Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

W Cosmetics review



W Cosmetics



Αέρα στα πανιά μας…..


Γειά σας Glamorous,


 Ξεμυαλισμένη! Έτσι απλά θα το πω. Απλά και ειλικρινά. Το μυαλό μας είναι έξω από το κεφάλι μας, έξω από το σπίτι μας, έξω από τη δουλειά μας. Έχει ήδη αρχίσει τις διακοπές του. Οι ρυθμοί μας εννοείται ότι έχουν πέσει αισθητά, η καλοκαιρινή ραστώνη έχει γίνει κολλητή μας και γενικώς δε λέμε ν’αγιάσουμε! Δεν είναι ότι δε θέλουμε. Είναι ότι δε μπορούμε..

Και μέσα σε όλα αυτά, έχουμε ακόμα να τακτοποιήσουμε κάποια θέματα που τρέχουν, να κλείσουμε οικονομικοεπαγγελματικές εκκρεμότητες, και γενικότερα να ρυθμίσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε οικογενειακώς να φύγουμε για τις διακοπές μας όσο πιο ήρεμοι και οργανωμένοι γίνεται.

Το είπε ο Ουμπέρτο Έκο: «Το καλοκαίρι δεν υπάρχουν ειδήσεις». Εκείνος βέβαια κάτι άλλο είχε στο μυαλό του, όπως και να’χει όμως, εμάς μας κάνει. Ταιριάζει στη δική μας καλοκαιρινή πραγματικότητα και το υιοθετούμε. Για εμάς, την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικότερα την περίοδο των διακοπών, κάτω από το φως του ήλιου, εκεί ανάμεσα στις αντανακλάσεις φωτός, οι προβληματισμοί γίνονται πιο ανάλαφροι, έως αόρατοι. Δε λέω ότι μαγικά τα θέματά μας εξαφανίζονται και είναι όλα όμορφα και αγγελικά πλασμένα. Όχι. Επιλέγουμε όμως, να βλέπω την άλλη εικόνα. Την καλοκαιρινή, τη χαλαρή. Οι δικοί μας λοιπόν καλοκαιρινοί προβληματισμοί κινούνται όλοι στη σφαίρα του «μη μου τους κύκλους τάρατε»! 


Σε μια προσπάθεια λοιπόν, να μας βάλουμε στον ίσιο δρόμο, πρέπει να εντοπίσουμε τι μας φταίει και το μπλοκάρουμε-εκτός από το προφανές, που είναι πως θέλουμε επιτέλους να τα κλείσουμε όλα και να φύγουμε-. Μετά από ένα mini self observation, σας ανοίγουμε ένα παράθυρο στον καλοκαιρινό μας ανάλαφρο κόσμο και σας παραθέτουμε τα ζωτικής σημασίας θέματα ομορφιάς ,που μας απασχολούν καθημερινά.



Θέματα που τα καλλυντικά W Cosmetics είναι εδώ για να μας βοηθήσουν και αυτό το καλοκαίρι!






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η φιλοσοφία της W COSMETICS είναι η δημιουργία ενός προγράμματος εξειδικευμένης περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες και επιθυμίες μας. Αυτή η βασική αρχή είναι το κλειδί της φιλοσοφίας τους.

Χρησιμοποιούνε ΜΟΝΟ φυσικά συστατικά!

ΔΕΝ χρησιμοποιούνε : Parabens -Sodium Lauryl Sulphate (SLS) – Mineral oils – Petroleum – Artificial Colors

Ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία για να αποκτήσετε την πιο υπέροχη επιδερμίδα με προϊόντα W COSMETICS  !






Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Revitalizing Peeling with Almond & Vitamin E

(Revitalizing Πήλινγκ με Αμύγδαλο και Βιταμίνη E)









Για να διατηρηθεί το πρόσωπό σας φρέσκο και λαμπερό , δώστε στην επιδερμίδα σας τη σωστή περιποίηση στη σωστή στιγμή! Τα γονίδια θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους στο πώς θα εξελιχθεί η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός σας. Ωστόσο, εμείς θα παίξουμε τον μεγαλύτερο.

Αυτή την εποχή ο ήλιος μάς χαρίζει παροδική λάμψη και καμουφλάρει τις ατέλειες της εμφάνισης μας. Το τίμημα όμως είναι η απώλεια υγρασίας και οι μακροπρόθεσμες φθορές στο δέρμα μας. Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Η φροντίδα της, λοιπόν, με ειδικό προϊόν μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει.


Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Οι πόροι φράζουν, η επιδερμίδα αφυδατώνεται και αποκτά τραχιά υφή , τα μάτια ερεθίζονται, κοκκινίζουν , εμφανίζονται ενοχλητικά στίγματα. Κι όλα αυτά γιατί …πέφτουμε για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ. Κι αν η κακή συνήθεια επαναλαμβάνεται συχνά, η επιδερμίδα καταλήγει ξηρή, θαμπή, άτονη, πολύ πριν σημάνει το βιολογικό μας ρολόι. Πιο απλά, τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι ….ante portas. Όσο αργά λοιπόν κι αν επιστρέφουμε σπίτι ή όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, δεν πρέπει να παραλείπουμε το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Γιατί μόνον όταν είναι καθαρή οι φυσικοί μηχανισμοί επανόρθωσης λειτουργούν σωστά και οχυρώνεται επαρκώς για να αντιμετωπίσει τις καθημερινές επιθέσεις. Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθαρισμό με Revitalizing Peeling with Almond & Vitamin E . Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί τονίζουν ανελλιπώς πως είναι η πιο σημαντική κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης.

Το Revitalizing Peeling with Almond & Vitamin E είναι ένα ήπιο peeling, καφέ χρώματος με μικρόκοκκους αμυγδάλου, που  καθαρίζει σε βάθος το δέρμα μας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Περιέχει Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη Ε και κόκκους αμυγδάλου, ώστε να απαλλάξει την επιδερμίδα μας από υπολείμματα σμήγματος κάνοντας απολέπιση. Είναι ένα αναζωογονητικό προϊόν απολέπισης για το πρόσωπο, που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα μας καθαρό και απαλό. Ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης. To Revitalizing Peeling είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.

 Έχει ελαφρύ άρωμα αμυγδάλου και είναι σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία!!! Κατάλληλη και για ταξίδια!


Το χρησιμοποιούμααι 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Βρέχουμε τα δάχτυλα μας με χλιαρό νερό και απλώνουμε το Peeling με κυκλικές και απαλές κινήσεις. Το αφήνουμε για 2 λεπτά. Το ξεπλένουμε με χλιαρό νερό..



Gentle Cleansing Milk with Hyaluronic Acid & Vitamin E    

(Gentle Cleansing Milk με Υαλουρονικό και Βιταμίνη  Ε)





Το Καλοκαίρι είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είμαστε αποφασισμένοι να το φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα; 


Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά, σε tips μακιγιάζ. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.

Μπορεί τα πάντα κάθε χρόνο σε θέμα περιποίησης να αλλάξουν , ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι μια σταθερή αξία ,που παραμένει.

Το πρώτο και σημαντικότερο λοιπόν βήμα για την περιποίηση του προσώπου μας ξεκινάει από τον σωστό καθαρισμό στον κατάλληλο χρόνο. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μια αισθητική περιποίηση η οποία συνίσταται για όλους τους τύπους δερμάτων. 


Το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk with Hyaluronic Acid & Vitamin E ,είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για διατηρήσουμε το δέρμα μας καθαρό ,όπου και να είμαστε!


Είναι ένα πλούσιο κρεμώδες γαλάκτωμα που αφαιρεί το μακιγιάζ, τις ακαθαρσίες από το δέρμα και τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας χωρίς να δημιουργεί αίσθημα τραβήγματος, αφήνοντάς την φρέσκια και καθαρή. Έχει λεπτή και απαλή υφή. Όταν το χρησιμοποιούμαι για να κάνουμε ντεμακιγιάζ αφήνει ενυδατωμένη και απαλή την επιδερμίδα, ενώ οι καταπραϋντικές ιδιότητες του είναι ιδανικές για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα χάρις στα φυσικά συστατικά του. Το γαλάκτωμα έχει ιδιαιτέρως ελαφριά υφή και δεν «βαραίνει» την επιδερμίδα μας , δεν τσούζει τα μάτια ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την αίσθηση της βαθιάς ενυδάτωσης. .Δεν μένει λιπαρότητα στην επιδερμίδα και για αυτό είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Το άρωμα του ,σου δίνει την αίσθηση φρεσκάδας!

Είναι σε στρογγυλό μωβ μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.

Με λίγη ποσότητα και 2 δίσκους ντεμακιγιάζ αφαιρεί ικανοποιητικά όλο το μακιγιάζ κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφαιρείται με βαμβάκι ή χαρτομάντηλο. Εάν χρειαστεί επαναλάβετε.

Ο  καθαρισμός του προσώπου με το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk with Hyaluronic Acid & Vitamin E είναι μια διαδικασία περιποίησης που στο τέλος της αφήνει ένα ευχάριστο αίσθημα καθαριότητας και βοηθά σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση του προσώπου μας και κατά συνέπεια την θετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.




Gentle Clarifying Lotion with Hyaluronic acid and Vitamin E

(Gentle Clarifying Lotion με Υαλουρονικό και Βιταμίνη E)
 




Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί. Γι’ αυτόν το λόγο ο καθαρισμός θεωρείται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας. Συχνά, ωστόσο, από άγνοια ή αμέλεια, ο καθαρισμός και το ντεμακιγιάζ γίνονται με εντελώς λάθος τρόπο -ή και καθόλου- ή με ακατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας μας προϊόντα.

Ναι, αλλά κυκλοφορείτε στους δρόμους της πόλης, καπνίζετε -ή κινείστε σε χώρους όπου καπνίζουν οι άλλοι- και συγχρόνως η ίδια η επιδερμίδα εκκρίνει ιδρώτα και σμήγμα. Όλα αυτά συσσωρεύονται στην επιφάνειά της και την κάνουν να ασφυκτιά, έστω κι αν δεν έχετε βάλει ούτε μία πινελιά μακιγιάζ. Ο καθαρισμός της είναι απαραίτητος, πρωί και βράδυ. Μπορείτε, απλώς, να επιλέξετε την Gentle Clarifying Lotion with Hyaluronic acid and Vitamin E….. 

Καλοκαιρινές διακοπές ή όχι, camping ή ξενοδοχείο, χωριό ή πόλη, νησί ή βραχονησίδα, το σίγουρο είναι ότι ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου….όπου και να είμαστε !!!


H Gentle Clarifying Lotion with Hyaluronic acid and Vitamin E είναι μια τονωτική ,υγρή, λοσιόν πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και του σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και ματ. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Έχει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση, ενώ τα καθαριστικά συστατικά που περιέχει είναι επιλεγμένα για βέλτιστη ανοχή και υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης μακιγιάζ. H λοσιόν έχει ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 

  • Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται, με όμορφη και υγιή εμφάνιση.

  • Τονώνει σε βάθος και απομακρύνει τους ρύπους

  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας.

  • Κατάλληλη ειδικά για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της.

Τα λουλούδια  προσδίδουν ένα δροσερό άρωμα. …Η Λοσιόν είναι χωρίς αλκοόλη..

Είναι σε στρογγυλό μωβ μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου.








Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία W Cosmetics Πιστεύουνε στα όνειρα. Κάθε όνειρο είναι προσωπικό και μοναδικό. Είναι πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό να κάνουμε όνειρα και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας. Αποστολή της W Cosmetics είναι να πραγματοποιεί τα όνειρά μας. Αυτή είναι η δουλειά τους κάθε μέρα. Για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουνε στην ομορφιά. Η ομορφιά μας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά μας. Μέσα από τα εξαιρετικά τους προϊόντα ομορφιάς που δημιουργήσανε, έχουμε προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δείχνουμε όμορφοι, αισθανόμαστε όμορφα και όταν αισθανόμαστε όμορφα τότε είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας..



Ευχαριστώ πολύ την W Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.wcosmetics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου