Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

FYSIO / ΦΥΣΙΩ review



FYSIO / ΦΥΣΙΩ

"We Naturally Create"




Γειά σας Glamorous,


Ο χρόνος είναι ο πιο απειλητικός εχθρός του δέρματος. Είναι υπαίτιος για την κακή εξωτερική μας εμφάνιση, που πολλές φορές αυτό φέρνει σαν αποτέλεσμα την κακή ψυχολογία του ατόμου και την έλλειψη αυτοπεποίθησης του. Ένα γερασμένο πρόσωπο είναι καταρχήν δείγμα μη υγιούς δέρματος και φυσικά αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα ως προς την εικόνα και εμφάνιση μιας γυναίκας. Καμία δε θα ήθελε να αποκτήσει γερασμένο πρόσωπο και μάλιστα πρόωρα, αντίθετα θα έκανε τα πάντα για να αποφύγει και να προλάβει μια τέτοια εικόνα. Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.

Πολλοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό των ρυτίδων: η ηλιακή ακτινοβολία, οι εκφράσεις του προσώπου, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον των πόλεων και πολλοί άλλοι λόγοι που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Η γενικότερη στάση ζωής και οι καθημερινές μας συνήθειες, μαζί και με τα γονίδια, είναι οι κύριοι λόγοι που ενισχύουν τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Ενα μείγμα ικανό να εξηγήσει γιατί οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες για όλους μας. 


Ωστόσο λύση για να προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την ενοχλητική όψη ενός γερασμένου προσώπου και να το διατηρήσουμε όσο πιο νέο και υγιές γίνεται, ακολουθώντας τις συμβουλές της εταιρίας FYSIO.



 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Fysio είναι μία καινοτόμος Ελληνική εταιρεία, που δημιουργήθηκε με σκοπό και όραμα να προσεγγίσει, να ωθήσει και να εντρυφήσει τον σύγχρονο άνθρωπο σε έναν απόλυτα φυσικό τρόπο φροντίδας & περιποίησης, προσφέροντας του ταυτόχρονα μέσα από τα προϊόντα της, τα οφέλη της φυσικής - φυτικής κοσμητολογίας στην υγεία και την ομορφιά. Το όνομα Fysio είναι αντιπροσωπευτικό μιας συγκεκριμένης φιλοσοφίας, που εξελίσσεται διαχρονικά αλλά παραμένει προσηλωμένη σε μία δέσμευση: "Δημιουργούμε Φυσικά". Στην Fysio πιστεύουνε και επενδύουνε στην δύναμη και την σοφία της φύσης. Χρησιμοποιώντας ως κύρια

συστατική βάση το Κερί των Μελισσών & το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με ανώτερης ποιότητας και βιολογικής αξίας φυσικά συστατικά, έχουνε σαν στόχο να αναδείξουνε την πολυτελή καλλυντική περιποίηση στην πιο φυσική της έκφανση.

Ο σεβασμός στη φύση και η προσήλωση στην δέσμευσή τους για μέγιστη προστασία της υγείας  του ανθρώπου, τους ωθεί στον σχεδιασμό και στην δημιουργία απόλυτα φυσικών καινοτόμων δερμοκαλλυντικών προϊόντων υψηλής αποτελεσματικότητας.

Τα προϊόντα συστήνονται από Δερματολόγους, Παιδιάτρους, Φαρμακοποιούς.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Anti-Aging Serum with Hyaloronic Acid

(Αντιγηραντικός Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό & Βιταμίνη C)



Αντιγήρανση πριν... τη γήρανση…


«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον», έλεγαν πολύ σωστά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το ίδιο ισχύει και για την γήρανση της επιδερμίδα μας, η οποία από πολύ νωρίς μας κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, με διάφορες ενδείξεις που συνήθως αγνοούμε μέσα στους έντονους ρυθμούς που ζούμε.

Ώσπου μια ωραία ημέρα αντικρύζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη και βλέπουμε να μας χαμογελά, ο άλλος μας εαυτός. Αυτός με τη θαμπή όψη, τις ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, τα λιγότερο ογκώδη χείλη, το διαφορετικό σχήμα προσώπου.

Είναι η στιγμή που αναρωτιόμαστε: "που πήγε η παλιά μου εικόνα;" Τι έγινε το οβάλ του προσώπου μου; Οι ενδείξεις έχουν γίνει πια αποδείξεις. Και μπορεί ίσως το μακιγιάζ μας να κρύβει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, αλλά ο καθρέφτης μας το πρωί τα αναδεικνύει.


Είναι γεγονός πως, πλέον, η εικόνα είναι εκείνη που αφήνει πλέον τις σημαντικότερες πρώτες εντυπώσεις και έχει κυριαρχήσει για τα καλά. Επομένως, η ανάγκη για συνεχή βελτίωσή της είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Η γήρανση του δέρματος δεν είναι παρά μια όψη της γενικευμένης γήρανσης. Είναι όμως ορατή στους γύρω μας. Φροντίζουμε να βελτιώνουμε τα σημάδια που μας ενοχλούν αισθητικά, όμως δεχόμαστε με χαμόγελο τις μικροαλλαγές που παρατηρούμε στο πρόσωπο και το σώμα μας. Η νιότη πηγάζει από την ψυχολογία και όσο το θυμόμαστε αυτό, δε γερνάμε… απλά μεγαλώνουμε.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα serum προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του Anti-Aging Serum with Hyaloronic Acid της εταιρίας Fysio. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.


Η υφή του Anti-Aging Serum with Hyaloronic Acid είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο διάφανο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το serum της Fysio έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος με υαλουρονικό οξύ, που είναι το κύριο δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη. Σε νεότερες αναφορές θεωρείται ως το «κλειδί της πηγής της νεότητας» η τοπική χρήση του Υαλουρονικού Οξέος.

Είναι σε αριστοκρατικό γυάλινο μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).


Αναλυτικότερα:


  • Προηγμένη αντιγηραντική σύνθεση

  • Ενυδάτωση υψηλής απόδοσης

  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες

  • Προλαμβάνει και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων

  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου

  • Χαρίζει απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

  • Μοναδική σύνθεση με Υαλουρονικό οξύ,  μόρια κεριού μέλισσας & Βιταμίνη C

Το χρησιμοποιώ συνήθως σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και καθημερινή χρήση.



BEES WAX –WITH ESSENTIAL OILS   

(Αγνή Καλλυντική Κηραλοιφή)



 Όσο κι αν η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς μας βομβαρδίζει καθημερινά με καινοτόμα, δραστικά, ενεργά συστατικά που υπόσχονται λεία, φωτεινή, νεανική όψη και υφή , όταν η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά κανένα από τα παραπάνω δεν ….λειτουργεί.
Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως η ενυδάτωση είναι η πρώτη και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία. Όσο δραστικά κι αν είναι τα ενεργά συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος καθημερινής περιποίησης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν, ταυτόχρονα και πάνω απ’ όλα, η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά. Η ενυδάτωση του προσώπου είναι πολύ σημαντική όταν αναφερόμαστε στην υγεία της επιδερμίδας.  Ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι σωστά ενυδατωμένο εμφανίζει διάφορα αντιαισθητικά σημάδια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος στον οποίο ανήκει. Τα σημάδια αυτά ποικίλουν από λεπτές γραμμές και τραχύτητα, μέχρι γυαλάδα και μαύρα στίγματα. 


Το ενυδατωμένο δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του, είναι πιο απαλό και φυσικά πολύ πιο λαμπερό. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια βελούδινη επιδερμίδα προσώπου, τότε η καλή ενυδάτωση με  Αγνή Καλλυντική Κηραλοιφή της Fysio είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.
 

Για χρόνια ολόκληρα παρέμειναν κλεισμένες στα σκονισμένα μπαούλα των γιαγιάδων μας περιμένοντας υπομονετικά να έρθει και πάλι η στιγμή τους... Και ήταν σίγουρο ότι θα έρθει, καθώς με αυτές μεγάλωσαν και γιατρεύτηκαν γενιές και γενιές. Αποτελούσαν απλώς ένα γιατροσόφι για να επουλώσουν πληγές, να γιατρέψουν ένα κάψιμο, να ενυδατώσουν το πρόσωπο. Και σήμερα οι παραδοσιακές χειροποίητες κηραλοιφές με καθαρό κερί μέλισσας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εκχυλίσματα βοτάνων γίνονται ανάρπαστες τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας!

Γυναίκες αλλά και άντρες φαίνεται πως έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών προς την πανάρχαια αυτή συνταγή, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των υπόλοιπων καλλυντικών αλοιφών.

Προκειμένου λοιπόν να έχει κανείς ένα υγιές δέρμα κρίνεται επιβεβλημένη η σωστή ενυδάτωσή του με κηραλοιφή από νωρίς και με συνέπεια.



Η Αγνή Καλλυντική Κηραλοιφή της Fysio είναι μια κρέμα λιπαρή, φτιαγμένη από δύο και μόνο φυσικά συστατικά: κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Ενυδατώνει και τρέφει ευαίσθητες περιοχές του δέρματος όπως το πρόσωπο , ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις ξηροδερμίας. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, καταπραΰνει το φλογισμένο και ερεθισμένο δέρμα και βοηθά στον περιορισμό της ξηροδερμίας. Είναι πράσινου χρώματος κηραλοιφή που ναι μεν είναι λιπαρή (αφού έχει σαν βάση το ελαιόλαδο) αλλά απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Δεν αφήνει γυαλάδα ,αλλά αντίθετα ενυδατώνει….Το άρωμα της είναι ανάλαφρο  και αέρινο.


Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Οι κρέμες με Αγνό Κερί Μέλισσας αποτελούν από την αρχαιότητα τη φυσική λύση σε πολλά δερματολογικά προβλήματα. Ενυδατώνει αποτελεσματικά και φροντίζει για την υγεία της επιδερμίδας μας. Χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα . Καθώς το κερί της μέλισσας είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και επουλωτικό, προσφέρει στο δέρμα μας την απαραίτητη υγρασία, που χάνεται με την πάροδο των χρόνων, προκαλώντας έτσι την αφυδάτωση του δέρματος και τη δημιουργία ρυτίδων. Ιδιαίτερα αποτελεσματική για ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα δέρματα. Για ερεθισμούς και εγκαύματα που προκαλούνται από θερμικούς, ακτινικούς & χημικούς παράγοντες, καθώς και για προβλήματα γενικής δερματολογικής φύσεως.


Προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση απ’ όλη την οικογένεια.

Είναι σε γυάλινο βαζάκι πολυτελείας και είναι μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!!





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Fysio ,είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..




Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Fysio για την χορηγία των προϊόντων!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fysiocosmetics.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου