Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ilios bio review



ilios bio Soap





Γειά σας Glamorous,

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ, ο ήλιος λάμπει. Στην Ελλάδα αγαπάμε τον ήλιο- όσο και να απολαμβάνουμε το χειμώνα, τα αφράτα πουλόβερ, τα χρωματιστά κασκόλ και τις μπότες, τίποτα δεν μας φτιάχνει τη διάθεση όσο οι ηλιόλουστες μέρες και οι βόλτες στο κέντρο της πόλης, παρέα με κρύο καφέ στο χέρι και μουσική στα αυτιά.

Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Στην Ελλάδα η περίοδος ηλιοφάνειας είναι πολύ μεγάλη και ξεκινάει νωρίς ήδη από τον Μάρτιο με ημέρες έντονης λιακάδας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε να προστατευόμαστε εγκαίρως από τον ήλιο της άνοιξης, όταν ακόμα το δέρμα δεν είναι προετοιμασμένο για αυτήν την αιφνίδια και απότομη έκθεση σε αυτόν.

Μπορεί, λοιπόν, οι περισσότεροι να σπεύδουμε να προστατευτούμε από αυτόν τους καλοκαιρινούς μήνες με τη χρήση αντιηλιακών και την αποφυγή άμεσης και πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, αλλά τι γίνεται με τις ανοιξιάτικες λιακάδες; Μην ξεχνάμε ότι με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή, αφυδατωμένη και χάνει την λάμψη της!


Η έγκαιρη λοιπόν προστασία και ενυδάτωση ,είναι πολύ σημαντική και τα κατάλληλα καλλυντικά που θα ενυδατώσουν το δέρμα μας θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα μας ενόψει καλοκαιριού!!

Υποδεχόμαστε λοιπόν την άνοιξη με ilios bio Soap….




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Χριστίνα Λευκαδίτη Καραγιάννη και ο σύζυγός της Φρανσουά-Ξάβιέ Ντεφώ εγκαταστάθηκαν με κοινή απόφασή τους στο χωριό Κάστρο, αφού τέλειωσαν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στη Γαλλία. Η αγάπη τους για τη φύση σε συνδυασμό με την αμέριστη υποστήριξη των γονιών οδήγησαν στη δημιουργία μιας μοναδικής στην περιοχή αγροτουριστικής μονάδας με βιολογικά προϊόντα. Οι φιλικές προς το περιβάλλον μέθοδοι καλλιέργειας σε συνδυασμό με τις περιβαλλοντικές και γεωγραφικές συνθήκες δίνουν προϊόντα άριστης ποιότητας.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






ilios bio Soap





Try it, feel it….


Τι τελευταίες μέρες ζούμε τον σουρεαλισμό του Μαρτίου. Είδαμε πώς το κρύο, η βροχή και ο ήλιος είναι ή μπορεί να είναι, δυο βήματα δρόμος… Τι κι αν άνθισε η αμυγδαλιά πρόωρα, από τον Φλεβάρη, ο χειμώνας σαν να έχει πατήσει πεισματικά το πόδι του και δεν έχει διάθεση να φύγει…Η  Άνοιξη όμως είναι εδώ! Η εποχή́ του χρόνου που σου παίρνει τα μυαλά́. Και στην πόλη και στο χωριό́. Στο χωριό́ ακόμα περισσότερο γιατί δεν οργιάζει μόνο ο εσωτερικός σου κόσμος αλλά και ο εξωτερικός. Κι αυτό που λέμε δεν σε χωράει ο τόπος, κάθε άλλο παρά αληθινό είναι. Και κάπως έτσι με το πέρασμα του χρόνου και των εποχών ,το δέρμα μας  δεν <<αντέχει>> τις αλλαγές που γίνονται λόγω καιρού.. Λογικές και μη. Νομίζω πως η σχέση μας με το χρόνο και δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από́ ο, τι συμβαίνει και στη φύση. Π.χ. η μαγεία της άνοιξης δεν θα μπορούσε να συμβεί́ χωρίς τον προηγούμενο χειμώνα. Και το προηγούμενο φθινόπωρο, καλοκαίρι ,άνοιξη ,πάλι χειμώνα, κ.ο.κ.

"Μιλώντας για την μαγεία της άνοιξης , πηγή έμπνευσης, για το δέμα μας είναι το σαπούνι ilios bio Soap".


Κάθε πράγμα στον καιρό του. Υπομονή, δουλειά́, γνώση κι ευχαρίστηση. Χωρίς βιασύνη, για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Ενα φυσικό προΐόν σαν ένα σαπούνι , δεν είναι μαγικό φίλτρο. Τα μαγικά φίλτρα έχουν ταχύτητα. Τα φυσικά προϊόντα θέλουν κι αυτά υπομονή́ και συνέπεια στη χρήση τους. Αν μπορούσατε να καταλάβετε την αγάπη και το χρόνο με τα οποία είναι φτιαγμένα και δώσετε κάτι από αυτά στον εαυτό σας, μπορείτε να δείτε και θαύματα στο δέρμα σας!!

Μπορεί η φετινή περίοδος του Πάσχα να μην ξεκίνησε με πλούσιες ακτίνες ήλιου, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποτρέπει από την προστασία της επιδερμίδας μας. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα, παρόλα τα φετινά "παιχνίδια", είναι η χώρα του ήλιου.


Το ilios bio Soap είναι ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .Για  τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ,όπως το βιολογικό ελαιόλαδο που είναι ιδανικό για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!.

Το άρωμα του θυμίζει κάτι οικείο και απαλό!! Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας.


Τα ilios bio Soap σφραγίζονται με ιστορική αναφορά στον τόπο που βρίσκονται. Κομψή και πολυτελές συσκευασία κάνει το ilios bio Soap το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της ποιότητας στα καλλυντικά.




ilios bio Olive oil



Η εσωτερική μας δύναμη…


Αν και στο Just Glamorous,κύριο μέλημα μας είναι να σας παρουσιάζουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για τα ευεργετικά συστατικά τους και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας από τις πρώτες εφαρμογές, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε κάτι και για το ελαιόλαδο της ilios bio….

Αν νομίζετε πως το ελαιόλαδο είναι χρήσιμο μόνο για τη διατροφή σας και την καλή κατάσταση της υγείας σας, κάνετε ένα τεράστιο λάθος! Εκμεταλλευθείτε τις θαυματουργές ιδιότητες του ελαιόλαδου και στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Το ελαιόλαδο είναι μια από αυτές τις μαγικές ουσίες που είναι καλή σχεδόν για τα πάντα, τη διατροφή, το δέρμα, τα χέρια και τα νύχια, αλλά και για τα μαλλιά. Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες του. Γι’ αυτό και το χρησιμοποιούμε σε όλα τα φαγητά και τις σαλάτες. Αυτά θα μου πείτε τα γνωρίζετε. Ξέρετε όμως οτι το ελαιόλαδο είναι τροφή όχι μόνο εσωτερική αλλά και εξωτερική για τον οργανισμό..


Ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη το ελαιόλαδο φημιζόταν για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες, ιδιαίτερα δε στις δερματικές παθήσεις. Στην αρχαιότητα, άλλωστε, που δεν γινόταν χρήση σαπουνιού για την προσωπική υγιεινή, οι άνθρωποι άλειφαν τα μαλλιά και το σώμα τους με λάδι ελιάς για να τα καθαρίσουν, να τα αρωματίσουν και να τα κάνουν πιο απαλά. Επίσης, άλειφαν με αυτό κάποια από τα ρούχα τους για να τους χαρίσουν γυαλάδα.

Xάρη στις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες, που είναι γνωστές από την αρχαιότητα, το ελαιόλαδο, κατέχει μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις φυσικές καλλυντικές ουσίες.  
Tο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη.Επιπλέον, περιέχει και άλλα σημαντικά δραστικά συστατικά, όπως υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως νάτριο και κάλιο, που είναι ευεργετικά για το δέρμα, και σίδηρο, που κάνει πολύ καλό στα μαλλιά.


Εξωτερικά το ελαιόλαδο : Μαλακώνει και ενυδατώνει!!

Τα μαλλιά σας χρειάζονται κι εκείνα τροφή για να ανανεωθούν, να ζωντανέψουν και να λάμπουν. Το ελαιόλαδο είναι ο καλύτερος σύμμαχος ομορφιάς για αυτά.

Για το πρόσωπο και το δέρμα σας ,είναι το καλύτερο ενυδατικό και απαλύνει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες!!

Aν, λοιπόν, αλείψετε με ελαιόλαδο το δέρμα και τα μαλλιά σας, θα τα ωφελήσετε, θα τα προστατέψετε κυρίως από ξηρότητα και θα βελτιώσετε την υφή τους. Χάρη στην αντιοξειδωτική δράση που έχουν οι πολυφαινόλες και η βιταμίνη E, προστατεύεται το δέρμα από πρόωρη γήρανση, αφού «καταπολεμώνται» οι καταστροφικές ελεύθερες ρίζες.

Εσωτερικά το ελαιόλαδο : Έχει αντιοξειδωτική δράση στα κύτταρα του οργανισμού, ενώ τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχει σε μεγάλη επάρκεια βοηθούν στη μείωση της «κακής» χοληστερίνης και στην αύξηση της «καλής», απομακρύνοντας έτσι τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακών νοσημάτων κ.ά., είναι καλύτερο να καταναλώνεται ωμό στις σαλάτες και στα φαγητά.

Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ilios bio παράγεται στο Κάστρο Ηλείας στο βιοαγρόκτημα ΄Ηλιος με μεθόδους που σέβονται τη φύση.

Εκτός από κομψό και πολυτελές μπουκάλι ,είναι τοποθετημένο σε ένα όμορφο ξύλινο κουτί (μετά την χρήση του ελαιόλαδου, θα γίνει μια όμορφη μπιζουτιέρα).









Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία ilios bio είναι μια καταπληκτική εταιρία που σέβεται την Ελληνική φύση και παράδοση. Με αγνά υλικά ,χωρίς χρήση χημικών σέβεται τον καταναλωτή και μας το δείχνει, προσφέροντας μας την <<φύση>> στο δέρμα μας χάρις στα υπέροχα προϊόντα τους!!Θα ενθουσιαστείτε από το πόσο αγνά προϊόντα είναι…… θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσετε!!



Ευχαριστώ πολύ την ilios bio για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://iliosbiosoap.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου