Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Puritan’s Pride -PERFECTLY PURE review



Puritan’s Pride -PERFECTLY PURE




Η ομορφιά είναι δύναμη


Γειά σας Glamorous,


Η ομορφιά μπορεί να βρίσκεται στην εμφάνιση μας, μπορεί και μέσα μας. Και είναι γνωστό ότι πολλές φορές το περιτύλιγμα σε ξεγελάει για κάποιον. Πολλές φορές εάν προσθέσεις μια κακή εξωτερική εμφάνιση, με έναν υπέροχο εσωτερικό κόσμο, θα πιάσεις τον εαυτό σου να εκπλήσσεται από το πόσο υψηλό θα βγει το άθροισμα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και αντίστροφα ωστόσο.

Η ανησυχία για την εικόνα μας, δεν είναι ένας παραλογισμός της σύγχρονης Δυτικής κοινωνίας και κουλτούρας. Κατά καιρούς, έρευνες και μελέτες διεξάγονται, αναζητώντας τους λόγους και τα αίτια που μία γυναίκα μπορεί να μην αισθάνεται καλά με την εικόνα της.

Τι είναι ομορφιά; 
ΜΗΝ Απαντήσετε ακομα! Πριν από την απάντηση θέλω να σκεφτείτε πραγματικά το τι είναι ομορφιά για σας.


Η σύγχρονη γυναίκα αναζητεί την απόλυτη ομορφιά και είναι απαιτητική με τα προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο και το σώμα της. Πλέον, οι ειδικοί, με πολυετείς έρευνες και ελέγχους σε συστατικά και αναλογίες, διαθέτουν προϊόντα για κάθε περιοχή του σώματος της γυναίκας, εξασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών και των πιο απαιτητικών!


Με νέα, εξελιγμένα προϊόντα ριχνόμαστε στη «µάχη» για την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας με τα προϊόντα της εταιρίας Puritan’s Pride -PERFECTLY PURE .





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ



Η Puritan’s Pride, είναι μια αξιόπιστη Αμερικανική Εταιρεία παρασκευής Συμπληρωμάτων Διατροφής, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για κάθε είδους αντιμετώπιση της εξωτερικής και εσωτερικής υγείας του ανθρώπου.

Βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση της υψηλής ποιότητας και των καινοτόμων προϊόντων της διεθνούς αγοράς, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Η Puritan’s Pride είναι γνωστή για τις επιδόσεις της όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, εξυπηρετεί πάνω από 6.000.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο!

Για την Αποκλειστική Εισαγωγή και Διανομή των Puritan’s Pride στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπεύθυνη είναι η Εταιρεία SPS Medical LTD.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα προϊόντα Puritan’s Pride στην ιστοσελίδα:








Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Hyaluronic Acid Beauty Cream

 

Δεν συμβαίνει ξαφνικά, φτάνει όμως μια μέρα που ο καθρέφτης μας γίνεται πλέον αδιάψευστος μάρτυρας μιας από τις πιο ενοχλητικές αλλοιώσεις που φέρνει ο χρόνος. Τη χαλάρωση του προσώπου.

Ο χρόνος που περνά σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στην επιδερμίδα, τόσο στην επιφάνειά της όσο και στις βαθύτερες στιβάδες της. Το δέρμα χάνει σιγά-σιγά την ελαστικότητά του και οι μυς την τονικότητά τους, παρατηρείται μετατόπιση λίπους και στο κέντρο του προσώπου, από την εσωτερική γωνία των ματιών ως τη μέση των ζυγωματικών τα χαρακτηριστικά αρχίζουν να αλλοιώνονται, να σχηματίζονται σκοτεινές ζώνες .

Χρόνος! Αυτός ο αδυσώπητος: Με το πέρασμα του χρόνου το κολλαγόνο, η ελαστίνη και οι ιστοί που διατηρούν το δέρμα ελαστικό αδυνατίζουν. Έτσι το δέρμα γίνεται λεπτότερο και χάνει το λίπος του, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται γραμμές, ρυτίδες και κηλίδες. Πέρα από αυτό το φυσιολογικό φαινόμενο που δεν μπορούμε να σταματήσουμε, υπάρχουν και άλλες αιτίες πού γερνά το δέρμα μας όπως το στρες, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και η μη χρήση των αντηλιακών προϊόντων, η ρύπανση, το κάπνισμα, η διατροφή και η αμέλεια καθημερινής φροντίδα του δέρματος.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να επαναφέρουμε την ελαστικότητα του δέρματος; Σίγουρα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να σταματήσετε το χρόνο και τις συνέπειές του στο δέρμα σας, αλλά μπορείτε με διάφορους τρόπους να καθυστερήσετε τη γήρανση και να διατηρήσετε για όσο περισσότερο γίνεται ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα. Άλλωστε, η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία και εκεί έρχεται η βοήθεια της εταιρίας Puritan’s Pride με την κρέμα προσώπου Hyaluronic Acid Beauty Cream .


Είναι μια κρέμα που παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει τις αντίξοες αυτές συνθήκες. Η Hyaluronic Acid Beauty Cream ενυδατική προστατευτική κρέμα ημέρας με τα ενεργά συστατικά της, προσφέρει στο δέρμα σας ότι χρειάζεται για την καθημερινή του περιποίηση και φροντίδα. Μια μοναδική λευκή και παχύρευστη κρέμα με πλούσια σύνθεση, με εντατικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Αναπλάθει την κουρασμένη επιδερμίδα και της προσφέρει λάμψη. "Γεμίζει" και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και την αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και απαλή. Απορροφάται πολύ καλά απο την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. 


Περιέχει υαλουρονικό οξύ….Μην αφήνετε τον όρο «οξύ» να σας αποτρέψει από τη χρήση της κρέμας, καθώς δεν αποτελεί οξύ υπό την έννοια του σαλικυλικού ή του γλυκολικού οξέος. Δεν κάνει χημική απολέπιση, όπως αυτά τα δύο, και αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματος ενώ συγκρατεί την υγρασία. Καθίσταται, συνεπώς, ιδανικό για την αντιμετώπιση του αφυδατωμένου δέρματος. Τα μόρια υαλουρονικού οξέος που περιέχει η κρέμα, συγκρατούν πάνω από 100 φορές το βάρος τους σε νερό αποτελώντας ένα θαυματουργό προϊόν που προσφέρει και συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα. 


Είναι μια κρέμα που αναζωογονεί και ενισχύει το δέρμα, προστατεύοντάς το από τη φθορά του χρόνου και τις δυσμενείς επιδράσεις του περιβάλλοντος. Συσφίγγει, τονώνει την επιδερμίδα, αυξάνει τη συνοχή και την πυκνότητα του δέρματος και προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση, ελαστικότητα και νεανική όψη.

Ένα λαμπερό και ζωντανό δέρμα μπορεί να είναι δικό σας με Hyaluronic Acid Beauty Cream της Puritans Pride!


Το άρωμα της είναι διακριτικό και βγαίνει σε στρογγυλές συσκευασίες των  120 ml / 240 ml πρακτικές και για ταξίδια!!

Χρησιμοποιήστε την καθημερινά ,πρωί και βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας την κρέμα στο πρόσωπο σας, με απαλές, ανοδικές και προς τα έξω κινήσεις.


Η κρέμα είναι GLUTEN FREE.



Vitamin E Cream 6,000 IU




Βιταμίνη Ε : η ήρεμη δύναμη της ομορφιάς..


Ανεξάρτητα από την ηλικία της η κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται όμορφη όχι μόνο για τους άλλους γύρω της, αλλά και για τον εαυτό της. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει μια γυναίκα, νέα ή μέσης ηλικίας, εργαζόμενη ή νοικοκυρά που έχει επιλέξει να μένει στο σπίτι με τα παιδιά, ένα είναι σίγουρο, ότι αν φροντίζει τον εαυτό της αισθάνεται αυτοπεποίθηση!

Βέβαια ο χρόνος και η κούραση έχουν κλέψει από την ομορφιά μας το σημαντικότερο κομμάτι της: την ακτινοβολία. Η λάμψη είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σήμερα. Με το πέρασμα του χρόνου οι αλλαγές που σημειώνονται στην επιδερμίδα σηματοδοτούν και την ανανέωση στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης.    

Είναι ο ρυθμός με τον οποίο θα γεράσουμε γραμμένος αποκλειστικά στα γονίδιά μας;

Όχι απαραίτητα. Χάρη στα όσα γνωρίζουμε πλέον -για παράδειγμα, πόσο κακός είναι ο ήλιος για το δέρμα μας-, αλλά και στα όσα μας προσφέρει η Puritans Pride, είναι στο χέρι μας να επηρεάσουμε το μέλλον του προσώπου μας. Η σωστή περιποίηση του προσώπου είναι καθοριστική για την γυναίκα ενώ η ανάδειξη της ομορφιάς της μπορεί να γίνει με την Vitamin E Cream 6,000 IU.


Η Κρέμα Προσώπου Ανάπλασης και Βαθιάς Ενυδάτωσης Vitamin E Cream 6,000 IU είναι η κατάλληλη επιλογή για την αποτελεσματική περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί όλη μέρα, ενώ αναπλάθει την επιδερμίδα και βελτιώνει τη δομή της. Παράλληλα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση. Φροντίζει με φυσικό τρόπο για ένα πλούσια ενυδατωμένο και μαλακό δέρμα... και δεν αφήνει καμία απολύτως λιπαρότητα.

Η πρωτοποριακή σύνθεσή της κρέμας ,παρέχει στο δέρμα πολύτιμα συστατικά, όπως την βιταμίνη Ε, η οποία υποστηρίζει τη φυσιολογική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας και επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Επίσης, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Τι κι αν τη βρίσκουμε συνήθως να συνυπάρχει αρμονικά με άλλα αντιοξειδωτικά συστατικά; Εκείνο που μετράει είναι ότι η βιταμίνη Ε αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές ουσίες για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, της βασικής αιτίας πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας.  Οι βιταμίνες εξασφαλίζουν εκτός των άλλων, ευεξία και ομορφιά, γι’ αυτό άλλωστε τις συναντάμε όχι μόνο στο πιάτο μας αλλά και στις προηγμένες φόρμουλες των καλλυντικών. 


Η Βιταμίνη Ε που κάνει το δέρμα λείο και βελούδινο και το προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, δρα κατά της φωτογήρανσης και καταπολεμά την ξηρότητα. Επίσης, έχει επουλωτική και κατα­πραϋντική δράση.


Με την βιταμίνη Ε ,θρέφουμε φυσικά την επιδερμίδα και τις χαρίζουμε σφρίγος και απαλότητα.

 Η Vitamin E Cream 6,000 IU είναι ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Αποκαθιστά άμεσα την έλλειψη υδατικών στοιχείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, περιποιημένη και απαλή.

Το πόσο χρειάζεται την βιταμίνη Ε το πρόσωπό μας, μας το λέει το ίδιο τους το όνομα. Πολλοί πιστεύουν ότι, απλώς, δρα ενισχυτικά. Η αλήθεια, όμως, δεν σταματά εδώ. Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για την ίδια τη ζωή, αφού συμμετέχει στις βιοχημικές λειτουργίες του οργανισμού. «Φρουρός» και προστάτης της υγείας αλλά και της ομορφιάς, οι βιταμίνες Ε, όχι μόνο είναι διάσημες αλλά εξασφαλίζουν νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί…


Είναι λευκού χρώματος ,παχύρευστη κρέμα και δεν περιέχει άρωμα !!! Περιέχει 6000 IU Βιταμίνης Ε ανά βαζάκι.



Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε 2-3 φορές την ημέρα ως ενυδατική κρέμα, βάση για μακιγιάζ ή κρέμα νύχτας.





Antioxidant Vitamin C Cream



 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστικές και συχνά απότομες αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία του δέρματός μας. Καθώς αυτή η μεταβατική κατάσταση συνοδεύεται ή οδηγεί συχνά σε βαθιές αλλαγές και στον τρόπο ζωής μας, οι αρνητικές επιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες.


Τις προηγούμενες δεκαετίες γίναμε μάρτυρες εκτεταμένων μεταβολών στις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές. Η ζωή μας είναι συχνά γεμάτη άγχος και πίεση, κάτι που επηρεάζει τόσο την πνευματική όσο και την σωματική μας υγεία. Καθημερινά το δέρμα μας δέχεται τις επιθέσεις εξωτερικών παραγόντων, ενώ δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένο για να τις αντιμετωπίσει. Χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει κουρασμένο, ξηρό, άτονο και όλα αυτά με τη σειρά τους οδηγούν σε πολλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ηλικία, το χρόνιο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο κακός ή ελλιπής ύπνος είναι μερικοί από τους σημαντικούς και καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το δέρμα μας.

Το μέλλον της υγείας του δέρματός μας έγκειται σε μια πολύπλευρη προστασία, που απαιτεί το συνδυασμό ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και ενός καθημερινού προγράμματος περιποίησης. Απαραίτητη κρίνεται η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας , που θα περιέχει ενισχυμένα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ώστε να βοηθούν στη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε και να «οχυρώσουμε» το ευαίσθητο δέρμα μας από τους ποικίλους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση της υγείας του δέρματός μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση και προφύλαξη της σωστής λειτουργίας του αμυντικού συστήματος πρέπει να αποτελεί μία από τις καθημερινές μας προτεραιότητες.


Το ιδανικό προϊόν – «ασπίδα προστασίας» είναι η ενυδατική κρέμα Antioxidant Vitamin C Cream που περιέχει συστατικά που απαλείφουν όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες τις οποίες απειλούν το δέρμα μας !

Η θρεπτική κρέμα προστασίας Antioxidant Vitamin C Cream, βελτιώνει και προστατεύει τη νεανική υγρασία της επιδερμίδας και έρχεται να σταματήσει το χρόνο και να προσφέρει ανανεωμένη όψη και πραγματικά νεανικό δέρμα, φρέσκο και λαμπερό. Περιέχει προστατευτικά συστατικά για τη φυσική άμυνα του δέρματος (από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ρύπανση, αέρας, κρύο), αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες ανεξάρτητα από την αιτία τους , συστατικά κατά των ερεθισμών που καταπραΰνουν και απαλύνουν, και βέλτιστη ενυδάτωση, που βοηθά στη διατήρηση του προστατευτικού ενυδατικού ιστού με αποτέλεσμα το δέρμα να «αισθάνεται άνεση». Βελτιώνει την απορρόφηση οξυγόνου από τα επιδερμικά κύτταρα και βοηθάει στην σύνθεση φυσικών πρωτεϊνών, ενισχύει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την επιδερμική αναγέννηση. Εμπλουτίζει, θρέφει, εξομαλύνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει σε βάθος.  Η υποαλλεργική της σύνθεση έχει δημιουργηθεί για να σέβεται ακόμα και την πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στην ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται γρήγορα.


Ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει το δέρμα και τη διάθεση.

Είναι  και αυτή σε στρογγυλή συσκευασία, πρακτική και για ταξίδια!


Την εφαρμόζουμε καθημερινά πριν από τον ύπνο σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή γύρω απο τα μάτια.



Η κρέμα είναι GLUTEN FREE.





Retinol Cream




Ελιξίριο που χαρίζει νιάτα και υγεία..


Γήρας…γιατί κάποιοι άνθρωποι τείνουν να δείχνουν καλύτερα μεγαλώνοντας ενώ άλλοι όχι ; Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι. Ο ένας σχετίζεται με τα γονίδια κάτι που είναι αρκετά πολύπλοκο. O καλύτερος τρόπος για να το κατανοήσουμε απλά είναι να δούμε πώς οι γονείς και παππούδες μας δείχνουν καθώς μεγαλώνουν. Ο δεύτερος λόγος, σχετίζεται με το πόσο καλά φροντίζουμε το δέρμα μας, κάτι που όταν γίνεται μεθοδικά και με συνέπεια μπορεί να αντικαταστήσει την γενετική προδιάθεση για πρόωρα σημάδια γήρανσης.

Από καταβολής κόσμου, οι άνθρωποι ψάχνουμε το ελιξίριο της μακροζωίας και της νεότητας. Οι επιστήμονες όμως απαντούν ότι ένα μόνο τέτοιο ελιξίριο δεν υφίσταται. Αντίθετα, υπάρχουν πολλές επιμέρους ουσίες που σε συνδυασμό αποτελούν μια διατροφική «συνταγή» που χαρίζει νεότητα, υγεία, ομορφιά.

Τα αντιοξειδωτικά είναι το «κλειδί» για την παράταση της νεότητας και της ζωής. Ως αντιοξειδωτική χαρακτηρίζεται όποια ουσία μπορεί να καθυστερήσει ή να εμποδίσει την καταστροφική οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών, αλλά και με τη διαδικασία της γήρανσης.


Η PERFECTLY PURE αποφάσισε να αντιμετωπίσει, να δημιουργήσει ένα προϊόν με Ρετινόλη που να είναι σούπερ αποτελεσματικό στις ρυτίδες και την ανομοιόμορφη όψη και  ταυτόχρονα να είναι ιδανικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Και εγέννετο η Retinol Cream...
 

Περιέχει Ρετινόλη, το πιο δραστικό συστατικό που έχει στη διάθεσή της η Δερματολογία για την αντιμετώπιση της γήρανσης, των ρυτίδων και της ανομοιόμορφης όψης.  Όσα νέα, καινοτόμα συστατικά και αν ανακαλύπτει η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς, τη δράση της ρετινόλης …..δεν την φτάνει κανένα.

Η ρετινόλη είναι ενεργή βιταμίνη Α και είναι ένα από τα πιο ισχυρά, αντιγηραντικά συστατικά από τη δεκαετία του 1930.

Και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, η κοσμητολογία να μετράει χιλιάδες κατακτήσεις και η επιστήμη να έχει βρει πολλές καινοτόμες φόρμουλες, κανένα όμως συστατικό δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει την αποτελεσματικότητα της. Η ρετινόλη αποδεδειγμένα μπορεί να ανατρέψει την φωτογήρανση, να απογειώσει την κυτταρική ανανέωση, να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες και να ενισχύσει τη δράση του υαλουρονικού οξέος.

 Η μοναδική σύνθεσή της απελευθερώνει σταδιακά τη βέλτιστη επανορθωτική δόση Ρετινόλης ενώ παράλληλα σέβεται το όριο δυσανεξίας του δέρματος, δίνοντάς του το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στην ισχυρή επανορθωτική δράση της.


«Ποια είναι η δράση της;»

Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο και με την υψηλότερη επίδοση αντιγηραντικό συστατικό. Χρησιμοποιείται γιατί είναι απαραίτητη για την ομαλή διαίρεση των κυττάρων της βασικής στιβάδας της επιδερμίδας, ελέγχει τον πολλαπλασιασμό και τη μετανάστευση των κερατινοκυττάρων, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την πρόληψη της υπερ-κερατινοποίησης και την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων, συμμετέχει άμεσα στις μετα ολικές διαδικασίες των ινοβλαστών και έχει την ικανότητα να αναστέλλει την έκφραση των κολλαγενασών (ένζυμα που καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου). Ακόμη και πιο βαθιές ρυτίδες γεμίζουν από μέσα.


Η Retinol Cream έχει προστατευτική δράση στην επιδερμίδα, καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που παράγονται από το φυσικό μεταβολισμό. Οι ρυτίδες μειώνονται, η επιδερμίδα ομαλοποιείται, η απόχρωση της βελτιώνεται και η σφριγηλότητα ανακτάται. Μια ακόμη σημαντική δράση της είναι ότι ισχυροποιεί την επιδερμίδα απέναντι στις εξωτερικές απειλές. Συνεπώς δεν έχει μόνο επανορθωτικές ιδιότητες αλλά και προληπτικές Βοηθά στην απορρόφηση της περιττής λιπαρότητας του προσώπου για τη μείωση της λάμψης και βοηθά σημαντικά στην πρόληψη της ακμής. Ωστόσο, το ίδιο προϊόν μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και να ενισχύσει τη φρεσκάδα του προσώπου. . Η επιδερμίδα με τη ρετινόλη μπορεί να διατηρήσει τη νεότητα της, να γλιτώσει από τις πανάδες και τις κηλίδες και να αργήσει κατά πολύ να αποκτήσει βαθιές ρυτίδες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο απαραίτητη είναι η ρετινόλη και καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι στη καθημερινή σας περιποίηση.

Είναι πιο λεπτόρρευστη σε υφή ,είναι λευκού χρώματος και απορροφάται άμεσα! Η Retinol Cream σας παρέχει πλούσια, ενυδατική τροφή για να βοηθήσει να διατηρηθεί το δέρμα σας απαλό, λείο και νεανικό. Προσφέρει 100.000 IU βιταμίνης Α ανά ουγγιά.

Είναι σε στρογγυλή συσκευασία ,πρακτική και για ταξίδια, με ελαφρύ άρωμα!


Την χρησιμοποιούμαι ,τοποθετώντας μία μικρή ποσότητα αυτής της παχύρευστης, πολυτελούς κρέμας πάνω στο φρεσκοπλυμένο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Φτιαγμένη με 100% φυτικά συστατικά.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Puritan’s Pride  έχει έμπνευσή τη ζωή. Πίστη τους ότι ο άνθρωπος απολαμβάνει αληθινή υγεία όταν βρίσκεται σε αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό του περιβάλλον. Προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο τεκμηριωμένα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα τους βασίζονται και παράγονται με πρωτοποριακές διαδικασίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια χωρίς παρενέργειες. Θέλουνε να παρέχουνε φυσικά και ευεργετικά οφέλη στο δέρμα μας. Τα προϊόντα τους δεν περιέχουν Parabens, Πετρέλαιο, Ορυκτέλαιο.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Puritan’s Pride για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.puritanspride.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου