Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Farcom-ARLEM review

Farcom


Η ομορφιά δεν κάνει διακοπές….

Γεια σας Glamorous,
Αυτό το καλοκαίρι χρειαζόμαστε περισσότερο παρά ποτέ να χαλαρώσουμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Αφήνουμε, λοιπόν, τις έγνοιες στην πόλη και ασχολούμαστε με το σώμα μας, τη διατροφή μας, τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
Έχετε ετοιμάσει τη βαλίτσα σας και είστε έτοιμες να αναχωρήσετε. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες, ψάθα είναι όλα μέσα .Τo καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα πρόκειται να περάσετε αρκετές ώρες στη θάλασσα και την παραλία χαλαρώνοντας. Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας! Μαθαίνοντας ένα νέο σπορ -εκτός από το κολύμπι-, γυμνάζετε το σώμα σας, ενώ ταυτόχρονα περνάτε το χρόνο σας πιο δημιουρ­γικά και ευχάριστα χωρίς να βαριέστε.  
Το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι απαραίτητο το σεσουάρ για τα μαλλιά ή το έντονο μακιγιάζ, όταν είστε μαυρισμένες από τον ήλιο, όμως  πήρατε το αντηλιακό, θυμηθήκατε και την κρέμα για μετά τον ήλιο, μήπως όμως ξεχάσατε κάποια άλλα καλλυντικά εξίσου σημαντικά για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος ?

Δεν μπορείτε όμως να παραμελήσετε μερικές απαραίτητες φροντίδες για την επιδερμίδα σας. 
Μερικές είναι απαραίτητες για να μπορούμε να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια και σύμμαχος μας και αυτό το καλοκαίρι είναι η εταιρία Farcom ..



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.
Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ARLEM Shower Cream Coco Lime
(ARLEM Κρεμοντούς Καρύδα & Λάιμ)


Φωτίστε την επιδερμίδα σας…

Ξέρουμε πόσο χαρούμενες είστε με τον ερχομό του καλοκαιριού, πόσο πολύ σας αρέσει η αλλαγή θέσης στα ρούχα της ντουλάπας. Η εναλλαγή των εποχών είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας κι ας είναι βαρετό!
Ακονίσατε τα …μαγιό σας; Το καλοκαίρι δεν περιμένει άλλο. Το ίδιο φανταζόμαστε κι εσείς.! Όσες δεν εμφανιστήκατε ακόμα στις παραλίες θα το κάνετε τις επόμενες μέρες ή και σήμερα!
Ας μην ξεχνάτε όμως πως η έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και η υγρασία του νησιώτικου  ανέμου, αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Κι αυτά είναι μόνο τα απλά. Οι υπεριώδεις ακτίνες δημιουργούν ελεύθερες ρίζες που μπορούν να αλλάξουν τα κύτταρα του DNA. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα μας, το καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο,  ποτέ δεν θα λειτουργεί τόσο καλά όπως πριν. Η αποκατάσταση δεν είναι εύκολη και εάν δε βιαστούμε να επαναφέρουμε τη ζωντάνια υπάρχει ανησυχία για επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης της επιδερμίδας λόγω ξηρότητας. Το καλό νέο είναι ότι μπορούμε να το σταματήσουμε. Πως;
Η μάχη ονομάζεται ενυδάτωση με ARLEM Κρεμοντούς Καρύδα & Λάιμ ,για να φροντίσετε σωστά την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωντάνια της. Ώρα για μάχη αγαπητές!

Το ARLEM Shower Cream Coco Lime είναι ενυδατικό Κρεμοντούς πρασινωπού χρώματος που θρέφει την επιδερμίδα και έχει το πιο υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα καρύδας και Λάιμ. Είναι πλούσιο σε πολύτιμα ιχνοστοιχεία και είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών Α-Ε-F, για την περιποίηση της επιδερμίδας σας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε καθώς αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρει εντατική θρέψη. Είναι η πιο σημαντική μέριμνα για απαλή, ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα..
Διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα. Οι απολαυστικοί συνδυασμοί φυσικών συστατικών διεγείρουν τις αισθήσεις ενώ χαρίζουν στην επιδερμίδα απαλή υφή προστατεύοντάς την από την αφυδάτωση. Καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα, προσφέροντας αναζωογόνηση και χαρίζοντας στο σώμα μια αίσθηση αναγέννησης και φρεσκάδας. Ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα και το τελείωμα της μέρας.
Η υπέροχη κρεμώδης υφή, ο πλούσιος αφρός και το μοναδικό άρωμα υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία περιποίησης που μετατρέπουν το μπάνιο σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη φύση!
Στόχος του είναι να βελτιώσει την υγρασία, τη σφριγηλότητα και τον τόνο της επιδερμίδας, θρέφοντας την σε βάθος. Α! Και φυσικά να μας φτιάξει τη διάθεση, αφού μυρίζει καλοκαίρι και έχει μια αίσθηση εξωτικής περιποίησης!. Δηλώνει την αίσθηση του εξωτικού, του ταξιδιού και του αιώνιου καλοκαιριού. Μαζί με τη φρεσκάδα του λάιμ, δίνουν ένα μαγευτικό συνδυασμό αρώματος που σας φτιάχνει τη διάθεση.

Αφεθείτε στην μοναδική αίσθηση φυσικής περιποίησης!

Η συσκευασία είναι μεγάλη (μιας και περιέχει 1000ml..ολόκληρα) και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!Είναι δερματολογικά ελεγμένο.
To εφαρμόζουμε σε υγρό δέρμα και δημιουργούμε πλούσιο αφρό. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.



ARLEM Shower Cream Orange & Jasmine    
(ARLEM Κρεμοντούς Πορτοκάλι & Γιασεμί)


Summer success plan….

Ο ήλιος καίει, ο υδράργυρος ανεβαίνει και το σώμα μας καλείται να προσαρμοστεί σε καυτές συνθήκες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο -ευτυχώς για εμάς- με τη θάλασσα. Άλλωστε, όποιο σημείο της πατρίδας μας κι αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις διακοπές μας -ακόμα κι αν μείνουμε στην πόλη-, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έστω κάποια μπάνια. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικά είναι σε διάφορες παθήσεις το θαλασσινό νερό και το κολύμπι, αφού μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης και παράλληλα να προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα μπάνια στη θάλασσα μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια σε προβλήματα αϋπνίας, χρόνιας κόπωσης και έντονου στρες. Από την άλλη πλευρά, όμως, η θάλασσα μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα, όταν το δέρμα είναι πολύ ξηρό, η θάλασσα μπορεί να χειροτερεύσει την κατάσταση λόγω του αλατιού που περιέχει το νερό της, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο το ντους κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα.

 Γιατί μία από τις σημαντικότερες συνέπειες που έχει η έκθεση στον ήλιο είναι η ξηρότητα της επιδερμίδας. Μην αμελείτε να της προσφέρετε την ενυδάτωση που χρειάζεται με το ARLEM Shower Cream Orange & Jasmine ,πρωί και βράδυ.
Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του το καλοκαίρι πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. Ταξιδεύουμε το σώμα μας με το ARLEM Shower Cream Orange & Jasmine!
Το ενυδατικό Κρεμοντούς με Πορτοκάλι & Γιασεμί καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα. Κρεμώδες και εύκολο στο ξέβγαλμα, απελευθερώνει ένα άρωμα ταυτόχρονα απλό και εκλεπτυσμένο. Θρέφει το δέρμα σας χάρις στο σύμπλεγμα βιταμινών Α-Ε-F , το αφήνει απαλό και ενυδατωμένο, ακόμα και τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας! Αφεθείτε σε μια απολαυστική ενυδάτωση στο ντους σας!
Το ARLEM Shower Cream Orange & Jasmine είναι ένα μοναδικό κρεμοντούς για να αισθανθείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και λαμπερό, τυλιγμένο σε ένα υπέροχο, φρουτώδες άρωμα από Πορτοκάλι & Γιασεμί. Το πορτοκάλι, γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες απομακρύνει την περιττή ένταση και τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό, ενισχύοντας παράλληλα τη θετική διάθεση, ενώ το γιασεμί θεωρείται ο “βασιλιάς των λουλουδιών” και το έντονο άρωμά του επιδρά άμεσα στα συναισθηματικά κέντρα της ύπαρξής μας. Αυτά τα αρώματα ίσως να περιγράφουν με τον πιο μοναδικό τρόπο τη Μεσόγειο. Ανακαλούν τις πιο αθώες μας μνήμες από καλοκαιρινά βράδια καθώς και τα αρώματα στα χειμωνιάτικα δωμάτια. Αφεθείτε στην αισιοδοξία και την φρεσκάδα ενός υπέροχου ντουέτου αρωμάτων.
Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες, φυσικής προέλευσης, στη σύσταση του προϊόντος καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα χωρίς να το αφυδατώνουν, αφήνοντάς του μια ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Μεταξένια απαλότητα για όλη την οικογένεια.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη και για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


ARLEM Shower Cream Lavender & Vanilla
(ARLEM Κρεμοντούς Λεβάντα & Βανίλια)


Ανυπομονούμε όλοι για διακοπές, παραλία, ήλιο… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και ημέρες καλοκαιριού!! Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, που τον περάσατε κλεισμένες μέσα, κρυμμένες κάτω από τα πουλόβερ και τα χνουδωτά κασκόλ, αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη να απολαύσετε τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες όσο τίποτα άλλο. Ε ναι! Ήρθε επιτέλους η ώρα!!
Καλοκαίρι σημαίνει απόδραση. Απλά ετοιμάστε βαλίτσες και ξεκινήστε για κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς, για λίγες ή πολλές ημέρες, για ηρεμία και χαλάρωση ή ξέφρενη διασκέδαση. Να θυμάστε όμως, πως μετά από τόσο ήλιο και θάλασσα, παρατηρείται πάντα φθορά στην επιδερμίδα μας. Συνολικά, αυτό μπορεί να παρουσιάσει μια πολύ κακή εικόνα. Περιμένατε όλο το χρόνο για την πιο διασκεδαστική σεζόν του έτους. Θέλουμε να το απολαύσετε με ακτινοβόλο δέρμα. Άλλωστε, είναι στοιχείο της εμφάνισής μας που επηρεάζει τη διάθεσή μας, θετικά ή αρνητικά.
 Ο ήλιος , η παραλία , το αλάτι , η θάλασσα … Το καλοκαίρι αγαπάμε να απολαμβάνουμε τη φύση και όλα τα οφέλη του υπέροχου Μεσογειακού μας κλίματος . Η επιδερμίδα μας όμως υποφέρει περισσότερο σε σχέση με τις άλλες εποχές και χρειαζόμαστε επιπλέον δόσεις ενυδάτωσης για να διατηρήσουμε τη φυσική της ομορφιά. Νιώστε λοιπόν σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δείξτε το σε κάθε σας στιγμή με την βοήθεια του ARLEM Κρεμοντούς Λεβάντα & Βανίλια.
Ακόμα κι αν μόλις αφαιρέσατε όλο το αλάτι και την άμμο από την παραλία, το να κάνετε ένα ντους στο σπίτι είναι προφανώς απαραίτητο.

Το ARLEM Κρεμοντούς Λεβάντα & Βανίλια , αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή του τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό διότι είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών Α-Ε-F καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι μωβ χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!
Έχει ένα ευχάριστο χαλαρωτικό άρωμα Λεβάντας που εγκλωβίζει μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη μας ανάμνηση … ενώ το άρωμα της Βανίλιας δεν χρειάζεται συστάσεις και επεξηγήσεις. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα που υπάρχουν. Φτιάχνει τη "διάθεση" σε όλους και αποτελεί ένα "απαραίτητο" άρωμα. Πρώτο σε προτίμηση στους άνδρες , χαρακτηρίζεται "μεθυστικό" από τις γυναίκες και υπέροχο από τα παιδιά. Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες. Αναδεικνύει την ευρωπαϊκή φινέτσα και την ασιατική αβρότητα.

Τώρα που η επιδερμίδα σας δείχνει άψογη, χαρίζοντας στον εαυτό σας την ιδανική επιδερμίδα και ένα τέλειο καλοκαίρι!

Η συσκευασία είναι μεγάλη και κατάλληλη για όλοι την οικογένεια!
Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.Είναι δερματολογικά ελεγμένο.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, και να συνεχίσετε με ενέργεια και διάθεση τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Και ένας από αυτούς είναι η εταιρία Farcom ,που τα καλλυντικά της έχουν ευεργετικές ιδιότητες βελτιώνουν την ευεξία και ευημερία σας. Γι’ αυτό η Farcom σας φέρνει τις ευεργετικές ιδιότητες της των προϊόντων της στο σπίτι, για να μπορέσουμε να τα εντάξουμε στην καθημερινή σας ρουτίνα.Η σειρά Arlem έχει ευρεία γκάμα των προϊόντων , καθώς  διαθέτει σειρά από κρεμοσάπουνα, κρεμοντούς, σαμπουάν και γαλάκτωμα μαλλιών.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου