Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Kaloe review



Kaloe


Γειά σας Glamorous,
 
Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να περάσουμε τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.

Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο και πιο καλλίγραμμη σιλουέτα γίνεται στόχος. Ένας στόχος που μπορείτε να επιτύχετε με πιο υγιεινή διατροφή, χωρίς υπερβολικές στερήσεις, με αρκετή άσκηση μέσα από ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης, με έξυπνα τρικ που θα λειτουργήσουν προς όφελος του προσώπου σας και της σιλουέτας αλλά και της διάθεσης, αλλά και με  τα υπέροχα καλλυντικά της Kaloe..


Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία  Kaloe ξεκίνησε το 2014 στην Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας προϊόντα βασισμένα στην Aloe vera. Η Kaloe είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη την ελληνική αλόη, δημιουργεί και προτείνει προϊόντα εκμεταλλευόμενη τα ευεργετικά στοιχεία του οπλοστασίου της φύσης για τον άνθρωπο. Καλλιεργητές και επιστήμονες σε καθημερνή συνεργασία φροντίζουν για την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης. Έχουνε αφιερωθεί στη διαρκή αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και τις μοιράζονται με όλο τον κόσμο. Είναι η δέσμευσή τους να βοηθήσουνε τον καθένα, αξιοποιώντας τα «όπλα» της φύσης, να νιώθει, να δείχνει και να αισθάνεται πιο όμορφα. Προσφέρουνε τα σημαντικότερα στοιχεία της ελληνικής φύσης στην κοινωνία μέσα από τη δημιουργία και ανάπτυξη προϊόντων που είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τον ανθρώπινο οργανισμό. Φροντίζουνε μέσα από τις άψογες διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας, να μεταφέρουνε στα προϊόντα τους τον υψηλής βιολογικής αξίας θησαυρό που κρύβει μέσα του το φύλλο της Αλόης.







Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





KALOE BLACK MASK


Λάθη ή παραλείψεις στην καθημερινή περιποίηση που "εκφοβίζουν" την επιδερμίδα σας και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία και την καλή της εμφάνιση….Η επιδερμίδα είναι ζωντανός οργανισμός που στο πέρασμα του χρόνου αλλάζει. Αναζητήστε την αιτία στις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιθέσεις που υφίσταται καθημερινά, στις ορμονικές αλλαγές αλλά και στη βιολογική γήρανση. Που σημαίνει ότι αλλάζουν και οι ανάγκες της. 
Τα «μηνύματα» είναι εμφανή , μπορείτε εύκολα να τα αναγνωρίσετε για να προσαρμόζετε ανάλογα την καθημερινή φροντίδα. Η έντονη λιπαρότητα κυρίως στο σημείο Τ – μέτωπο, μύτη, πιγούνι, εμφανίζεται και σπέρνει τον πανικό. Τα πρώτα σημάδια της ακμής αλλοιώνουν τη μέχρι πρότινος, άψογη εικόνα της επιδερμίδας. Γυαλίζει, οι πόροι είναι εμφανείς , συχνά έχει γκριζοπράσινη απόχρωση. 
Η καθημερινότητα με τη λιπαρή επιδερμίδα είναι αρκετά δύσκολη. Όλα ξεκινούν από τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το σημείο από το οποίο απελευθερώνεται το σμήγμα, η φυσική λιπαντική ουσία του δέρματος. Σε ιδανικές συνθήκες οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν την ποσότητα σμήγματος που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται λεία και απαλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ποσότητα σμήγματος είναι πολύ περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παγιδεύεται μέσα στους πόρους. Και γίνεται ακόμη πιο σύνθετο εξαιτίας των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα της. Σμήγμα και νεκρά κύτταρα μπλοκάρονται στους πόρους κι έτσι εμφανίζονται οι φαγέσωρες τα μαύρα ή λευκά στίγματα, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές κύστες με εγκλωβισμένο σμήγμα στο εσωτερικό τους.
Τα μαύρα στίγματα, ή οι μικροσκοπικές μαύρες κηλίδες στο δέρμα σας, είναι σαν τα σπυράκια, μόνο που δημιουργούνται με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Τα μαύρα στίγματα είναι στην πραγματικότητα φραγμένοι πόροι που γεμίζουν με κερατίνη, νεκρά δερματικά κύτταρα και σμήγμα (φυσική ελαιώδη ουσία της επιδερμίδας).

Αν και φυσικά δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, τα μαύρα στίγματα είναι αρκετά ενοχλητικά, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε πολύ εμφανή σημεία του σώματός σας, όπως στο πρόσωπο και κυρίως στην μύτη.

Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια με την μαύρη μάσκα προσώπου της Kaloe.


Η KALOE BLACK MASK είναι μάσκα προσώπου για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.  Αυτή η μάσκα δεν θα αφαιρέσει απλά τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας, αλλά θα περιορίσει ενδεχόμενες μελλοντικές εξάρσεις. Μόλις στεγνώσει η μάσκα προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

Θα απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα του προσώπου σας. Με ειδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα Αλόης,που συμβάλει στη μείωση της ακμής και των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων…Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα!


Είναι σε στρογγυλή κομψή, γυάλινη συσκευασία ,με απίστευτα υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!


Χαρακτηριστικά:

Αφαιρεί τα σπυράκια, την ακμή, την εξάλειψη λιπαρότητας


Αποτελεσματικότητα:

  • Συρρικνώνει τους πόρους

  • Προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

  • Υποαλλεργικό προϊόν με αντιμικροβιακή δράση.

  •  Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρές, μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

  •  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες & για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.



ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:


    Εφαρμόστε ένα παχύ, αδιαφανές, στρώμα μάσκας σε καθαρό, στεγνό δέρμα.

    Αποφύγετε την περιοχή των ματιών, τα φρύδια, τη γραμμή των μαλλιών και τα χείλη.

    Αφήστε το για 20 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει εντελώς.

    Αφαιρέστε τραβώντας απαλά τη μάσκα από τις εξωτερικές άκρες και ξεπλύνετε τυχόν κατάλοιπα.

    Χρησιμοποιήστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.




BODY IDEAL SLIM

(Αντικυτταριδική, αδυνατιστική & συσφιγκτική)



Δεν γεννηθήκαμε όλες οι γυναίκες με το τέλειο σώμα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους. Ως σημαντικότερο πρόβλημα οι γυναίκες θεωρούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος στην περιφέρεια των μηρών.

Μπορεί εύκολα να αποκαλύπτουμε το σώμα μας από τη μέση και πάνω, αλλά από τη μέση και κάτω πολλές γυναίκες, ακόμα και στην παραλία, φορούν παρεό πάνω από το μαγιό για να μην αποκαλυφθούν τυχόν ατέλειες.

Είναι η εποχή του χρόνου, που στο μυαλό των γυναικών υπάρχει μια βασική αγωνία. Κάτι τα… ρούχα που γίνονται πιο λεπτά και φέρνουν στο φως τις ατέλειες, κάτι τα κιλά που άφησε πίσω του ο χρόνος που πέρασε, το αέναο ερώτημα «πώς θα βγω στην παραλία?», είναι και πάλι εδώ. Αν, σε μια υποθετική έρευνα, ετίθετο το ερώτημα: «Ποια κατηγορία προϊόντων ομορφιάς αγοράζουν φανατικά οι γυναίκες;», η απάντηση θα ήταν μάλλον εύκολη: τα αδυνατιστικά-αντικυτταριτιδικά κάθε τύπου.

 «Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μία εικόνα που μοιάζει µε φλοιό πορτοκαλιού».

Αλλά γιατί να κουράζουμε το μυαλό μας με τέτοια ερωτήματα, όταν τη λύση μας την δίνει η Αντικυτταριδική, αδυνατιστική & συσφιγκτική κρέμα σώματος της Kaloe.


H Αντικυτταριδική, αδυνατιστική & συσφιγκτική κρέμα σώματος της Kaloe δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που δρουν απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού και επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα.

Έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, χαρίζοντας ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην τόνωση των φυσικών λειτουργιών ανανέωσης της επιδερμίδας. Αυτό το σύμπλεγμα, σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ από ενεργά φυτικά συστατικά που προέρχονται από εκχυλίσματα όπως η Αλόη, Amarashape, ο Κισσός, τα Φύκια, η Καφεΐνη, το Ιπποφαές και το Ρούσκο, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Η υπερισχυμένη σύνθεση της Καφεΐνης βοηθά στη διάσπαση των λιπών. Ο Κισσός συσφίγγει και ομορφαίνει το δέρμα. Το σώμα σμιλεύεται και έχει τέλεια αποτελέσματα που θα μείνουν..

Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος και χάρη στον κισσό προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από λίγες ημέρες , μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει και το σώμα λεπταίνει.

Η κρέμα είναι θαλασσί χρώματος και έχει υπέροχο άρωμα, η δε συσκευασία του είναι στρογγυλή , μεγάλη  ,με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και για αυτό είναι πολύ πρακτική και για ταξίδια!



Την χρησιμοποιούμαι κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, επιτυγχάνεται η επαναφορά της σωστής λειτουργίας της μικροκυκλοφορίας του αίματος και η βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων.






BODY IDEAL FIRM

(Συσφικτική, αναδομητική & ενυδατική)




Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η κυτταρίτιδα μπαίνει ξανά στη ζωή μας. Όχι ότι δεν υπήρχε τους προηγούμενους  μήνες, απλώς τώρα αρχίζει και πάλι να μας ενοχλεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.  Όποιο όνομα κι αν της δώσουμε- κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού του πορτοκαλιού- ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός της έξωθεν καλής μαρτυρίας της γυναικείας σιλουέτας που δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται τόσο στις νέες όσο και στις πιο ώριμες, σε όσες έχουν παραπανίσια κιλά αλλά και στις λεπτές.

Καθώς όλοι συζητάμε το πώς θα χάσουμε τα περιττά κιλά (άλλος λιγότερα, άλλος περισσότερα), πώς θα περιορίσουμε την κυτταρίτιδα, πώς θα διατηρήσουμε ένα φυσιολογικό βάρος χωρίς σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά.

Αναζητούμε το μυστικό για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και να μη νιώθουμε εξαντλημένοι . Το έχουμε ξαναπεί: η κυτταρίτιδα δεν είναι πάθηση, με τη στενή ιατρική έννοια, αλλά μια κατάσταση του δέρματος ή καλύτερα, μια διαταραχή της αρχιτεκτονικής του. Το κακό είναι ότι προτιμά σχεδόν αποκλειστικά τις γυναίκες (το ποσοστό φτάνει και το 90%) και όταν εμφανιστεί μας φέρνει σε… απόγνωση.

Είναι η εποχή που θέλουμε να απαλύνουμε τα σημάδια (κυτταρίτιδα, χαλάρωση, κατακράτηση υγρών, άτονη επιδερμίδα) που άφησε στο σώμα μας ο χρόνος και οι «ατασθαλίες» του χειμώνα.


Είναι καιρός για την BODY IDEAL FIRM..


Η BODY IDEAL FIRM είναι μια εξειδικευμένη κρέμα σώματος, η οποία έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση και τη μείωση της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο το λαιμό, όσο και στα μπράτσα, τους μηρούς και τους γλουτούς. Η BODY IDEAL FIRM έχει στοχευμένη δράση, καθώς συμβάλει τόσο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, όσο και στη σύσφιξη της. Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη και advanced φυσικά προϊόντα καταπολέμησης της χαλαρότητας της επιδερμίδας που θα βρείτε. 

Αποτρέπει από πλαδαρότητα και ενισχύει τη δομή του δέρματος, βελτιώνοντας το σχήμα και την εμφάνιση του γυναικείου σώματος. Ενώ  επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, η συμπυκνωμένη σύνθεση της περιέχει μια μοναδική σύνθεση δραστικών συστατικών που επαναφέρουν την απαλότητα του δέρματος και την ελαστικότητα, ενώ λειαίνει την επιδερμίδα ορατά. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και ευχάριστο στην αφή. Περιέχει Αλόη η οποία βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, Αλλαντοΐνη η οποία παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και Βιταμίνες Α και Ε, Πανθενόλη, Ελαστίνη, Ρούσκο, Υαλουρονικό οξύ, Πρωτεΐνες σόγιας, Εκχύλισμα κάστανου ,τα οποία είναι γνωστά για τη σύσφιξη που προσφέρουν.. Θα αποκτήσετε λεία ,ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα!!

Στη χρήση του θα αισθανθείτε μια αίσθηση δροσιάς.

Έχει υπέροχο άρωμα και η δε συσκευασία του είναι στρογγυλή , μεγάλη  ,με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και για αυτό είναι πολύ πρακτική και για ταξίδια!



Την απλώνετε με έντονες κινήσεις στο δέρμα και το εφαρμόζετε ιδιαίτερα σε προβληματικές περιοχές, όπως τους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, τα χέρια, περιοχές με κυτταρίτιδα και όπου το δέρμα έχει χαλάρωση.





KALOE GEL ΑΛΟΗΣ – ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ





Με πλούσια επουλωτική, καταπραϋντική, δροσιστική, ενυδατική, αναζωογονητική αλλά και αντιγηραντική όπως, επίσης, αντιβακτηριδιακή δράση δεν είναι τυχαίο που η αλόη διεκδικεί τα σκήπτρα ως το φυτό πανάκεια για δέρμα και μαλλιά. Η αλόη η γνήσια, ή aloe vera είναι φυτό γνωστό από την αρχαιότητα για τις πολύτιμες θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες. Δεν είναι τυχαίο ότι την αποκαλούν «φυτό της αθανασίας» ή « ο σιωπηλός θεραπευτής», κατά τους Αμερικανούς ερευνητές. Για την φροντίδα του δέρματος του σώματός μας, η αλόη βέρα είναι ένα δώρο από την φύση το οποίο αποδίδει με άριστα αποτελέσματα. Η πλούσια δράση που έχει το εσωτερικό πήκτωμα, ή τζελ των φύλλων της αλόης βέρα είναι γνωστή και καταγεγραμμένη από τα αρχαία χρόνια. Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι λαοί για αιώνες χρησιμοποιούσαν το τζελ αλόης για πρώτες βοήθειες και την περιποίηση του σώματος!! Τα οφέλη από τη χρήση της είναι ήδη γνωστά στην αρχαία Ελλάδα, Αίγυπτο, Ινδία, Μεξικό , Ιαπωνία και Κίνα. Ο μύθος θέλει την αλόη να είναι ένα ακόμη μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας και της Νεφερτίτης. Σύμφωνα δε με τις ιστορικές πηγές, ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε, καθ’ υπόδειξη του Αριστοτέλη, τη νήσο Σοκότρα στον Ινδικό Ωκεανό ώστε να εξασφαλίσει επαρκή αποθέματα αλόης για τις ανάγκες των στρατιωτών στις μακρόχρονες εκστρατείες του στην Ασία.


Η αλόη βέρα έχει ιδιότητες ίασης και αναγέννησης και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτή η φυσική ουσία είναι ωφέλιμη όχι μόνο στην φροντίδα αλλά και στην θεραπεία παθήσεων του δέρματος και στην αντιγήρανση.


Εάν θέλετε και εσείς ,ένα υγιή και νεανικό οργανισμό πρέπει να δοκιμάσετε την πόσιμη KALOE GEL ΑΛΟΗΣ – ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ.


Η ήπια καθαρτικές , βοηθητικές και προσαρμοστικές ιδιότητες της αλόης ,είναι ευεργετικές για τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ενα υγιές πεπτικό σύστημα που υποστηρίζεται από την aloe vera ,απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά στοιχεία ,αποβάλλει όλα τα βλαβερά στοιχεία ,ευνοώντας έτσι την υγεία ολόκληρου του  σώματός μας! Ο πόσιμος χυμός έχει και αποτοξινοτικές ιδιότητες οι οποίες έχουν συνδεθεί με την καλή κυκλοφορία του αίματος. Επίσης ενεργεί σε κυτταρικό επίπεδο, τρέφοντας και αναδομώντας τα ,προσδίδοντας άριστα αποτελέσματα στην σφαιρική προσέγγιση της φροντίδας του δέρματος.

Η KALOE GEL ΑΛΟΗΣ – ΜΑΣΤΙΧΑ είναι εμπλουτισμένη με φυσικό εκχύλισμα μαστίχας Χίου , προσφέροντας ακόμη περισσότερα οφέλη στον οργανισμό. Η μαστίχα Χίου, επίσημα αναγνωρισμένη ως φυσικό φάρμακο με θεραπευτικές ενδείξεις, συμβάλλει κατά της δυσπεψίας, στην καλή λειτουργία και την υγιεινή του πεπτικού συστήματος, ενώ συνιστάται και ως μέσο για την ανακούφιση στομαχικών διαταραχών. Παράλληλα προσφέρει πλούσια αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.

Είναι σε γυάλινο μπουκάλι 1 lt και έχει υπέροχο άρωμα μαστίχας!

Συνιστώμενη δοσολογία: Δύο κουταλιές της σούπας το πρωί και δύο κουταλιές της σούπας το απόγευμα.








Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία Kaloe μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπης για τις γυναίκες! Μια εταιρεία αφιερωμένη στη γυναίκα και στην ομορφιά της, με σκοπό να διευρύνει τον όρο «ομορφιά» για τις γυναίκες, επειδή πιστεύει ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους σωματότυπους! H αγάπη τους για τη φύση, η οποία υπήρξε και η κυριότερη πηγή για να αναζητήσει φυσικούς τρόπους παρασκευής, που να χαρίζουν ομορφιά και ευεξία ενώ ταυτόχρονα να περιποιούνται το δέρμα. Επιτρέψτε λοιπόν στο σώμα σας να ταξιδέψει με τα προϊόντα της Kaloe και προσφέρετε στον εαυτό σας υγεία και ομορφιά με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο.



Ευχαριστώ πολύ την Kaloe για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://kaloe.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου