Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Lifoplus review



Lifoplus




Γειά σας Glamorous,


Οι διακοπές είναι μια ανάσα μακρυά!


Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου «ρουφάμε» τη θάλασσα, τον ήλιο, την ξεγνοιασιά. Ως εκ τούτου, πολλές φορές ξεχνούμε την προφύλαξη και την πρόληψη που πρέπει να εφαρμόζουμε για να μην ταλαιπωρηθεί το δέρμα του σώματός μας.

Αχ, κάθε χρόνο τα ίδια. Εκεί, λίγο μετά το Πάσχα, ξεκινάει η έντονη ανησυχία. Μετρώντας τις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να μπει επίσημα το καλοκαίρι και βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες των πιο τολμηρών από τις παραλίες, παίρνουμε τη γενναία απόφαση να σταθούμε για περισσότερη ώρα χωρίς ρούχα μπροστά στον καθρέφτη μας. Και να κάνουμε και μια στροφή. Και να ανοίξουμε πιο πολύ το φως. Και να αντικρίσουμε στο είδωλό μας την αλήθεια των υδατανθράκων και των ημερών που αποφασίσαμε να δούμε τηλεόραση αντί να πάμε για τρέξιμο.

Απογοήτευση. Ανησυχία. Άγχος. Τι προλαβαίνουμε να κάνουμε τώρα; Έχουμε χρόνο μέχρι το καλοκαίρι; Γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα; Βάλαμε δύο φορές την αντικυτταριτιδική κρέμα που μας είχε μείνει από πέρσι, μετά κρυφτήκαμε πίσω από τα καλσόν και τα χοντρά πουλόβερ και ξεχάσαμε για λίγο το πρόβλημα μας. Δεν κάναμε και όση γυμναστική μπορούσαμε, ούτε απολεπίσαμε την επιδερμίδα μας τακτικά για να επιτύχουμε την τέλεια όψη της. Και τώρα απελπιζόμαστε και αναζητάμε ό,τι πιο εξπρές, ταχύρρυθμο και αποτελεσματικό υπάρχει!

Ας ξεκινήσουμε αντιμετωπίζοντας την αλήθεια κατάματα. Ριζικές αλλαγές σε χρόνο dt δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο βελτίωση της κατάστασης. Με αυτή την πραγματικότητα στην αγκαλιά μας, ας οργανωθούμε και ας ακολουθήσουμε μια στρατηγική που θα μας φέρει μπροστά στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο λιγότερο χρόνο. Τι πρέπει να κάνουμε;


Απλά να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμαι τα LIFOPLUS SCRUB SPONGE..







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….



Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!! Η σειρά LifoPlus βασίστηκε στο απόλυτα φυτικό σφουγγάρι που παράγεται από τον καρπό της αιγυπτιακής Λούφας (Loofah Aeggyptiaca Cylindrica). Σχεδιάστηκε με προσοχή κι φροντίδα για να προσφέρει στο μπάνιο ευχάριστη και αποτελεσματική καθημερινή περιποίηση. Αποτελείται από 5 κατηγορίες προϊόντων, καθεμία σχεδιασμένη για συγκεκριμένες ανάγκες και μέρη του σώματος. Ακόμη και σήμερα, ύστερα από 50 χρόνια, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το βασικό πυλώνα της εταιρίας τους και συνεχίζει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται με αμείωτο ρυθμό.

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax® έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax® μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax® πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





LIFOPLUS SCRUB SPONGE

(Σφουγγάρι Απολέπισης)











Το Καλοκαίρι σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια. Όταν κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε γραμμές, κηλίδες, σημάδια στη μύτη και τα μάγουλα, θυμόμαστε τη σημασία της απολέπισης του προσώπου.

Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο σώμα μας; Το δέρμα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και διαρκώς αποβάλλει νεκρά κύτταρα με ρυθμό έως και 50.000 ανά λεπτό!

Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν και μια τραχιά υφή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο το πρόσωπό σας! Η απολέπιση σε όλο το σώμα μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη της ακμής του σώματος σε πολλά σημεία κάτω από το λαιμό σας, όπως στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να μην δημιουργούνται σπυράκια στο δέρμα επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν υποδορίως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας των νεκρών δερματικών κυττάρων που τις εμποδίζουν.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση.

Έτσι ανανεώνεται και «αναπνέει» πάλι το δέρμα μας, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το καλοκαίρι.

Και κάπου εκεί έρχονται τα νέα Σφουγγάρια Απολέπισης LIFOPLUS..

Η χρήση του LIFOPLUS SCRUB SPONGE γίνεται προκειμένου η ανακύκλωση των κυττάρων να γίνεται με έναν πιο νεανικό ρυθμό και είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας.



Τα LIFOPLUS SCRUB SPONGE είναι απαλά σφουγγάρια απολέπισης. Δίνουν στην επιδερμίδα σας την αίσθηση απαλότητας και καλή όψη. Τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας, είτε αυτό είναι απλή κρέμα ενυδάτωσης, είτε self tan. Είναι σαν να απολαμβάνετε τις όμορφες ηλιαχτίδες του καλοκαιρινού ήλιου. Σας ανεβάζει τη διάθεση ενώ ομορφαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα σας. Το δέρμα είναι πιο υγιές, καθαρό, απίστευτα απαλό και φωτεινό. Κάνοντας μασάζ στο σώμα, το σφουγγάρι LIFOPLUS SCRUB SPONGE ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και το καλύτερο από όλα είναι ότι κατά την εφαρμογή του δεν χρειάζεται η χρήση ειδικού προϊόντος (scrub),καθώς η απολέπιση επιτυγχάνεται με την χρήση του σφουγγαριού! Προσφέρει ένα τονωτικό μασάζ στην επιδερμίδα ενώ παραμένει απαλή για τα ευαίσθητα δέρματα.

Με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό, δημιουργεί πλούσιο αφρό, αγγίζει βελούδινα το δέρμα και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς, ενώ αποτρέπει τη συγκέντρωση βακτηρίων ή μούχλας. Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει , δεν λεκιάζει, είναι υποαλλεργικό, δεν συγκρατεί μυρωδιές και κάνει το μπάνιο, πολυτελή απόλαυση! Χάρη στο βελούδινο άγγιγμά του, το LIFOPLUS SCRUB SPONGE είναι ιδανικό για μασάζ και χαρίζει στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. 


Λάβετε υπόψη ότι ο σκοπός της απολέπισης είναι απλά να αφαιρέσετε τα κύτταρα του δέρματος που είναι νεκρά. Δεν θα πρέπει να τρίβετε την επιδερμίδα πάρα πολύ σκληρά ή πολύ συχνά για να συμβεί αυτό. Αν το κάνετε, είναι πιθανόν να βγάλετε και υγιή κύτταρα επίσης, το οποίο θα μπορούσε να αφήσει το δέρμα σας με κοκκινίλες και ερεθισμούς.





 Πριν από την εφαρμογή του LIFOPLUS SCRUB SPONGE, πρέπει το δέρμα σας να είναι βρεγμένο. Αυτό θα βοηθήσει ώστε, το σώμα σας να γίνει πολύ μαλακό. Πριν από την πρώτη χρήση, μουσκέψτε το για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο ή στο ντους με σαπούνι ή αφρόλουτρο, είτε απλά με νερό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να διασφαλιστεί ό,τι δεν θα χάσετε κανένα σημείο ,ξεκινώντας από τα πόδια προς την καρδιά. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και τοξινών από την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα τονώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Δώστε προσοχή στις περιοχές που κάνετε απολέπιση. Καλό είναι, όταν κάνετε απολέπιση σε ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, όπως η περιοχή του μπικίνι, το λαιμό και το πρόσωπο, οι κινήσεις σας να είναι πολύ απαλές και προσεκτικές. Αυτές οι περιοχές έχουν λεπτότερη επιδερμίδα, γι΄αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ήπιες κινήσεις. Εφαρμόστε περισσότερη πίεση στα γόνατα, στους αγκώνες και στα πόδια, όπου το δέρμα είναι φυσικά παχύτερο. Με αυτό τον τρόπο, θα νιώσετε ότι κάνετε ένα μίνι μασάζ, το οποίο είναι απίστευτα ευεργετικό για το σώμα σας.

Στη συνέχεια το ξεπλένετε και στεγνώνετε καλά πριν το αποθηκεύσετε.

Είναι σε πρακτική συσκευασία και διαθέτουν ειδικό κορδονάκι για να τα κρεμάμε!

Βγαίνουν σε 3 υπέροχα χρώματα (εγώ σας παρουσιάζω τα 2) και τα σφουγγάρια θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.





LIFOPLUS BABY SPONGE

(Παιδικό Σφουγγάρι-Παλάμη)



Κάντε το μπάνιο του μωρού σας παιχνίδι! 












Καθώς μεγαλώνει το μωρό σας, θα αρχίσει να εξερευνά περισσότερο, κάτι που σημαίνει ότι θα λερώνεται και περισσότερο. Είναι στη φύση των παιδιών να ακουμπούν το καθετί που βρίσκεται στο περιβάλλον τους, ακόμα κι αν στους γονείς φαίνεται αηδιαστικό. Τα πολύ συχνά μπάνια μπορεί να ξηράνουν την επιδερμίδα του μωρού σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το διατηρείτε καθαρό και να ενισχύετε το δέσιμό σας ανάμεσα στα μπάνια του.

Όπως το μπάνιο αναζωογονεί τον κάθε ένα από εμάς, το ίδιο συμβαίνει και για το μικρό σας μωρό. To μπάνιο του μωρού αποτελεί μέρος της καθημερινής σχολαστικής φροντίδας και περιποίησής του και συμβάλλει τόσο στη σωματική υγιεινή του όσο και στην ψυχολογική του τόνωση. Τα περισσότερα μωρά αγαπούν και ευχαριστιούνται την επαφή με το νερό. Ανακουφίζονται, χαλαρώνουν και το αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι. Η ώρα του μπάνιου δεν έχει να κάνει μόνο με την καθαριότητα του μωρού σας — νέες επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον σχηματισμό του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου του μωρού σας. Η ώρα του μπάνιου είναι μια ιδανική ευκαιρία για τη διάπλαση της ανάπτυξης του μωρού σας, καθώς εμπεριέχει αισθήσεις όπως η αφή, η όραση, η όσφρηση και η ακοή. Η ώρα του μπάνιου είναι μια ευκαιρία να βοηθήσετε το μωρό σας να μάθει και να αναπτυχθεί μέσω της αίσθησης της αφής και της όσφρησης, αλλά και χάρη στον χρόνο που περνά μαζί σας. Ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε με το μωρό σας για να το βοηθήσετε να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα από την ώρα του μπάνιου.

Η καθαρή επιδερμίδα του παιδιού σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία του, και η ώρα του μπάνιου με σφουγγάρι LIFOPLUS BABY SPONGE είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για να απασχολήσετε τις αισθήσεις του μωρού σας, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξή του.

Το μπάνιο γίνεται διασκεδαστικό με τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών!


Τα παιδικά απαλά σε υφή ,σφουγγάρια μπάνιου LIFOPLUS, αποτελούν ένα πραγματικό συμπλήρωμα περιποίησης για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας των παιδιών. Παρέχουν καθαριότητα, χαλάρωση, φωτεινότητα και αναζωογόνηση στην παιδική επιδερμίδα! Είναι σε σχήμα παλάμης για καλή λαβή ώστε να μην φεύγει από το χέρι και χρησιμοποιείται και από τις δύο πλευρές. Καθαρίζει ήπια χωρίς να προκαλεί ερεθισμό στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Με μεγάλη απορροφητική ικανότητα και ευκολία στο ξέβγαλμα ώστε να εγγυάται απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα.

Χάρη στα υπέροχα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια, τόσο για αγόρια όσο και για τα κορίτσια ,κάνει το μπάνιο πιο ευχάριστο, ενώ δίνει την αίσθηση ενός χαλαρού μασάζ στο σώμα.


Τα LIFOPLUS BABY SPONGE χάρη στα παιδικά σχέδια από ζωάκια δίνει την δυνατότητα να παίζετε στη μπανιέρα με το νήπιό σας , ενισχύοντας τη μάθησή του αλλά και το δέσιμο μεταξύ σας. Το νήπιό σας αναπτύσσει αυτοπεποίθηση όταν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και το παπάκι του ή όταν συνειδητοποιεί πώς μπορεί να σκάσει μια φυσαλίδα. Η ικανότητα σκέψης του ενισχύεται καθώς χρησιμοποιεί τη φαντασία του σε παιχνίδια όπου μιμείται τις κινήσεις σας ή παριστάνει ότι το παιχνίδι του είναι κάτι διαφορετικό .

Η ώρα του μπάνιου να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για το μωρό αλλά και για τον γονέα!

Είναι σε πρακτική συσκευασία και βγαίνουν σε 5 υπέροχα χρώματα (εγώ σας παρουσιάζω τα3) και τα σφουγγάρια θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Πλύνετε το σφουγγαράκι προσεχτικά πριν από την πρώτη χρήση. Απλά προσθέστε παιδικό αφρόλουτρο και νερό στο σφουγγαράκι. Να το ξεπλένετε μετά από από κάθε χρήση.

Θυμηθείτε, μεγάλο ρόλο στη διασκεδαστική εμπειρία της ώρας του μπάνιου παίζει η ασφάλεια του μωρού σας. Μην αφήνετε ΠΟΤΕ το μωρό μόνο του στη μπανιέρα. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Μαζέψτε λοιπόν όλα τα πράγματα που θα χρειαστείτε για το μπάνιο του και αφήστε τον τηλεφωνητή να απαντήσεις στις κλήσεις σας. 







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως είμαστε πολύ τυχερές που ζούμε σε μια εποχή όπου η εταιρία Flax έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να φέρνει στην αγορά συνθέσεις που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους. Η εταιρία πίσω από κάθε προϊόν φροντίζει για εμάς και για την εικόνα μας, ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να μη βρούμε ένα προϊόν για κάθε μας ανάγκη. Τα προϊόντα της Flax είναι μια ελληνική ιδέα δημιουργίας αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσεγγίζουν την επιστήμη της ομορφιάς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο..


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Flax για την χορηγία των προϊόντων .




Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr/


 Μόλις τα δοκιμάσετε εσείς και το μικρό σας, θα ήταν χαρά μας να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου