Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Rose Petals review

Rose Petals


Γεια σας Glamorous,

Καλοκαίρι! Η περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουμε και που συνδέεται με τη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά. Αχ καλοκαίρι! Η εποχή που προκαλεί τόσο ενθουσιασμό (παραλίες και διακοπές) όσο και άγχος. Το καλοκαίρι, πάντα μαζί του φέρνει και έναν αέρα ανανέωσης, που όλοι επιθυμούμε να αποκτήσουμε!
Οι προκλήσεις για περισσότερη περιποίηση το καλοκαίρι είναι εκεί και περιμένουν στη γωνία αν δεν προετοιμαστείτε. Κι εκεί που λέτε επιτέλους θα χαλαρώσουμε λίγο, ερχόμαστε και σας λέμε όχι μην το κάνετε. Ειδικά το καλοκαίρι η περιποίηση είναι πιο σημαντική. Είναι η περίοδος που το δέρμα μας κινδυνεύει. Είναι αλήθεια ότι ο ήλιος δρα ευεργετικά στον οργανισμό μας και στην ψυχολογία μας.
 Όμως στη χώρα μας, το καλοκαίρι, και ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, το δέρμα μας υπερτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία .Αν και υπάρχουν φυσικοί προστατευτικοί μηχανισμοί, καλό είναι να προλάβουμε τις πιθανές βλάβες και να διατηρήσουμε ένα όμορφο και υγιές δέρμα.
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς από την εταιρεία Rose Petals, θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.

Το καλοκαίρι κάνει τις γυναίκες ομορφότερες, αρκεί να προσέξουν τον καυτό ήλιο και το δέρμα τους….. Την ωραιότερη εποχή του χρόνου, η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της και η ανάγκη για υγεία και ομορφιά είναι πιο έντονη από ποτέ.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η αγάπη τους για τα φυτικά προϊόντα, την υγεία και τη καλή ζωή, τους οδήγησε στο να ασχοληθούνε με το εμπόριο καλλυντικών και βοτάνων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 με έδρα τη Σόφια, Βουλγαρία. Ο στόχος τους είναι να παρέχουνε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιοτικά και αξιόπιστα καλλυντικά, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ ελκυστικές τιμές. Συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής καλλυντικών στη Βουλγαρία, που προσφέρουν σταθερή ποιότητα και τα προϊόντα τους είναι γνωστά σε πολλές χώρες του κόσμου.


 Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MULTI ACTIVE DAY CREAM –AGE CONTROL
(Κρέμα ημέρας με ροδέλαιο “Regina Roses”)




Το καλοκαίρι θέλουμε να το ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Όμως, τα σημάδια των διακοπών γίνονται εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Κατά την διάρκεια του  καλοκαιριού και την έκθεση στον ήλιο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο. …..

Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η Rose Petals ……με την ενυδατική κρέμα ημέρας MULTI ACTIVE DAY CREAM –AGE CONTROL….
Οι ζέστες μέρες του καλοκαιριού που ακολουθούν, επιβαρύνουν τις ξηρές επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ανάγκη εντατικής φροντίδας. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η MULTI ACTIVE DAY CREAM –AGE CONTROL.

Είναι μια λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη με συνδυασμό D-πανθενόλη, γλυκερίνη  και  ελαιόλαδο, που προστατεύουν το δέρμα και το αναζωογονούν . Ενώ το ροδέλαιο ενώνει όλα τα συστατικά και τονώνει την  επιδερμίδα, με επιπλέον προστασία UV. Δίνουμε στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια της Rose Petals..
Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα….. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή της δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Το άρωμα της είναι μια έκρηξη ευτυχίας. Oι δροσιστικοί τόνοι του, χάρη στο ροζ τριαντάφυλλο, θα δώσουν ένταση και δύναμη σε κάθε γυναίκα.

Είναι σε πολύ κομψή κόκκινη συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!!
Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό, καθημερινά ,κάνοντας απαλό μασάζ.

Η σειρά “ Regina Roses” είναι χωρίς parabens και επιθετικά συντηρητικά και αναπτύχθηκε βασισμένη  σε ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη δράση. Χρησιμοποιεί τα ευεργετικά αποτελέσματα  του βουλγαρικού ροδέλαιο και του ροδόνερου, τα  οποία  δρουν σε συνεργασία για την επίτευξη ενός πλήρους, ορατού αποτελέσματος.



ROSE OF BULGARIA- ROSE WATER NATURAL
(Ροδόνερο σε σπρέι “Rose of Bulgaria”)


«Νερά» αλλιώτικα από τα άλλα…

Καλοκαίρι, μου είναι αδύνατον να σταματήσω να σκέφτομαι παραλίες, σεζ- λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος. Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή.
Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε και η στιγμή που μπορείτε να "κακομάθετε" την επιδερμίδα σας χωρίς τύψεις. Ο ήλιος, η ζέστη και η θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα σας. Tο καλοκαίρι, το σώμα μας αποζητά φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας. Ένας απλός και φυσικός τρόπος για να αρωματίσουμε ελαφρά το δέρμα και παράλληλα να το ενυδατώσουμε είναι τα face-body water. Είναι η λύση που θα βάλει τέλος στο πρόβλημα, κάνοντας σας να δείχνετε φρέσκιες και λαμπερές….
Είναι προϊόντα που πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε αλλά που αν βρεθούν στα χέρια μας η χρήση τους γίνεται σχεδόν εθιστική. Δροσίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα κατευθείαν και μας σώζουν πολλές φορές από τη θερμοπληξία, ιδιαίτερα όταν κάνουμε με τις ώρες ηλιοθεραπεία.

Φροντίστε να έχετε στην τσάντα σας το σπρέι νερού ROSE WATER NATURAL για να σας δροσίζει όποτε νιώθετε έντονη ζέστη. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε μέσα μαζικής μεταφοράς, περπατάτε πολύ ή γυμνάζεστε, το σπρέι νερού είναι ένας εύκολος τρόπος να αντιμετωπίσετε έστω και στιγμιαία τον καύσωνα.

Το ROSE WATER NATURAL, είναι ένα φυσικό νερό απόσταξης από ροδοπέταλα του τριαντάφυλλου «ROSA Damascena» που προσφέρει την απόλυτη περιποίηση με μια extra δόση ενυδάτωσης, τόνωσης και δροσιάς για την επιδερμίδα.
Προσδίδει περιποιητικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Παράλληλα, συμβάλλει στην ενυδάτωσή της, παρέχοντας φρεσκάδα κάτω από τον ήλιο και περιποίηση στο στρεσαρισμένο δέρμα και αναζωογόνηση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε.
Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος). Καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα που ερεθίζεται από εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος, δερματολογικές θεραπείες, κ.ά.) και συμβάλλει στην πρόληψη της γήρανσης .
Έχει δροσερό άρωμα από ροδοπέταλα και έντονη αίσθηση φρεσκάδας είναι η πρόταση της Rose Petals για το φετινό, ζεστό καλοκαίρι. Διακριτικές νότες τριαντάφυλλου αναμειγνύονται δημιουργικά με την αίσθηση δροσερού νερού.


100% φυσικό και αγνό.
Χωρίς κανένα χημικό συντηρητικό.
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
Δερματολογικά ελεγμένο.
Ιδανικό για την παραλία, το ταξίδι ή το γραφείο.
Είναι σε υπέροχη συσκευασία σε σπρέι  για καλύτερη χρήση του προϊόντος!!

Το χρησιμοποιούμαι ψεκάζοντας την επιδερμίδα μας και αφήνοντας το προϊόν να απορροφηθεί για 2-3 λεπτά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Χρησιμοποιήστε σε καθαρό πρόσωπο πριν την καθημερινή σας περιποίηση και κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν χρειάζεστε δροσιά και αναζωογόνηση. Ψεκάστε στο σώμα μετά το ντους ή τη σωματική άσκηση.

Η εταιρία μου έστειλε και αντρική σειρά προϊόντων για να έχουμε καλύψει και τις ανάγκες των φίλων-αντρών της σελίδας μας.. Έτσι, τα έδωσα στον σύζυγο μου για να τα δοκιμάσει ,να μου πει τα αποτελέσματα και να το βλέπω και εγώ η ίδια καθημερινά..



SOOTHING CREAM-GEL
(Καταπραϋντική κρέμα –τζέλ για μετά το ξύρισμα “Regina Roses”)



Κατά κοινή ομολογία, το ξύρισμα της μέρες της δε γνωρίζει μεγάλες δόξες – είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε στην εποχή της γενειάδας. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα, θα έρθει η στιγμή που ακόμα κι ο πιο φανατικός γενειοφόρος θα μπει στον πειρασμό (ή στην αναγκαιότητα) να ξυριστεί.
Το άρθρο αυτό απευθύνεται τόσο σ' αυτόν (στον άντρα που έχει «ξεχάσει» να ξυρίζεται), όσο και στον άλλο άντρα, που ξυρίζεται καθημερινά ή τακτικά, αλλά έχει ξεχάσει ότι το ξύρισμα, πέρα από όλα τ' άλλα, είναι μια ιεροτεστία. Ένα εύκολο, σύντομο, αρρενωπό τελετουργικό που εκτός από ευεργετικά αποτελέσματα (λειτουργεί σαν φυσική απολέπιση και επιτρέπει στην επιδερμίδα του προσώπου να αναπνέει) μπορεί να προσφέρει και μια ανεκτίμητη αίσθηση καθαριότητας, δροσιάς κι ευεξίας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου σας με το ξυραφάκι ανά χείρας, δώσε στον εαυτό σας το χρόνο και το δικαίωμα να απολαύσει όλη τη διαδικασία. Πίστεψέ με, αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε εκείνη τη μέρα.
Δεν είναι εύκολο να κάνετε ένα σωστό ξύρισμα που θα αφήσει το δέρμα σας λείο και απαλό μετά. Πολλές φορές μπορεί να κοπείτε ή να ερεθιστείτε και να μην καταφέρετε να έχετε ένα ξύρισμα παρόμοιο με αυτό που κάνετε σε κάποιο κουρείο.
Και το σίγουρο είναι πως μετά το ξύρισμα το δέρμα σας δεν είναι τόσο απαλό όσο φαίνεται και για αυτό θα χρειαστείτε την καταπραϋντική κρέμα SOOTHING CREAM-GEL.

Η SOOTHING CREAM-GEL κρέμα , καταπραΰνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξύρισμα και προλαμβάνει τους μικροβιακούς κινδύνους που οφείλονται στα μικρο-κοψίματα. Αφήνει στο δέρμα σας ένα πολύ απαλό προστατευτικό φιλμ. Δεν περιέχει αλκοόλη και αφήνει ματ, μη-λιπαρό αποτέλεσμα. Παρέχει ενυδάτωση που διαρκεί, αποκαθιστά και αναζωογονεί σε βάθος. Ο συνδυασμός  από υαλουρονικό  οξύ, βισαβολόλη και κρεατίνη ενισχύει το δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα. Το ροδόνερο τονώνει και αποκαθιστά την πυκνότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Η SOOTHING CREAM-GEL, καταπραϋντική και αντι-ερεθιστική, προσφέρει στο δέρμα πραγματικό αίσθημα άνεσης, ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει το προσβεβλημένο δέρμα από το ξύρισμα. Ανακουφίζει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Μία δροσιστική κρέμα που στοχεύει άμεσα στην ξηρότητα και καταπραΰνει την επιδερμίδα παρέχοντας άνετη αίσθηση και ενυδάτωση. Με ευχάριστο άρωμα για το σύγχρονο άνδρα.

Άμεση καταπράυνση και τόνωση που διαρκεί όλη την ημέρα.
Είναι σε κομψό και ντελικάτο σωληνάριο και μπορείτε να την έχετε στα ταξίδια σας.
Μετά το ξύρισμα, εφαρμόστε την σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό.



HYDRATING CREAM-AGE CONTOL
(Ανδρική κρέμα προσώπου “Regina Roses”)



Είναι κοινά αποδεκτό ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες σε θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις του χρόνου στην επιδερμίδα και τον οργανισμό τους. Η διαδικασία της γήρανσης όμως, είναι αναπόφευκτη σε όλους.
Οι άντρες κατά κανόνα δεν προσέχουν όσο θα έπρεπε την επιδερμίδα και το σώμα τους . Τα τελευταία χρόνια όμως, όλο και περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται για την πρόληψη της γήρανσης,την αποκατάσταση των φθορών  και την βελτίωση της εξωτερικής  τους εικόνας .
Οι λόγοι που τους οδηγούν στην  αναζήτηση βελτίωσης της εικόνας  τους, είναι συνήθως η ενίσχυση της διάκρισης και της ανταγωνιστικότητας κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Πολλές  μελέτες έδειξαν ότι οι άντρες επιθυμούν να φαίνονται υγιείς, όμορφοι και νεότεροι ,όπως συμβαίνει αντίστοιχα με τις γυναίκες . Γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν, δεν ενδιαφέρονται για το κόστος και δεν το διαπραγματεύονται, προσανατολίζονται σε σύντομες ,μη τραυματικές και όχι επώδυνες τεχνικές προτιμώντας την διόρθωση της επιδερμίδας τους.
Το ανδρικό δέρμα για να διατηρηθεί ελαστικό, σφριγηλό, νεανικό ,και λαμπερό, αναστέλλοντας τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου, έχει ανάγκη από ποιοτικά και ενδεδειγμένα σκευάσματα. Σταματήστε τον χρόνο με την ενυδατική ανδρική κρέμα για την πρόληψη από τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος HYDRATING CREAM-AGE CONTOL, ειδικά μόνο για άντρες.

Η εντατική, ενυδατική, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου HYDRATING CREAM-AGE CONTOL είναι για για άντρες με ευαίσθητη επιδερμίδα που εμφανίζουν σημάδια κούρασης. Ενυδατώνει σε βάθος ,απαλύνει τα σημάδια κούρασης και μειώνει τις ρυτίδες χάρη στη σύνθεσή της με BIO PEPTIDE-CL  - υψηλής τεχνολογίας προϊόν με κλινικά αποδεδειγμένη αντιρυτιδική δράση, που μειώνει κατά  40-50%  το βάθος των ρυτίδων μέσα σε ένα μήνα. Η φόρμουλα περιέχει Βουλγαρικό τριαντάφυλλο με θρεπτική και τονωτική δράση, κρεατίνη για να βελτιώσει το μεταβολισμό στα κύτταρα, υαλουρονικό οξύ για να αποκατασταθεί η ισορροπία της υγρασίας και φίλτρα UV  για να καταπολεμήσει τη γήρανση που προκαλείται από τις ακτίνες  του ήλιου. Απαλλαγμένη από κούραση, η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και  προσδίδει  φρεσκάδα, υγεία , ξεκούραση και έκφραση ήρεμης δύναμης. Η δροσερή , μη λιπαρή υφή της απορροφάται άμεσα και εξασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση!!!

Είναι λευκού χρώματος και έχει ελαφρύ άρωμα ….Είναι σε υπέροχο λευκό σωληνάριο. Δεν περιέχει   τεχνητά  χρώματα, προϊόντα πετρελαίου ή parabens.
Την χρησιμοποιείτε απλώνοντας την εξαιρετικά εύκολα , απορροφάται πολύ γρήγορα. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η εταιρία μου έστειλε και δείγματα σε φακελάκια που είναι πρακτικά για την βαλίτσα μας, στις διακοπές.




ANTI AGE SERUM-B EFFECT
(Ορός κατά των ρυτίδων με ροδέλαιο Botox-effect “Regina Roses”)


Είναι ειδικός αντιρυτιδικός ορός εντατικής περιποίησης του προσώπου που προσφέρει άμεσα ορατά διορθωτικά αποτελέσματα στην μείωση των βαθιών ρυτίδων και των ρυτίδων έκφρασης. Μετά από λίγες ημέρες θα νομίζετε ότι έχετε πάει στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο διότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα .Οι ρυτίδες μειώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και να δεν εμφανίζονται καινούργιες. Τον ορό τον βάζω για ισχυρή θεραπεία για την απομάκρυνση ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση καθώς και λείανση των μυών του προσώπου που προκαλούν δυναμικές ρυτίδες. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα τονώνεται και ενισχύονται οι  λειτουργίες  ανάπλασης του και για αυτό τον λόγο το προϊόν χαρακτηρίζεται ως <<like botox>> προϊόν.


PROBIOTIC DAY CREAM-COLLAGEN EXPERT
(Κρέμα ημέρας με προβιοτικά “Yoghurt of Bulgaria”)

Είναι κρέμα ημέρας με προβιοτικά και αγνό ροδέλαιο. Στην κρέμα χρησιμοποιούνται ζωντανά βακτηριακά κύτταρα του Lactobacillus bulgaricus, ανεκτίμητο προ βιοτικό προϊόν, που σε συνδυασμό με το φυσικό ροδέλαιο τονώσει επανειλημμένα τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης - εγγύηση για την εντατική λείανση και την πρόληψη των ρυτίδων. Η σύνθεση περιλαμβάνει φίλτρα UV που προλαμβάνει την πρόωρη  εμφάνιση των κηλίδων του δέρματος.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Rose Petals ψάχνει και φέρνει πάντα μεθόδους για να προλάβει, καλύψει ή ακόμα και να διορθώσει τα σημάδια της γήρανσης σε όλο το πρόσωπο και σώμα. Αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο. Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Rose Petals για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fytikakallyntika-rosepetals.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου