Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

MYBEE review



MYBEE




Κι ύστερα ήρθαν οι… μέλισσες..


Γειά σας Glamorous,


Η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή», είχε πει ο Αριστοτέλης από αρχαιοτάτων χρόνων, κι όχι αδίκως. Βλέπεις έναν όμορφο άνθρωπο, μέρος ή αντικείμενο κι αυτόματα σου δημιουργούνται αισθήματα ευχαρίστησης και θαυμασμού, τέτοια που δε θες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Σ’ έναν άνθρωπο η ομορφιά του σχετίζεται με τις σωστές αναλογίες και την αρμονία στις γραμμές του προσώπου του και του κορμιού του κι έχει να κάνει με τη συμμετρία και τα φυλετικά χαρακτηριστικά που έχουν καθιερωθεί ως ελκυστικά σε έναν συγκεκριμένο πολιτισμό ή κοινωνία. Η ομορφιά είναι ευλογία, ένα εισιτήριο στα χέρια μας ,με το οποίο μας ανοίγονται διάπλατα οι πόρτες. Η ομορφιά έχει δύναμη. Κάνει κάτι που δε χρειάζεται καμία άλλη προσπάθεια. Μιλάει από μόνη της. Αιχμαλωτίζει την προσοχή των άλλων κάνοντάς τους να έλκονται γύρω μας για μια θέση στην καρδιά μας .


Στο κυνήγι της αιώνιας νεότητας, έχουμε κατά καιρούς επιστρατευτεί όλοι μας. Από αρχαιοτάτων χρόνων μάλιστα, οι άνθρωποι έψαχναν το ελιξίριο που θα τους έδινε την αιώνια ομορφιά. Και για αυτό αιώνες πριν γίνει beauty trend, η θεραπεία διαφόρων παθήσεων με προϊόντα των μελισσών (το μέλι, την πρόπολη, τον βασιλικό πολτό αλλά και το δηλητήριό τους), ήταν διαδεδομένη στην αρχαία Αίγυπτο, την Ελλάδα και την Κίνα. Η παράδοση συνεχίζεται και στις μέρες μας καθώς η μελισσοθεραπεία αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες εναλλακτικές θεραπείες και είναι το σπάνιο δώρο της κοινωνίας των μελισσών που σήμερα προσφέρει ενέργεια και νεανική όψη στην επιδερμίδα μας.

Φροντίζουμε για την ομορφιά μας με αγνά προϊόντα και συστατικά από την εταιρία MYBEE . Η επιστροφή στις παραδοσιακές κρέμες και φυσικά προϊόντα είναι μια από τις hot τάσεις παγκοσμίως, στα πλαίσια της ανάγκης για αγνά οργανικά προϊόντα.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Αξιοποιώντας την οικογενειακή παράδοση στη μελισσοκομία, η mybee ιδρύθηκε από ανθρώπους με ιδιαίτερη αγάπη για τη μέλισσα και τη φύση. Είναι μια ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών που δραστηριοποιείται στη λίμνη Πλαστήρα (Μορφοβούνι Καρδίτσας), μια περιοχή ιδανικής χλωρίδας για την παραγωγή άριστης ποιότητας μελιού και πρόπολης.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία και χρήση φυσικών υλικών υψηλής βιολογικής αξίας, η εταιρεία mybee δημιουργεί προϊόντα περιποίησης για τον άνθρωπο με συστατικά από την ελληνική φύση. Με στόχο τη βελτίωση της υγείας, την ευεξία αλλά και την αισθητική της επιδερμίδας η mybee παρασκευάζει φυσικά καλλυντικά με βάση την πρόπολη.

Οι πρώτες ύλες των προϊόντων mybee προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες και επιλέγονται μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



FACE CREAM WITH PROPOLIS

(Κρέμα προσώπου με πρόπολη)





Προκάλεσε το “bzzz” στην ομορφιά σου..


Τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι την καινούργια χρονιά φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας . Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο που λάμπει, μια καλή λύση είναι η ενυδάτωση.

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδάτωση λοιπόν αποτελεί το πιο βασικό βήμα για ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, καθώς βασική αιτία για λαμπερά υγιή μαλλιά και για ζουμερά χείλη. Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!

Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου μιας γυναίκας είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά τόσο στην υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, όσο και την ίδια την εμφάνιση της γυναίκας.

Το δέρμα μας είναι ζωντανό και αυτό σημαίνει ότι έχει ανάγκη από τροφή και νερό. Η ενυδάτωση παίζει βασικό ρόλο στην υγεία του, την ελαστικότητά του, την ανθεκτικότητά του. Όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο δείχνει λαμπερό, όμορφο, φρέσκο στην όψη και μαλακό, απαλό και λείο στην υφή.

Η ενυδάτωση είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά να εξασφαλιστεί η λειτουργία προστασίας του από εξωτερικούς παράγοντες. Για να αποφεύγονται καταστάσεις όπως έλλειψη απαλότητας και ελαστικότητας, πρέπει να αποκατασταθεί η ανεπάρκεια του νερού μέσω παροχής ενυδατικών ουσιών, που διατηρούν την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος. Καθώς το δέρμα αντιμετωπίζει καθημερινά επιθέσεις από αρνητικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να συγκρατήσει την φυσική του ισορροπία σε νερό. Είναι λοιπόν κατανοητό ότι όλα τα δέρματα χρήζουν υποβοήθησης σε αυτόν τον τομέα και εκεί έρχεται να μας δώσει την λύση ,η κρέμα προσώπου με πρόπολη της εταιρίας MYBEE.


Η ενυδάτωση με την κρέμα προσώπου MYBEE θα συμπληρώσει τα κενά και τις ρωγμές, και θα αποκαταστήσει την ελαστικότητα του δέρματος μας, δίνοντας του μια ομαλή και απαλή εμφάνιση.

Είναι μια λευκή και πολύ κρεμώδη, με πολύ πλούσια σύσταση κρέμα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση !!

Είναι μια αντιοξειδωτική, ενυδατική κρέμα με πολυτελές άρωμα τριαντάφυλλου – ελαφριά στην επιδερμίδα και, ταυτόχρονα, πλούσια για 24 ωρη ενυδάτωση. Απολαυστικά αέρινη, για να απορροφάται άμεσα, και να επανορθώνει, να προστατεύει και να μαλακώνει την επιδερμίδα. Ενισχύει την ανάπλαση & την ελαστικότητα του δέρματος. Περιέχει δραστικά συστατικά και πολύτιμα φυτικά έλαια που σε συνδυασμό με την πρόπολη, προστατεύουν και θρέφουν την επιδερμίδα του προσώπου από τις ελεύθερες ρίζες. ιδανική ως βάση για μακιγιάζ.


Είναι σε όμορφο γυάλινο βάζο ,που είναι πρακτικό και για ταξίδια!!

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Την χρησιμοποιώ εφαρμόζοντας τοπικά με μικρή ποσότητα κρέμας και απλώνοντας την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.




HAND CARE CREAM WITH PROPOLIS

(Κρέμα περιποίησης χεριών με πρόπολη)




Ποιά μέλισσα ετρύγισε ανθέ την ομορφιά σου..



Ξοδεύουμε άφθονο χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουμε τη νεανική σφριγηλότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας του προσώπου μας και ξεχνάμε πως ….λίγο πιο κάτω, τα χέρια, που είναι οι πιο αποκαλυπτικοί μάρτυρες του χρόνου που περνά.

Για ένα περίεργο λόγο η φράση γήρανση της επιδερμίδας συνδέεται συνήθως με το πρόσωπο και πολύ σπάνια με το σώμα. Κι όμως στα χέρια, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, ο χρόνος αποτυπώνεται χωρίς οίκτο πολύ νωρίτερα από το πρόσωπο. Το να διατηρήσουμε λεία και απαλή την επιδερμίδα των χεριών στη διάρκεια του χειμώνα φαντάζει ….mission impossible. 


Η επιδερμίδα στα χέρια είναι ίσως το μοναδικό σημείο του ανθρωπίνου σώματος που είναι μόνιμα εκτεθειμένο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου τόσο σε περιβαλλοντικούς ρύπους όσο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες , όπως επίσης και σε χημικά συστατικά, τα οποία περιέχονται σε απορρυπαντικά. Αν στα παραπάνω προσθέσετε και την έξαρση των ιώσεών που, για προληπτικούς λόγους, επιβάλλουν συχνό πλύσιμο στα χέρια είναι εύκολο να κατανοήσετε το λόγο που η επιδερμίδα γίνεται ξηρή και τραχιά. Είναι οι λόγοι που η επιδερμίδα αφυδατώνεται και πολύ γρήγορα καταλήγει ξηρή. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις την ξηρότητα συνοδεύει έντονη αίσθηση φαγούρας .Αν δεν φροντίσουμε έγκαιρα, η ξηρότητα γίνεται μόνιμη και η επιδερμίδα των χεριών αποκτά πολύ σύντομα τραχιά υφή με έντονη αίσθηση τραβήγματος. Ενώ το επόμενο βήμα μετά την ξηρότητα είναι τα σκασμένα χέρια. Σημάδι ότι το υδρολιπιδικό φιλμ, η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας έχει αλλοιωθεί. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να αποκατασταθούν τα επίπεδα ενυδάτωσης ,όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί το σκάσιμο της επιδερμίδας, τις περισσότερες φορές, είναι και επώδυνο.


Κατά την διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενυδατική, θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών της εταιρίας MYBEE η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.


Πλούσια λευκή κρέμα που επανορθώνει και θρέφει τα χέρια που ταλαιπωρούνται από το κρύο, τις χειρωνακτικές εργασίες, τα απορρυπαντικά. Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά-σκασμένα χέρια χάρη στην προπόλη. Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη χάρη στα συστατικά που περιέχει. Ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.. με λεπτόρρευστη υφή….. η σύνθεση της είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και με μη κολλώδη υφή. Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους.

Έχει υπέροχο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες.

Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά-σκασμένα χέρια.  Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.



Την προτείνουμε για τα χέρια που ταλαιπωρούνται:


  •  Με ξηρότητα.

  •  Με αφυδάτωση.

  •  Με τραχύτητα.

  •  Με αλλοιωμένο δερματικό φραγμό.

Την χρησιμοποιώ καθημερινά δύο-τρεις φορές την ημέρα.. Την εφαρμόζω τοπικά με μικρή ποσότητα κρέμας και απλώνοντας την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Είναι σε όμορφο –πορτοκαλί σωληνάριο και είναι πολύ πρακτική για να την κουβαλάω συνέχεια μαζί μου.






Lipcare με πρόπολη

(Ενυδάτωση των χειλιών)





Μιλάμε, χαμογελάμε, τα σουφρώνουμε... Ο λόγος για τα χείλη μας,που με αυτά επικοινωνούμε και άθελα τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή.

Tα χείλη μας αυτή την εποχή ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το κρύο, καθώς δεν διαθέτουν την ίδια φυσική προστασία με τα άλλα σημεία της επιδερμίδας του προσώπου. Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Οι ειδικοί, μάλιστα, επισημαίνουν ότι η απώλεια υγρασίας στην περιοχή των χειλιών είναι 10 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του προσώπου και του σώματος. Έτσι, μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα όπως ξηρότητα, κοκκινίλα, αίσθηση τραβήγματος, αφυδάτωση και, σε πιο προχωρημένη κατάσταση, σκασίματα ή και πληγές. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.


Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά, όσα τελοσπάντων υπάρχουν, αποθέματα υγρασίας και, ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη . Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.

Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή και θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου!!

Αυτό το χειμώνα, ο καθημερινός σύμμαχος ομορφιάς μας έχει όνομα: Lipcare με πρόπολη !!


Με ανάλαφρη υφή για καθημερινή χρήση και κλασικό άρωμα, το Lipcare με πρόπολη είναι ολοκληρωμένη προστασία για χείλη απαλά και λεία, έτοιμα για φίλημα. Κάνει τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Το Lipcare με πρόπολη από την mybee ανακουφίζει και απαλύνει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη μας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης .



 Η πρόπολη ένα συστατικό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην αναζωογόνηση και την ενυδάτωση χειλιών. Το Lipcare με πρόπολη είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, είναι στο χρώμα του μελιού χωρίς όμως να αφήνει χρώμα.Προσφέρει έντονη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση στα ξηρά χείλη, κάνει ακόμη και τα πιο ξηρά χείλη απαλά και λεία ξανά. Η πρωτοποριακή σύνθεση του Lipcare με πρόπολη κλειδώνει την υγρασία σε βάθος, υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης για ακόμη πιο απαλά, υγιή χείλη στο μέλλον. Είναι απίστευτα ελαφρύ, αφήνοντας ένα απαλό αποτέλεσμα, αφού δεν κολλάει στα χείλη και ένα ευχάριστο, απαλό άρωμα.
Με απλό και αφαιρετικό design, που παραπέμπει στο ρετρό στυλ της δεκαετίας του ‘70!Οι λιτές γραμμές στον μοντέρνο σχεδιασμό το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο!!



Το εφαρμόζω καθημερινά απευθείας στα χείλη, ανάλογα με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες μας. Αν τα χείλη είναι ξηρά, εφαρμόστε τακτικά για να κλειδώσετε την υγρασία.



NATURAL SOAP WITH PROPOLIS & HONEY

(Σαπούνι με πρόπολη & μέλι)



Μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό ή μήπως η ξηρότητα είναι αναπόφευκτη; Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους θερινούς μήνες. Λάθος! Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και τον χειμώνα και κάνουν την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας επιτακτική. O χειμώνας μπορεί να σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, βόρειους ανέμους και χιόνια, αλλά σημαίνει και ξηρασία ή παρατεταμένη ηλιοφάνεια. Όλες αυτές οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες.

Για να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα και την αφυδάτωση και να τονώσουμε την επιδερμίδα μας τον χειμώνα είναι καλό να να τηρήσουμε μια ρουτίνα περιποίησης και να δώσουμε στον οργανισμό μας τα συστατικά που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει και να βγει από το κρύο πιο λαμπερός και δυνατός.


Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς. Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Το χειμώνα χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς.



Το σαπούνι Σαπούνι με πρόπολη & μέλι θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα το δέρμα μας στις αλλαγές του καιρού!!

Το απαλό σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο και σώμα με μέλι , χάρη στην πλούσια σύνθεση και την κρεμώδη υφή του, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική της υγρασία και αφήνοντάς την απαλή ,χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια επιδερμίδα στο δέρμα, προσφέροντας υγεία και λάμψη. Εμπλουτισμένο με πρόπολη για την ήπια αντισηπτική της δράση, ενώ το άρωμά του που περιέχει επιδρά ευεργετικά στη διάθεση και αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη.


Το Σαπούνι με πρόπολη & μέλι είναι σαν χάδι, που σε αγκαλιάζουν, αναπνέουν, ζουν μαζί σου. Προσφέρουν φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα, τις δερματικές παθήσεις .Η δράση του είναι κυρίως αντιβακτηριδιακή και συντελεί στην καταπολέμηση των βακτηριδίων τα οποία δημιουργούν σπυράκια και ατέλειες στις λιπαρές επιδερμίδες, αντιφλεγμονώδης, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό.. Είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε με το υπέροχο ελαφρύ άρωμα του. Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα (για περισσότερη λάμψη στη επιδερμίδα ξεπλύνετε το σώμα σας ένα ή δύο λεπτά αφού έχετε σαπουνιστεί). Ένα πορτοκαλί σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!



Είναι για όλους τους τύπου δέρματος!!



Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.






 Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία MYBEE και η κοινωνία της μέλισσας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δημιουργούνε φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, εμπνευσμένοι από τη θαυμαστή κοινωνία της μέλισσας, τους καρπούς της αστείρευτης ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά. Με ποσοστά φυσικότητας έως και 100%, τα προϊόντα της MYBEE δρουν ευεργετικά στο σώμα, τον νου και την ψυχή. Αποτελώντας έτσι την ιδανικότερη επιλογή για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.
 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία MYBEE για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.mybee.gr/home.html

1 σχόλιο:

  1. Είχα πάει στην Καρδίτσα και η κολλητή μου,μου έκανε δώρο την κρέμα χεριών και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη!!Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή