Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Novita group review



Novita group




Γειά σας Glamorous,


Τα αρώματα είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο προσωπικές επιλογές της γυναίκας και ταυτίζεται με τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της.

Άλλοτε πικάντικο ή ξυλώδες, άλλοτε ανατολίτικο ή μοντέρνο, άλλοτε σέξι ή ανάλαφρο και νεανικό. Κάθε άρωμα κλείνει μέσα του τις δικές του μοναδικές νότες και δημιουργεί στη γυναίκα που το φορά ένα μυστήριο που την κάνει πιο ελκυστική από ποτέ.

Όμως η αναζήτηση ενός signature αρώματος που πάντα μοιάζει ενστικτώδης και ποτέ βεβιασμένη διαδικασία ξεκινά από την εφηβική ηλικία, με τις πρώτες κολόνιες, με νότες φρουτώδεις και δροσερές. Όπως βέβαια ανθίζουμε μεγαλώνοντας έτσι αλλάζει και το άρωμα μας, μέχρι που βρίσκεται αυτό που θα μείνει μαζί μας για πολύ καιρό και θα μας εκφράζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

Σας έχει τύχη κάποιες φορές να αγοράζετε καλλυντικά και να σας ταξιδεύουν με τα αρώματα τους και να σας ξυπνούν τις αισθήσεις σας?

Φαντάζομαι ότι λίγες εταιρίες το καταφέρνουν αυτό. Μία εταιρία που το κατάφερε με εμένα είναι η novitàgroup ….Είναι μια εταιρία με μεθυστικά αρώματα ,που μας δίνει την δυνατότητα να φτιάξουμε τα δικά μας καλλυντικά ανάλογα με τις δικές μας ανάγκες και διαθέσεις.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία novita group ξεκίνησε την πορεία της το 2006 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ιταλικού οίκου SIDAF srl  με προϊόντα φυτοθεραπείας και φυτικών καλλυντικών.

 Στην διάρκεια του χρόνου εμπλουτίσανε τη συλλογή των κωδικών τους με προϊόντα εργαστηρίου  όπως βάσεις κρεμών, φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια  καθώς και  υλικά συσκευασίας για καλλυντική χρήση.

Παράλληλα η novita group από το 2010 κυκλοφόρησε τις δικές της σειρές προϊόντων περιποίησης σώματος.

Το 2013 η novita group εγκαινίασε την νέα σειρά προϊόντων Marise που αποτελείται από αρώματα για  fine fragrances ( eau de parfume ) αρωματικές ενώσεις για αποσμητικά χώρου, αρώματα για προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου κ.α.

Από το 2014 η εταιρία τους μεταφέρθηκε στις νέες της εγκαταστάσεις 1000τμ. στην περιοχή της Θέρμης όπου και στεγάζονται οι αποθήκες και η διοίκηση.

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας καλλυντικές σειρές με ιδιωτική ετικέτα ή επωφελειθήτε από τις μοναδικές προσφορές των προϊόντων novita. Μπορείτε να προμηθευτείτε Ά ύλες καλλυντικών και αρώματα, υλικά συσκευασίας καλλυντικών και προϊόντα αρωματισμού χώρου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Refreshing Body Mist

COCONUT DROPS – MANGO - MARINE ROSE- COTTON CLEAN 



Λένε πως για να ολοκληρωθεί και να απογειωθεί ένα γυναικείο look, αρκούν μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ. Ένα ωραίο κολιέ ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια για παράδειγμα. Αν θέλετε, όμως, τη γνώμη μου, για εμένα το πιο απαραίτητο και αισθησιακό αξεσουάρ για μια γυναίκα, αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της, είναι χωρίς αμφιβολία το άρωμά της.  Μια γυναίκα οφείλει να εκπέμπει κομψότητα και θελκτικότητα και πιστέψτε με, ένα ωραίο σύνολο ή μια εκκεντρική τσάντα δεν είναι αρκετά.

Αν σκεφτείτε πόσες φορές έχετε συνδέσει καταστάσεις και κυρίως ανθρώπους από το παρελθόν σας, με ένα συγκεκριμένο άρωμα, τότε θα καταλάβετε τη σημασία του. Και κυρίως όταν πρόκειται για εμάς τις γυναίκες. Γιατί μια πραγματικά σικάτη γυναίκα οφείλει πάντα να μοσχομυρίζει. Πολλές φορές, το άρωμα της και μόνο, είναι αρκετό για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το βλέμμα κάποιου. Ακόμα και ενός περαστικού, κάποιου που απλά θα περάσει τυχαία από δίπλα της. Είναι αυτό, που αρχικά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός άνδρα στο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό που θα του ξυπνήσει τις πιο ωραίες αισθήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα σέξι φόρεμα συνοδευόμενο από ένα ωραίο ζευγάρι γόβες δεν αρκούν. Μπορεί ένας άνδρας που θα αντικρίσει μια όμορφη και κομψή γυναίκα να εντυπωσιαστεί με αυτό που βλέπει αρχικά, αλλά μετά την όραση μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια αίσθηση… η όσφρηση. Είναι πολύ πιθανό να μη θυμάται τι φορούσατε όταν σας είδε για πρώτη φορά, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη μυρωδιά σας. Είναι, ίσως, το μόνο που θα έχει να θυμάται ακόμη και μετά από πολλά-πολλά χρόνια. Το άρωμα μιας γυναίκας μπορεί να μείνει χαραγμένο για τα καλά στη μνήμη ενός άνδρα και όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορεί να το ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα αρώματα.


Πέρα, όμως, από το πόσο ωραίο είναι να βλέπεις ότι το άρωμά σου μπορεί να γίνει αιτία για να μαγνητίσεις ανδρικά και γυναικεία βλέμματα, είναι πιο σημαντικό για ‘σένα την ίδια. Δεν είναι ότι απλά μένει αξέχαστο σε κάποιους, αλλά ότι είναι ικανό να αλλάξει τη δική μας διάθεση πρώτα απ’ όλα. Μια υπέροχη επιλογή καλοκαιρινών, δροσιστικών  αρωμάτων είναι τα COCONUT DROPS – MANGO - MARINE ROSE COTTON CLEAN.






Refreshing Body Mist-COCONUT DROPS




Ανάσα Εξωτισμού……


Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι σας. Εκείνο που το περνάγατε χαλαρή στην παραλία, πίνοντας δροσερές γρανίτες καρπούζι και η μόνη γκρίνια σας ήταν για την άμμο που σας έκαιγε … Αλήθεια, τι άρωμα είχε εκείνο το καλοκαίρι; Για εμένα καρύδα, η μυρωδιά της οποίας είναι συνυφασμένη με τους θερμούς μήνες, τις διακοπές και την ξεγνοιασιά. Για πολλά χρόνια το αισθησιακό, εξωτικό άρωμα καρύδας σηματοδοτούσε το ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου.. Αποδράστε λοιπόν σε ένα τροπικό νησί, καθώς στρώνετε σε αυτό το φως και η φρεσκάδα μυρωδιάς του σώματος. Η μυρωδιά της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, της θαλασσινής αρμύρας...

Υπέροχο άρωμα που φέρνει την αύρα των διακοπών και όσο είμαστε στην παραλία, η Novita group είναι εδώ για να φροντίσει την επιδερμίδα μας, με το COCONUT DROPS για το σώμα. Το αγαπάμε γιατί έχει άρωμα και γεύση καλοκαιριού, γιατί και μόνο με τη σκέψη μάς ταξιδεύει σε ονειρεμένους προορισμούς, σε μέρη μακρινά, εξωτικά…

 Αναζωογονητικό Body Mist με χαλαρωτικό εξωτικό άρωμα καρύδας,  και καταπραϋντική δράση.

Το καλοκαίρι μας παραμένει αρωματισμένο με το ίδιο εξωτικό άρωμα. 
Το δικό σας Coconut σε μια φρέσκια, δροσερή εκδοχή.


  • Τροπικό άρωμα από καρύδα

  • Ελαφρύ και δροσερό

  • Χρησιμοποιήστε το σε όλο το σώμα

H πρακτική του συσκευασία μας βοηθάει να το έχουμε ακόμη και στο πιο μικρό μας clutch bag ώστε να φρεσκάρουμε το άρωμά μας με κάθε ευκαιρία! Η συσκευασία του  προσφέρει εύκολο και ομοιόμορφο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή όσες φορές απαιτείται δροσιά και ενυδάτωση στο σώμα.


Ψεκάστε αυτό το ελαφρύ αρωματικό spray σώματος σε όλο σας το σώμα και απολαύστε μία έκρηξη φρεσκάδας από τροπικό άρωμα καρύδας. Είναι ακαταμάχητο.





Refreshing Body Mist- MANGO




Μύρισε καλοκαίρι!


Η όσφρηση λένε, είναι η αίσθηση που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη έχει τη δυνατότητα να μας ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα σε ελάχιστο χρόνο. Ίσως γι’ αυτό ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που αφήνει στο πέρασμά της μια γυναίκα είναι και το άρωμά της. Η αξία του αρώματος στη ζωή μας είναι αδιαμφισβήτητη. Πόσους ανθρώπους δεν τους έχουμε συνδέσει με τη μυρωδιά τους; Πόσοι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζονται από τη μυρωδιά τους; Πόσοι άνθρωποι δεν μας έχουν ενθουσιάσει με τη μυρωδιά τους;

Τα αρώματα και οι μυρωδιές έχουν μεγάλη δύναμη και την ικανότητα να αλλάξουν διάθεση στους ανθρώπους, να ανασύρουν μνήμες, να χαρακτηρίσουν και να δημιουργήσουν προσωπικότητες και τέλος να μας κάνουν πιο ελκυστικούς προς τους άλλους και να μαγνητίσουν το αντίθετο φύλο.

Μια γυναίκα μπορεί να γίνει ξαφνικά πολύ γοητευτική , με μία μόνη κίνηση. Αυτό που προσέχουν πρώτα οι άντρες, σε μια γυναίκα ,είναι όταν φοράει... άρωμα, ενώ το πρώτο πράγμα που θυμούνται από αυτήν, είναι το πόσο ωραία μυρίζει. Είναι απίστευτο πως επηρεάζει τη αντρική άποψη για μια γυναίκα, το άρωμα της και η μυρωδιά που αφήνει στο πέρασμά της.

Το Refreshing Body Mist- MANGO είναι το άρωμα με εξωτικό μάνγκο που αφήνει το δέρμα σας ενυδατωμένο και διακριτικά αρωματισμένο!

Χάρη στη σύνθεση του , προσφέρει βαθιά ενυδάτωση αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια και διακριτικά αρωματισμένη! 

Ψεκάστε αυτό το ελαφρύ και φρέσκο αρωματισμένο αρώματα σώματος σε όλο το σώμα σας για μια απαλή έκρηξη εξωτικής φρουτώδους ομορφιάς. Είναι ακαταμάχητο.





Refreshing Body Mist- MARINE ROSE





Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει το μακιγιάζ περιορίζεται στα απαραίτητα, τα αντηλιακά μπαίνουν στη πρώτη γραμμή και το βαρύ άρωμα φυλάσσεται στο συρτάρι μέχρι τον Οκτώβριο. Τώρα την τιμητική τους έχουν οι καλοκαιρινές εσάνς με δροσερές και διακριτικές μυρωδιές που αντανακλούν τη χαλαρή διάθεση των ημερών και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Κλείστε τα μάτια σας και νιώστε τη θαλασσινή αύρα στο πρόσωπό σας, εισπνέοντας τα αρώματα του τοπίου που σας περιβάλλει. Είναι το αίσθημα της ελευθερίας – μοναδικό και αξέχαστο. Η αλμύρα που είναι στην ακτή, στην άγρια γεμάτη ζωή γη, μας υπενθυμίζει το θαύμα της φύσης – τη ζωτικότητά της και την ικανότητά της να δημιουργεί κάτι τόσο όμορφο μέσα σε ένα άγριο, ελεύθερο περιβάλλον. Έμπνευση και ελευθερία, ένα άρωμα που αισθάνεστε. Φυσικά και απλά.

Το θαλασσί σε χρώμα Refreshing Body Mist- MARINE ROSE είναι εμπνευσμένο από ειδυλλιακές παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά, αποτελεί την σωστή επιλογή για μια καλοκαιρινή ανάλαφρη ταυτότητα. Δίνει μία "πνοή φρεσκάδας". Κατάλληλο για τη δημιουργία "φυσικής αρμονίας" μεταφέρει μία αίσθηση "ηρεμίας" και "γαλήνης" ταυτόχρονα, σε όσους είναι δίπλα σας. Αλλάξτε λοιπόν τη διάθεση σας και δώστε στο άρωμα σας "μεγαλύτερες διαστάσεις" και την εικόνα της ηρεμίας που μόνο η θάλασσα χαρίζει.


Αν ψάχνετε έναν ακόμα τρόπο για να δηλώσετε την ενέργειά και την όρεξη για τις χαρές της ζωής, δύο ψεκασμοί αρκούν ώστε το μήνυμα να πλανιέται στον αέρα για ατέλειωτες ώρες.





Refreshing Body Mist- COTTON CLEAN



Τα αρώματα δεν είναι απλώς ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και αρωματικών συστατικών. Είναι μία "χρονομηχανή", συνδεδεμένη με τις περισσότερες αναμνήσεις σας. Μία και μόνο σταγόνα, είναι ικανή να σας ταξιδέψει σε αγαπημένα μέρη και πρόσωπα. Το άρωμα αποτελεί για τον καθένα μια πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι η ταυτότητά μας, η έκφραση των συναισθημάτων μας, οι αγαπημένες μυρωδιές της παιδικής ηλικίας που μας ωθούν, ασυναίσθητα, να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει. Αναμφίβολα, η επιλογή ενός αρώματος, είτε πρόκειται για μας είτε για τον αγαπημένο μας ή την καλύτερή μας φίλη, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να κάνουμε σωστή επιλογή βασιζόμαστε πάνω απ’ όλα στο ένστικτό μας.

Είστε από τους τύπους γυναικών που τα μεθυστικά αρώματα δεν είναι καθόλου του γούστου σας; Αυτά με το άρωμα πούδρας θυμίζουν λίγο τη γιαγιά σας, τα ανατολίτικα floral μυρίζουν σαν τη μαμά σας, ενώ τα φρουτώδη σας φέρνουν στο μυαλό την κολλητή σας στο γυμνάσιο. Η μυρωδιά καθαριότητας από την άλλη πλευρά, πιθανόν να σας ταιριάζει περισσότερο.


Καταρχήν, ας διευκρινίσουμε τι εννοούμε με τον όρο «καθαριότητα». Δεν είναι η μυρωδιά του διαμερίσματός σας, που μόλις το καθαρίσατε με απορρυπαντικό .Η καθαριότητα είναι περισσότερο εννοιολογική. «Είναι η καθαρή φωταύγεια ή το φως που γύρισε κάπως σε άρωμα».

Η όσφρηση είναι ίσως η ισχυρότερή σας αίσθηση.


Εάν θέλετε να μυρίζετε το άρωμά σας, σαν να είναι η φυσική σας μυρωδιά – σαν ένα φρεσκοπλυμένο ρούχο. Το Refreshing Body Mist- COTTON CLEAN είναι το τέλειο άρωμα με νότες βαμβακιού.

Ένα άρωμα απαλό και αισθησιακό με τις πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές της απαλότητας.. διεγείρει τις αισθήσεις με τις λεπτές και αισθησιακές νότες δίνοντας την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας. Είναι μια αποκλειστική σύνθεση, η οποία αναζητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, με μία αναζωογονητική φρεσκάδα σε συνδυασμό με ένα βαθύ αισθησιασμό. Πρόκειται για ένα άρωμα τόσο μοναδικό όσο η γυναίκα που το φορά. Η δομή του συνδυάζει μια νέα αρχή σε μια καρδιά και ένα ζεστό υπόβαθρο, χτισμένο γύρω από μια πρωτότυπη ήρεμη και απαλή σατέν συμφωνία βαμβακιού.


ψεκάζεται ελεύθερα & παντού κατά προτίμηση πριν ντυθείτε έτσι ώστε τα ενυδατικά στοιχεία που συνήθως περιέχουν να απορροφούν από το δέρμα σας και κατά τη διάρκεια της ημέρας με την κίνηση και τη θερμότητα να ενεργοποιούνται ξανά και ξανά και να αναδίδουν το άρωμα δίνοντας μια ανάσα φρεσκάδας.




Refreshing Body Mist

Orange Florals- Honey &peach – Spearmint & Citrus – Lime & Mint



Ζητείται άρωμα γυναίκας…


Το χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Ένα άρωμα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα παραπάνω αρκεί να πληροί 3 προϋποθέσεις: να μας αρέσει, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να είναι συμβατό με τη χημεία του σώματός μας.


Τα Φρουτώδη αρώματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, για διάφορους λόγους. Τα φρουτώδη αρώματα τείνουν να είναι λίγο ελαφρύτερα από τα αρώματα λουλουδιών, έτσι δεν θα τα αισθανθείτε ζεστά.Υπάρχει μια ποικιλία από αρώματα φρούτων για να επιλέξετε και όλα εξαρτώνται από το τι είδους νότες σας αρέσουν περισσότερο.. Οι συνθέσεις αυτής της ομάδας είναι αναζωογονητικές, φωτεινές και ευάερες, με μια γλυκιά, φρουτώδη απόχρωση.





Refreshing Body Mist- Orange Florals




Ξυπνάς χωρίς να έχεις καλή διάθεση αλλά μόλις μυρίσεις ένα ωραίο άρωμα αμέσως νιώθεις πολύ καλύτερα! Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι μυρωδιές συχνά συνδέονται με αναμνήσεις. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Η όσφρηση συνδέεται άμεσα με το συναισθηματικό κέντρο του εγκεφάλου μας.

 Σε αντίθεση με την αφή ή την γεύση, τα αρώματα συσχετίζονται άμεσα με τις εμπειρίες του παρελθόντος. Γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλός μας είναι σε θέση να «αποθηκεύσει» μυρωδιές, καλύτερα κι από εικόνες; Και ότι ένα άρωμα διαρκεί περισσότερο και με πιο έντονο τρόπο στο μυαλό μας από ό,τι οποιαδήποτε άλλη εικόνα που δημιουργείται από τις άλλες τέσσερις αισθήσεις; Αυτός είναι ο λόγος που γυρίζουμε το κεφάλι μας, όταν το άρωμα κάποιου ανθρώπου μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Σα να νιώθουμε κοντά σε ένα παλιό φίλο. Και εξηγεί επίσης γιατί μπορούμε εύκολα να αισθανθούμε έλξη για κάποιον του οποίου το άρωμα μας αρέσει πολύ.

Έτσι λειτουργεί το σώμα μας. Από τη μία δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, αλλά από την άλλη αυτή η φυσική διαδικασία μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε τα αρώματα σαν όπλο αποπλάνησης. Να βάλουμε δηλαδή στον εαυτό μας ένα αόρατο φωτοστέφανο και να δημιουργήσουμε μια προσωπική αύρα που θα αυξήσει την ελκυστικότητά μας.


Ένα τέτοιο δροσερό άρωμα που πρωταγωνιστεί είναι και το Refreshing Body Mist- Orange Florals, με πορτοκάλι που αντανακλά την ακαταμάχητη αίσθηση αυτοπεποίθησης μιας απλής γυναίκας που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της με μια δόση λάμψης και πάντα διασκεδάζει με αυτό. Η μυρωδιά του είναι πιο "φρουτώδης". Χαλαρώνει, ηρεμεί και βοηθάει στην αλλαγή της διάθεσης - μας επιτρέπει να δούμε τα πράγματα πιο θετικά. Το ζωντανό και γλυκό του άρωμα τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Είναι πορτοκαλί χρώματος και είναι σαν ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από τις πορτοκαλιές των ανδαλουσιανών κήπων της Αλάμπρα στη Γρανάδα, αιχμαλωτίζει την ηλιόλουστη, ζωντανή δροσιά των φύλλων και των φρούτων των δέντρων, την απαλότητα των ανθών τους και τον αισθησιασμό του ξύλου τους.

Φρουτώδης απαλότητα στην καρδιά του αρώματος: ένα μίγμα με θέμα το πορτοκάλι.



Refreshing Body Mist- Lime & Mint




Τι τύπος γυναίκας είστε ή μάλλον πως θα περιγράφατε τον εαυτό σας; Έχετε το προσωπικό σας στυλ, ντύνεστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, έχετε τις δικές σας, ξεχωριστές αντιλήψεις για τη ζωή. Και όλα αυτά μαζί σας προσδιορίζουν. Το ίδιο και το άρωμά σας, θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σας! Είναι σημαντικό γιατί το άρωμα δηλώνει πολλά για κάποιον και καθορίζει σε σημαντικό βαθμό την αύρα και την ενέργεια που εκπέμπει

Τα αρώματα δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε ωραία στις διάφορες στιγμές μας, δείχνουν ακόμα και κάτι από την προσωπικότητα μας. Μια ορισμένη μυρωδιά μπορεί να μας καθορίσει και πάνω απ’ όλα να κάνει τους άλλους να μας θυμούνται και να μας αναγνωρίζουν.


Το Refreshing Body Mist- Lime & Mint είναι ένα άρωμα που σε παραπέμπει στο καλοκαίρι . Ρομαντικό και φινετσάτο σε κάνει να το ερωτευτείς από την πρώτη μυρωδιά. Φρέσκιες νότες από μοσχολέμoνο στην κορυφή του αναμιγνύονται στη βάση του με μέντα, δημιουργώντας έτσι έναν οσφρητικό παράδεισο. Το Refreshing Body Mist- Lime & Mint είναι ένα άρωμα που σου δημιουργεί την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας όταν το φοράς επάνω σου. Φρέσκο και μυρωδάτο, δροσιστικό άρωμα μοσχολέμoνου (η μοσχολεμονιά συμβολίζει την αγάπη των Θεών. Σύμφωνα με το μύθο, τα φύλλα του δένδρου, που απαντάται στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά, προσέφεραν αθανασία).Ενώ η μέντα ,βελτιώνει την συγκέντρωση και την προσοχή (Μια μικρή έρευνα από το πανεπιστήμιο Wheeling έδειξε ότι η μυρωδιά της μέντας συνδέεται με βελτίωση της εγκεφαλικής δραστηριότητας).

Είναι ένα πράσινο άρωμα ,οικείο και σπιρτόζικο που δεν θα σταματήσει ποτέ να αποτελεί επιλογή μας. Μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ,καλοκαιρινό ταξίδι !!




Refreshing Body Mist- Spearmint & Citrus



Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης. Η ανθισμένη φύση συνεπαίρνει τις αισθήσεις μας.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να βρούμε αυτή την εσάνς- αρωματική δημιουργία που θα μας κάνει να μεταφέρουμε την ανοιξιάτικη αύρα παντού και πάντοτε- από το σπίτι και το γραφείο μέχρι τη νυχτερινή έξοδο. Οι πολυάριθμες ποικιλίες αρωμάτων συμπεριλαμβάνουν μυρωδιές από εσπεριδοειδή, φρούτα, φυτά, πράσινες πλαγιές και θαλασσινές αύρες. Όλα αυτά τα αρώματα εύκολα μπορούν να αφυπνίσουν τις αισθήσεις μας. Οι καθημερινές μας δραστηριότητες γίνονται πιο απολαυστικές όταν αρωματίζονται διακριτικά με μοναδικά αρώματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς …


Αν είσαστε από τους πιο απαιτητικούς ,τότε το Refreshing Body Mist- Spearmint & Citrus θα σας ικανοποιήσει..

Το Refreshing Body Mist- Spearmint & Citrus είναι ένα υπέροχο γλυκό φρέσκο άρωμα που μοιάζει αρκετά με της μέντας . Φρουτώδες , είναι ιδανικό για να κάνεις τη μετάβαση από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι. Φρέσκο, αναζωογονητικό, ανήκει στην κατηγορία των φρουτώδων αρωμάτων αναμειγνύοντας στις νότες του δυόσμο και Κίτρο!

Η μυρωδιά του από Κίτρο: Θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτη από ενέργεια και μπορούν να δώσουν μια ώθηση στην ενέργειά σας και να σας θέσουν σε εγρήγορση(Καλλιεργείται από την αρχαιότητα, αλλά δεν έγινε ποτέ διάσημο όσο  τα υπόλοιπα μέλη  της οικογένειάς του. Σπάνια τρώγεται σαν φρούτο και ο φλοιός του χρησιμεύει περισσότερο από το περιεχόμενό του. Κι όμως, το κίτρο, το εσπεριδοειδές που έδωσε το όνομά του στο κίτρινο χρώμα, είναι ένα ακόμα «φάρμακο» της φύσης, πολύτιμο για την υγεία και την ομορφιά μας).. Όλα τα συστατικά μαζί, συνιστούν ένα λαμπερό, φρουτώδες, εσκεμμένα πολύπλευρο άρωμα, προορισμένο να χαρίζει μια ευχάριστη εμπειρία, να έχει τη δική του ταυτότητα και να αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του. Ο συνδυασμός από κίτρο και δυόσμο, κυριεύει τις αισθήσεις με μια σπίθα αγνής αναζωογόνησης που οδηγεί σε ένα κόσμο απέραντης ευχαρίστησης.







Refreshing Body Mist- Honey & Peach





Ιδιαίτερα θηλυκό, το Refreshing Body Mist- Honey & Peach εξελίσσεται σε ένα τολμηρό άρωμα , ενώ η εκλεπτυσμένη, πολυεπίπεδη σύνθεσή του αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης γυναίκας.

Το Refreshing Body Mist- Honey & Peach έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. Μέλι και δροσερά φρούτα ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή. Ο δροσερός χυμός του ροδάκινου αγκαλιάζει το γλυκό μέλι. Στην καρδιά της εσάνς μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται και όλες οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό διάφανο μπουκάλι που εκπροσωπεί την αισθητική της εταιρίας Novita group.

Δημιουργεί αισθήματα ευφορίας που αποτελούν το θερμοκήπιο της ερωτικής έλξης. Για να ολοκληρωθεί με μία τολμηρή συμφωνία που του χαρίζουν αισθησιακή διάσταση. Είναι ένα σέξυ άρωμα που θυμίζει τη φυσική μυρωδιά του σώματος και γίνεται μέρος της γυναίκας που το φορά. Η γνήσια δύναμη της γυναίκας αιχμαλωτισμένη σε μια ζωηρή και αισθησιακή ευωδιά. Μια πρόσκληση για να παραδοθεί κάποιος στην απόλαυση  και να πάρει τον έλεγχο ανυπότακτων δυνάμεων. Ένα άρωμα με δύναμη, προσωπικότητα και αποπλάνηση, από τη Novita group.


Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.

Είναι για όλους τους τύπους δέρματος





Dry Body Oil- Argan




Τις μέρες που δεν προλαβαίνουμε να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας όπως της αξίζει, αναγκαζόμαστε να προσπεράσουμε  ορισμένα σημαντικά βήματα, όπως αυτό της ενυδάτωσης. Αυτό όμως, μπορεί σταδιακά να αφυδατώσει το δέρμα μας, γι' αυτό καλό είναι να μην το παραλείπουμε  ακόμη κι αν βιαζόμαστε.

Δύο λεπτά αρκούν για να εφαρμόσουμε ένα Body Oil που θα μας χαρίσει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Το καλύτερο είναι να επιλέξουμε ένα προϊόν με ξεχωριστό άρωμα για να μυρίζουμε υπέροχα όλη μέρα.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι το Dry Body Oil- Argan !!!


Είναι ένα ξηρό λάδι, πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, συσφίγγει  και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Η υφή του είναι απαλή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα!!!! Φυσικά εκτός από αυτό, κάνει το δέρμα μας μεταξένιο και απίστευτα λείο.. Το Argan που περιέχει το λάδι διεισδύει σε βάθος στο δέρμα, το καθαρίζει και αποτελεί φυσικό αναισθητικό. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα θρεπτικό λάδι σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη σύνθεση του , ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη που μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας… για να νιώθουμε σαν βασίλισσα.



Το εφαρμόζω σε όλο το σώμα μου ή σε σημεία με ξηρότητα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και κυρίως στις περιπτώσεις όπου η επιδερμίδα χρειάζεται εντατική ενυδάτωση.




Dry Body Oil- Macadamia



Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν την εαρινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Πρώτα από όλα το δέρμα, είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Επίσης, ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας ,τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

H ενυδάτωση της επιδερμίδας ,αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, το Dry Body Oil- Macadamia θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας !!!


Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα.

Εξάγεται  από ένα φυτό της Αυστραλίας το οποίο βοηθά πάρα πολύ, ώστε το ώριμο δέρμα να ξαναποκτήσει τη φρεσκάδα του. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος.   Έτσι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι ένα απλό μασάζ σε πρόσωπο και σώμα κατά την εφαρμογή. Το λάδι Macadamia έχει επίσης πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικό και για τις ώριμες και "ταλαιπωρημένες" επιδερμίδες. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες σε μεταλλικά στοιχεία και πρωτεΐνες. Έχει  μεγάλη περιεκτικότητα σε Ω-7 πράγμα που το αναδεικνύει ως το ιδανικό λάδι  για την περιποίηση του σώματος.








Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Novita group. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους αρωματικούς ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε αρωματική σύνθεση όχι μόνο να είναι ξεχωριστή αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Novita group για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.novitagroup.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου