Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Vitamin+Plus review

Vitamin+Plus


Summer love...

Γειά σας Glamorous,

«Κανένας χειμώνας δεν κρατάει για πάντα. Καμία άνοιξη δεν χάνει τη σειρά της», έγραφε ο Αμερικανός συγγραφέας Hal Borland, και όπως κάθε χρόνο έτσι έγινε και φέτος. Χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, πέρασε ο χειμώνας, ήρθε η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ. Το μυαλό μας είναι στις θάλασσες, στα μπάνια, στις διακοπές, στα ξενύχτια, που όλα είναι συνυφασμένα με τους καλοκαιρινούς μήνες. Πότε όμως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός και έφτασε το καλοκαίρι χωρίς να έχουμε προλάβει να προετοιμαστούμε; Δεν έχουμε ούτε κατά διάνοια κάνει όλα όσα θέλαμε, έπρεπε, είχαμε σκεφτεί ή είχαμε προγραμματίσει. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τους στόχους μας και να φτιάξουμε το πλάνο μας έτσι ώστε να τους πετύχουμε μέσα στις λίγες εβδομάδες που μας χωρίζουν από τα πρώτα μπάνια.
Σίγουρα τα καλά που φέρνει το καλοκαίρι υπερτερούν από τα άσχημα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες "προκλήσεις" που θέτουν οι υψηλές θερμοκρασίες όπως το να έχουμε ένα δροσερό και υγιές δέρμα !Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι καιρός να ετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τη ρουτίνα της ομορφιάς μας προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του πιο ζεστού καιρού και του καυτού ήλιου.

Οι προκλήσεις για περισσότερη περιποίηση το καλοκαίρι είναι εκεί και περιμένουν στη γωνία εάν δεν προετοιμαστούμε. Για να διατηρηθούμε και το καλοκαίρι φρέσκιες και έχοντας πάρει τις σωστές αποφάσεις για την θερμότερη περίοδο του χρόνου, σύμμαχος μας είναι τα καλλυντικά Vitamin+Plus .


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην αναζήτηση της διαχρονικής ομορφιάς, η ALOVA με τη Vitamin+Plus δημιουργεί προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. .Η δέσμευση της Vitamin+Plus είναι να μας παρέχει υψηλής αποτελεσματικότητας φυτικά προϊόντα, φόρμουλες που διεγείρουν φυσικά τον μεταβολισμό της επιδερμίδας και επιβραδύνουν εμφανώς τη φθορά που φέρει ο χρόνος.
Η εμπειρία της ΑLOVA έχει τις βάσεις της σε μια παράδοση τριάντα χρόνων, από τότε που οι ιδρυτές της παρασκεύαζαν φυσικά καλλυντικά στο εργαστήριο του φαρμακείου τους. Σήμερα η επιστημονική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της ΑLOVA απαρτίζεται από κοσμετολόγους, φαρμακοποιούς και χημικούς, που υπηρετούν πιστά εδώ και χρόνια τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Ελέγχουνε τη δράση και την αποτελεσματικότητα με in vivo και in vitro κλινικές μελέτες σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι συνταγές των προϊόντων της Vitamin+Plus περιέχουν φυσικά συστατικά σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Ενώ αποκλείονται εκείνα, η χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή έχουν επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον, όπως parabens, σιλικόνες, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, φθαλικοί εστέρες και άλλα. Τα προϊόντα περιποίησης τους αντιμετωπίζουν ολιστικά τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, ώστε να συνδυάζουν αρμονικά την ευεξία με την εξωτερική ομορφιά. Οι κύριοι εμπνευστές και δημιουργοί της Vitaminplus, η φαρμακοποιός και κοσμετολόγος Βαλίνα Στεφανίδου και ο Λάζαρος Ανδρεαδάκης, πρωταγωνιστούν στη διαμόρφωση και καθιέρωση του brand, ενώ συμμετέχουν στην Έρευνα και Ανάπτυξη των καινοτόμων καλλυντικών φορμουλών, σε συνεργασία με Ελληνικά ερευνητικά κέντρα.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


CAVIARLIFT FACE SERUM
(Ορός προσώπου με χαβιάρι)


Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να περάσουμε τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.
Ο ήλιος και ο ζεστός καιρός, εκτός από το ότι μας φτιάχνουν τη διάθεση, επιδρούν ευεργετικά και σε ολόκληρο τον οργανισμό μας. Αν και έχουμε συνηθίσει να φοβόμαστε το καλοκαίρι εξαιτίας της επίδρασης που μπορεί να έχει η υπεριώδης ακτινοβολία στο δέρμα μας, είναι σκόπιμο να θυμόμαστε ότι ο ήλιος, η θάλασσα -επειδή περιέχει αλάτι- και η ζέστη μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε κάποιες καταστάσεις.
Ο ήλιος και η θάλασσα, εκτός από πιστοί σας φίλοι στις διακοπές, μπορούν να αποδειχτούν, μαζί με την υγρασία, οι χειρότεροι εχθροί για το δέρμα σας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια με τον CAVIARLIFT FACE SERUM.
Θεωρείται και είναι, κατά τη γνώμη μας, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο χρηματιστήριο της σύγχρονης κοσμητολογίας . Αρκούν λίγες, μόνο, σταγόνες για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας. Ενώ χάρη στην τεχνολογική πρόοδο η μεγάλη ποικιλία συνθέσεων και υφών που προσφέρονται πλέον εξασφαλίζει στοχευμένη δράση σε βάθος.

Η επιδερμίδα... αγαπά το χαβιάρι

Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας! Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως 4-5 σταγόνες προϊόντος CAVIARLIFT FACE SERUM την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσαν να δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειάζεστε!
Όταν η πολυτέλεια βρίσκετε σε ένα γυάλινo μπουκάλι. Τον ορό από χαβιάρι θα τον λατρέψετε . Είναι  ορός κυτταρικής αποκατάστασης με χαβιάρι, διάφανου  χρώματος.
Με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Το μυστικό της επιτυχίας των ορών που έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας.
Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση από, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της . Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Περιέχει εκχύλισμα χαβιάρι από οξύρρυγχο, πλούσιο σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά που βοηθούν την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας.  Σύνθεση με βιολογικό λάδι ελιάς, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα ροδιού, αλόης κι αγγουριού, σύμπλεγμα βιταμινών Α,Ε,F,H και προβιταμίνη Β5 που συμβάλλουν στην ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, ενυδατώνουν, και προσδίδουν μοναδική μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Με την παρουσία του ,κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει.. 

Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….

Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας. Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψό ,στρογγυλό μπουκάλι με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
Ο ορός θα πρέπει να εντάσσεται τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, μετά από τον καθαρισμό, αλλά πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας, γιατί ο φραγμός που σχηματίζουν τα προϊόντα αυτά στην επιφάνεια της επιδερμίδας , εμποδίζουν τη διείσδυση των ενεργών συστατικών του ορού. Χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος-όσο ένα μπιζέλι- το οποίο απλώνουμε με πιέσεις των δακτύλων έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.


SHOWER GEL PURE SEDUCTION
(Αφρόλουτρο)



Αφήσαμε πίσω μας οριστικά τον χειμώνα και τη μελαγχολική διάθεση.
Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας; Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια;
Κι αν ψάχνουμε γι’ αυτό το trick που θα μας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση... αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση!
Το δέρμα του σώματός με την πάροδο των χρόνων , χάνει την ελαστικότητα του και τα δομικά συστατικά του. Εμφανίζονται η ξηροδερμία, οι γραμμές, η χαλάρωση …. Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις μέρες, το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας. Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις κακουχίες της καθημερινότητας (ρύπους, ήλιος κ.α.). Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα, το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας.
Για να διατηρηθεί το δέρμα του σώματός μας φρέσκο, νεανικό και χωρίς τα σημάδια του χρόνου, χρειάζεται την δική του ξεχωριστή περιποίηση. Μία σωστή «συμπεριφορά» θα μας βοηθήσει να  απαλλαγούμε από την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα το καλοκαίρι. Και την λύση μας την δίνει το αφρόλουτρο SHOWER GEL PURE SEDUCTION.
Μετατρέπει το ντους σας σε ένα μικρό ταξίδι αισθήσεων και απολαύστε τις καλοκαιρινές μυρωδιές των φρούτων και των λουλουδιών όπως κρίνο, γιασεμιού, βανίλιας, κέδρου και σπόρου τόνκα, που φυλακίζονται στο αφρόλουτρό. Το καλοκαίρι με το  αφρόλουτρο SHOWER GEL PURE SEDUCTION, με ανάλαφρη μυρωδιά αρκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση.
Αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τη γη της Καλαμάτας, συνδυασμένο με φυσικά εκχυλίσματα από ρόδι, λεβάντα και μέλι, τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι κιτρινωπού χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!

Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!
Το εφαρμόζουμε σε υγρό δέρμα και δημιουργούμε πλούσιο αφρό. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.



BODY MILK PURE SEDUCTION
(Γαλάκτωμα Σώματος)



 Άρωμα καλοκαιριού….

Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Προσθέσετε τώρα ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, αλάτι της θάλασσας, χλώριο της πισίνας και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές φθορές. Σε αντίθεση με το πρόσωπο η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται μόνο απλή ενυδάτωση για να διατηρείται υγιής, λεία και απαλή. Με εξαίρεση την περιοχή του ντεκολτέ η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο παχιά από του προσώπου. Η μειωμένη παραγωγή σμήγματος λόγω του μικρότερου αριθμού των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα είναι επίσης μια από τις ουσιαστικές διαφορές της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το βασικό πρόβλημα για το σώμα είναι η έντονη ξηρότητα. Και το εξειδικευμένο προϊόν BODY MILK PURE SEDUCTION έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να καταπραΰνει , πρώτα από όλα, την ταλαιπωρημένη από τις καθημερινές επιθέσεις επιδερμίδα και στη συνέχεια να επαναφέρει τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα.
Το Γαλάκτωμα Σώματος BODY MILK PURE SEDUCTION είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα για όλο το σώμα. Το BODY MILK PURE SEDUCTION προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη του σύνθεση σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.
Tο υπέροχο άρωμα της από αρωματικές νότες ρόζ κρίνου, γιασεμιού, βανίλιας, κέδρου και σπόρου τόνκα βρίσκονται στην καρδιά του Body milk και νιώθετε περιτριγυρισμένη από τη μεθυστική μυρωδιά του!

Έχει πρακτικό δοσομετρητή για την απαιτούμενη ποσότητα. Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει. Χωρίς κανόνες! Μόνο διασκεδάστε το! Απλώνοντας το γαλάκτωμα σε όλο το σώμα, για να δημιουργήσετε ένα πέπλο αρώματος διαρκείας, τόσο ξεχωριστό όσο και εσείς!.


Velvet Antispot- Face Sunscreen Serum, 50spf
(Αντιηλιακός ορός προσώπου με δείκτη προστασίας 50 spf)



Η «σκοτεινή» πλευρά του ήλιου….

Είναι πηγή ζωής, θερμότητας, καλής διάθεσης και υγείας. Όμως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ,συχνά, χωρίς την κατάλληλη προστασία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την καλή όψη και υγεία του δέρματος. Κι αυτό γιατί κάθε φορά που η επιδερμίδα εκτίθεται στον ήλιο και στη UV ακτινοβολία . Ενεργοποιείται η διαδικασία σχηματισμού ελεύθερων ριζών, τα μικρά και ασταθή μόρια που οξειδώνουν τα κύτταρα και σταδιακά τα οδηγούν σε αργό θάνατο. Παρατηρούνται δομικές αλλοιώσεις στο DNA των κυττάρων. Τα κύτταρα που έχουν υποστεί τις φθορές καταλήγουν δυσλειτουργικά και παράγουν κακής ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη, γεγονός που συμβάλλει στην πρόωρη εμφάνιση ρυτίδων και αποδυναμώνεται η ανοσοποιητική λειτουργία του δέρματος.
Παρόλα τα τερτίπια του καιρού, το καλοκαίρι είναι εδώ και επίσημα πλέον. Η ώρα να βγούμε στην παραλία έφτασε. Τα αντηλιακά είναι ο μοναδικός τρόπος για την προστασία της επιδερμίδας από τις δυσάρεστες συνέπειες της καθημερινής έκθεσης στις ακτίνες UV και όχι μόνο….

- Ποιοι τα χρειάζονται;

- Όλοι ανεξαιρέτως. Γυναίκες , άνδρες και παιδιά. Η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία είναι το ίδιο επικίνδυνη σε κάθε φύλο και κάθε ηλικία. Οι κοκκινίλες, το ηλιακό ερύθημα και το έγκαυμα που εμφανίζονται, αναδεικνύουν τη βλαβερή επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε από τη βασική απειλή, τις κηλίδες του ήλιου. Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα μπορεί να αποτρέψει τέτοια προβλήματα!
Όσο κι αν ο καιρός παραμένει αναποφάσιστος, οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες…. δείχνουν παραλία. Για να απολαύσουμε ήλιο και θάλασσα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, αναζητούμε το αντηλιακό Velvet Antispot- Face Sunscreen Serum, 50spf  που προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας.

Η καινοτόμα τεχνολογία του Velvet Antispot- Face Sunscreen Serum, 50spf  δρα άμεσα στο δέρμα του προσώπου, προσφέροντας άμεση οπτική διόρθωση, λείανση και ομοιόμορφη όψη. Το Velvet Antispot- Face Sunscreen Serum, 50spf  προσφέρει υψηλή προστασία από τη UVB/UVA ακτινοβολία, με δείκτη προστασίας από τις UVB: SPF 50, προστασία πιο υψηλή σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Έχει αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη βιολογική αποτελεσματικότητα, ενάντια στις μακρές ακτίνες UVA. Ο συνδυασμός από ευεργετικά έλαια ελιάς, ηλίανθου, σταφυλιού, καρυδιού και καρύδας, προσφέρουν λάμψη και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα. Επίσης περιέχει πανθενόλη (Β5), βιταμίνη Ε, β-καροτένια, πρωτεΐνες γιαουρτιού, προσφέροντας πολύ υψηλή UVA/UVB προστασία και ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση, καθώς και ενυδάτωση. 

* Καταπολεμά την παραγωγή ελευθέρων ριζών, δρώντας ενάντια στη πρόωρη γήρανση του δέρματος.
* Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις υπερμελαχρώσεις.
* Προστατεύει το κυτταρικό DNA από αλλοιώσεις που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η πλούσια υφή του ορού Velvet Antispot- Face Sunscreen Serum, 50spf, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, λευκά ίχνη και χωρίς να κολλάει. Χωρίς paraben. Είναι φωτοσταθερό και πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και το βάζω 15 λεπτά πριν βγω στον ήλιο και την ανανεώνω συχνά στην διάρκεια της ημέρας όταν είμαι για πολλές ώρες στον ήλιο (Συνιστώ μισή ώρα στον ήλιο).


SunKiss- Body Sunscreen, 50spf + Face Sunscreen Serum, 50spf
(Αντιηλιακό σώματος με δείκτη προστασίας 50 spf)


Μπορεί τα περιοδικά να μας δελεάζουν με την κατάλευκη επιδερμίδα της Σκάρλετ Γιόχανσον και οι επιστήμονες να μας προειδοποιούν για τους κινδύνους από τις ακτίνες UV, η ηλιοθεραπεία όμως είναι μια από τις «ένοχες απολαύσεις» του 20ου αιώνα που δεν εννοούμε να εγκαταλείψουμε…
Ο ήλιος έχει αλλάξει….όπως έχει και κάθε τι αθώο και ακίνδυνο υπήρχε κάποτε στην ζωή μας! Η άλλοτε συνώνυμη της καλής υγείας και ευρωστίας ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας, δεν είναι πια τόσο ευπρόσδεκτη αν και παραμένει <<μοδάτη>>. Η μείωση του όζοντος ,της φυσικής αυτής ασπίδας ,έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ζωή μας, αφού ο οργανισμός μας δέχεται σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η έκθεση στον ήλιο έχει δυσάρεστες συνέπειες για το δέρμα , τη νεανική μας όψη και κυρίως την υγεία μας. Ποιος όμως μπορεί να αντισταθεί στον ήλιο, την παραλία, την θάλασσα, την ανεμελιά?
Αν θεωρούμε υπερβολική την καθημερινή χρήση αντηλιακού , τα ίχνη φωτογήρανσης που εμφανίζονται απειλητικά σε σημεία …..υπεράνω υποψίας - τουλάχιστον για όσο διάστημα είμαστε στην πόλη- δείχνουν ακριβώς τι συμβαίνει στην επιδερμίδα όταν την αφήνουμε χωρίς προστασία.
Χωρίς να λέμε υπερβολές ,τις ημέρες του καλοκαιριού (και όχι μόνο) χρησιμοποιούμαι αντηλιακό σώματος SunKiss- Body Sunscreen, 50spf + Face Sunscreen Serum, 50spf.
Τα εργαστήρια της ΑLOVA βρίσκονται πίσω από κορυφαίες καινοτομίες που έφεραν επανάσταση στην τεχνολογία της αντηλιακής προστασίας. Τα αντηλιακά SunKiss- Body Sunscreen, 50spf + Face Sunscreen Serum, 50spf ήρθαν να δημιουργήσουν μεταξύ του δέρματος μας και του ηλίου τα απαραίτητα όρια ,ώστε αυτή η σχέση να παραμείνει φιλική!!!!
Το SunKiss- Body Sunscreen, 50spf + Face Sunscreen Serum, 50spf είναι αντηλιακό σώματος ,λευκού χρώματος με λεπτόρρευστη υφή. . Είναι απόλυτα αδιάβροχο, τελείως διαφανές , και  απορροφάται αμέσως ,ενώ η μη-λιπαρή σύνθεσή του με την εξαιρετική αντοχή του στο νερό, και την δυνατότητά του να απλωθεί τόσο στο σώμα, το κάνουν ιδανικό για όλη την οικογένεια. Δεν κολλάει , δεν αφήνει γυαλάδα και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Είναι για μέγιστη φωτοσταθερή προστασία, ακόμη και για άτομα με μειωμένη αντοχή στον ήλιο και προσφέρει εξαιρετικά υψηλή αντηλιακή προστασία ,ενάντια στις ακτίνες UVA. Προστατεύει το δέρμα μας από τις παρενέργειες του ήλιου, την υπεριώδη ακτινοβολία, τον άνεμο, τη θερμότητα και το βοηθάει στην αντιμετώπιση ελαφρών εξανθημάτων και εγκαυμάτων από τον ήλιο…. Επίσης περιέχει ένα πλούσιο μίγμα από ευεργετικά έλαια ελιάς, ηλίανθου, σταφυλιού, καρυδιού και καρύδας, που προσφέρουν λάμψη και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με πρωτεϊνες γιαουρτιού, πανθενόλη (Β5) και αλόη, γνωστά για τις ενυδατικές και αναπλαστικές τους ιδιότητες καθώς και  β-καροτένια, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Είναι σε λευκή συσκευασία σε πλαστικό ,για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος, με ισχυρή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB και με ελαφρύ, ευχάριστο άρωμα….

Το τοποθετώ στο δέρμα μου τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έκθεσή στον ήλιο και επαναλαμβάνω τις επαλείψεις συχνά ,με άφθονη ποσότητα ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, αν ιδρώσω ή αν σκουπιστώ. Δεν περιέχει συνθετικά ή χημικά συστατικά, για την προστασία από τις ακτίνες UV .
Με το SunKiss- Body Sunscreen, 50spf + Face Sunscreen Serum, 50spf μπορούμε να απολαύσουμε το ηλιόλουστο Ελληνικό καλοκαίρι ,χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία και την ευεξία μας…..Επιπλέον ας μην μας γίνει η εμμονή μας για ηλιοκαμένο δέρμα η αιτία να φθείρουμε τον οργανισμό μας ή να καταστρέψουμε την επιδερμίδα μας!




Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος Vitamin+Plus, θα ήθελα να προσθέσω ότι η σειρά είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά. Καθώς και ότι η Vitamin+Plus έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας μία καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος, πετυχαίνοντας την ιδανική «σύμπραξη» εμπεριστατωμένης γνώσης, που απορρέει από τη δύναμη της Επιστήμης, και τη δύναμη της σοφίας που διέπει μόνο τη Μητέρα Φύση.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Vitamin+Plus για την χορηγία των προϊόντων, μυώντας με στον υπέροχο κόσμο ,ομορφιάς της!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.vitaminplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου