Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Mythos Cosmetics review



Mythos Cosmetics




Αυτό το καλοκαίρι σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην φυσική ομορφιά…


Γειά σας Glamorous,


Καλοκαίρι! Και χωρίς να το αντιληφθούμε, το καλοκαίρι είναι εδώ. Είναι η περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουμε και που συνδέεται με τη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά και ως συνήθως, όλοι τρέχουμε την τελευταία στιγμή, για να μαζέψουμε και να διορθώσουμε αυτά που έπρεπε να είχαμε ήδη προλάβει να κάνουμε το χειμώνα.

Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί «βαρύ» για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ξεθωριάζει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο πρόσωπο.

Ωστόσο οι περιπετειώδεις διακοπές ενός safari, η κοσμοπολίτικη ανάσα ενός νησιού, η ησυχία του βουνού ακόμα και ένα μεγάλο ταξίδι σε μία από τις ελκυστικότερες πρωτεύουσες του κόσμου, απαιτούν σωστή προετοιμασία για μία γυναίκα που θέλει να είναι παντού και πάντα όμορφη και εξοπλισμένη με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, που θα ενισχύουν και θα εμπλουτίζουν την εμφάνισή της.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρούμαστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς θα καταφέρουμε να δείχνουμε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.
  
Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, τα προϊόντα Mythos Cosmetics καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο όλο το καλοκαίρι.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night

(Κρέμα Ημέρα κα Νύχτας Υπέρ-ενυδάτωσης & Αναδόμησης)





Λάμψη και ενέργεια στο πρόσωπο και το καλοκαίρι…


Μπορεί να το περιμένετε με ανυπομονησία και να μετράτε τις μέρες που θα σας φέρουν πιο κοντά του, όμως το καλοκαίρι αποτελεί μια δοκιμασία για την επιδερμίδα σας, για πολλούς λόγους. H αυξημένη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, με τις εναλλαγές ζέστης και κρύου, όποτε μπαίνετε και βγαίνετε από μέρη με κλιματισμό, και η ελλιπής φροντίδα του δέρματος είναι αρκετά για να θέσουν υπό αυστηρή δοκιμασία το δέρμα. Aν σε αυτά προσθέσετε και τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο συχνά περιποιείστε την επιδερμίδα, τότε είναι μάλλον καιρός για εντατικό σεμινάριο φροντίδας του δέρματος σε καλοκαιρινές συνθήκες! 
Το καλοκαίρι το πρόσωπο σας απαιτεί διαφορετική φροντίδα από αυτή που κάνετε το χειμώνα γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες είναι διαφορετικές και το επηρεάζουν.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και για αυτό πρέπει να τονώσετε τον οργανισμό σας, να περιποιηθείτε το δέρμα σας και να βρείτε όλη σας τη ζωντάνια! Tο καλοκαίρι επιστρέφει για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Η αλλαγή αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προετοιμασία του οργανισμού μας και τώρα είναι η στιγμή να «θεραπεύσετε» το αφυδατωμένο και γερασμένο δέρμα ..


 Το μυστικό της νεότητας έρχεται από τα σαλιγκάρια……


Δώστε τέλος σε μια γερασμένη επιδερμίδα με τη νέα τάση της ομορφιάς… την Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night
Οι ρυτίδες και η έλλειψη ελαστικότητας στο δέρμα αφορά τις περισσότερες γυναίκες με το πέρασμα του χρόνου. Όταν το δέρμα χάνει τη νεότητά του, παράλληλα μειώνονται τα αποθέματα νερού, γεγονός που καταστρέφει τα κύτταρα. 


Τη λύση στο πρόβλημα δίνει η Mythos Cosmetics


Οι καταπληκτικές ιδιότητες της βλέννας του σαλιγκαριού είναι γνωστές από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν από την λαϊκή παραδοσιακή ιατρική. Όσοι μαζεύουν σαλιγκάρια ξέρουν ότι το σάλιο τους επουλώνει και αναδομεί την επιδερμίδα από γρατσουνιές, μικρές πληγές και εγκαύματα. Μάλιστα οι νοικοκυρές ,όταν τα έβραζαν , τα ξάφριζαν και χρησιμοποιούσαν τον αφρό ως κρέμα προσώπου. Σήμερα το έκκριμα αυτό χρησιμοποιείται κυρίως στην φαρμακευτική ως ισχυρό επουλωτικό κατά των ουλών και τελευταία και ως καλλυντικό για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου.


Η κρέμα προσώπου Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night αποτελεί ένα ακόμη πρωτοποριακό προϊόν της Mythos Cosmetics. Παρασκεύασε μία κρέμα από το έκκριμα των σαλιγκαριών , που εκμεταλλεύεται στο μέγιστο βαθμό τις ευεργετικές ιδιότητες του εκκρίματος των σαλιγκαριών.

Η Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος και την επιταχυνόμενη αναγεννητική και αναπλαστική του δράση. Είναι μία κρέμα αναδόμησης εξειδικευμένης δράσης για το πρόσωπο. Προσφέρει τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση. Θα διατηρήσει αλλά και θα αναδείξει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια. Ετοιμαστείτε για μια «καθολική επίθεση» στην επιδερμίδα μας ………

Είναι μια κρέμα πλούσια, λευκού χρώματος, που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μια εξαιρετική κρέμα προσώπου καθημερινής χρήσης για ανάπλαση & απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Με ενεργά συστατικά και πρωτεΐνες  που εξαφανίζουν τα σημάδια γήρανσης, κάνοντας το δέρμα πιο απαλό κι ελαστικό. Έχει εντυπωσιακές αναπλαστικές ιδιότητες που αναδομούν τα κυτταρικά τοιχώματα του προσώπου και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες όπως και τις ουλές από ακμή. Επουλώνει και αναπλάθει τους κατεστραμμένους δερματικούς ιστούς ενώ θρέφει σε βάθος το δέρμα και συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην κυτταρική ανανέωση, μειώνοντας τις ατέλειες του δέρματος, λειαίνοντας ταυτόχρονα και χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο και λαμπερό, οι λεπτές καθώς και οι βαθιές ρυτίδες εξαφανίζονται και η χαλάρωση μειώνεται. Η σφριγηλότητα και η ανόρθωση του προσώπου αναδομείται και αποκαθίσταται.

Με απαλή υφή και ευχάριστο άρωμα, ενυδατώνει και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή, υγεία και φρεσκάδα.


Παρασκευασμένη με τα πιο αγνά υλικά, το ελαιόλαδο και η φυτική γλυκερίνη, σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και το αργανέλαιο δρουν ως παράγοντες κατά της γήρανσης και παρέχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και διατροφή του δέρματος αποδεικνύοντας με την Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night και τα θεαματικά αποτελέσματά της έναν άλλο δρόμο για τον κόσμο μας.


Η υπέροχη, κομψή , γυάλινη συσκευασία της θα σας ενθουσιάσει,καθώς είναι και πολύ πρακτική και για τα ταξίδια μας.


Συνοπτικά μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητές της είναι:


  • Απαλότητα- Δίνει μοναδική απαλότητα στην επιδερμίδα μας

  • Φωτεινότητα- χαρίζει μοναδική λάμψη και μια έντονη αίσθηση υγιούς δέρματος

  • Αντιγηραντική δράση- εμποδίζει τη δημιουργία νέων ρυτίδων, ανορθώνει και κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό και φυσικά ενυδατωμένο.

  • Ξηροδερμία- Εκπληκτικά αποτελέσματα! Από την πρώτη χρήση κλείνουν οι πληγές και τα σκασίματα, ενώ με καθημερινή χρήση δεν ξαναδημιουργούνται. Το δέρμα αποκτά απαλή και ενυδατωμένη αίσθηση.



Την χρησιμοποιούμαι ,απλώνοντας μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο μας και εφαρμόζοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ. Περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα πριν βάλετε make-up. Χρησιμοποιήστε την σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Εφαρμόζεται ακόμη σε λαιμό και ντεκολτέ για απαλή και σφριγηλή υφή και νεανική όψη.


 

24h RICH FACE SERUM-CREAM

(24ωρη ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ-SERUM)



Ποια γυναίκα δεν θέλει να παραμείνει αγέραστη, λαμπερή και αψεγάδιαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν; Είτε είστε 20 είτε 30 είτε 40 χρονών, γνωρίσετε πως αργά ή γρήγορα τα σημάδια του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε γι’ αυτό σωστά; Λάθος!


Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η φθορά του δέρματος και οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτη. Μπορεί να μην σας απασχολεί τόσο έντονα τώρα, όμως σκεφτείτε πως όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο περισσότερο θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας στο μέλλον. Οι τρόποι περιποίησης του δέρματος, ο τύπος του δέρματος, η έκθεση στον ήλιο και τη γενετική προδιάθεση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το κατά πόσο μια γυναίκα μπορεί να σχηματίσει ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, πιο λεπτό και αφυδατώνεται με την ηλικία. Μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, όπως τα χέρια, ο λαιμός και το πρόσωπο τείνουν να επηρεάζονται περισσότερο.

Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα serum προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του 24h RICH FACE SERUM-CREAM. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.



Η υφή του 24h RICH FACE SERUM-CREAM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο άσπρο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το serum της Mythos Cosmetics έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος με ελιά, πρωτεΐνες από έκκριμα σαλιγκαριού, εκχύλισμα μπιζελιού, ελιά, εκχύλισμα παπάγιας, αλόη, αμυγδαλέλαιο βούτυρο καριτέ κα φυτική γλυκερίνη , προσδίδουν ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και συγκρατώντας το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα να είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη.



Αναλυτικότερα:


  • Προηγμένη αντιγηραντική σύνθεση

  • Ενυδάτωση υψηλής απόδοσης

  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες

  • Προλαμβάνει και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων

  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου

  • Χαρίζει απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Είναι σε αριστοκρατικό μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).



Το χρησιμοποιούμαι συνήθως σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.



Κατάλληλο για κανονική έως ξηρή επιδερμίδα και καθημερινή χρήση.



EYE CONTOUR GEL- CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ LIFTING)







Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.

Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών, ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…

Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.

Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών EYE CONTOUR GEL- CREAM…

Η EYE CONTOUR GEL- CREAM είναι μια λευκή κρέμα για το περίγραμμα των ματιών, που σεβόμενη την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ,προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης, μειώνοντας βαθιές γραμμές και ρυτίδες και δρώντας ενάντια στο πρήξιμο. Είναι γνωστή για την ενυδατική και επανορθωτική της δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημεία της δερματικής γήρανσης που προκαλούνται κυρίως από τις UV : Ρυτίδες και  λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών (κυρίως αυτές της έκφρασης) και απώλεια ελαστικότητας, τόνου και λάμψης. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Περιέχει 7 μοναδικά δραστικά συστατικά όπως η ελιά, πρωτεΐνες από έκκριμα σαλιγκαριού εκχύλισμα βρώμης, αλόη, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ, φυτική γλυκερίνη και όλα αυτά σε μια Κρέμα!

Με πλούσια υφή, έχει φυσική σύνθεση, προσφέρει άνεση, χωρίς λιπαρότητα. Προσφέρει εντατική δράση ανάπλασης, αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες και κάνοντας lifting & λεύκανση. Το άρωμα της είναι διακριτικό!!

Σε έναν τόσο καλά περιποιημένο καμβά, κάθε μακιγιάζ θα αναδειχτεί και θα εντυπωσιάσει τους πάντες!



Το εργονομικό σχήμα του απλικατέρ που έχει προσαρμόζεται με ακρίβεια στο περίγραμμα των ματιών για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.



Την εφαρμόζουμε κάθε πρωί ή/και βράδυ στο περίγραμμα των ματιών.

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους επιδερμίδας!




Η σειρά πωλείται σε επιλεγμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και στο eshop της εταιρίας.







Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως τα καλλυντικά Mythos Cosmetics αποτελούν απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο. Και το σίγουρο είναι ότι τα Mythos Cosmetics θα μας <<συνοδεύουν>> για τους υπόλοιπους μήνες-αλλά και για πολύ καιρό!!!



Ευχαριστώ πολύ την Mythos Cosmetics για την χορηγία του προϊόντος!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου