Τρίτη 11 Απριλίου 2017

CLEAN SKIN-Flax review



CLEAN SKIN





Η σιλουέτα στα καλύτερά της..


Γειά σας Glamorous,


Δεν γεννηθήκαμε όλες οι γυναίκες με το τέλειο σώμα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους. Ως σημαντικότερο πρόβλημα οι γυναίκες θεωρούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος στην περιφέρεια των μηρών.

Μπορεί εύκολα να αποκαλύπτουμε το σώμα μας από τη μέση και πάνω, αλλά από τη μέση και κάτω πολλές γυναίκες, ακόμα και στην παραλία, φορούν παρεό πάνω από το μαγιό για να μην αποκαλυφθούν τυχόν ατέλειες. Το χαλαρό δέρμα στο σώμα, που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς.

«Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μία εικόνα που μοιάζει µε φλοιό πορτοκαλιού».

Αν και η κυτταρίτιδα δεν είναι μια παθολογική κατάσταση, παραμένει ένα ζήτημα αισθητικής ανησυχίας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Η κυτταρίτιδα βασανίζει 8 στις 10 γυναίκες, που ευχαρίστως θα έδιναν ό,τι τους ζητούσαν προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτήν. Αν, μάλιστα, δεν έχετε καμία διάθεση να ακολουθήσετε κάποια «ειδική» δίαιτα, εξαιτίας της οποίας θα είστε διαρκώς πεινασμένες, μάλλον πρέπει να λάβετε άλλα μέτρα.

Στη λύση των προβλημάτων ένας τρόπος θεωρείται ο πιο πετυχημένος: η εξαφάνισή τους!

Ωστόσο, το σημείο – κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της, δηλαδή το σημείο που εστιάζουμε για να την εξαλείψουμε, χωρίς επεμβατικές μεθόδους, είναι η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία, με τα προϊόντα CLEAN SKIN της εταιρίας Flax.









ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ




Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….



Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax® έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax® μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax® πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.



Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!







Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


ANTI-CELLULITE SLIMMING GEL-herbal active formula

(ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ GEL ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ-herbal active formula)





Αναδείξτε το σώμα σας…



Είναι το πιο κοινό πρόβλημα των απανταχού γυναικών στον πλανήτη γη. Απασχολεί τόσο τις νέες όσο και τις πιο ώριμες, τις αδύνατες αλλά και τις παχουλές. Ο λόγος στην κυτταρίτιδα, τον νούμερο ένα εχθρό της γυναικείας σιλουέτας που όταν εμφανίζεται, ...εγκαθίσταται για τα καλά, αλλοιώνοντας την όψη και τη λεία υφή της επιδερμίδας του σώματος. Οριστική λύση στο πρόβλημα, δεν φαίνεται να υπάρχει-προς το παρόν. Ωστόσο, αν την εντοπίσουμε έγκαιρα και επέμβουμε δραστικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να διαπιστώσουμε σημαντική λείανση της επιδερμίδας. Το κλειδί στην επιτυχία του «εγχειρήματος» είναι, πρώτα από όλα η γνώση για το τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και, στη συνέχεια, η συνέπεια και η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, σε καθημερινή βάση.


 Συνήθως αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Κι όμως ο μοναδικός τρόπος για να δούμε έστω και μια απαλή λείανση της περιοχής, είναι η συστηματική φροντίδα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι’ αυτό και εμείς παραβιάζουμε τον άγραφο νόμο της beauty θεματολογίας, που την κατατάσσει την κυτταρίτιδα στα άρθρα εποχικού ενδιαφέροντος και θα ασχοληθούμε μ ‘αυτήν τώρα .

Είτε το αποφασίσετε τώρα λίγο πριν τις διακοπές είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι αν θέλετε πολύ να βελτιώσετε ατέλειες στο σώμα σας θα τα καταφέρετε. Βάλτε το στο πρόγραμμα ακόμη και τώρα, γιατί προλαβαίνετε να εμφανιστείτε με άλλο σώμα, σφιχτό δέρμα και χωρίς ψωμάκια και κοιλιά στην παραλία.

Όσες θέλετε να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα μια πρόταση για καλλίγραμμους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά, αδύνατα μπράτσα είναι με την δύναμη του ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ GEL ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ-herbal active formula.



Το ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ GEL ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ-herbal active formula δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 Περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που δρουν απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού και επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα.

Έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, χαρίζοντας ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην τόνωση των φυσικών λειτουργιών ανανέωσης της επιδερμίδας. Αυτό το σύμπλεγμα, σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ από ενεργά φυτικά συστατικά που προέρχονται από εκχυλίσματα όπως ο Κισσός, η Καφεΐνη, φύκια ωκεανού, ρούσκος, γκίνγκο, σεντέλα, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Η υπερισχυμένη σύνθεση της Καφεΐνης βοηθά στη διάσπαση των λιπών. Ο Κισσός συσφίγγει και ομορφαίνει το δέρμα. Το σώμα σμιλεύεται και έχει τέλεια αποτελέσματα που θα μείνουν..

Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος και χάρη στον κισσό προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από λίγες ημέρες , μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει και το σώμα λεπταίνει.

Το gel είναι διάφανο και έχει υπέροχο άρωμα, η δε συσκευασία του είναι μεγάλη και πολύ πρακτική!

Το χρησιμοποιούμαι κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, επιτυγχάνεται η επαναφορά της σωστής λειτουργίας της μικροκυκλοφορίας του αίματος και η βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων.



FIRMING MASSAGE OIL wild cypress

(ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ-άγριο κυπαρίσσι)




Όποιο όνομα κι αν της δώσουμε- κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού του πορτοκαλιού- ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός της έξωθεν καλής μαρτυρίας της γυναικείας σιλουέτας που δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται τόσο στις νέες όσο και στις πιο ώριμες, σε όσες έχουν παραπανίσια κιλά αλλά και στις λεπτές. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η κυτταρίτιδα μπαίνει ξανά στη ζωή μας. Όχι ότι δεν υπήρχε τους προηγούμενους  μήνες, απλώς τώρα αρχίζει και πάλι να μας ενοχλεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Καθώς όλοι συζητάμε το πώς θα χάσουμε τα περιττά κιλά (άλλος λιγότερα, άλλος περισσότερα), πώς θα περιορίσουμε την κυτταρίτιδα, πώς θα διατηρήσουμε ένα φυσιολογικό βάρος χωρίς σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά. Αναζητούμε το μυστικό για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και να μη νιώθουμε εξαντλημένοι .

Είναι η εποχή που θέλουμε να απαλύνουμε τα σημάδια (κυτταρίτιδα, χαλάρωση, κατακράτηση υγρών, άτονη επιδερμίδα) που άφησε στο σώμα μας ο χρόνος και οι «ατασθαλίες» του χειμώνα. 

Είναι καιρός για το ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ-άγριο κυπαρίσσι! Η πιο δημοφιλής χρήση των ελαίων είναι για μασάζ. Με το μασάζ τα έλαια εισχωρούν στο δέρμα και επιδρούν σε ολόκληρο το σώμα αφού μπορούν να απορροφηθούν από όλα τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού.


To ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ-άγριο κυπαρίσσι είναι ένα εξειδικευμένο λάδι σώματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση και τη μείωση της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο και το λαιμό, όσο και στα μπράτσα, τους μηρούς και τους γλουτούς. Το ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ-άγριο κυπαρίσσι έχει στοχευμένη διπλή δράση, καθώς συμβάλει τόσο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, όσο και στη σύσφιξη της. Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη και advanced φυσικά προϊόντα καταπολέμησης της χαλαρότητας της επιδερμίδας που θα βρείτε.  
Το ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ-άγριο κυπαρίσσι στηρίζει την ευεργετική του δράση σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων και βοτάνων. Περιέχει Δεντρολίβανο το οποίο βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, μαυροπίπερο το οποίο παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και άγριο κυπαρίσσι το οποίο είναι γνωστό για τη σύσφιξη που προσφέρει.. Θα αποκτήσετε λεία ,ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα!!

Είναι σε μορφή spray,διάφανο και δεν κολλάει. Το άρωμα του είναι έντονο δενδρολίβανο!!

Το λάδι ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ-άγριο κυπαρίσσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με συνεχείς μαλάξεις αφήστε το να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το καθημερινά.



NATURAL SOAP -ANTI-CELLULITE-Coffee

(ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ –καφές)




Δώστε λάμψη στο δέρμα σας..               



Η αντίστροφη μέτρηση για να βγείτε με το μαγιό στην παραλία έχει αρχίσει. Όμως, το είδωλό σας στον καθρέφτη σάς κουνά το δάχτυλο μάλλον επιτιμητικά. Γίνονται «θαύματα» την τελευταία στιγμή; Κι όμως, γίνονται. Ας θυμηθούμε  λοιπόν για ποιους  λόγους υπάρχει στη ζωή μας και βέβαια, πώς μπορούμε να κάνουμε λιγότερο αισθητή την παρουσία της.

Το έχουμε ξαναπεί: η κυτταρίτιδα δεν είναι πάθηση, με τη στενή ιατρική έννοια, αλλά μια κατάσταση του δέρματος ή καλύτερα, μια διαταραχή της αρχιτεκτονικής του. Το κακό είναι ότι προτιμά σχεδόν αποκλειστικά τις γυναίκες (το ποσοστό φτάνει και το 90%) και όταν εμφανιστεί μας φέρνει σε… απόγνωση.

Η συνήθως παραμελημένη επιδερμίδα του σώματος ξαναβρίσκει άμεσα την απαλότητά της αρκεί να την απαλλάσσουμε τακτικά από τα νεκρά της κύτταρα.

Το μασάζ ενδείκνυται ως μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας καθώς τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Αν το μασάζ συνοδεύεται από απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα, επιτρέποντας σε προϊόντα περιποίησης να εισχωρούν καλύτερα, τότε προκύπτει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας μέσω της απολέπισης είναι ένας απλός και άμεσος τρόπος για να παραμένει καθαρή και υγιής. Η απολέπιση θα πρέπει να είναι σημαντικό μέρος της θεραπευτικής αγωγής της φροντίδας του δέρματος σας. Η τακτική απολέπιση εξασθενίζει κηλίδες και ουλές από σπυράκια και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Ιδανικό προϊόν για αυτή την περίπτωση είναι το ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ –καφές.
Φυσική περιποίηση για να δείχνει το σώμα μας νεανικό και σφριγηλό.


Το ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ –καφές είναι ένα δυνατό́ απολεπιστικό σαπούνι που βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η καφεΐνη δρα κατά της κυτταρίτιδας. Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και απολέπιση του σώματος, ειδικά ενόψει καλοκαιριού.

Η σύνθεση του περιλαμβάνει καφεΐνη και κόκκους καφέ που είναι πλούσιοι σε ιχνοστοιχεία και έχουν αποτοξινωτική δράση. Περιέχει κόκκους φρέσκου καφέ που προσφέρουν ελαφριά απολέπιση και μείωση της κυτταρίτιδας . Αυξάνει την ελαστικότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Το συγκεκριμένο σαπούνι βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό καφεΐνης και κόκκων καφέ –από τις πλέον δημοφιλείς λιποδιαλυτικές ουσίες , συμβάλλουν στη βελτίωση των επιπέδων ενυδάτωσης και στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ο καφές έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και γι’ αυτό αποτελεί αξιοσημείωτο συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος. Επίσης, τα φυσικά έλαια του καφέ βοηθούν και στον καθαρισμό του δέρματος προσφέροντάς του ανανέωση και ζωντάνια. Η απολέπιση με τη βοήθεια του τριμμένου καφέ εκτός από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος θα συμβάλει στην τόνωση, την ενυδάτωση και την επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του σε συνδυασμό με απαλό μασάζ καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα λατρέψετε. Είναι αγνό και πολυτελές σαπούνι. Παράγει απαλό και κρεμώδη αφρό. Θρέφει το δέρμα σε βάθος αφήνοντας το καθαρό και ενυδατωμένο.


Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ιδίως για ελαφριά απολέπιση και κυτταρίτιδα.
 
Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα ενώ παράλληλα περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με τον πλέον φυσικό τρόπο.


Το άρωμα του είναι ένα διακριτικά γλυκό άρωμα καφέ. Είναι καφέ χρώματος και η ειδικά σχεδιασμένες <<μπίλιες>> θα βοηθήσουν για καλύτερα αποτελέσματα.

Έχει ειδικό σκοινάκι για να το κρεμάμε και να στεγνώνει το σαπούνι!!




NATURAL SLIMMING SOAP SEAWEED

(ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ SEAWEED)





Το σώμα που ονειρευόμαστε…Φρένο στην κυτταρίτιδα…


Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και τη καθιστική εργασία έχουν ως  αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. Ολικό και τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τοξίνες.

Ας μην ξεχνάμε ,όσο μεγαλώνουμε η φυσική διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται σημαντικά. Το σώμα μας γίνεται όλο και πιο αργό στο να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματός μας και να δημιουργεί νέα. Έτσι με την συσσώρευση των παλαιών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος, φαίνεται να εγκαθίσταται μια θαμπάδα στην επιδερμίδα μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική λιπαρότητα και κατά συνέπεια σε φραγμένους πόρους που με την σειρά τους δημιουργούν κηλίδες ή ακόμη και ακμή. . Αλλα το πιο ενοχλητικό πρόβλημα απ’ όλα παραμένει η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, τα οποία εκτός από το σώμα μας, αρκετές φορές επηρεάζουν και την αυτοπεποίθησή μας.

Καλό βέβαια είναι να προλαμβάνουμε καταστάσεις, ας μην ξεχνάμε ότι στην αρχαιότητα πίστευαν ότι η πρόληψη ήταν σημαντική και μάλιστα ο Ιπποκράτης, «Πατέρας της Ιατρικής» ήταν ο πρώτος που εισήγαγε την ολιστική προσέγγιση της υγείας και εκπαίδευσε για τη σημασία της πρόληψης έναντι της θεραπείας. Αξιοποίησε με επιστημονικό τρόπο τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και των αιθερίων ελαίων σε συνδυασμό με διάφορα είδη μαλάξεων και τη χρήση του νερού, σαν μέσο εξάγνισης και θεραπείας. Αυτές οι αρχές λειτουργίας του Ασκληπιείου του Ιπποκράτη, βρίσκουν εφαρμογή σήμερα, στις θεραπείες των προϊόντων CLEAN SKIN.


Για αυτό λοιπόν για να κερδίζουμε τον πολυπόθητο χρόνο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε μικρό ή μεγάλο ψεγάδι της εμφάνισής μας χρησιμοποιούμαι το ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ SEAWEED …


Αποδράστε ξεκινώντας με το ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ SEAWEED και θα νιώσετε ότι βρίσκετε σε ένα μαγικό τόπο χαλάρωσης, φροντίδας του νου, του σώματος και της ψυχής. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο μέσα από τα άριστα και αγνά προϊόντα από τους ωκεανούς και τη γη και ζήστε τα θαύματα της ευεξίας με μεθόδους που ανακαλύφθηκαν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Το μυστικό βρίσκεται στον πλούτο της θάλασσας, στα φύκια και στα αποστάγματα αιθέριων ελαίων από φυτά. Με απολεπιστική δράση για τόνωση της μικροκυκλοφορίας και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες που περιέχονται στο σαπούνι, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αναγεννά τα κύτταρα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες στο χόριο, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ιστών. Χαρίζει σύσφιξη, ενώ το άρωμα του σε ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς!!

Είναι σε βολικό σχήμα που είναι ότι πρέπει για χρήση μέσα στο ντους γιατί δεν υπάρχει ο φόβος να μας γλιστρήσει από το χέρι. Το κρατάμε από την οβάλ πλευρά και τρίβουμε απαλά την πλευρά με τις εξοχές σε όλο μας το σώμα. Το δέρμα γίνεται τόσο ανανεωμένο και μαλακό που θα το λατρέψετε!

Είναι ένα βεραμαν χρώματος, εύχρηστο απολεπιστικό σώματος που μπορείτε να έχετε γιατί δε χρειάζεται να ανοίγετε συσκευασίες, να παίρνετε προϊόν στα χέρια σας, να χάνετε κάποια ποσότητα επειδή σας γλιστράει από τα χέρια και να χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία. Εξοικονόμηση χρόνου και προϊόντος μαζί.



Το χρησιμοποιούμαι κάνοντας μασάζ ομοιόμορφα στο μπάνιο με κυκλικές κινήσεις.





NATURAL MASSAGE SOAP-Jojoba

(ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ-τζοτζόμπα)





Μοιάζουν να χαράζουν το σώμα μας για να μας θυμίζουν σημαντικές φάσεις της ζωής μας, την εφηβεία, μια εγκυμοσύνη… Η αλήθεια όμως είναι πιο πεζή και έχει να κάνει με το δέρμα μας και τις αντοχές του. Ο λόγος για τις ραγάδες που γίνονται «πονοκέφαλος» για τις γυναίκες, αλλά και για αρκετούς άντρες αφού το δέρμα μοιάζει «σπασμένο» και στη συνέχεια δημιουργούνται άσπρες γραμμές. Εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του σώματός τους, συμπεριλαμβανομένης της κοιλιάς, των μηρών, των γοφών, του στήθους, των μπράτσων και της πλάτης. Οι ραγάδες σχηματίζονται στο χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος που του επιτρέπει να διατηρεί το σχήμα του. Όταν είναι συνεχώς τεντωμένο, το χόριο μπορεί να σπάσει, δημιουργώντας εξωτερικά αυτό που ονομάζουμε ραγάδες. Αυτό το είδος των ουλών συμβαίνει όταν το δέρμα δεν επανέρχεται μετά από εγκυμοσύνη, αύξηση του σωματικού βάρους, ή απότομη απώλεια βάρους.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι ραγάδες απαλύνονται μόνες τους, παίρνοντας το χρώμα του δέρματος. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν μπορεί να επενδύει στην τύχη, όσο πιο γρήγορα ξεκινήσουμε τη θεραπεία, τόσο το καλύτερο. Όταν τις προλάβουμε όσο ακόμη είναι ερυθρές, το θετικό αποτέλεσμα είναι πιο βέβαιο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να αποτρέψεις την εμφάνιση των ραγάδων και ακόμη πιο δύσκολο είναι να τις εξαφανίσεις. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς και να ζήσεις με αυτές..

Για να προλάβουμε τις ραγάδες και, ως ένα βαθμό, να περιορίσουμε τα σημάδια τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ-τζοτζόμπα που βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και στην πρόληψη των ραγάδων!! Προσφέρει ήπια απολέπιση βαθύ καθαρισμό ενώ ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Οι πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες του εκχυλίσματος τζοτζόμπα βοηθούν στην ανανέωση, την σύσφιξη και την περιποίηση του δέρματος. Το κάνει σφιχτό και στιλπνό ενώ ενδείκνυται σε ραγάδες, χαλάρωση, κλπ.. και διατηρεί την ελαστικότητα  της επιδερμίδας. Προλαμβάνει την εμφάνιση των ραγάδων ώστε η επιδερμίδα  σας να δείχνει νεανική και σφριγηλή. Το εκχύλισμα τζοτζόμπα έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα . Ως εξαιρετικά ενυδατικό, η jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι η jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.


Οι κόκκοι του λειαίνουν τις ραγάδες αισθητά και δίνει σφριγηλότητα στο δέρμα!!Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Είναι πορτοκαλί χρώματος με ειδικό κορδονάκι για να το κρεμάμε. Το άρωμα του είναι έντονο και αισθησιακό.



Το χρησιμοποιούμαι κάνοντας μασάζ ομοιόμορφα στο μπάνιο με κυκλικές κινήσεις.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία Flax μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπης για τις γυναίκες! Μια εταιρεία αφιερωμένη στη γυναίκα και στην ομορφιά της, με σκοπό να διευρύνει τον όρο «ομορφιά» για τις γυναίκες, επειδή πιστεύει ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους σωματότυπους! H αγάπη τους για τη φύση, η οποία υπήρξε και η κυριότερη πηγή για να αναζητήσει φυσικούς τρόπους παρασκευής, που να χαρίζουν ομορφιά και ευεξία ενώ ταυτόχρονα να περιποιούνται το δέρμα. Επιτρέψτε λοιπόν στο σώμα σας να ταξιδέψει με τα προϊόντα της Flax και προσφέρετε στον εαυτό σας υγεία και ομορφιά με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο.



Ευχαριστώ πολύ την Flax για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://www.flax.gr/eshop/index.php







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου