Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Farcom #9 review



Farcom




Με την Άνοιξη στο χέρι..


Γειά σας Glamorous,


Κάθε φορά μας ξαφνιάζει όμορφα. Τα μυριστικά της χέρια υφαίνουν χίλιους ήλιους ελπίδας στην καρδιά μας. Με το μαγικό της ραβδί δίνει χρώμα, άρωμα, ζωντάνια στα όνειρά μας, έτσι που όλα φαίνονται δυνατά, όλα μπορούν να ξαναρχίσουν.

Είναι η Άνοιξη, είναι το φως που απλώνεται, είναι οι σκιές που χάνονται, ένας ολόκληρος κόσμος χαμογελάει!

Ένα ποίημα για την Άνοιξη, ένα καλωσόρισμα στην ομορφιά!!!

Και ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε την Άνοιξη,  ξεκινάει από τα χέρια μας!

Τα χέρια αποτελούν σημαντικό σημείο της θηλυκότητάς μας και καθότι δέχονται αρκετή ταλαιπωρία, δεν πρέπει να παραμελούμε την περιποίησή τους. Πρέπει να είναι ενυδατωμένα και απαλά πάντα.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη φροντίδα των χεριών τους παρά μόνον όταν παρατηρούν ότι τα χέρια τους δεν φαίνονται τόσο όμορφα όσο παλιά. Το δέρμα τους ξεραίνεται πιο εύκολα και χάνει τη σφριγηλότητά του. Ωστόσο, αν ξεκινήσουμε να τα φροντίζουμε από νεότερη ηλικία είναι πολύ πιθανό να καταφέρουμε να καθυστερήσουμε την πρόωρη γήρανση των χεριών μας.







Αν ψάχνετε κάποια ενυδατική κρέμα για το ξηρό δέρμα των χεριών, σας προτείνουμε να επιλέξετε την πιο φυσική και με θρεπτικά συστατικά ECHO Κρέμα Χεριών





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.

Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.




Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:


ECHO Κρέμα Χεριών






Τα χρησιμοποιούμαι σε χειραψίες επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Με αυτά πλένουμε, μαγειρεύουμε, πληκτρολογούμε …κάνουμε το μακιγιάζ μας.

Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που κάνουμε με τα χέρια μας καθημερινά! 

Η ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών είναι εκτεθειμένη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος σε όλους τους βλαβερούς περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και ταλαιπωρούνται από το κρύο, τον ήλιο, από χημικές ουσίες, μικρόβια… Τα χέρια υποφέρουν πολύ, σε αντίθεση με την επιδερμίδα του προσώπου, το δέρμα των χεριών παράγει πολύ λίγο σμήγμα και επομένως παρουσιάζει εντονότερη τάση ξηρασίας και αφυδάτωσης. Οι συνεχείς εναλλαγές κρύου – ζέστης, από την ξηρή ατμόσφαιρα των θερμαινόμενων χώρων στη βροχή και την υγρασία του δρόμου, προκαλούν έντονη αφυδάτωση και έλλειψη λιπαρότητας, μειώνοντας τη φυσική ικανότητα του δέρματος να ενυδατώνεται. Οι συνέπειες είναι ορατές και αισθητές: το δέρμα ξεφλουδίζει, ξηραίνεται έντονα, «τραβάει» και κοκκινίζει. Τα ξηρά, σκασμένα χέρια μπορεί να πονάνε ή να είναι ερεθισμένα. Είναι φυσικό λοιπόν να δείχνουν ταλαιπωρημένα, ξηρά, θαμπά και σε συνδυασμό με τον χρόνο που περνάει τα χέρια να… γερνάνε, τη στιγμή που το πρόσωπό μας έχουμε φροντίσει να δείχνει όμορφό, φρέσκο και νεανικό!  


Ευτυχώς υπάρχει λύση!  


Με κατάλληλη φροντίδα απο την ECHO Κρέμα Χεριών, μπορείτε να επαναφέρετε τα χέρια σας σε φόρμα και να τα προφυλάξετε από το να ξεραθούν και πάλι.

Η ECHO Κρέμα Χεριώνείναι μια αναζωογονητική κρέμα με αγνό λάδι ελιάς που παρέχει υπέροχη ενυδάτωση στα χέρια για να δείχνουν πιο απαλά και λεία. Προστατεύει σαν αόρατο γάντι, τη σταδιακή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και τα σκοτεινά σημεία, ενώ παράλληλα θα δίνει υγεία και ζωντάνια στο δέρμα. Κλειδώνει την ενυδάτωση και αποτρέπει την ξηρότητα. Δρα για ώρες ακόμα και αφού πλύνετε τα χέρια σας.

Είναι εμπλουτισμένη με ένα μίγμα από εκχυλίσματα αμυγδάλου και καλέντουλας που καταπραΰνουν ερεθισμούς και με αντιοξειδωτικά αγνά έλαια που αναπλάθουν, ενυδατώνουν και ενισχύουν την επιδερμίδα των χεριών. Δεν είναι λιπαρή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια απαλά, δίνοντας τους νεανικό τόνο και εμφάνιση. Ανακουφίζει την ξηρή επιδερμίδα των χεριών, ενυδατώνει, απαλύνει & περιποιείται.

Με υπέροχο λουλουδάτο άρωμα που θυμίζει άνοιξη.

Είναι σε πρακτική συσκευασία κατάλληλη και για τα πιο δύσκολα ταξίδια..

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά, όσες φορές θέλουμε!

Κατάλληλη για κάθε  τύπο επιδερμίδας. Ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες με ανάγκες αυξημένης ενυδάτωσης.






Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η FARCOM καλωσορίζει την Άνοιξη προτείνοντας «πινελιές» ομορφιάς για κάθε γυναίκα.



Με αφορμή την έναρξη της Άνοιξης και την αλλαγή της διάθεσης που συνοδεύει η αλλαγή της ώρας, η FARCOM αγκαλιάζει και προτρέπει όλες τις γυναίκες να γεμίσουν θετική ενέργεια, ανανεώνοντας πρώτα την εμφάνισή τους. Απαραίτητος σύμμαχος κάθε γυναίκας για λαμπερές και υγιείς εμφανίσεις πρωί και βράδυ είναι τα φυσικά και αγνά προϊόντα τους!!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr/

https://www.facebook.com/FARCOM.SA/ 

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό ποστ!
    Φιλιά
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ,🌸🌸🌸 ΥΠΕΡΟΧΟ 🌸🌸🌸ΜΟΝΑΔΙΚΟ 🌸🌸🌸🌸ΣΟΥΠΕΡ 🌸🌸🌸ΤΕΛΕΙΟ🌸🌸🌸ΔΩΡΟ 🌸🌸ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🌸🌸🌸💋💋💋💋💋💞💞💞💞💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή