Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

messinian spa review



messinian spa




Just Glamorous say….holidays! 


Γεια σας Glamorous,


Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια;

Αφήσαμε πίσω μας οριστικά τον χειμώνα και τη μελαγχολική διάθεση.

Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;

Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής καθαριότητας και ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Ας μην ξεχνάμε όταν το σώμα βρίσκεται σε κίνηση (π.χ. όταν περπατάμε), αυτομάτως «φορτίζεται». Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση .

Αν θέλετε και εσείς ,να βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια τις μέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των καλλυντικών Messinian spa.. θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο μάξιμουμ, ακόμα και κάτω από το τρεχούμενο νερό. Περιποιηθείτε καθημερινά την επιδερμίδα του σώματός σας με τα καλλυντικά ομορφιάς messinian spa, ώστε να τη διατηρήσετε νεανική, ελαστική και απαλή σαν βελούδο.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η OPEN COSMETICS είναι μια ελληνική εταιρία παραγωγής, που ιδρύθηκε το 1985 από τον χημικό Δημήτρη Σωφρονά και βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Η εταιρία παράγει ποικίλα προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου, των χεριών και των μαλλιών, όπως αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, κρέμες χεριών, body lotion, αντηλιακές κρέμες, έλαια και γαλακτώματα αλλά και κρέμες σώματος, προσώπου και ματιών. Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της σειράς καλλυντικών Open Cosmetics το 2009, η εταιρία παρουσίασε το 2014 τη νέα της σειρά, τη Messinian Spa , για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για πιο φυσικά προϊόντα. Η εταιρία στεγάζεται σε νεόκτιστο ιδιόκτητο κτίριο στη βιομηχανική ζώνη των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τα πιο καινούρια μηχανήματα και χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής καλλυντικών.

Η εταιρία ,έχει δεσμευτεί να παράγει τα πιο επαγγελματικά, φυσικά, πρωτοποριακά, καθημερινά και εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας καλλυντικά.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SHOWER GEL - Pomegranate & Honey

(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - Ρόδι & Μέλι)






Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.

Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι όμως εκτεθειμένη χειμώνα- καλοκαίρι σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις που την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει. Έστω κι αν πρόσκαιρα η ζέστη υποχωρεί, σε λίγες μέρες το καλοκαίρι ξεκινά και επίσημα.

Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει, η καθημερινότητα σας κουράζει. Αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το αφρόλουτρο SHOWER GEL - Pomegranate & Honey.


Το αφρόλουτρο SHOWER GEL - Pomegranate & Honey είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, που δρα  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στο ρόδι και το μέλι, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.

Το πλούσιο ,ροζ  τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένο ρόδι , που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο SHOWER GEL - Pomegranate & Honey δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.


Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.

 Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.


Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!





Το εφαρμόζω κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.




Η εταιρία μου έστειλε και δείγματα σε φακελάκια με SHOWER GEL - premium line - Black Truffle,που προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα φέρνοντας πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή σας. Η σειρά Μαύρη Τρούφα αναμειγνύει το ελληνικό ελαιόλαδο με την ελληνική μαύρη τρούφα και έχει ένα γήινο unisex άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την κομψότητα. Με σύνθεση από ευγενή υλικά, εμπλουτισμένη με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, πανθενόλη (pro-B5), μέλι, αμινοξέα μεταξιού, αυτό το αφρόλουτρο προσφέρει πλούσια υφή, φρεσκάδα, ενυδάτωση και μια βασιλική περιποίηση του δέρματός σας καθημερινά.

 SHOWER GEL premium line - Royal Jelly & Helichrysum , προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα φέρνοντας πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή σας. Αυτή η premium σειρά συνδυάζει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα με τον ελληνικό βασιλικό πολτό, τον κρητικό ελίχρυσο και το μέλι από τη Μάνη. Όλα τα παραπάνω πολύτιμα φυσικά συστατικά έχουν ενυδατικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές, αναζωογονητικές ιδιότητες, προσφέροντας εξαιρετική φροντίδα στο δέρμα, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Αυτό το χρυσαφένιο αφρόλουτρο θα αφήσει το δέρμα σας μεταξένιο και θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας με το ουράνιο άρωμά του.

SHOWER GEL - Orange & Lavender -Αφρόλουτρο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πορτοκάλι και λεβάντα για ενυδάτωση, αίσθηση χαλάρωσης και μείωση της έντασης. Με ισορροπημένη σύνθεση με κρεμώδη αφρό και άρωμα φρεσκάδας με νότες  πορτοκαλιού.



BODY MILK - Pomegranate & Honey

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ - Ροδι & Μελι)






Η ξαφνική άνοδος της θερμοκρασίας έρχεται να μας θυμίσει την ανάγκη εντατικής φροντίδας του σώματος, για να μην εμφανίσει την έντονη ξηρότητα και τραχιά υφή που μας δυσκολεύει με τα καλοκαιρινά ρούχα.

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου να είναι καλά προστατευμένα μέσα στα ρούχα, όμως, όταν, αυτή τη στιγμή του χρόνου, πετάμε επιτέλους τα χειμωνιάτικα, η ξηρότητα του σώματος μας φέρνει συχνά σε αμηχανία.

Η οικονομική στενότητα των καιρών έχει …συρρικνώσει εδώ και χρόνια τον Αύγουστο, τον παλιό καλό «μήνα διακοπών» μετατρέποντάς τον αρχικά σε εικοσαήμερο, έπειτα δεκαπενθήμερο και για αρκετές από εμάς, σε μια... τσιγκούνικη επταήμερη απόδραση. Στη διάρκεια αυτών των ημερών περιμένουμε να «αδειάσει το μυαλό μας», να κοιμηθούμε παραπάνω, να ξενυχτήσουμε παραπάνω, να διαβάσουμε όσα βιβλία δεν προλάβαμε όλη τη χρονιά και φυσικά να μαυρίσουμε! Άλλοτε τα καταφέρνουμε κι άλλοτε επιστρέφουμε ακόμα πιο κουρασμένες, με αφυδατωμένη επιδερμίδα… Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα του σώματος, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο σώμα μας.

Ανεξάρτητα αν φεύγετε  για τις πολυαναμενόμενες διακοπές σας ή αν –αναγκαστικά-θα μείνετε να… φυλάτε την καυτή, άδεια πόλη, υιοθετήστε τις συμβουλές της messinian spa με το ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ - Ροδι & Μελι  για να διατηρήσετε τη φόρμα, την ομορφιά και κυρίως το κέφι σας.


Το BODY MILK - Pomegranate & Honey είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα για όλο το σώμα. Είναι λευκού χρώματος με πυκνή υφή και απίστευτα υπέροχο άρωμα ροδιού το οποίο είναι πολύ μεθυστικό και διαρκεί για πολλές ώρες. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η ισορροπημένη του σύνθεση χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη με το γλυκό άρωμα της μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας… Είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες, μετάξι, αλόη, προβιταμίνη Β5 και είναι για τις ημέρες ή τις βραδιές που θέλετε να θρέψει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.



  • Ενεργοποιεί τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

  • Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της ξηρότητας.

  • Μειώνει αισθητά την άγρια όψη της επιδερμίδας.

  • Έχει και αυτό ειδική κάνουλα και πρακτική συσκευασία για να το έχουμε πάντα μαζί μας!!



Φροντίστε καθημερινά λοιπόν μετά το ντους να απλώνετε το BODY MILK - Pomegranate & Honey ,με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!





Η εταιρία μου έστειλε και δείγματα σε φακελάκια με BODY MILK - Lemon & Fig είναι ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, λεμόνι για φρεσκάδα και απαλότητα, και σύκο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μετάξι, αλόη, προβιταμίνη Β5 και ξεχωριστό άρωμα.







Hand & Body Cream- premium line - Royal Jelly & Helichrysum

(ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ premium line - Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος)




Αν είστε ανάμεσα στις γυναίκες που θυμούνται την φροντίδα των χεριών και του σώματός τους μόνο όταν η επιδερμίδα τους αρχίσει να εκπέμπει SOS, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Και αυτό, γιατί εκτός από τη δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος, τα σκασίματα και την ταλαιπωρημένη όψη, η επιδερμίδα των χεριών και του σώματος είναι από τα πρώτα σημεία όπου ο χρόνος κάνει αισθητή την εμφάνισή του- οπότε, το να εντάξουμε τη φροντίδα τους στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι μια έξυπνη κίνηση για να παρατείνουμε τη νεανικότητά τους. Η επιδερμίδα στα χέρια είναι ίσως το μοναδικό σημείο του ανθρωπίνου σώματος που είναι μόνιμα εκτεθειμένο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου τόσο σε περιβαλλοντικούς ρύπους όσο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες , όπως επίσης και σε χημικά συστατικά, τα οποία περιέχονται σε απορρυπαντικά.

Τα χέρια μας ,όσο και το σώμα μας χρειάζονται περιποίηση και ενυδάτωση με την κρέμα Hand & Body Cream- premium line - Royal Jelly & Helichrysum.



Η Hand & Body Cream- premium line - Royal Jelly & Helichrysum είναι χρυσαφένια ενυδατική κρέμα χεριών και σώματος ,με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα με τον ελληνικό βασιλικό πολτό, τον κρητικό ελίχρυσο και το μέλι από τη Μάνη. Με απαλή σύνθεση , που δεν είναι καθόλου λιπαρή και απορροφάται άμεσα,  μας ανακουφίζει αμέσως και επανορθώνει γρήγορα τα σκασίματα. Πλούσια δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας καθημερινή φροντίδα για ενυδάτωση, απαλότητα και καταπράυνση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, σώματος και αφήνει την επιδερμίδα  απαλή και ενυδατωμένη. Θα αφήσει το δέρμα σας λαμπερό και μεταξένιο και θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας με το ουράνιο άρωμά του...


Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες. 


Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας την κρέμα σε καθαρά χέρια και σώμα, κάνοντας απαλό μασάζ .




HAND & BODY CREAM premium line - Black Truffle

(ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΣΩΜΑΤΟΣ premium line - Μαύρη Τρούφα)



Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν χειμερινό και καλοκαιρινό πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική. Η ζέστη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει χέρια μας και το σώμα μας να είναι αφυδατωμένα. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας οφείλεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και διάφορες εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών ,σώματος ,αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος .

Η επιδερμίδα ξεραίνεται, χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της. Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών και του σώματος, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. Το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.

Για αυτό η εντατική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας με HAND & BODY CREAM premium line - Black Truffle είναι ιδιαίτερα απαραίτητη .


H κρέμα χεριών και σώματος HAND & BODY CREAM premium line - Black Truffle με ρευστή υφή έχει ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών προσφέρει στο δέρμα και στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα των χεριών και του σώματός μας. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χωρίς ίχνος λιπαρότητας – Χαρίζει απαλότητα, καταπράυνση και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό. Μία υπέρ ενυδατική φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Περιέχει φυσικά συστατικά, όπως ελληνικό τσάι βουνού, άρνικα, υπέρικο, καλέντουλα, αλόη, πανθενόλη (B5), συστατικά ,αποτελεσματικά ενυδατικά , εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά…….. Iδανική για ροζιασμένο, με ρωγμές, τραχύ, ταλαιπωρημένο από τις καιρικές συνθήκες και πολύ ξηρό δέρμα, κατάλληλη για τους αγκώνες, τα γόνατα, τις φτέρνες, τα χέρια, τα πόδια, για ανθρώπους που πλένουν τα χέρια τους συχνά, αθλούνται, κολυμπάνε, εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εργάζονται με χημικά. Ο καθημερινός μας συνοδός που φροντίζει για την ενυδάτωση των χεριών μας χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα!

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας την κρέμα σε καθαρά χέρια και σώμα, κάνοντας απαλό μασάζ .






Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι με τα προϊόντα messinian spa θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Τα messinian spa είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και σας υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα messinian spa είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης προσώπου, χεριών και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Open Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.messinianspa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου