Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ#3 YASOU natural skin care & HYDROVIT




ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ


Γειά σας Glamorous,


Τα έξυπνα ταξίδια είναι η σωστά οργανωμένα είτε φεύγουμε για σαφάρι στη Κένυα είτε για ένα μικρό νησί των Κυκλάδων. Το μόνο πρόβλημα πριν από τις διακοπές είναι οι λίστες που φτιάχνουμε με όλα όσα πρέπει να πάρουμε. Κι ενώ οι βαλίτσες γεμίζουν νοερά με πρακτικά καλλυντικά, στην πραγματικότητα κοιτάζοντας τις αποσκευές που δεν μπορούμε να κουβαλήσουμε, καταλαβαίνουμε ότι ο μινιμαλισμός δεν μας ταιριάζει.

Οι συσκευασίες ταξιδιού σε καλλυντικά προϊόντα όπως και ο ελεύθερος χρόνος σας στις προετοιμασίες είναι στοιχεία δυσεύρετα, για αυτό θα πρέπει να βρείτε μία λύση ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Packing  του necessaire τρομάζει πολλές από εμάς. ΄Εχουμε την αίσθηση ότι χρειαζόμαστε τα πάντα στα ταξίδια ή θα προκύψει κάτι  .Απλά σκεφτείτε τη χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας και ακολουθήστε τον κανόνα τον  Mini size καλλυντικών!! Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας «είδη πρώτης ανάγκης» επειδή βαραίνουν την τσάντα σας. Η ομορφιά διατίθεται και σε μικρά μεγέθη. Το Πασχαλινό beauty case γεμίζει με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς στις σωστές δόσεις. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι μίνι συσκευασίες και τα travel kits που μας επιτρέπουν να μην αποχωριζόμαστε τίποτα, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Στο σημερινό άρθρο μας, θα σας προτείνουμε καλλυντικά από δύο εταιρίες ,που θα πάρουμε στις διακοπές μας και δεν θα πιάσουν καθόλου χώρο στην βαλίτσα μας!!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




YASOU natural skin care  




Η YASOU natural skin care είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Chicago τον Η.Π.Α ,αλλά κανει μέσα από το site τους διεθνής αποστολές. Ο Ελληνικός τίτλος στο όνομα τους ,μας παρακίνησε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα τους…..και ναι ενθουσιαστήκαμε!!

Συνδυάζοντας τη γνώση της Επιστήμης με τη σοφία της Φύσης, η YASOU natural skin care δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος!! Μέσα από τα προϊόντα της μας φέρνει τις ευεργετικές ιδιότητες ,κατευθείαν σε μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, για να ανακαλύψουμε τα μυστικά τους. Η YASOU natural skin care έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με φυσική προέλευση. Τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα, καλλυντικά που έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας.

Δεν χρησιμοποιούν parabens, παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες ή θειικά. Όλες οι μυρωδιές προέρχεται από φυσικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα Yasou δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές ουσίες ή άρωμα.




Natural Cellular Day Cream


Το καλοκαίρι που έρχεται θέλουμε να το ζήσουμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα αφήνουν την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για τις ζεστές θερμοκρασίες της άνοιξης  είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο.…..

Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η YASOU natural skin care ……με την ενυδατική κρέμα ημέρας.

Η Natural Cellular Day Cream είναι μια λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη Calityl -O Complex και μας διεγείρει το δέρμα και το αναζωογονεί. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή και ενυδάτωση!



Natural Cell Renewal Night Cream


Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.  Αν επομένως διανύετε τη δεκαετία των 20 , λάβετε θέσεις. Η κούρσα με το χρόνο αρχίζει τώρα! Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες και η χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλετε να ανακόψετε τη φόρα τους και να διατηρήσετε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!

Η επιδερμίδα επωφελείται από τις νυχτερινές ώρες για να ενεργοποιήσει τη διαίρεση των βασικών κερατινοκυττάρων της, να αυξήσει στο μέγιστο την κυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία και να ενισχύσει τη διαπερατότητά της. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα κύτταρα της επιδερμίδας ετοιμάζονται για την ενεργοποίηση της ανανέωσής τους. Η πτώση της αδρεναλίνης επιτρέπει στο σώμα να πραγματοποιήσει ταχύτερα την αναγέννηση των κυττάρων. Εκμεταλλευόμενες αυτό το διάλειμμα δραστηριότητας για τον αφοπλισμό των ελευθέρων ριζών που έχουν συσσωρευτεί την ημέρα, χρησιμοποιούμε μια κρέμα νύχτας και βοηθός μας είναι η Natural Cell Renewal Night Cream.

Είναι μια πλούσια λευκή κρέμα νυκτός  που αφήνει στο δέρμα ένα πλούσιο ενυδατικό στρώμα που απορροφάται άμεσα. Καταπολεμάει τις φθορές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας…

Προσφέρει: αποκατάσταση του γερασμένου και υποτονικού δέρματος ,πρόληψη και μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την συνοχή του δέρματος, ενυδατώνει, τονώνει , συσφίγγει  και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό . Πλούσια σε φυσικά συστατικά και Hyadisine σε συνδυασμό με το Calityl-Ο Complex αναπτύσσει μια έντονη αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση, ενώ παρέχει θρέψη και προστασία στο δέρμα… γυρίζοντας πίσω το ρολόι στο δέρμα σας.



Natural Hydrating Body Cream


Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστή ενυδάτωση. Το καθημερινό ντους ή μπάνιο, το κρύο και ο ζεστός ή ξηρός αέρας θέρμανσης μπορούν να στερήσουν την υγρασία από την επιδερμίδα μας. Το αποτέλεσμα είναι η ξηρότητα της επιδερμίδα μας. Τα γονίδια θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους στο πώς θα εξελιχθεί η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός μας. Ωστόσο, εμείς θα παίξουμε τον μεγαλύτερο.

Όταν συμβαίνει αυτό, η καλύτερη συνταγή για την επιδερμίδα μας είναι η τακτική εφαρμογή της Natural Hydrating Body Cream.

Η κρέμα ενυδάτωσης είναι λευκού χρώματος, με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της κρέμας σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα! Είναι εμπλουτισμένη από κερί μέλισσας και εκχυλίσματα μελιού και είναι για τις ημέρες ή τις βραδιές που θέλετε να θρέψει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.




Vegan Hand Cream


Ξοδεύουμε άφθονο χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουμε τη νεανική σφριγηλότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας του προσώπου και ξεχνάμε πως ….λίγο πιο κάτω, τα χέρια, είναι οι πιο αποκαλυπτικοί μάρτυρες του χρόνου που περνά. Για ένα περίεργο λόγο η φράση γήρανση της επιδερμίδας συνδέεται συνήθως με το πρόσωπο και πολύ σπάνια με το σώμα. Κι όμως στα χέρια, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, ο χρόνος αποτυπώνεται χωρίς οίκτο πολύ νωρίτερα από το πρόσωπο.

Αν δεν φροντίσουμε έγκαιρα, η ξηρότητα γίνεται μόνιμη και η επιδερμίδα των χεριών αποκτά πολύ σύντομα τραχιά υφή με έντονη αίσθηση τραβήγματος.

Η κρέμα χεριών Vegan Hand Cream είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση στα χέρια που θρέφει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική δομή της.

Είναι μια ρευστή σε υφή κρέμα για την περιποίηση των χεριών και λευκού χρώματος, που απορροφάται αμέσως και δεν είναι καθόλου λιπαρή. Αφήνει έντονα την αίσθηση απαλότητας και κάνει τα χέρια απαλά ,όπως είναι ενός μικρού παιδιού. Έπαψα να έχω χέρια που <<γρατζουνάνε>>.Έχουν μεταξένια υφή.

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία YASOU natural skin care έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες του σώματος μας και του προσώπου μας. Έτσι, το πρόσωπό μας αποκτά ξανά τη λάμψη που έχει χάσει και το σώμα μας την ευεξία και τονώσει που του έλειπε . Γυναίκες και άνδρες βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την YASOU natural skin care για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.yasouskincare.com/






HYDROVIT


Η εταιρεία TARGET PHARMA δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία της υγείας. H TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών. Τα φαρμακευτικά προϊόντα HYDROVIT της Target Pharma διαθέτουν προτάσεις για την καθημερινή περιποίηση μαλλιών, προσώπου & σώματος!

Η έννοια της ομορφιάς και των καλλυντικών είναι τόσο αρχαία όσο και η ανθρωπότητα και ο πολιτισμός. Εμείς οι γυναίκες έχουμε εμμονή με το να αναζητούμε πάντα το  όμορφο. Έτσι, χρησιμοποιούμε διάφορα προϊόντα ομορφιάς για να δούμε τον εαυτό μας γοητευτικό και νέο. Τι καλύτερος τρόπος να παίξει κανείς με τα προϊόντα ομορφιάς της HYDROVIT.






HYDROVIT Body Milk

(Ενυδατικό και καταπραϋντικό γαλάκτωμα σώματος )





Άνοιξη σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση. Σημαίνει να γιορτάζουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας, που παγιδεύεται στους άλλους μήνες.

Η άνοιξη είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρή με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ξεθωριάζει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει το σώμα μας…. Μπορεί η άνοιξη να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρούμαστε  συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με τα μυστικά ομορφιάς της HYDROVIT Body Milk θα καταφέρουμε να δείχνουμε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο!!!

Πρόκειται για κρέμα λευκού χρώματος με αραιή υφή και απίστευτα υπέροχο άρωμα, το οποίο είναι πολύ μεθυστικό και διαρκεί για πολλές ώρες. Το χρησιμοποιούμαι συνήθως μετά από το μπάνιο αφού το νερό έχει την ιδιότητα να ταλαιπωρεί και να ξηραίνει την επιδερμίδα αλλά και όταν το δέρμα από μόνο του είναι ξηρό ,τότε το κακό είναι διπλό. Ήρθε για να σώσει  την κατάσταση αφού ενυδατώνει και χαρίζει στην επιδερμίδα , απαλότητα και ελαστικότητα χωρίς περιττή λιπαρότητα. Έχει πρακτική κάνουλα για την απαιτούμενη ποσότητα που χρειαζόμαστε αλλά και για οικονομία.



Hydrovit 3D Superlifter Hyaluronic Acid (Anti-Ageing & Anti-Wrinkle Action Monodose)



Όμως  ήδη ξέρετε ότι η ομορφιά είναι ένα άνισο παιχνίδι με τον χρόνο. Και για αυτό είναι πράγματι απαραίτητο να κάνουμε κάτι για το δέρμα μας, να το περιποιούμαστε και να το προστατεύουμε για να το διατηρήσουμε υγιές…. και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει πριν καν δούμε σημάδια αλλά όσο ακόμα μπορούμε να τα προλάβουμε…Μαγικό ραβδί δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε θα χρειαστεί να ξέρετε τον τρόπο για να διατηρήσετε ένα γοητευτικό και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς έντονα τα σημάδια της γήρανσης.

Για τις γυναίκες που δεν μπορούν να περιμένουν, η HYDROVIT έφερε την επανάσταση στην τελετουργία της περιποίησης κάνοντας την  επιδερμίδα μας νεότερη, ξεκούραστη και αναζωογονημένη χάρις στις Hydrovit 3D Superlifter Hyaluronic Acid.

Οι μονοδόσεις HYDROVIT 3D Superlifter είναι σε κρεμώδες υφή που απλώνεται πολύ γρήγορα και εύκολα στο δέρμα. Απορροφάται άμεσα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Αφήνει απίστευτη αίσθηση απαλότητας ,κάνοντας το δέρμα μας λείο και λαμπερό. Το Υαλουρονικό οξύ που περιέχει κάνει την επιδερμίδα μου να νιώθει ζωντανή προσφέροντας άμεσα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Έχει ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αντιμετωπίζει τα κύρια συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος, προσφέροντας άμεσα και ικανοποιητικά αποτελέσματα, όσον αφορά το βάθος των ρυτίδων, την ελαστικότητα, την ομαλότητα, την υφή και την πυκνότητα/σφριγηλότητα του δέρματος. Το άρωμα μας τους μου θυμίζει χαμομήλι, είναι ανάλαφρο και ευχάριστο!!



HYDROVIT Anti-Acne Mask


Η ακμή απασχολεί περίπου το 70-80% των εφήβων, αλλά συχνά εμφανίζεται και μετά την ενηλικίωση. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς θα απαλλαγούμε από αυτήν;

«Για την ακμή ενοχοποιούνται κυρίως γενετικοί παράγοντες, ενώ σπανιότερα ορμονικές διαταραχές και η χρήση αναβολικών στεροειδών ή φαγεσωρογόνων καλλυντικών. Επιβαρυντικά δρουν επίσης το χρόνιο στρες, η ακατάλληλη διατροφή και το κάπνισμα» . Η αιτία της παραμένει ίδια: Το φράξιμο των πόρων είτε εξαιτίας της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες είτε λόγω της υπερκεράτωσης (ο πολλαπλασιασμός των νεκρών κυττάρων στους πόρους).

Σύμμαχος μας σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι η HYDROVIT Anti-Acne Mask

Είναι μάσκα για όσους έχουν πρόβλημα ακμής . έχει σχεδιαστεί για την καθημερινή φροντίδα του μικτού, λιπαρού, ακνεϊκού δέρματος και τους πάσχοντες από σμηγματοροϊκή δερματίτιδα.

Είναι με ελαφριά υφή που απορροφάται πολύ καλά από το δέρμα. Εμποδίζει την γυαλάδα του δέρματος, αποτρέπει την υπερβολική έκκριση σμήγματος, μειώνει την ακμή, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, βελτιώνει την κατάσταση και το χρωματικό τόνο του δέρματος, προστατεύοντας το . Χάρις στα συστατικά που περιέχει, κάνει το δέρμα να παραμένει φρέσκο ​​και βελούδινο, όλη την ημέρα. Το άρωμα της δεν είναι έντονο ,αλλά αφήνει μια ευχάριστη νότα. Την εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο, μετά από καλό καθαρισμό, αποφεύγοντας τη περιοχή γύρω από τα μάτια, σε στεγνό ή ελαφρά βρεγμένο δέρμα.

Αφήστε να δράσει για 10 – 15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε την 1 – 2 φορές την εβδομάδα.




HYDROVIT Baby Sun SPF 30 Emulsion




Xρειάζεται προστασία, όταν το παιδί παίζει κάτω από την ομπρέλα ή όταν έχει συννεφιά; Tους βασικούς κανόνες προφύλαξης από τον ήλιο οι περισσότεροι γονείς τούς γνωρίζουν. Όμως, η αντιηλιακή προστασία είναι κάτι παραπάνω από τα προφανή, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που, εξαιτίας της μείωσης του όζοντος στην ατμόσφαιρα, αυξήθηκε σημαντικά η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία που φτάνει στη γη. Tις πρώτες μέρες στην παραλία «κυνηγάμε» το παιδί, για να του φορέσουμε το καπέλο και να του βάλουμε αντιηλιακό. Όσο περνούν οι μέρες και η επιδερμίδα του μαυρίζει, χαλαρώνουμε την προσοχή μας και μπορεί να εκθέσουμε το παιδί στην ταλαιπωρία ενός εγκαύματος. Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή, πραγματικά, όσο περισσότερο εκτίθεται το παιδί στον ήλιο, τόσο αυξάνεται η φυσική άμυνα του δέρματος. Επομένως, είναι απαραίτητο η προφύλαξη από τον ήλιο να γίνει τρόπος ζωής από τη βρεφική ηλικία.

To HYDROVIT Baby Sun SPF 30 Emulsion είναι ένα αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF 30+). Είναι σε μορφή γαλακτώματος που εφαρμόζοντας το στο δέρμα του παιδιού δημιουργείτε ένα ελαφρύ προστατευτικό <<φίλμ>> στην επιδερμίδα του. Η υφή του είναι πολύ απαλή και μη λιπαρή και απορροφάται εύκολα και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς  , κάνοντας το δέρμα  να είναι απαλό σαν ΜΕΤΑΞΙ. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου και η αίσθηση που αφήνει είναι απίστευτη!!! Περιέχει μόνο φυσικά αντιηλιακά φίλτρα και είναι χωρίς parabens και χρώμα .

Το χρησιμοποιούμαι σε καθημερινή βάση, ομοιόμορφα στο πρόσωπο ή στο σώμα, κατά προτίμηση 15-20 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνουμε μετά από 2 ώρες συνεχούς έκθεσης. Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας!!




HYDROVIT Baby Shampoo & Bath


Το τρυφερό και απαλό παιδικό δέρμα είναι στην πραγματικότητα μία πανίσχυρη τριπλή πανοπλία που προστατεύει την υγεία του παιδιού. Διάφοροι όμως, παράγοντες όπως η ρύπανση, το κρύο, η ζέστη αλλά και τα ακατάλληλα καλλυντικά αποτελούν την αιτία για:

> αποδυνάμωση της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας και εγκατάσταση παθογόνων μικροοργανισμών στο παιδικό δέρμα

> δημιουργία ερεθισμού και ξηρότητας

> εμφάνιση φλεγμονής (κοκκινίλα, φαγούρα)

Έτσι, στο παιδικό δέρμα προκαλούνται ερεθισμοί, γίνεται αντιδραστικό και παρουσιάζει τάση αλλεργίας.

Η HYDROVIT γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι η παιδική επιδερμίδα απαιτεί αυξημένη φροντίδα και υψηλή προστασία και γι’ αυτό προτείνει την ολοκληρωμένη σειρά HYDROVIT Baby για την καθημερινή περιποίηση της παιδικής επιδερμίδας. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, ενώ η σύνθεσή τους είναι απαλλαγμένη από συνθετικά συστατικά που δυνητικά προκαλούν αλλεργίες στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Το HYDROVIT Baby Shampoo & Bath είναι ένα πρακτικό αφρόλουτρο & σαμπουάν 2 σε 1. Καθαρίζει απαλά & βοηθά τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα & τα μαλλιά, με ήπιους, φυσικούς καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες είναι κατάλληλο για παιδιά!! Με βιολογικά και φυτικά συστατικά ,καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και την επιδερμίδα, χαρίζοντας ενυδάτωση και προστασία. Με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που ξεπλένεται εύκολα και άρωμα χαμομηλιού.


BIOTRIN Hard & Strong Nails Topical Emulsion




Με τόσα πολλά και όμορφα χρώματα στα βερνίκια δύσκολα μπορούμε πλέον να αντισταθούμε στον πειρασμό. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο καμβάς, τα νύχια στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι υγιής. Και γι’ αυτό ευθύνονται συνήθως τα καθημερινά λάθη ή οι παραλείψεις μας. Το μυστικό για άψογη εμφάνιση των άνω άκρων δεν είναι η απόχρωση στο βερνίκι. Μόνον όταν τα νύχια είναι υγιή και η πλάκα, αυτό που εμείς ονομάζουμε νύχι, είναι λεία και ανθεκτική, δημιουργούν το ιδανικό φόντο για σωστή απόδοση του χρώματος. Η καθημερινή επαφή με σκληρά καθαριστικά προϊόντα και τα συχνά πλυσίματα είναι οι αιτίες που τα νύχια ξεφλουδίζουν.

Το πρώτο βήμα για να «ανατρέψετε» την ενοχλητική αυτή κατάσταση, είναι η πλούσια ενυδάτωση με BIOTRIN Hard & Strong Nails Topical Emulsion

Είναι ενυδατικό, σκληρυντικό και προστατευτικό γαλάκτωμα καθημερινής φροντίδας, για τα εύθραυστα νύχια. «Πρώτες βοήθειες» για ξηρά χέρια με την πλούσια σύνθεσή του περιποιείται τα τραχιά, σκασμένα χέρια, τα κάνει και πάλι βελούδινα απαλά, καθώς ενισχύει την ανάπτυξη υγειών και όμορφων νυχιών. Προστατεύει από απώλεια ενυδάτωσης και κάνει την επιδερμίδα μεταξένια και λεία. Προσδίδει ελαστικότητα και δυναμώνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα νύχια. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και δίνει στα χέρια απαλή και βελούδινη υφή.




BIOTRIN Shampoo for Daily Use



Ακόμα κι αν δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μετράμε με τρόμο τις τρίχες που χάνουμε έπειτα από κάθε λούσιμο, η αίσθηση ότι τα μαλλιά μας δείχνουν πιο λίγα, αρκεί για να μας θορυβήσει. Λεπτή, αδύναμη τρίχα, μαλλιά χωρίς όγκο, που πέφτουν με ανησυχητικούς ρυθμούς. Ο κανόνας της φύσης ορίζει ότι η καθημερινή απώλεια 50-80 τριχών, είναι φυσιολογική. Σε ορισμένες δύσκολες ή μεταβατικές φάσεις της ζωής μας, ο αριθμός αυτός αυξάνεται –ιδίως στις αλλαγές των εποχών- ο κύκλος της ζωής της τρίχας συντομεύεται και τα μαλλιά χάνουν την πυκνότητα και τη δύναμή της, αραιώνουν. Τότε μιλάμε για συμπωματική ή εποχική τριχόπτωση.

 Τι συμβαίνει λοιπόν; Και πώς μπορούμε να προλάβουμε ή έστω να περιορίσουμε το πρόβλημα;

Μα φυσικά με το BIOTRIN Shampoo for Daily Use που  ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, χαρίζει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες , δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας με πληθώρα τονωτικών συστατικών, χαρίζοντας όγκο και λάμψη. Για υγιή και μεταξένια μαλλιά!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την HYDROVIT για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.targetpharma.gr/gr/dermokalyntika/hydrovit.asp




Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω πως όλες οι εταιρίες είναι φανταστικές και πολύ καλές στα αποτελέσματα τους. Τα δείγματα ταξιδιού είναι πρακτικά και δεν πιάνουν πολύ χώρο. Ανεξαρτήτως του μέσου με το οποίο έχουμε επιλέξει να αποδράσουμε, ο άτυπος, χρυσός κανόνας του ταξιδιού λέει ότι πρέπει να ταξιδεύουμε με στυλ και άνεση. Αυτό σημαίνει, ότι εφοδιάζουμε το νεσεσέρ μας με τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα στη μικρότερη και πιο βολική συσκευασία.

Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου