Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Farcom review

Farcom

Γεια σας Glamorous,

Πολύ πριν και από την επιδερμίδα, τα μαλλιά είναι το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνονται, διατροφή και life style. Αν είμαστε στο σωστό δρόμο, τότε είναι πλούσια, υγιή και φωτεινά. Σε αντίθετη περίπτωση, φροντίζουν να το δείξουν. Και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους…..
Υποφέρουν το ίδιο όπως και η επιδερμίδα. Η έκθεση στον ήλιο είναι μόνο η αρχή. Αλάτι και χλώριο ακολουθούν για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των μαλλιών. Είναι συνήθως εύθραυστα, θαμπά και με τραχιά υφή. Και σίγουρα δεν φταίει η μητέρα-φύση.
Μπορεί τα σημάδια να μην είναι τόσο άμεσα εμφανή . Όμως τα μαλλιά και , κυρίως, το τριχωτό της κεφαλής υποφέρουν στον ήλιο το ίδιο όσο και η επιδερμίδα. Τις συνέπειες τις διαπιστώνουμε στο τέλος του καλοκαιριού όταν τα μαλλιά μας έχουν χάσει πια την στιλπνάδα και ζωντάνια τους. Εκτός κι αν φροντίσουμε έγκαιρα για την καθημερινή προστασία τους.
Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση των μαλλιών είναι ενυδάτωση. Μόνον έτσι έχουμε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν λεία, φωτεινά και απαλά στο τέλος των διακοπών. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ..

Για αυτό μην απογοητεύεστε. Υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν πάλι τη φυσική τους απαλότητα και λάμψη.
Και τον τρόπο τον έχει η εταιρία Farcom με το επαγγελματικό προϊόν SERI Natural Line Palm Butter..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.
Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.



Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:



 SERI Natural Line Palm Butter
(Βούτυρο Μαλλιών)




Ένα δώρο για τα μαλλιά…..


Η σχέση ανάμεσα στα όμορφα μαλλιά, τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και την καλή μας διάθεση είναι ευθέως ανάλογη. Κι αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι καθόλου περίεργο…
Τα λαμπερά μαλλιά δεν είναι απλώς επιταγή της μόδας. Είναι άμεσα συνδεδεμένα με το lifestyle, την επιτυχία, ακόμα και το κοινωνικό μας στάτους. Αντανακλούν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, “υπαινίσσονται” πλούτο και πολυτέλεια.
Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι αλήθεια πως τα μαλλιά μπορούν να παίξουν το ρόλο του κοινωνικού βαρόμετρου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η εικόνα των μαλλιών μας μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις, ακόμα και την καριέρα μας. Κι αυτό γιατί, τα υγιή, λαμπερά μαλλιά μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι τα συνδέουν υποσυνείδητα με την επιτυχία, την ευζωία και την επιβεβαίωση.
Φροντίστε το δέρμα του κεφαλιού όπως και την επιδερμίδα του προσώπου, συνιστούν οι ειδικοί , αν επιθυμείτε να έχετε υγιή, πλούσια και όμορφα μαλλιά.
Σπάνια μας αφήνει αδιάφορους η εικόνα που παρουσιάζουν τα μαλλιά των γύρω μας. Μοιάζει να είναι, τελικά, ένα τρικ που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε με τον κοινωνικό μας περίγυρο, όπως ακριβώς τα μαλλιά ήταν ένα είδος καμουφλάζ για τους προγόνους μας, που τους βοηθούσε να ενσωματώνονται στο φυσικό τους περιβάλλον.
Συμπέρασμα; Όπως λέει μια ερευνήτρια ειδική στην ψυχολογία των μαλλιών, «θεωρητικά, θα μπορούσαμε να ζήσουμε μια απόλυτα φυσιολογική και υγιή ζωή χωρίς να υπάρχει ούτε μία τρίχα στο κεφάλι μας. Ποιος, όμως, θα το ήθελε;»
Γνωρίζοντας καλά το σημαντικό ρόλο που έχουν τα μαλλιά στη συνολική μας εμφάνιση, η εταιρία FARCOM δημιούργησε το SERI Natural Line Palm Butter..

Το SERI Natural Line Palm Butter είναι ένα πολύ δυνατό προϊόν στην αγορά του κομμωτηρίου, ειδικά σχεδιασμένο για ταλαιπωρημένα ,ξηρά, με ορατά τα ίχνη φθοράς , όπως είναι η έντονη ξηρότητα και το θαμπό, άτονο χρώμα .

Το SERI Natural Line Palm Butter προέρχεται και είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας που αξιοποιεί τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της φύσης. 99% φυσικό προϊόν από βούτυρο φοίνικα, πιστοποιημένης καλλιέργειας. Είναι πλούσιο σε φυτικά λιπαρά οξέα, βιταμίνες αμινοξέα. Όλα αυτά του προσδίδουν ενισχυμένες θρεπτικές, αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ως βασικό συστατικό λοιπόν της σειράς το βούτυρο φοίνικα ενυδατώνει , ενισχύει και εμποτίζει τη ξηρή, φθαρμένη τρίχα με τα απαραίτητα λιπίδια προσφέροντας λείανση, απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια. Τονώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά όταν ο ήλιος γερνάει και <<σπάει>> τα μαλλιά μας και το βούτυρο φοίνικα είναι το καλύτερο φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση των σημαδιών. Εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής και δίνει μια απίθανη αντιοξειδωτική τροφή και  όχι μόνο καθώς τα μαλλιά γίνονται εξαιρετικά θελκτικά και γοητευτικά. 

Η ενισχυμένη σύνθεσή της ,  αναδομούν την τρίχα σε βάθος και αυξάνουν  την ελαστικότητα και την αντοχή της, ενώ προστατεύουν  τα μαλλιά από την φθορά, μειώνουν το φριζάρισμα και μας χαρίζει μεταξένια απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια. Η ενυδατικοί παράγοντες που περιέχει καταπολεμούν  την ξηροδερμία του κεφαλιού και την ξηρότητα της τρίχας προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.

Το πλούσιο και κρεμώδες SERI Natural Line Palm Butter είναι απόλαυση για τα μαλλιά. Με 24ωρη ενυδάτωση και ελαφριά αίσθηση, προσφέρει υγιή λάμψη στα μαλλιά ενώ η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά μας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς..

Προσθέτει στα μαλλιά σας μεταξένια αίσθηση. Θα το διαπιστώσετε και μετά το λούσιμο σας με το αντίστοιχο Farcom σαμπουάν από φοινικέλαιο, του οποίου το άρωμα παραμένει στα μαλλιά σας για ώρες και σας χαρίζει ένα εξωτικό συναίσθημα. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης τα μαλλιά σας διψούν για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο,  χρειάζονται επιπλέον φροντίδα!!

Χρησιμοποιώντας αυτή το βούτυρο μαλλιών τακτικά θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας. Θα δυναμώσει τα βαμμένα ή και αφυδατωμένα μαλλιά ενώ θα τους χαρίσει λάμψη ,ενέργεια, δύναμη και όγκο. θα παρατηρήσετε αμέσως πόσο πολύ απαλά, πιο λαμπερά και πιο μεταξένια θα γίνουν τα μαλλιά σας !!!
Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 250ml..

Η σειρά της SERI είναι καθαρά επαγγελματική και μπορείτε να τη βρείτε σε κομμωτήρια ή σε καταστήματα πώλησης προϊόντων για επαγγελματίες του χώρου και είναι αρίστης ποιότητας..

Τρόπος Χρήσης:  Το απλώνετε σε στεγνά μαλλιά από τη μέση περίπου των μαλλιών σας και προς τα κάτω , το χτενίζετε ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα και αφήστε το να δράσει για 15 έως 30 λεπτά. Τα μαλλιά που είναι αφυδατωμένα θα το απορροφήσουν αμέσως και θα απλωθεί στα μαλλιά εύκολα και γρήγορα. Για ολοκληρωμένη φροντίδα λουστείτε με το αντίστοιχο Palm Shampoo.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,ότι πρέπει να υποδεχθούμε το χειμώνα, λαμπερές και ανανεωμένες. Κάντε δώρα στον εαυτό σας από την Farcom για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές. Για να είστε όμορφες και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας με προϊόντα Farcom. Η Farcom μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας ,με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας και στα μαλλιά μας… Δώρα ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου