Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Lavera Greece review

Lavera Greece



Γειά σας Glamorous,


Η βιομηχανία καλλυντικών μας βομβαρδίζει διαρκώς με νέες κατηγορίες προϊόντων, προσθέτοντας κάθε φορά, ένα ακόμα βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ελάχιστα από αυτά μας είναι απολύτως απαραίτητα .Όχι όμως τους ορούς.

Αξίζει να επενδύσουμε σε έναν ορό; κι αν ναι, τι παραπάνω θα προσφέρει στην επιδερμίδα μας; ποιος ορός ταιριάζει σε κάθε ηλικία και πώς θα τον χρησιμοποιήσουμε;

Θεωρούνται και είναι, κατά τη γνώμη μας, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο χρηματιστήριο της σύγχρονης κοσμητολογίας . Αρκούν λίγες, μόνο, σταγόνες για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας. Ενώ χάρη στην τεχνολογική πρόοδο η μεγάλη ποικιλία συνθέσεων και υφών που προσφέρονται πλέον εξασφαλίζει στοχευμένη δράση σε βάθος.

Οι οροί είναι ένα μεγάλο και άκρως ενδιαφέρον κεφάλαιο στην καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης. Κι ενώ στο ξεκίνημά τους ήταν υπόθεση της ώριμης ηλικίας, τώρα έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη φροντίδα κάθε τύπου επιδερμίδας ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης. Το βασικό ζητούμενο είναι η ανάγκη της επιδερμίδας , την οποία καλούνται να καλύψουν.

Στη σύνθεση των ορών περιέχονται τα πιο μικροσκοπικά μόρια από τα πλέον δραστικά συστατικά , τα οποία έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς για κάθε φόρμουλα. Το ζητούμενο είναι η στοχευμένη δράση σε μεγαλύτερο βάθος που εξασφαλίζει η συμπυκνωμένη τους σύνθεση. Σε αντίθεση με τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης , που, εξαιτίας ακριβώς της πλούσιας υφής τους, παραμένουν στην επιφανειακή, κυρίως, στιβάδα δημιουργώντας το απαραίτητο λεπτό φιλμ το οποίο αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και όχι μόνον. Με την πιθανότητα βέβαια κάποια από τα συστατικά της κρέμας ημέρας ή νύχτας λόγω μοριακού βάρους να μην καταφέρνουν να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες.


Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για συνθέσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό , που βασίζουν τη δράση τους στα πιο προηγμένα ενεργά συστατικά της κοσμητολογίας .

Ο ορός που μας κέρδισε δίκαια είναι ο νέος  HYDRO EFFECT SERUM της Lavera Greece





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών Lavera ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα Lavera στην αγορά. Ξεκινώντας ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μια φάρμα κοντά στο Ανόβερο, η Lavera εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση με 600 συνεργάτες, η οποία σήμερα παράγει προϊόντα στις δικές της εγκαταστάσεις. Στην Ελλάδα τα προϊόντα Lavera τα φέρνει η Beauty Life που δραστηριοποιείται στον τομέα των βιολογικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής και όραμα τους είναι να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη σοφία της φύσης και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, με στόχο να ικανοποιεί  απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών και των εργαζομένων τους.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




HYDRO EFFECT SERUM





Παρόλο που πολλές φορές βλέπουμε την κρέμα και τον ορό μιας καλλυντικής σειράς να περιέχουν τα ίδια περίπου ενεργά συστατικά, στην πραγματικότητα δεν κάνουν την ίδια δουλειά γι’ αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορεί, ούτε και πρέπει, να υποκαταστήσει το ένα το ρόλο του άλλου-ιδίως ο ορός την κρέμα. Οι οροί αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα στο οποίο στοχεύουν, σε αντίθεση με τις κρέμες που μπορούν να δρουν πιο σφαιρικά. Ας πάρουμε για παράδειγμα την ενυδάτωση. Γνωρίζουμε ότι η επιδερμίδα μας είναι εξοπλισμένη με μια ασπίδα που εμποδίζει, εκτός των άλλων, τη φυσική της υγρασία να εξατμιστεί . Ωστόσο, οι ακτίνες UV, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, τα επιθετικά προϊόντα καθαρισμού και πολλοί ακόμα εξωτερικοί εχθροί, προκαλούν ρήγματα στην ασπίδα αυτή-σαν μικροσκοπικές τρύπες- με αποτέλεσμα τα αποθέματά της σε νερό να λιγοστεύουν και να αφυδατώνεται . Το serum είναι εκείνο που θα τροφοδοτήσει την επιδερμίδα με υγρασία και θα τη βοηθήσει να «σφραγίσει» στα κύτταρά της και να αποτρέψει την αφυδάτωση, «μπαλώνοντας» τις τρύπες και ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, με νερό και λιπίδια.


Οι οροί είναι ίσως το πιο… σκληρά εργαζόμενο  προϊόν ομορφιάς. Έρχονται  «φορτωμένοι» με ενεργά συστατικά και έχουν τον τρόπο να φέρνουν σε πέρας τις πιο απαιτητικές αποστολές: να προστατεύσουν την επιδερμίδα, να γεμίσουν τις μπαταρίες της, να καταπολεμήσουν τα σημάδια του χρόνου, να της ξαναδώσουν τη χαμένη της λάμψη. Σε μας μένει να επιλέξουμε σωστά το serum που της ταιριάζει . Οι οροί είναι το extra bonus που περιμένει από εμάς η επιδερμίδα, όταν έχουμε καλύψει τις βασικές της ανάγκες.. Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης γιατί κανένα άλλο προϊόν δεν έχει τη δύναμη να κάνει τη … «βαριά» δουλειά που τους έχει ανατεθεί. Ο λόγος είναι απλός. Τα serums συμπυκνώνουν στη φόρμουλά τους ενεργά συστατικά με μικρό μοριακό βάρος έτσι ώστε να μπορούν να διαπερνούν την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας και να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμα. Το γεγονός δε ότι οι φόρμουλές τους έχουν σαν βάση το νερό, τους επιτρέπει να λειτουργήσουν ως μεταφορείς υδατοδιαλυτών και συχνά ασταθών συστατικών .

Ενας ορός για τις <<βαριές>> δουλειές είναι ο HYDRO EFFECT SERUM..


Ο HYDRO EFFECT SERUM είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Είναι ένας ορός με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών….το μυστικό της επιτυχίας των ορού αυτού που έχει πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας μας.

Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση από φύκια, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της .Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Το συστατικό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα serum είναι δίχως άλλο το υαλουρονικό οξύ και ο HYDRO EFFECT SERUM το έχει . Το φυσικό αυτό λιπαντικό μαξιλαράκι των αρθρώσεων του σώματος, αποτελεί και την πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας απέναντι στην απώλεια υγρασίας. Με την παρουσία του ,κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει.. Χάρις στο Υαλουρονικό οξύ και στα εκχυλίσματα αλόης εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση, την πρωταρχική ανάγκη κάθε επιδερμίδας. Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….


Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας, προσφέροντας ματ εφέ και αφήνει ένα πουδρέ, ματ τελείωμα. Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψό ,στρογγυλό μπουκάλι με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Ο ορός θα πρέπει να εντάσσεται τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, μετά από τον καθαρισμό, την τόνωση και την απολέπιση αλλά πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας, γιατί ο φραγμός που σχηματίζουν τα προϊόντα αυτά στην επιφάνεια της επιδερμίδας , εμποδίζουν τη διείσδυση των ενεργών συστατικών του ορού. Η υπερσυμπυκνωμένη φόρμουλα του ορού μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος-όσο ένα μπιζέλι- το οποίο απλώνουμε με πιέσεις των δακτύλων έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα. Tip: Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, περιμένετε -5-10 λεπτά πριν απλώσετε τον ορό. Σε αντίθεση με τη νωπή, η στεγνή επιδερμίδα επιβραδύνει την απορρόφηση των συστατικών του και μειώνει την πιθανότητα ερεθισμού της από αυτά.





RE-ENERGIZING -SLEEPING CREAM




Οι ειδικοί επιμένουν ότι κάθε λειτουργία στο σώμα μας έχει την ώρα της και την εποχή της. Κοιμόμαστε καλύτερα όταν έχει πέσει το σκοτάδι, γυμναζόμαστε καλύτερα το πρωί, νυστάζουμε περισσότερο το χειμώνα, μας απορυθμίζει ένα υπερατλαντικό ταξίδι, μελετάμε καλύτερα ανάμεσα στις 10.00 και 11.00 το πρωί. Ας συγχρονιστούμε, λοιπόν, με το βιολογικό μας ρολόι. …

Αλλά μπορεί να συμβεί το ίδιο με το πρόσωπό μας? Τι μπορεί να κάνει το πρόσωπό μας να δείχνει πιο ξεκούραστο, πιο φωτεινό, χωρίς σημάδια κούρασης;

Τι είναι η RE-ENERGIZING -SLEEPING CREAM?


Μια σύνθεση με αισθησιακή βελούδινη υφή και μοναδικό άρωμα, που δημιουργήθηκε από τη Lavera Greece .Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικών ενεργών συστατικών και σακχάρων όπως το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο και το σταφύλι,  επιλεγμένοι βιοσακχαρίτες και  υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό  με την βιταμίνη Ε συνεργούν και ενισχύουν τη φυσική αποτοξίνωση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας και επιταχύνει την ανανέωσή τους, χαρίζοντας το επόμενο πρωί μια ξεκούραστη, ανανεωμένη και νεανική επιδερμίδα.Μια καινοτόμος σύνθεση  που αποτοξινώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας, «ανατροφοδοτεί» τη νεανικότητά της και της προσφέρει, με το πρωινό ξύπνημα, φρεσκάδα, απαλότητα και… 2 επιπλέον ώρες ξεκούρασης!

Είναι ένα προϊόν τόσο ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Ενυδατώνει όσο πρέπει χωρίς να βαραίνει. Όσο για τα αποτελέσματα: το δέρμα είναι πιο φωτεινό, ενυδατωμένο όπως και πιο λείο. Προσφέρει αυτό που λέει: μια αποτοξίνωση για το δέρμα που η καθεμιά μας έχει ανάγκη.

Έχει ένα άρωμα τόσο ιδιαίτερο, τόσο διακριτικό & ελκυστικό ταυτόχρονα, η δε εφαρμογή της αποτελεί πραγματική απόλαυση! Η νυχτερινή φροντίδα ομορφιάς απέκτησε μια "γοητεία!" που καμιά κούραση & κανένα αίσθημα τεμπελιάς δεν πρόκειται να μας οδηγήσουν στην ατασθαλία της παράλειψής της!


Αναλυτικά:


  • Περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος σας*

  • Λείο και απαλό δέρμα

  • Φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα



5 σε 1 δράσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας



  • Συμβάλει στη φυσική αναγέννηση του δέρματος*

  • Αναζωογονεί το δέρμα

  • Καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης

  • Παρέχει έντονη ενυδάτωση

  • Λειαίνει την  επιδερμίδα



Χρησιμοποιείται το βράδυ, μόνη της ή κάτω από τη κρέμα νύχτας και είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας.








Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως Lavera Greece μας δίνει  ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών!

Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα.....

Δεν είναι τυχαίο ότι εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί τη Lavera Greece για καλλυντικά με κύρος και ποιότητα, με φόρμουλες υψηλής απόδοσης σε ασυναγώνιστες τιμές! Κάτι ξέρουν…



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Lavera Greece για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lavera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου