ενός συναισθήματος το οποίο εκφράζεται ελεύθερα. Είναι η ισχύς που διακρίνει ένα συγκεκριμένο τύπο άνδρα, με μια καρδιά η οποία έχει τις ρίζες της στην παράδοση, αλλά διασκεδάζει στο σύγχρονο κόσμο.

Η ένταση και η δύναμη που αποπνέει το CEDARWOOD WITH GRAPEFRUIT & VETYVER , προέρχεται από τον εύστοχο συνδυασμό του γκρέιπφρουτ, του vetyver και του Κέδρου. Μια αντίθεση φρεσκάδας, ζεστασιάς και πολυτέλειας η οποία ολοκληρώνει την ξυλώδη γοητεία του αρώματος. Είναι αρρενωπό και ονειροπόλο.


Είναι σε κλασικό μπουκάλι, εκλεπτυσμένο και διακριτικό, με τις καμπύλες της σιλουέτας του και το κυλινδρικό καπάκι. Μια παλέτα χρώματος γκρι αντανακλάται στο πολυτελές κουτί της συσκευασίας.

Αυτό που πρέπει να προσέχουν οι άνδρες, είναι σε κάθε περίπτωση, η ποσότητα. Κι αυτό γιατί ορισμένα αρώματα, γίνονται πιο δυνατά με το πέρασμα της ώρας. Ξεκινήστε με μία μικρή ποσότητα, δείτε τις αντιδράσεις και αυξήστε την ποσότητα μέχρι εκεί που τα σχόλια είναι κολακευτικά και όχι του τύπου “πόσο άρωμα έβαλες πάλι;”. Το ιδανικό σημείο για να ψεκάσεις είναι η περιοχή μεταξύ του στήθους και του λαιμού.







Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το άρωμα, είναι μια προσωπική επιλογή αυτού που το φοράει που σχετίζεται όχι μόνο με τις επιθυμητές μυρωδιές του αλλά και με τη σωματική του χημεία στο πως αντιδράει σε αυτό. Παρόλα αυτά, αν ψάχνετε για ένα δώρο που είναι και προσωπικό αλλά και πολυτελές, τα αρώματα Mythos ,είναι η ιδανική επιλογή! Γιατί όπως και να το κάνουμε, ανήκουμε στο ωραίο φύλο. Οφείλουμε να είμαστε πάντα σικάτες και να μυρίζουμε όμορφα. Οποιαδήποτε ώρα της μέρας, οτιδήποτε και αν φοράμε. Είτε βγούμε έξω με τζιν και σταράκια, είτε με ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα και over the knee boots, το άρωμα πρέπει να είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μας. Γιατί μια γυναίκα χωρίς άρωμα, είναι μια γυναίκα χωρίς μέλλον.




Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου