Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Farcom review



Farcom




Γειά σας Glamorous,


Η γήρανση της επιδερμίδας και πως θα την καθυστερήσουμε είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες. Μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Είναι μια προϊούσα φυσική κατάσταση από την οποία δεν γλυτώνει κανείς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα σημάδια αποτυπώνονται πολύ πριν την ώρα τους. Στο πέρασμα του χρόνου οι αλλαγές που σημειώνονται στην επιδερμίδα σηματοδοτούν και την ανανέωση στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ο αριθμός των ελεύθερων ριζών ξεπερνά- αναζητήστε την αιτία στις κάθε άλλο από φιλικές προς την επιδερμίδα σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες - τις δυνατότητες των φυσικών αμυντικών μηχανισμών της επιδερμίδας. Οι… επιταχυντές της γήρανσης ,όπως έχουν δείξει οι επιστημονικές μελέτες, είναι ότι η πρόωρη γήρανση είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων- μερικοί από τους οποίους ίσως δεν έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό μας ότι έχουν σχέση με την εμφάνιση των ρυτίδων. Μετά τα 30, εκτός από τον ήλιο, το κάπνισμα ή το στρες, μερίδιο ευθύνης μπορεί να φέρουν, η διατροφή και το βάρος μας, ο τρόπος που κοιμόμαστε ή δεν κοιμόμαστε-εκτός από την αϋπνία μας γερνάει και το χασμουρητό!-, τα γυαλιά που δεν φοράμε, τα αντικαταθλιπτικά που ίσως παίρνουμε, ακόμα και το επάγγελμά μας. Δεν εξουδετερώνονται και προκαλούν οξειδωτικό στρες, το βασικό λόγο της πρόωρης γήρανσης.


Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτίσετε τη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας με την MEA NATURA Pomegranate Anti- Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF15.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.

Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.





Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF15

(MEA NATURA Pomegranate -Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Ημέρας SPF15)





Αντιγήρανση πριν... τη γήρανση….


Ηλικία; λίγο πριν τα 30 ή και λίγο μετά. Ο χρόνος δεν έχει ακόμα δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Όμως, το lifestyle μας  τον… προκαλεί κι εκείνος,  αφήνει  το πρώτο «δείγμα γραφής»: η επιδερμίδα γίνεται θαμπή , χάνει την ενέργειά της, εξαντλείται.

Τις αποκαλούν "γενιά Υ" ή αλλιώς, Millennials. Είναι οι δυναμικές νέες γυναίκες που γεννήθηκαν λίγο πριν το τέλος του 20ου αιώνα και σήμερα έχουν ηλικία ανάμεσα στα 25 και τα 35. Μια μεταμοντέρνα γενιά που ζει τη ζωή της στο έπακρο, τα θέλει όλα και γρήγορα, κατακλύζεται από πληροφορίες και αξιοποιώντας τις, εξελίσσεται διαρκώς. Οι ειδικοί που καταγράφουν τις τάσεις στην κοινωνία, στη μόδα και την ομορφιά ,αναφέρουν χαρακτηριστικά πως: "Είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες γενιές, τόσο από τη γενιά X όσο και από τις Baby Boomers, για τις οποίες όλα ήταν εφικτά. Από τη δεκαετία του 1980, έχουμε ζήσει μια σειρά κρίσεων: αυτό για τις γυναίκες της γενιάς Y είναι κάτι φυσικό. Ξέρουν να προσαρμόζονται. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα γι' αυτές. Ζουν σε έναν κόσμο που προσαρμόζεται συνεχώς. Δεν υπάρχουν προβλήματα, μόνο λύσεις….» .

… Όμως, το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σάρξ.. αυτή η πολυάσχολη γενιά, έρχεται κάποια στιγμή που παρουσιάζει ανησυχητικά σημάδια κόπωσης. Η επιδερμίδα είναι αυτή που «μιλάει» πρώτη . Αφυδατώνεται, ευαισθητοποιείται, χάνει τη λάμψη και τη φωτεινότητά της . Εμφανίζονται μαύροι κύκλοι, σακούλες και πρήξιμο γύρω από τα μάτια και, παρόλο που η ηλικία της δεν το δικαιολογεί, λεπτές γραμμές, στο πόδι της χήνας… Όλα αυτά τα ορατά σημάδια κόπωσης, κάτω από κανονικές συνθήκες, μετά από ένα χορταστικό ύπνο θα έπρεπε να εξαφανίζονται. Όμως, το “ burn-out” επηρεάζει και την επιδερμίδα, καθώς το εξωτερικό στρες προκαλεί οξειδωτικό στρες στα κύτταρά της, εξουθενώνοντας τους μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσής τους. Αποτέλεσμα; μέρα με τη μέρα, τα σημάδια κούρασης συσσωρεύονται στην επιδερμίδα, θυμίζοντας όλο και πιο πολύ, σημάδια πρόωρης γήρανσης!

Υπάρχουν όμως και τα καλά νέα! Στην ηλικία αυτή, δεν υπάρχουν -ευτυχώς- μη αναστρέψιμες βλάβες. Όλα μπορούν να βελτιωθούν και, σχεδόν όλα μπορούν να αποτραπούν, αρκεί να προσφέρουμε στα κύτταρα της επιδερμίδας το ιδανικό περιβάλλον για να ξεκουραστούν και τα αναγκαία εφόδια για να …ανάψουν και πάλι τις μηχανές τους στο φουλ!


Ένα τέτοιο εφόδιο για την επιδερμίδα μας είναι και η Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Ημέρας SPF15.

Η MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF15 είναι ένα σύγχρονο ελιξίριο λάμψης και ενέργειας ,σχεδιασμένη ειδικά, για τη νεανική και όχι μόνο, πλην όμως κουρασμένη επιδερμίδα… 


Στη σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς συστατικά έρχονται και παρέρχονται. Υπάρχουν όμως και σταθερές αξίες με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όπως είναι το οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού, που αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό. Έχει λεπτόρρευστη και ελαφριά υφή, για φωτεινό αποτέλεσμα για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρις στο σύμπλεγμα NATURA AGEING SKIN DEFY λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η επιδερμίδα παραμένει λεία, τα χαρακτηριστικά παραμένουν σφριγηλά και το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του!!!

 Είναι λευκού χρώματος , χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα και έχει ένα υπέροχο φρουτένιο άρωμα ροδιού και είναι σε στρογγυλή, κομψή ,γυάλινη συσκευασία..Απλώνεται και απορροφάται εξαιρετικά εύκολα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση.….. Χρησιμοποιείτε την κρέμα ως βάση πριν από το μακιγιάζ. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.



Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν καθώς:



  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.

  • Βοηθά στην προστασία από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη για επιδερμίδα υγιή, απαλή και λεία.

  • Με ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ SPF 15  για προστασία από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας UVA/UVB που προκαλεί πρόωρη γήρανση και εμφάνιση ρυτίδων.





Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή. 


 Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!




Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων της Farcom , θα ήθελα να προσθέσω ότι τα προϊόντα τους είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά. Καθώς και ότι η Farcom έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας καινοτόμες σειρές προϊόντων περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος…..


Ευχαριστώ πολύ την Farcom για την χορηγία των προϊόντων!!







Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου